2010 Nisan Anneleri

olur olur valla zeyracım hiç belli olmaz bizim işimiz bide ben daha hangi şehirde doğuracağıma bile karar vermedim:)
Çekirdeksiz olan değil nazcım.İçi iri siyah çekirdekli olacak ve çekirdeğiyle yiyeceksin.

hımm tamam yosuncumm aradım müsait değildi tekrar arayacak nasılsa söylerim kaydirigubbakcemile5

Gidilmez olurmu neden gidilmesin.Canım sütte iyi geliyor bir dene istersen yandığında.

yogurt yedim bir de sütü deniyim canim,sagol opuyorumnanaktan

bebeginin odasini düzen var mi kizlar

foto makinem kirilmisti yeni alicam yarin bende birseyler eklerim (pek bisey olmasada henuz naniknanik)

kızlarrr biz çıkalım babamız gelecek miş masa hazırlayacağız daha
hoşçakalın şimdilikk
Görüşürüz canım.Öptüm.

yogurt yedim bir de sütü deniyim canim,sagol opuyorumnanaktan

bebeginin odasini düzen var mi kizlar

foto makinem kirilmisti yeni alicam yarin bende birseyler eklerim (pek bisey olmasada henuz naniknanik)
Nisan bebişlerinin cicileri diye bir bölüm var canım.Orada alınanlar var genelde.Bakmak istersen.

canımcım bende sana msj atacaktım dün çok üzmüşsün kendine kalbini ferah tut canımyaa inşallah hiçbirşey olmayacak bebişine babasının dediği gibiz zehir gibi olacak hemde

jnazcım çok saol desteğin için tatlım üzzmemeye çalışıyom artık oğluşumu ama kuşkuda içimi kemiriyo yapcak bişi yok artık. olan varsada oldu üstüne birde doğmamış bebişimi üzüp benim zarar vermemem lazım.
sende kansızlığına dikkat et hayatım kendini tehlikeye sokma takviye gerekiyosa da bir an önce yaparlar inşallah da normale döner değerlerinopuyorumnanaktan

öptüm mehtapcığım görüşrüz canım benim opuyorumnanaktan

kızlar bize müsade.. babamız gelir birazdan.. o gelene kadar kızımın ödevlerini yaptırayımm.. öpüyorum hepinizii.. yarın görüşmek üzere...

hayırlısı olsun nazlı cım çok sevindim canım maşallah bebişine.. ve sana..

Gözün aydın nazlıcığım,çok sevindim.

nazlıcım tahlillerinin güzel çıkmasına çok sevindim tatlım....gözün aydın....

sağolun kızlar darısı hepimizin başına...

bence sen yine kendi dr unun yorumlarına bak. rutin gitmediğin dr gıcıklık olsun diye mi ne hep sakıncalı şeyler söylüyor. Kan hapına devam ediyormusun? benim geçen aya göre baya br iyileşme var çünkü:))

kimsecikler kalmamış yine((((

ben geldim...

hoşgelsiin canım bu arada gözün aydın testlerin güzel çımış darısı başımıza inşallah:Saruboceq:

neyse nazlıcığım öptüm seni biz yatmaya gidiyoruz görüşürüz canım hayırlı geceler

dünürcüğüm sanada iyi geceler sanırım şu anda topiktesin canım damadımıda öptüm

kızlar merhaba yatmadan bir uğrayayım dedim.hasta olanlara geçmiş olsun,dr a gidecek olanlar güzel heberlerle gelin inşallah..kan ve şekeri düşük çıkanlara geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda normal değerlerine döner....kızlar çoğunuz şekerli şeylerden çok yediğinizi ve şekerinizin çıkmadığını söylüyorsunuz ne güzel ya....ben hiç yemediğim halde dr um şüphelendi....şu günlerde ağız tadıyla yemek yemeyi unuttum ya...diyetten 1 kilo kaybetmişim hemen.her yediğime kuşkuyla bakıyorum şeker yapar mı diye.şeker yapan yiyecekleri bana yazarsanız çok seviniim kızlar.....

pardon zeyracım yetişemedim sana. gebelşk haftamı okuyordum da erken doğumdan bahsediyor. ürktüm de onu araştırdım biraz....
ii geceler hepinize..

selam kızlar. ben gene ayaktayım. herifim yok. gündüzleri geziyom bol bol. lap top hala gelmedi 160 dolar sıkışmış. anca çıkar tabii. ben ve bebeğim çok iiyiz. hiç bi sorunumuz yok. bi de herifim hissetmeye başlasa tam olacak ama ne yapalım? şimdiden hepinize günaydıınnnn.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…