2010 Nisan Anneleri

özgecim o konuda bende çok kararsızım. biz oda yapmıyoruz odamız yok ama ben dolabımızda bir gözü oğluşa ayırdım yetmezse ek bir dolap yada şifonyer alıcam. amaaa beşik konusunda benimde kafam çok karışık bir diyorum şöyle kaliteli düzgün bir park yatak alayım. herkes çok memnun park yataklarından. bir arkadaşımız var hem oda yaptı hem de park yatak aldı. bebeği 1,5 yaşına geldi hala park yatağı kullanıyolar sadece(markası da comfy). ama bir yandan da içime sinmiyo beşik olsa daha mı rahat eder diyom çokkkk kararsızım çooookkkk..

tekrar slm guzel anneler ve guzel bebeklerı bugun cok kotu uyandım hala vıcdanım cok rahatsız ALLAH affetsın ama ben kendımı yıne affedemıyorum sızlerınde canını sıkıcam ama paylasmazsam ıyce fena olcam sıgara ıcıyorum hala elımın tersıyle ıtemedım ama bebegımden daha onemlı hıcbısey yk cok vıcdanım yanıyo aksam rahat koyamıyorum kafamı yastıga o benım herseyım bısey olursa naparım ama hala yapamıyorum bırakamıyorum....cok kotuyum cokkk...kotu annesın deyın ıstedıgınızı soyleyın ama bısıy soyleyın nolur...

:umursamaz:
valla bizde de ondan sordum zaten....
benim düşüklerden dolayı eşim korkuyor... sabredelim diyor.... açıkçası bende... :umursamaz:

hımm bizde de ciddi aksamalar var çok seyrekleşti ama hiç yasağımız olmadığı için devam ediyoz. koca bir göbekle zor oluyo ama:roflol::roflol: başlarda eşim korktu bişey olur dedi bende bişi olmaz 9 ay+lohusalık uzun bir süre dedim. demez olaydım o gün bugündür o kovalıyo ben kaçıyomkaydirigubbakcemile3 benimde pek yanaşasım yok da eşimin hatrına ara sıra işte:roflol:

canım ya şimdi ne diyeyim sana kötü yapıyosun evet düşünsene aynı zehiri çocuğunda alıyo onun ciğerlerinin mahvolmasını istermisin*o daha küçücük ona bunu yapma,daha savunmasız o sagaradaki mikroplarla baş edemez.biran önce bırak.bebeğim için de içme.ben tüp bebekle bebek sahibi oldum bende içiyordum ne zaman öğrendim tüp bebekle bebek sahibi olabileceğimi o dakika azalttım ve ya hiç içmedim.şimdide çok tiksiniyorum

ayy nazlıcım ilişki konusunu bende sormayı düşünmüştüm kaydirigubbakcemile3 bana bşeler oldu o konuda hiç isteğim yok eşim anlayışlı allahtan.ama bu kezde ben acıyom ona ya daha 6 aylık evliyiz garibim gün yüzü görmedi evlendikten 40 gün sonra hamile olduğumu öğrenmiştik tehlike filan var derken sayılı olmuştur yani.şimdide öle ona kıyamadığım zamanlar gönlü olsun die he diom napim canım kocam yaaa bak gene üzüldüm şimdi

bizde o iş hiç olmuyo kızlar çünkü tüp bebekte başta yasak vardı sonrada ben 3 ay yattım...eşimde de öyle bir talep olmadı Allahtan...zati ben çok sıcak bakmıyodum o konuya...ohhhhhhh bi rahatlık varki sormayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım bende bırakamadığım için bulabildiğim en hafif sigarayı buldum günde 3-4 tane ondan içiyorum. içindeki nikotin oranı çok düşük. ne kadar kötü bir şey yaptığımı biliyorum. vicdan azabından ölüyorum ama ANNELİĞİME KÖTÜ dedirtmem kimseye. bu konuda hakaret tehdit işe yaramıyor, oysa motivasyon teşvik daha önemli. ilk zamanlar hiç içmedim. o dönemde başkalarının içmeyişimi hayranlıkla ve şaşkınlıkla karşılaması en büyük motivasyonumdu. sonradan dayanamadım tek tük içmeye başladım. başka ne diyebilirim bilmiyorum kelin merhemi olsa...

