günaydın kızlarrr... iyi günlerr hepinizee...
ben gece accık geç yattım o yüzden ancak uyanabildik :))) ödevlerimizi bitirip eda hanımı uyuttuk.. sonra çantasına bakıyım dedim öğretmen haberleşme defterimize bişey yazmışmı bana diye.. allahım iyiki bakmışım ama tabi baktığımdasaat 12 yi geçiyodu... bugün kermes varmış.. her veli poğaça,börek tarzında ona yazılan şeyi yapıp bugün 12 de okula götürcekmiş.. çocukların yanınabeslenme koyulmıcak 2 tl. verilcekmiş. onlardan istediklerinden alıp yiceklermiş.beynimden vuruldum sanki.. bide bana ne yazsalar iyi.. ayy burda yazmiim... :)) allahtan evde pastabanım ve malzemelerim vardısaat 2 ye geliyodu hazır olduğunda... bitti ama o saatten sonra bende bittim... daha önce söylese hanımefendi erkenden yapardım gece gece uğraşmazdım...
hb canım bugün nasılsın düne göre daha iyi uyumuşsundur inşallah.
kızlar dün akşam yazmıştımya dr bana diyet verdi diye....neler yemeliyim ya ?ayrıca şekerden şüphelendi dr um.şeker yüklemem yapılmadı*meyve,yağlı yiyecekler ve kızartmalara yasak koydu.sebze ye dedi.kuru baklagillerde nohut,fasulye,pirinç,bulgur da şeker var mıdır*nternetten baktım yiyebilirsiniz diyodu*birde kırmızı et ile balık diyet kapsamında mı acaba*yediğim her şeye şüpheyle bakıyorum ya.....birde 1 kilo zayıflamışım cumadan bu yana
bende öle oluyom bi kalkıyorum saaat 03:00 bir an önce sabah olsun diye can atıyorum..hayırlısıyla bizlerde bi dogursak alsak yavru kuzularımızı elimizeAynen, ben de gözümü actım daha karanlıktı.1-2 kez uyanıyom her gece...kolay değil işimiz.gecen c/s olan arakadaşım anlatıyo epiduralle oldu tepeden bakıyodum diyoo bebek karnımdan cıkar cıkmaz bi rahatladım sorma diyoo.karnımız dolu yükle,basınc yüksek,vücut alışıyo tabe zamanla,ben de yazı dört gözle bekliyorum...delikafaduldendelikafadulden
günaydın canım.kızlar zor ya uykusuzluk benim Allahtan olmuyor...hatta baya güzel uyuyorum.sadece bazı sabahlar bacak ağrım çok oluyo
refiyecim merhabalar bu halinle geç saatlere kadar yorulmuşsun. senin kıza söylene söylene yapmışsındır mutlaka ama ben okurken kendimi hayal ettim oğluşumun kermesi için bir şeyler hazırladığımı çantasını falan kontrol ettiğimi bir garip oldum valla:asigim::asigim:
saol canım daha iyiyim dünden iyi uyudum ama yine de az uyudmkaydirigubbakcemile3dün 3 saat uymuştum bugün 5 saat uyudumkaydirigubbakcemile3yarınki hedefim 7 saat:roflol::roflol:
günaydın kızlar ilk defa bu saate kadar uyumuşum şimdi kahvaltı yapıcağız daha öptüm hepinizi
canım yaa şeker diyeti verdiyse eti yağsız yemen lazım galiba. benim annem şeker hastası pirinç pilavını çok sık tüketmemesi gerekiyodu onun yerine bulgur ye demişti doktoru ama senin hamilelik de var yanlış yönlendirmek istemem. bence ya doktorunu ara sor net olarak yiyebileceklerini yada bir diyetisyene danış derim benopuyorumnanaktan
hadi bakalım azmin elinden ne kurtulmuş tuğbacımkaydirigubbakcemile3
günaydın zeyracım. iyi yapmışsınız biz çalışanlar için de 15 er dakika daha uyuyun hergün nollluuuuuuuur :) afiyet olsun yarasın sizede canım
günaydın annişler..sabah aç karnına düştüm sağlık ocağı yollarına şeker yüklemesi için.ama boşa gitmişim çünkü sağlık ocağında yapmadıklarını sölediler.paşa paşa geri döndüm açlığa daha fazla dayanamadığımdan işyerinde kahvaltı yaptım ve testleri yarın sabaha erteledim.anamm bide sonuçları için bekleyeceğim tekrar tekrar gidecem öle değilmi? akannehir yürüken zorlanıom artık belim kopuyo ayagım bile çekmeye başladı.off off bugünlerin acısını oğlumla gezerek çıkaracam yaza inşallah..neyse mutlu bi gün olsun kızlar hepimiz için inşallah..
günaydın kızlar.... bugün kocam izin verdi uyudum:))) az öncde kalktım... dükkanada gidesim yok bakalım....
günaydın kızlar nasılsınız??
günaydın nazlıcım oh ne güzel uyumuşsun keyfini çıkart bugünün o zaman
sağol canım öyle yapmaya çalışıyorum koca bir tabak mısır gevreği hazırladım içine yulaf ve kuru meyveler.... bol süt...... yarasın kızıma:))))
şaka bir yana sabahları ayağıma kramplar giriyor calsiyumu artırmam lazım. birde yulaflı ürünler tavsiye ediliyor. bakalım inşallah ii gelir:)
kızlarr ben çıkıyorum canlarım... okula kadar biraz ev işi yapıyımm :) akşam dışarda oluruz muhtemelen ama vakit bulursam okuldan erken gelirsem uğrarım yine... öpüyorum hepinizii...
anneee... aşerme topiğine de yazdım cnm ama burdan da yaziimm.. çoook teşekkür ederim... amiiinn.. rabbim hepimize mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür versin inş... opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?