2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlar nasılsınız? ben iyiyim uykusuzluğa alışmaya başladım sanırım haftasonu akşama kadar uyuyacam. çünkü tam deliksiz dalıyom işe gelmek için kalkmam gerekiyokaydirigubbakcemile3
özgecim ymercim günaydın sizlere deopuyorumnanaktan

:)) bence hepsi uyuyo ymercim.
ya bizim turkcelli naz ne yaptı acaba istifa etmişti ya. evde internetim yok demişti nasıl acaba hiç girmiyo artık

ben iim şekerler bebişte ii tek sıkıntı eski bulantılı kusmalı günler geri geldi tam hız devam tarhancım anneee sizler nasılsınız

günaydın kızlar

ya bişey sorcam ben 22+5 günlüğümde ben bu günlerde uykularımda sürekli rüyalar görüyorum garip garip ve sabah huzursuz ve korku içinde uyanıyorum...

sizde de oluyomu?

hoşgeldin anneeee cim. ymercim valla ne olsun iyi diyelim iyi olalımkaydirigubbakcemile3

ben iim şekerler bebişte ii tek sıkıntı eski bulantılı kusmalı günler geri geldi tam hız devam tarhancım anneee sizler nasılsınız

biz de iyiyiz kuzum. bende zaten kusma olmamıştı çok şükür ama zaten ben çıkartabilen biri değilim. ama bulantı henüz yok canım normalmiş ama sonlarda baştaki gibi süreç oluyomuş. tuzlu şeyler yemeye çalış canım

günaydın kızlar

ya bişey sorcam ben 22+5 günlüğümde ben bu günlerde uykularımda sürekli rüyalar görüyorum garip garip ve sabah huzursuz ve korku içinde uyanıyorum...

sizde de oluyomu?

günaydın sisi. ben de geceleri zaten çok sağlıklı uyuyamıyorum ama uyuduğum zamanlarda o tarz rüyalar görüyorum mesela bugün bile gördüm ve çok etkilendim hala mutsuz değil ama garip bi huzursuzluk içindeyim. malesef. oluyomuş böyle şeyler bi arkadaşım geçen yıl doğum yaptı o da hergün anlatırdı bana kabus görüyorum diye.

günaydın kızlarrr... iyi günlerr hepinizee...

ben gece accık geç yattım o yüzden ancak uyanabildik :))) ödevlerimizi bitirip eda hanımı uyuttuk.. sonra çantasına bakıyım dedim öğretmen haberleşme defterimize bişey yazmışmı bana diye.. allahım iyiki bakmışım ama tabi baktığımdasaat 12 yi geçiyodu... bugün kermes varmış.. her veli poğaça,börek tarzında ona yazılan şeyi yapıp bugün 12 de okula götürcekmiş.. çocukların yanınabeslenme koyulmıcak 2 tl. verilcekmiş. onlardan istediklerinden alıp yiceklermiş.beynimden vuruldum sanki.. bide bana ne yazsalar iyi.. ayy burda yazmiim... :)) allahtan evde pastabanım ve malzemelerim vardısaat 2 ye geliyodu hazır olduğunda... bitti ama o saatten sonra bende bittim... daha önce söylese hanımefendi erkenden yapardım gece gece uğraşmazdım...

bende sadece bende oluyo sanmıştım allahım inşallah biran önce gecer...rahat bi uyku çekeriz.Zaten son ay uykular iyice bitiyormuş ..

günaydın canım desene senin kız seni baya bi yordu gece gece ..keşke bu kadar yormasaydın kendini pastaneden bişeyler alıverseydin...
çok yüklenme kendine öptüm

günaydın refiyecim. canım ya biraz yormuş seni ufaklık:) ama neyseki bu saate kadar uyuma şansın olmuş. nasılsınız bakalım bugün?

günaydın annişler..sabah aç karnına düştüm sağlık ocağı yollarına şeker yüklemesi için.ama boşa gitmişim çünkü sağlık ocağında yapmadıklarını sölediler.paşa paşa geri döndüm açlığa daha fazla dayanamadığımdan işyerinde kahvaltı yaptım ve testleri yarın sabaha erteledim.anamm bide sonuçları için bekleyeceğim tekrar tekrar gidecem öle değilmi? akannehir yürüken zorlanıom artık belim kopuyo ayagım bile çekmeye başladı.off off bugünlerin acısını oğlumla gezerek çıkaracam yaza inşallah..neyse mutlu bi gün olsun kızlar hepimiz için inşallah..

günaydın kızlar

sizde de oluyomu?

Aynen, ben de gözümü actım daha karanlıktı.1-2 kez uyanıyom her gece...kolay değil işimiz.gecen c/s olan arakadaşım anlatıyo epiduralle oldu tepeden bakıyodum diyoo bebek karnımdan cıkar cıkmaz bi rahatladım sorma diyoo.karnımız dolu yükle,basınc yüksek,vücut alışıyo tabe zamanla,ben de yazı dört gözle bekliyorum...delikafaduldendelikafadulden

günaydın kızlarr a.s.

geçmişi okumaya fırsatım yok malesef işlerim çok yoğun.. hastalara geçmiş olsun.. doktora gidecek olan varsa güzel haberlerle döner inşallah..:Saruboceqpuyorumnanaktan

kızlar dün akşam yazmıştımya dr bana diyet verdi diye....neler yemeliyim ya ?ayrıca şekerden şüphelendi dr um.şeker yüklemem yapılmadı*meyve,yağlı yiyecekler ve kızartmalara yasak koydu.sebze ye dedi.kuru baklagillerde nohut,fasulye,pirinç,bulgur da şeker var mıdır*nternetten baktım yiyebilirsiniz diyodu*birde kırmızı et ile balık diyet kapsamında mı acaba*yediğim her şeye şüpheyle bakıyorum ya.....birde 1 kilo zayıflamışım cumadan bu yana

günaydn kızlar.........nasılsını*
biz oğluşla kahvaltı yapıcaz buyurun gelin.....

günaydın şekerim. afiyet bal şeker olsun yarasın oğluşuna.

ya o rüyalar kabusa dönüşmesi de çünkü ben çok fazla rüya görürüm ve bazen bazısından çok etkilenirim öyle kabus falan beni çok etkiler. ayyyy nolur allahım hepimize sağlıklı ve huzurlu bir hamilelik ve uyku ver

günaydın canım.kızlar zor ya uykusuzluk benim Allahtan olmuyor...hatta baya güzel uyuyorum.sadece bazı sabahlar bacak ağrım çok oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…