2010 Nisan Anneleri

fundacım saol tatlım;eksiklerimizin çoğunu halasının getirdikleri ile tamamladık çok şükür,ee bir okadarda annemde var doğumdan önce getircek onları çok hoş bi sepet yapmış içine koymuş,ben bugun bide kendi pijama olaylarımı halletcem......
bebek odası için hiç kesin bişi demiyorum tatlım çünkü halen kafamız karışık ve kararsızız...

iyi işte kendine uğraş bulmuşsun benim bu günkü işimde pazara çıkmak olacak :))

ben de çıkıcam ama akşam üstü inşallah sonra da doğrrruuuu eve yemek hazırlamaya :) süpper ay bugün bişeyler yapasım var demek benim
isteyen varsa buyursun akşama sanırım kendime bile sürprizlerim olacak aşka geldim :dance:

neden kararsızsınız*bildiğim kadarıyyla park yatak aldın birde dolap almayı düşünüyordunuz?dolaptan mı vazgeçtiniz yoksa*

neden kararsızsınız*bildiğim kadarıyyla park yatak aldın birde dolap almayı düşünüyordunuz?dolaptan mı vazgeçtiniz yoksa*

ya annemler falan park yatakta çocukmu büyürmüş ona öle falan dediler,aslında ben çok beyendim illkai beişk alalım olmaz beşiksiz diyorlar,sonrada yok oda falan yapmayın daha erken bebek büyüsün falan deniyo bende şimdi tek dolap tek şifonyer alsam ilerde onları ne yapcam diyorum öle karrasızım işte canım....
bakallım bebek odası bulursam uygun fiyata alıcam bulamazsamda daha üç ay var baska alternatiflere bakcaz......

ruzenin neden büyümezmişki hemde daha güzel büyür bence bizimkide park yatak ve başka beşik falan düşünmüyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…