canım bu sitede okuduklarım kadarıyla her ayın 15inde indirim oluyo mothercare de ama o çıtçıtlı bodylerde pek indirim yapmıyolarmış. ben geçen haftasonu gittim. çok sınırlı ürünlerde indirim vardı yenidoğan cicilerinde hiç yoktu indirim. ben 7 li uzun kollu çıtçıtlı body yi 50 tl ye aldım. (3-6 aylık aldım). daha önce chicco dan 4lü yarım kollu body yi 40 tlye almıştım o yüzden uygun geldi bana. onlarıda 0-3 aylık aldım. şimdi iç giyim olarak zıbın ve kolsuz body kaldı alacağımkaydirigubbakcemile2
nasilsiniz kizlar opuyorumnanaktan
oglusumun odasi geldi ama esim bir türlü odanin boyama islemini bitiremedi
odamiz yerlessin cicilerimizi eklicez büyük bi zevkle insallah :asigim:
sizler nasilsiniz bakalim minikler nasil
cok sükür mide yanmam gecti ,sanirim acili bisey yedigim icin yanmis midem kaydirigubbakcemile3
selam kızlar geldi lap top ım. herifimde gece gelcek. 12 gibi gidip alcam. hepinizin konusu şeker ama ben başka bi şey sorcam. 1. benim bebem sankim biraz aşağıda. göbek deliğimin altında daha. bi de bööle bazenleri kaskatı oluyo karnım. özellikle yorgunsam. ama sancım, kanamam falan yok. rahat mı batıyo bana ne?
hosbulduk yosuncum ,sen nasilsin canim Şeniz
kimsecikler kalmamis kaydirigubbakcemile3 ,nasil gecti günün ?
sagol canim bu arada insallah hepimizin bebeleri saglicakla dünyaya gelirlerde,aldiklarimizi büyük bir zevkle eskitirler kaydirigubbakcemile3
bende iyiyim yosuncum tembellik yapıyom kucağımda bilgisayar, karşımda televizyonkaydirigubbakcemile3
zeyracım ne için gidecektin trabzona? bence gitmek istiyosan kalabalığı düşünme çok fazla biz zavallı nisan anneleri çok soyutladık kendimizi bu salgın yüzünden tabii yine sen bilirsin gitmemek seni üzmeyecekse boşver tatlım gitmeyiverirsinopuyorumnanaktan ama bende artık böyleyim bir yere gidene kadar yüz kere düşünüyorum , elli kere karar değiştiriyomkaydirigubbakcemile3
tarhancim 3 tanecik kisakollu body´´e 40 ytl mi verdin akannehir
bende dün yüzde yüz pamuklu 5liye 3.50 euro verdim
ne kadar pahali yha bebek giyimleri,esyasi vs pööff
Bende iyiym canım.İş ve ev arsında mekik dokuyorum sosyal hayat yok d gribi var diye.
canım eşimin amcasının oğlu orada evli bizi davet ettiler bizde bakalım demiştik bu ay sonu için hemde gezeriz diye gitmek istiyorduk ne bilim canım yaa hiç gözüm almıyo zaten gitseydikte pazar sabah gidip pazartesi falan dönecektik değmez diye düşünüyorum eşimde bana bıraktı bilmiyorum bakalım zamn ne gösterecekkafamçokkarıştı
canımcım merakla bekliyoruz cicilerinizi eklemeniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan. ya aslında burda da üstünde yüzde yüz pamuklu yazan ucuz ürünler var ama. ben karar vermiştim bebeğin tenine değecek iç kıyafetlerini kaliteli alıp, geri kalanı ucuz alacam diye. markası olduğu için o kadar pahalı yoksa burda da çok uyguna ciciler var ama istanbula eminönüne gitmek lazım ben gebzedeyim her zaman gidemiyom oralara
zehirciğim hoşgeldin canım iyi olduğuna sevindim bitanem odasını ekle bebişin cicileriylede bir bakalım canım
Merhaba kızlar, Nasılsınız? a.s.
Kızlar, yeni ciciler alanlara hayırlı olsun. Vallahi annem olmasa bizim bebek açıkta kalacaktı, sürekli aneannesi uğraşıyor kuzum için. Hep onun aldıkları var. :1hug:
Bu arada demir hapı iştahınızımı kapattı, inanamıyorum ne güzel. Ben onu aldıktan sonra doymak bilmiyorum. Yada o bahane, ben doymak bilmiyorum. cokacimcoook
tarhancığım ve zehirciğim saolun kızlar verdiğiniz tavsiyeler için bakalım zamn ne göstercek şu an o kadar çok uykum geldiki birden anlamadım sobanın yanındayım hiç böyle olmamıştım daha saat kaçki anlamadım gideyimde biraz kestireyim şekerleme yapayım:))
hosgeldin canim opuyorumnanaktan
valla bana doktor magnezyumdan baska bisey vermedi
gecenlerde bir abla günde 9 tane aldigini söylemisti ama bana kesinlikle tavsiye etmedi
hem dogumu oldugundan dahada güclestiriyormus hemde bebegi inanilmaz kilolu yapiyormus
banada günde 6 tane kullanmamis sart kosmuslardi kasik agrilarimdan dolayi
ama almicam kararliyim :umursamaz:
Canım, 9 tane mi alıyor? Çok fazla değil mi? Ben kan hapı, kalsiyum ve elevit alıyorum. günde 1'er tane.
tarhancığım ve zehirciğim saolun kızlar verdiğiniz tavsiyeler için bakalım zamn ne göstercek şu an o kadar çok uykum geldiki birden anlamadım sobanın yanındayım hiç böyle olmamıştım daha saat kaçki anlamadım gideyimde biraz kestireyim şekerleme yapayım:))
Merhaba kızlar, Nasılsınız? a.s.
Kızlar, yeni ciciler alanlara hayırlı olsun. Vallahi annem olmasa bizim bebek açıkta kalacaktı, sürekli aneannesi uğraşıyor kuzum için. Hep onun aldıkları var. :1hug:
Bu arada demir hapı iştahınızımı kapattı, inanamıyorum ne güzel. Ben onu aldıktan sonra doymak bilmiyorum. Yada o bahane, ben doymak bilmiyorum. cokacimcoook
Canım, 9 tane mi alıyor? Çok fazla değil mi? Ben kan hapı, kalsiyum ve elevit alıyorum. günde 1'er tane.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?