2010 Nisan Anneleri

refiyecim merhabalar bu halinle geç saatlere kadar yorulmuşsun. senin kıza söylene söylene yapmışsındır mutlaka ama ben okurken kendimi hayal ettim oğluşumun kermesi için bir şeyler hazırladığımı çantasını falan kontrol ettiğimi bir garip oldum valla:asigim::asigim:

hb canım bugün nasılsın düne göre daha iyi uyumuşsundur inşallah.

saol canım daha iyiyim dünden iyi uyudum ama yine de az uyudmkaydirigubbakcemile3dün 3 saat uymuştum bugün 5 saat uyudumkaydirigubbakcemile3yarınki hedefim 7 saat:roflol::roflol:

günaydın kızlar ilk defa bu saate kadar uyumuşum şimdi kahvaltı yapıcağız daha öptüm hepinizi

canım yaa şeker diyeti verdiyse eti yağsız yemen lazım galiba. benim annem şeker hastası pirinç pilavını çok sık tüketmemesi gerekiyodu onun yerine bulgur ye demişti doktoru ama senin hamilelik de var yanlış yönlendirmek istemem. bence ya doktorunu ara sor net olarak yiyebileceklerini yada bir diyetisyene danış derim benopuyorumnanaktan

bende öle oluyom bi kalkıyorum saaat 03:00 bir an önce sabah olsun diye can atıyorum..hayırlısıyla bizlerde bi dogursak alsak yavru kuzularımızı elimize

günaydın canım.kızlar zor ya uykusuzluk benim Allahtan olmuyor...hatta baya güzel uyuyorum.sadece bazı sabahlar bacak ağrım çok oluyo

o bacak agrısı veya kramplar magnezyum eksikliğinden oluyo canım dr danışırsan ilacını verir bende de oluyo şimdi geçti çok şükür

hadi bakalım azmin elinden ne kurtulmuş tuğbacımkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar ilk defa bu saate kadar uyumuşum şimdi kahvaltı yapıcağız daha öptüm hepinizi

günaydın zeyracım. iyi yapmışsınız biz çalışanlar için de 15 er dakika daha uyuyun hergün nollluuuuuuuur :) afiyet olsun yarasın sizede canım

bende bugun oğluşumun eksiklerini tamamlıycam artık bişiycimiz kalmaz sanırsam bi kremlerimiz hava nemlendirimiz gibi seyelr kalcak.....
kendim içinde bir sabahlık ve bir pijama alıcam.....
dün akşam oğluşumun halası ellerinde poşetlerle bize geldi ,onun çocuğunun ufaklıklarını çıkarmış bir dünya oldu kıyafetlerimiz ilk 4-5 ay bişey almama gerek yok hepsi çok yeni hatda içinde kullanılmayanlar vardı....araba koltuğu verdi hiç açılmamış kutusundaydı ,bide hast. çıkışında bebek çantası ......
onalrıda artık en son oğluşumun odası gelince eklerim hemde yerleşmiş olur.....
düşünüyrum da aklıma bişi gelmiyo heeee bide bebişe sarı tülbent alcam ,doğunda yüzüne örtülcekmiş sarılık olmasın diye......

tuğbacığım sağol tatlım.1 kilo zayıflamışım umarım göktuğ besleniyordur

teşekkürler canım günaydın biz az sonraya geliriz kahvaltıya şimdi acıktıkcokacimcoook

sisi.. anneee.. tuğba... kızlarr sağolun.. yoruldum ama değdi.. kızım için herşeye değerr... iyi ki evde malzemem vardı yoksa 12 den sonranerden alıcaktım :)) sabahta yapsam çok aceleye gelip donmayabilirdi.. neyse oldu bitti.. şimdi akşam olsa da aynından kendimize de yaptım.. akşama yiyiciiz :))) aşerme topiğine de yazdım ne olduğunu... pastaneden alsam onlar dilimle satılıyo cnım.. sınıfta 30 çocuk varr.. 30 dilim alsam batarım.. yapmayanlar 10 tl. vericekmiş.. o daha mantıklı geliyo o halde :)))) hehehhuhhhe..... ama ben severim uğralmayı.. yeter ki pasta börek olsun :))))

hıı tubicim inş. sende kaanınkermesine böyle hamurişleri yapıcaksın ilerdeee.. sağlıkla hayırlısyla bi doğsunlar da bizim sıpalar :))))

evet sağlık ocağında yapmıyorlar ben tıp merkezinde yaptırdım dün. 1 saat bekliyorsun. tekrar kan veriyorsun. öğleden sonrada sonuç veriyorlar. istersen fakslarlar da öyle yerler. çok şekerli bişi değil bu arada ben bir dikişte içtim ki tatlı sevmem. mide bulandırıcı bişi de yok. inşallah yarın halledersin.

günaydın dünürcüğüm bende şimdi yaptım kahvaltımı,afiyet olsun yarasın gizeme....
sisicim dr um magnezyum vermişti bana yaklaşık 2 aydır kullanıyorumdur....
özgeciğim ne güzel eksiklerini tamamlayacakmışsın kuzey paşanın.bende de birkaç eksik var öümüzdeki ay tamamıyla bitecek inşallah....sizin bebek odası ne zaman geliyo*

günaydın nazlıcım oh ne güzel uyumuşsun keyfini çıkart bugünün o zaman

sağol canım öyle yapmaya çalışıyorum koca bir tabak mısır gevreği hazırladım içine yulaf ve kuru meyveler.... bol süt...... yarasın kızıma:))))
şaka bir yana sabahları ayağıma kramplar giriyor calsiyumu artırmam lazım. birde yulaflı ürünler tavsiye ediliyor. bakalım inşallah ii gelir:)

kızlarr ben çıkıyorum canlarım... okula kadar biraz ev işi yapıyımm :) akşam dışarda oluruz muhtemelen ama vakit bulursam okuldan erken gelirsem uğrarım yine... öpüyorum hepinizii...

anneee... aşerme topiğine de yazdım cnm ama burdan da yaziimm.. çoook teşekkür ederim... amiiinn.. rabbim hepimize mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür versin inş... opuyorumnanaktan

afiyet olsun nazlıcım en iyisini yapıyosun aslında yarasın kızına cokacimcoook

amin canım. hadi bakalım bugün fazla enerji isteyen bir gün olacak senin için yorma kendini fazla allah korusun daha yeni kalktın hastalıktan zaten. kolay gelsin iyi eğlenceler nice seneler diliyorum. zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…