bence kızlar park yatak iyi ama ben büyüyen beşiklerden aldım okul çağında bile kullanabilir eskiyene kadar birde 3 kapılın dolap.ama bu birazda evin müsait olmasıyla alakalı benim yerim müsait olmasa bende park yatak alacaktım....

culha canım bende hamile kalmadan önce 2 günde 1 paket içiodum ama duyduğum an bıraktım ilk 4 ay hiç içmedim.sonra dayanamayıp doktoruma sordum mümkünse hiç içme ama tiryakiysen günde 1-2 tane yarım şeklinde içebilirsin demişti.şimdi yine içmemeye çalışıorum ama yeri gelince eşimin sigarasından 1-2 defa otluyom hiç içmemek en doğrusu herşey yavrularımız için.

sagol canım bende 6 tane ıcıyorum ama hep ıctım 6 taneyı ıcen dahada az ıcer dıye dusunuyorum ama bılırsın olmuyo ne kotu bı durum bende cok ımrenıyorum.umarım bıdıklarımıza bısey olmaz hıc affetmem kendımı...

kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum.kendinize dikkat edin.hepinizi öptüm....yavrularınızıda....

canım keşke azaltabilsen veya hiç içmesen belki bunu yazmam çok doğru değil ama KENT LİGHT diye beyaz kutulu bir sigara var tadı iğrenç:) nikotin ve diğer değerleri çok düşük ben çoğu kez yarım söndürüyom. bir de ona bi bak derim ben. kötünün iyisi yani LM de 0,8-0,9 olan değerler bunda 0,1. kendi adıma bu çok küçük düşürücü bir durum resmen bebeğimi zehirliyom ama az zehirliyom diyom şu anda:sinifsinif::sinifsinif:

ben hiç sigara içmediğim için anlayamıyorum bu dediklerinizi ve çok da anlayışlı olamıyorum... sen zaten olayın farkındasın.. biraz daha dikkat etmeni tavsiye ederim.

aslında bizde de yasak yok ama kociş kendisi koydu yasağı... ürküyorum tekrar kaybetmeyi göze alamam diyor. bende bekliyorum artık:))

seninde yeniymiş yaaa.. biz 3 yıllık evliyizde mola verebildik. neyse dr yasak koymadıysa sorun yok.. aynen devam:)))

:)))

kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum.kendinize dikkat edin.hepinizi öptüm....yavrularınızıda....

güle güle... ii gezmeler

ayy bu sigara olayı kötü hakikaten ama ben sanslı olanlarınızdanım benim sigaradan midem bulandı ilk 15 gün falan içmiştim sonra tiksinince bıraktım ve hiç aramadım bazen çok istiyo canım ama kokusu duyunca tekrar midem bulanıyor yanımda kimse içmiyor zaten eşimde dahil

merhabalar nisan anneleriii...

merhaba ysmnshn. naber iyi misiniz?

canım keşke hiç içmesen. peki içmek istediğinde bu vicdan azabını getirsen aklına nasıl olur bence işe yarar.

ay çok hoşsun tuğbacım kendim kaşındım diyosun yani :)

hakkaten seninki zor bir durum daha evliliğinizi anlayamadan yarım kalmış. neyseki bizim 3,5 yıl bi evlilik hayatımız oldu o yüzden pek dokunmuyo bana.

benim eşim 3 aydır şehir dışında. o yüzden çok içim rahattı bişey olur olmaz diye hiç korkmadım ama allah nasip ederse yarın geliyo onu çok özledim ama işin o tarafını düşündükçe de korku bürüyo beni 3 aydır evden uzakta bir koca,eşinden ayrı kalmış kimbilir ne hayaller kuruyodur ama her seferinde ima ediyorum çok heveslenmesin diye allah korusun çok korkuyorum çünkü. ben de senin gibiyim budebecim yani o konu hakkında bir sene daha yok deseler sıkıntı yapmam :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…