2010 Nisan Anneleri

nasilsiniz kizlar opuyorumnanaktan

oglusumun odasi geldi ama esim bir türlü odanin boyama islemini bitiremedi

odamiz yerlessin cicilerimizi eklicez büyük bi zevkle insallah :asigim:

sizler nasilsiniz bakalim minikler nasil

cok sükür mide yanmam gecti ,sanirim acili bisey yedigim icin yanmis midem kaydirigubbakcemile3

tarhancim 3 tanecik kisakollu body´´e 40 ytl mi verdin akannehir

bende dün yüzde yüz pamuklu 5liye 3.50 euro verdim

ne kadar pahali yha bebek giyimleri,esyasi vs pööff

Hoşgeldin canım.Midenin yanmasının geçmesine sevindim ama yinede dikkat et derim ben..Bekliyoruz cicilerinizi.

ademircim senin bebis ne kadarlikti ?

gecen haftalarda agir kaldirmamdan dolayi benimde bebek asagi inmisti,cok dikkat etmelisin canim

tam yumurtaliklarimin oldugu yerde cok sert siskinlikti,megersem bebek cikmak icin cikisi ariyormus ,cok kötü gunlerdi

cok ama cok dikkat et doktoruna bir danis,agir biseylerle ugrasma ,aman allah korusun :Saruboceq:

hosbulduk yosuncum ,sen nasilsin canim Şeniz

kimsecikler kalmamis kaydirigubbakcemile3 ,nasil gecti günün ?

sagol canim bu arada insallah hepimizin bebeleri saglicakla dünyaya gelirlerde,aldiklarimizi büyük bir zevkle eskitirler kaydirigubbakcemile3

Bende iyiym canım.İş ve ev arsında mekik dokuyorum sosyal hayat yok d gribi var diye.

canım eşimin amcasının oğlu orada evli bizi davet ettiler bizde bakalım demiştik bu ay sonu için hemde gezeriz diye gitmek istiyorduk ne bilim canım yaa hiç gözüm almıyo zaten gitseydikte pazar sabah gidip pazartesi falan dönecektik değmez diye düşünüyorum eşimde bana bıraktı bilmiyorum bakalım zamn ne gösterecekkafamçokkarıştı

tarhancim 3 tanecik kisakollu body´´e 40 ytl mi verdin akannehir

bende dün yüzde yüz pamuklu 5liye 3.50 euro verdim

ne kadar pahali yha bebek giyimleri,esyasi vs pööff

canımcım merakla bekliyoruz cicilerinizi eklemeniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan. ya aslında burda da üstünde yüzde yüz pamuklu yazan ucuz ürünler var ama. ben karar vermiştim bebeğin tenine değecek iç kıyafetlerini kaliteli alıp, geri kalanı ucuz alacam diye. markası olduğu için o kadar pahalı yoksa burda da çok uyguna ciciler var ama istanbula eminönüne gitmek lazım ben gebzedeyim her zaman gidemiyom oralara

zehirciğim hoşgeldin canım iyi olduğuna sevindim bitanem odasını ekle bebişin cicileriylede bir bakalım canım

zeyracım bende bu haftasonu aynı senin gibi istanbula alışveriş merkezine gittim ama on kere karar değiştirdim. aman yorulurum gitmeyelim, yok yok çok sıkıldım gidelim, ay yok haftasonu dinlenecem gitmeyelim en sonunda baktım bizim kızlar (yani nisan annelerikaydirigubbakcemile3) fıldır fıldır geziyolar canım çekti ayaklandık gittik. altımızda araba yok çok zor oluyo çok yoruldum ama çok da iyi geldi değişiklik oldu.
arabanız varsa atlayın gidin bence moral olur değişiklik olur

Bende iyiym canım.İş ve ev arsında mekik dokuyorum sosyal hayat yok d gribi var diye.

canim domuz gribi amerikanin bir yaptirimi ve buna nedense en uc noktada prim veren ise Türkiye

Almanyada domuz yetistirimi ve yiyimi (yemekten yayilmiyor ama) burada daha cok olmasina ragmen nedense gündemde Türkiyeninki kadar Şok mansetler yok

insanlari korkutmak icin ,yok su kadar ölü yok bu kadar ölü

ama tabi yinede herhangi bir hastalik bulasmasin diye dikkat etmek sart

(toplu wc kullanimi,el temaslari vs vs)

zeyracim nasilsin canim

ay yerinde olsam valla yatardim canim su an bulundugun yerden oraya mesafe ne kadar bilemiyorum ama sen yazinca gözüme pek büyük geldi yolculuk kafamçokkarıştı

Merhaba kızlar, Nasılsınız? a.s.

