canım güle güle giysin oğluşunslm kızlar.. ben eve geldim açtım ama giremedim kk ne... şu an arkadaştayım.. size haber veriyim dedimm.. çarşıya gittik geldikk.. 1 takım hastane çıkışı seti,2 takım pijama, 2 takım içe giydirilecek olan zıbınlardan,4 tane çıtçıtlı badi, taşıma koltuğu(araçta da kulllnılabilenlerden),alt açma seti,havlu seti, 1 ayakkabı, kendime 1 boydan gecelik ve daha vardı sanırım ama hatırlayamıyorum.. ama hepsi o kadar şirinler kii.. yavrumm sağlıkla doğsun da hayırlısıyla giydireyim allahım...
gözün aydın canımkızlar sonuçlarımı aldım şeker iyi, idrar iyi, kansızlığımda yükselmeye başlamış çok şükür. herşey yolunda:))) tabi kendi druma haftaya gidicem asıl onun yorumu önemli..
hoşbulduk canımhoşgeldin avukatcımm
ay bu ne gıcık bi durum oldu ya yarım saattir giremiyorum
canım güle güle giysin oğluşun
gözün aydın canım
hoşbulduk canım
aynen canım.geçmişi ancak bitirdim.yine bir sorun var heralde.zaten çıkma saatimde geldi.eve gidip yemek yapacağım.herkese iyi akşamlar.sonra görüşmek dileğiyle.
kızlar bişi sorcam???:kedi: ilşki durumları nedir??? çok pardon böyle bir soru için??? merak ettim:kedi::kedi:
Haftada 1 ya da 2:kedi:
yani pek bişi değişmedi....
Ayyy yokk bende evdeyİm hakkaten sessİz kaldınız. DÜkkanda olsam sayfalara yetİŞemİyorum. Ben cİcİ falan almıyorum. Annemle kayınvalİdem gİdİp alacaklarmıŞ. Offf anlatamadım benİmde ÖzendİĞİmİ neyse alsınlarda mutlu olsunlar bende Çok Özendİklerİmİ alırım. Karnım acıktı. BİŞİler pİŞİrİyorum. Bİr yandan battanİyemİ Örmeye devam. İnŞallah yetİŞtİrİcem kızıma:)))))) amannnn gÜzel oldu bugÜn evde olmak ohhhh....
ayy insan heves ediyo yaa...boşver onlar alsın. Sen de git beğendiklerini al.ben de battaniyemi öreyim barrii..kıskandım naniknanik
ayy nazlıcım ilişki konusunu bende sormayı düşünmüştüm kaydirigubbakcemile3 bana bşeler oldu o konuda hiç isteğim yok eşim anlayışlı allahtan.ama bu kezde ben acıyom ona ya daha 6 aylık evliyiz garibim gün yüzü görmedi evlendikten 40 gün sonra hamile olduğumu öğrenmiştik tehlike filan var derken sayılı olmuştur yani.şimdide öle ona kıyamadığım zamanlar gönlü olsun die he diom napim canım kocam yaaa bak gene üzüldüm şimdi
Utandım:kedi:
aynen,evlendim 40 gün sonra hamileyim.kanamam olunca,bıraktık o işi bebek 3 aylıktı.kardeş olduk:)) karın bölgesi sıkışmadıktan sonra sorun olmaz diye biliyorum...Şeniz
bende öyle düşündüm canım baktım itiraz ediyorum onlar üzülüyor. Peki siz alın dedim bende...
Battaniyem az kaldı benim. Ama araları örümcekle birleşip kurdele geçicekmiş o kısmından anlamam işte. Yanımda çalışan abla yapıcak onlarıda bitince hemen koyarım fotografını.
kızlar selam biz geldik nasılsınız yaa benim biraz moralim bozuk annem bu akşam istanbula gidiyo yengem ameliyat olacakmış sanırım rahiminde kist varmış yengem yabancı benim çok severim onu az önce konuştuk ağlıyo kimsecikler yok yanımda diyo ne annem ne babam diyo yarın sabahtan ameliyat olacakmış annemde saat 5te binecek bakalım hayırlısı artık rabbim inşallah tez zamnda iyileştirir dua edin ne olur
aynen,evlendim 40 gün sonra hamileyim.kanamam olunca,bıraktık o işi bebek 3 aylıktı.kardeş olduk:)) karın bölgesi sıkışmadıktan sonra sorun olmaz diye biliyorum...Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?