2010 Nisan Anneleri

tarhancim valla simdi hapi elime aldim 618 mg kaydirigubbakcemile

aslinda bunun haricinde birde bebek icin folverlan diye bebegi besleyici bir hap vermisti doktorum

onu kullanmaya devam edip magnezyumu birakicam hatta biraktimda

magnezyum hapi kasilmalari engellemek icinmis canim

kızlarrr ben az önce ilk ayva çekirdeğimi attım buzluğa malum emzirirken memişlar yara olursa iyi geliyomuş:ecrin_bebek:

ya o kadar uykum gelmişti tam gözümü kapatım canım bişey istedi yaptım şimdi yiyorum aşerme topiğine yazarım:)))

dünür iyi yapmışsın kız gitme valla çok kalabalık olur.gitmişken gezmek isteyeceksin falan boşver canım ya....bende çok sıkıldım senin gibi buradan biraz değişiklik istiyorum ama yapılacak bişey yok oturacağız şu tehlike geçene kadar.......

budebecim, zeyracım hoşgeldiniz bu akşam ben burda nöbetçiyim:)

ya o kadar uykum gelmişti tam gözümü kapatım canım bişey istedi yaptım şimdi yiyorum aşerme topiğine yazarım:)))

:))))))))))))))))))) bende açlıktan ölüyom ama canım hiçbişi istemiyo dur bakayım ne yemişsin belki canım çeker:))

bencede canım dikkat etmemiz lazım canım riske atamadım bir türlü o yüsden canımcım sen ne yapıyosun canım birde şinaside bebk küveti varmıydı canım bi ara geleyimde beraber bakalım canım bakarsın eşimle geliriz bir hafta sonuda beraber :sm_cool:

budebecim, zeyracım hoşgeldiniz bu akşam ben burda nöbetçiyim:)

:))))))))))))))))))) bende açlıktan ölüyom ama canım hiçbişi istemiyo dur bakayım ne yemişsin belki canım çeker:))

canım dizi bitti geldik oğluşumla...hoşblduk canım...kaanımız nasıl?:asigim:

canım evet şinaside vardı.bak ben bugün onu soracaktım kaça diye?bebek küveti için minder 13 tl umutta...bana biraz fazla geldi...birkaç yere daha soralım canım sende sor bende sorarım....ona göre beraber alırız canım

ben sabah 6:30 da alıyorum demir hapımı ama 1 saat beklemek bile zor geliyo kahvaltı için kaydirigubbakcemile3 benim hiiç kapatmadı kız iştahımı yaa... bende mi bi sorun var ki acaba.. sen son günlerde biraz taktın kafana gereksiz konuları ondan da olabilir cnım.. sakınn.. tekrar sölemiciim.. kaan beyi üzmek yok opuyorumnanaktan
hg canım nasıl geçti dün akşam. Umarım çok güzel geçmiştir. Hele son tatlı faslı için diyecek birşey yok. Kermes nasıldı bu arada?
.
dün akşam çook güzeldii.. ailece yemeğe çıktık.. kızımız ve oğlumuzla :asigim: ayy inanamıyorum düşününce yaa.. 1. evlilik yıldönümümüzde de kızıma 20 haftalık hamiştim.. ve o güne denk getirmiştik dr. dan cinsiyeti öğrenme işini.. :asigim: şimdi de 8. evlilik yıldönümümüzde kızım yanımda oğlum göbüşümde :asigim: yemekten sonra kızı halasına bırakıp gezmeye gittik başbaşa.. içimdeki paşa da ortak oldu romantizmimize ama napalım artık onu bırakma şansım yoktu :roflol: herşey çok güzeldi yani.. zemuszemus kermes de süperdi.. kızım ve arkadaşları beslenme saatinde kermesten istediklerini tabaklarına alıp sınıfta yediler.. tabi bende sağolsun görevli ark.ların hamiş kontenjanındaki torpilimle doldurdum tabağımı.. hamurişi istemiyo canım ama aperatif tarzı atıştırdım..
canımm benim açken 101 çıkmıştı.. şekerli su dan 1 saat sonra 106 çıktı normal dediler.. ama seninde dr.un bence 100lük yükleme de ister sonrasında karar verir cnmm.. 50 likte srun gördüğünde 100lük yaptırıp 4 saat ölçüm alıyolarmışş inş. iyi çıkar herşeyinn...
kızlarrr ben az önce ilk ayva çekirdeğimi attım buzluğa malum emzirirken memişlar yara olursa iyi geliyomuş:ecrin_bebek:
benimde dolapta 1 poşet ayvam var ama üşengeçlikten çekirdeklerini çıkarıp atmadım hiç yaa.. yiyesim de yokki ayvayı yiyip çekirdeği buzluğa atsam.. ama en iyisini yapmışsın canımın içii... çok işe yarıyomuş gögüsler için.. diğer topiklerde çok gördüm bende... opuyorumnanaktan

