- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
olur olur valla zeyracım hiç belli olmaz bizim işimiz bide ben daha hangi şehirde doğuracağıma bile karar vermedim:)jnazcığım sorma canım artık yoldamı yoksa alışveriş yaparkenmi doğuruvericem yoksa ders çalışırkenmi bilmiyorum canımcım doktora bir gidermişim elimde bebk oda şaşkın şaşkın bakarmış:)))
[tarhancığım sorma canım benimde midem ağzımda ama benimkisi yemkten insan bu kadar yermi yaaa yediklerimi saysam sana oooo eskiden eşim nöbetçiyken atıştırıdım o bana yeterdi şimdi nerde ne masa kuruyorum kendime anlatamam görende misafir gelicek sanar
Çekirdeksiz olan değil nazcım.İçi iri siyah çekirdekli olacak ve çekirdeğiyle yiyeceksin.
Gidilmez olurmu neden gidilmesin.Canım sütte iyi geliyor bir dene istersen yandığında.
kızlarrr biz çıkalım babamız gelecek miş masa hazırlayacağız daha
hoşçakalın şimdilikk
Görüşürüz canım.Öptüm.kızlarrr biz çıkalım babamız gelecek miş masa hazırlayacağız daha
hoşçakalın şimdilikk
Nisan bebişlerinin cicileri diye bir bölüm var canım.Orada alınanlar var genelde.Bakmak istersen.yogurt yedim bir de sütü deniyim canim,sagol opuyorumnanaktan
bebeginin odasini düzen var mi kizlar
foto makinem kirilmisti yeni alicam yarin bende birseyler eklerim (pek bisey olmasada henuz naniknanik)
canımcım bende sana msj atacaktım dün çok üzmüşsün kendine kalbini ferah tut canımyaa inşallah hiçbirşey olmayacak bebişine babasının dediği gibiz zehir gibi olacak hemde
hayırlısı olsun nazlı cım çok sevindim canım maşallah bebişine.. ve sana..
Gözün aydın nazlıcığım,çok sevindim.
nazlıcım tahlillerinin güzel çıkmasına çok sevindim tatlım....gözün aydın....
Nazlıcım, sonuçların iyi olmasına çok sevindim. Maşallah.
Ben kanda sınırlarda geziniyorum, şekerimde düşük çıktı. Kızlar benim gibi şekeri düşük çıkan oldu mu? Doktorum çok önemsemedi, sadece az ve sık ye dedi. Düşüklüğü sanırım pek sorun oluşturmuyor.
bide kızlar bugün kendi doktoruma gitmedim haftaya gideceğim inşallah devlet hastanesinde yaptırdım tahlilleri doktor sonuçlarıma baktı kan değerlerin çok düşük dedi buda hamilelerde hiç istemediğimiz bir durum zaten doğumda normal yada sezeryan olsun farketmez ciddi anlamda kan kaybı olacak zaten sizin kan değerlerinizde düşük o yüzden damardan takviye almanız gerekiyor ve doğum zamanıda tedbirli olmanız lazım dedi
kimsecikler kalmamış yine((((
sağolun kızlar darısı hepimizin başına...
bence sen yine kendi dr unun yorumlarına bak. rutin gitmediğin dr gıcıklık olsun diye mi ne hep sakıncalı şeyler söylüyor. Kan hapına devam ediyormusun? benim geçen aya göre baya br iyileşme var çünkü:))
ben geldim...
dünürcüğüm sanada iyi geceler sanırım şu anda topiktesin canım damadımıda öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?