2010 Nisan Anneleri

canım güle güle giysin oğluşun
kızlar sonuçlarımı aldım şeker iyi, idrar iyi, kansızlığımda yükselmeye başlamış çok şükür. herşey yolunda:))) tabi kendi druma haftaya gidicem asıl onun yorumu önemli..
gözün aydın canım
hoşgeldin avukatcımm
hoşbulduk canım
ay bu ne gıcık bi durum oldu ya yarım saattir giremiyorum

aynen canım.geçmişi ancak bitirdim.yine bir sorun var heralde.zaten çıkma saatimde geldi.eve gidip yemek yapacağım.herkese iyi akşamlar.sonra görüşmek dileğiyle.

güle güle avukat kolay gelsin iyi akşamlar

Ayyy yokk bende evdeyım hakkaten sessız kaldınız. DÜkkanda olsam sayfalara yetıŞemıyorum. Ben cıcı falan almıyorum. Annemle kayınvalıdem gıdıp alacaklarmıŞ. Offf anlatamadım benımde ÖzendıĞımı neyse alsınlarda mutlu olsunlar bende Çok Özendıklerımı alırım. Karnım acıktı. BıŞıler pıŞırıyorum. Bır yandan battanıyemı Örmeye devam. ınŞallah yetıŞtırıcem kızıma:)))))) amannnn gÜzel oldu bugÜn evde olmak ohhhh....

ayy insan heves ediyo yaa...boşver onlar alsın. sen de git beğendiklerini al.ben de battaniyemi öreyim barrii..kıskandım naniknanik

ayy insan heves ediyo yaa...boşver onlar alsın. Sen de git beğendiklerini al.ben de battaniyemi öreyim barrii..kıskandım naniknanik

bende öyle düşündüm canım baktım itiraz ediyorum onlar üzülüyor. Peki siz alın dedim bende...

Battaniyem az kaldı benim. Ama araları örümcekle birleşip kurdele geçicekmiş o kısmından anlamam işte. Yanımda çalışan abla yapıcak onlarıda bitince hemen koyarım fotografını.

aynen,evlendim 40 gün sonra hamileyim.kanamam olunca,bıraktık o işi bebek 3 aylıktı.kardeş olduk:)) karın bölgesi sıkışmadıktan sonra sorun olmaz diye biliyorum...Şeniz

kızlar selam biz geldik nasılsınız yaa benim biraz moralim bozuk annem bu akşam istanbula gidiyo yengem ameliyat olacakmış sanırım rahiminde kist varmış yengem yabancı benim çok severim onu az önce konuştuk ağlıyo kimsecikler yok yanımda diyo ne annem ne babam diyo yarın sabahtan ameliyat olacakmış annemde saat 5te binecek bakalım hayırlısı artık rabbim inşallah tez zamnda iyileştirir dua edin ne olur

Hiç utanma!!! ahhhh ahhhhhh:gitme:

aynen,evlendim 40 gün sonra hamileyim.kanamam olunca,bıraktık o işi bebek 3 aylıktı.kardeş olduk:)) karın bölgesi sıkışmadıktan sonra sorun olmaz diye biliyorum...Şeniz

off sizinde kötü olmuş yaa... ne çabuk b aşarmışsınız böle hamile kalmayı.... maşallahhhhhh:))

ayy merak ettim kız battaniyeni...çabucak ör de koy topiğimize bakayım.:CüvCüv:

canım geçmiş olsun. hamilelelrin duası kabul olurmuş. emin ol bol bol dua ederiz. Bildiğim kadarıyla çok zor bir ameliyat değil. sen gönlünü ferah tut.

yaa sorun olacağından değil canım da istek gidio en azından kendim için sölim gitti yani..bunların acısını çıkarırsın diom kocama napim.:dance:

merhaba arkadaşlar,hızınıza yetişemiyorum valla her konuda...

herkes bişeyler almış -alıyo-örüyor vs.bebişlerine.ben daha kendim bir iğne almadım oğlum için(ayy oğlum diyince bir içim titredi ,garip geldi) :).çok mu ağırdan aldım ben yavvvv...kaynanam örüyo yelek felan,sadece o kadar.çalışdığım için hepsini izne çıkınca alırım diyorum ama hata mı yapıyorum kızlar tedirgin oldum şimdi???birde evde tadilat işlerimiz olacakboya vs.,onu da bekliyorum aslında offf kafam çok karıştı şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…