hımm a.sanladım canımcım yaa biz orduya gittiğimizde baktık baya bulamadık hepsiburadada var ama ordada kargosundandan çok istiyo tamam canım eşimde giresundan bakacak işe gidince şimdi dedim canım

dünür sen benim göktuşa aldıklarımı gördünya acaba 1 tane daha hastane çıkışı almasamda ayrı alt-üst ve battaniyemi alsam ya.1 tane beğendim 30 a veriyo hepsini takımını alsam taş çatlasa 35 vereceğim

iyi akşamlar kızlarrr
sevgili eşim kurtlar vadisini izliyor bende size bakayım dedim
akşamda kayınvaldem geldi yeni yolcu ettim
hiç bebişimi sormadı bazen öyle üzülüyorumki yavrum adına

canım bence almana gerek yok bitane 5li setler oluyo dedimya o akşam sana bende var diye ondan al bence onun yerine 5li set al daha uyguna geliyo canım birde onun yanı sıra çoraplı pijamalardan al derim canım ben birde eşofman alacağım canım kendime kadife olanlar ne kadardı onurda canım hani bakmıştıkya seninle:uhm:

iyi akşamlar kızlarrr
sevgili eşim kurtlar vadisini izliyor bende size bakayım dedim
akşamda kayınvaldem geldi yeni yolcu ettim
hiç bebişimi sormadı bazen öyle üzülüyorumki yavrum adına

hoşgeldin canımcım aynen beim eşimde onu izliyo bende burdayım zaten biz tam kardeş gibi olduk yaa :1hug: takma canım valla boşver sormasın bugün yarın sevmeye gelincede aklı başına gelir sanırım inşallah benimkilerde şimdiden doğumdan sonra bizde kalırsın muhabbeti var bakalım bana daha sorulmadı sadece kalırsın deniliyo eşimde evden gitmek :icecream:istemiyo gelsinler burda baksınlar diyo

30 du canım.geçen hafta sonu alsaydın sen bende alcaktım kendime ondan çok ta güzeldi malı.neyse gidersem bende alırım kendime........

ayy ben bugün işleyeceğim battaniyenin iplerine 70 lira verdim ve daha yetip yetmeyeceği belli değil sanırım çok pahalıya gelecek bana CADIARZU

ya kızlar ben bu akşam duş aldım ondanda gelmiş olabilir uykum sobanın yanında neyse üstümü giyinirken göğüslerimin ucuna dokunamadım yaaa acaba çatlamaya şimdiden mi başlayacak yaa ne bilim

jnaz.. iyi akşamlar cnım... sakın bebişini üzme tatlım... herkes aynı özelliklere sahip değil ne yazıkki... herkesten aynı hassasiyeti göremeyebilirz.. gerçi babaanne herkes değil ama neyse ... sen bebişini düşünüyosun.. babası düşünüyoo.. sizin gibi anne-babası var cnım.. bence o çok şanslı bi bebek.. :) opuyorumnanaktan

jnazcım hoşgeldin benim eşimde kurtlar vadisi izliyor.canım boşver ya sormasın hiç üzme oğluşunu....çocuk olunca ayrılmak istemezler............bizimkilerde sizinkiler gibi sormazdı şimdi bebek var ya ilgi süpperrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…