Kızlar, yeni ciciler alanlara hayırlı olsun. Vallahi annem olmasa bizim bebek açıkta kalacaktı, sürekli aneannesi uğraşıyor kuzum için. Hep onun aldıkları var. :1hug:

Bu arada demir hapı iştahınızımı kapattı, inanamıyorum ne güzel. Ben onu aldıktan sonra doymak bilmiyorum. Yada o bahane, ben doymak bilmiyorum. cokacimcoook

ayy canim kiyamam gebzeden eminönüne gitmek ölüm :bbo:

haklisin ic kiyafetlerine cok dikkat etmek gerek

dökülcez paraciklari yavrularmiza napalim :asigim:

zehirciğim hoşgeldin canım iyi olduğuna sevindim bitanem odasını ekle bebişin cicileriylede bir bakalım canım

eklicem teyzeleri insallah

ama önce bi bitirebilipte kurmayida becerebilsek kaydirigubbakcemile3

ben odasi tamamlanmadan fazla kalabalik olmasin diye pek bisey almadim acikcasi

ama kiz kardesim bir sürü seyini almis bile ,ee ilk yegen bir de ilk torun olunca :lepi:

Zeyracım, arabanız varsa, bence gezme fırsatını kaçırma. 7. aydan sonra yolculuklar tehlikeli olacak. Son gezme fırsatlarımız. 7,8,9 ve bebek doğdu kırkı derken aylarca evdeyiz.

hosgeldin canim opuyorumnanaktan

valla bana doktor magnezyumdan baska bisey vermedi

gecenlerde bir abla günde 9 tane aldigini söylemisti ama bana kesinlikle tavsiye etmedi

hem dogumu oldugundan dahada güclestiriyormus hemde bebegi inanilmaz kilolu yapiyormus

banada günde 6 tane kullanmamis sart kosmuslardi kasik agrilarimdan dolayi

ama almicam kararliyim :umursamaz:

tarhancığım ve zehirciğim saolun kızlar verdiğiniz tavsiyeler için bakalım zamn ne göstercek şu an o kadar çok uykum geldiki birden anlamadım sobanın yanındayım hiç böyle olmamıştım daha saat kaçki anlamadım gideyimde biraz kestireyim şekerleme yapayım:))

tatli uykular canim,sobanin sicakligi sanirim getirdi uykunu

Canım, 9 tane mi alıyor? Çok fazla değil mi? Ben kan hapı, kalsiyum ve elevit alıyorum. günde 1'er tane.

Canım, 9 tane mi alıyor? Çok fazla değil mi? Ben kan hapı, kalsiyum ve elevit alıyorum. günde 1'er tane.

evet canim 9 tane vermis kadin doktoru kasilmalardan dolayi

ilk iki cocugunu normal dogum yapan kadin 3.cüyü cocuk oldugundan büyük oldugu icin ve rahim haplardan güclendigi icin sezaryanla almislar

o kadar sanciyi cekmis ,uzerine birde suni sanci vermisler bebek 10 günü gecmesine ragmen kipirdama kipirdamamis

mecbur sezaryana almislar,doktorlar ona demis günde dokuz tane almaman gerekiyordu diye

sabah ögle aksam hep 3er tane almis kadin

banada sabah ogle aksam ikiser tane al dedi doktorum ama almicam canim ,korktum acikcasi

tatlı rüyalar canımopuyorumnanaktan

hoşgeldin canımm. valla demir hapı iştahsızlık yapmış olabilirmi acaba demişitm ben ama onun yüzünden mi bilmiyorum.

ya zehircim banada çok fazla gelid hem 9 hem 6 tane hap. gerçi magnezyum hapalrı nasıl hiç bilmiyom ben elevit-demir- ve tiroit hapı kullanıyom günde 1 er tane. hatta tiroit hapımın dozajı çok komik 4 e bölüp 3 tanesini yutuyom. 0.75 tane içiyom yanikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…