şu anda kızlar lcwda indirimler var %50 uğrayın derim gerçi bende yeni gördüm indirimi ben bir ara uğrayabilirsem uğrayacağım bakalım
tarhancığım vazgeçtim gitmekten canım yaa trabzona fazla kalabalığa girmek istemiyorum canımcım eşimde sen bilirsin diyo kararsızım ne yapıcağımıda bilmiyorum
ya o kadar uykum gelmişti tam gözümü kapatım canım bişey istedi yaptım şimdi yiyorum aşerme topiğine yazarım:)))
dünür iyi yapmışsın kız gitme valla çok kalabalık olur.gitmişken gezmek isteyeceksin falan boşver canım ya....bende çok sıkıldım senin gibi buradan biraz değişiklik istiyorum ama yapılacak bişey yok oturacağız şu tehlike geçene kadar.......
budebecim, zeyracım hoşgeldiniz bu akşam ben burda nöbetçiyim:)
:))))))))))))))))))) bende açlıktan ölüyom ama canım hiçbişi istemiyo dur bakayım ne yemişsin belki canım çeker:))
bencede canım dikkat etmemiz lazım canım riske atamadım bir türlü o yüsden canımcım sen ne yapıyosun canım birde şinaside bebk küveti varmıydı canım bi ara geleyimde beraber bakalım canım bakarsın eşimle geliriz bir hafta sonuda beraber :sm_cool:
ben sabah 6:30 da alıyorum demir hapımı ama 1 saat beklemek bile zor geliyo kahvaltı için kaydirigubbakcemile3 benim hiiç kapatmadı kız iştahımı yaa... bende mi bi sorun var ki acaba.. sen son günlerde biraz taktın kafana gereksiz konuları ondan da olabilir cnım.. sakınn.. tekrar sölemiciim.. kaan beyi üzmek yok opuyorumnanaktankızlar ya benim yine bir sıkıntım var. bu aralar çok mızmız oldum ama son kontrolden sonra bir garip oldum valla.
3 gündür demir ve tiroit hapına başladım. iştahım çok azaldı. sürekli bir şişkinlik daha yeni yemişim hissi var bende. demir hapından böyle etkilenen kimse varmı aranızda? tiroit hapımı sabah almak zorunda olduğum için demiri akşam üstü alıyorum. ikisinin arasında zaman olması gerekiyomuş çünkü. siz demir ilacınızı ne zaman alıyosunuz? akşamları 2 öğün yiyen ben artık normal akşam yemeğini bile azıcık isteksizce yiyorum. acaba bebeğim büyüdüde mideme baskımı yapıyo yoksa ilaçlardanmı bu durum. belkide sıkıntıdan kesilmiştir iştahım. birde acıkıyorum halsizleşiyorum ama hiçbirşey yiyesim yok. neden böyle oldum bilmiyom bebeği en çok beslemem gereken zamanda:sinifsinif:
dün akşam çook güzeldii.. ailece yemeğe çıktık.. kızımız ve oğlumuzla :asigim: ayy inanamıyorum düşününce yaa.. 1. evlilik yıldönümümüzde de kızıma 20 haftalık hamiştim.. ve o güne denk getirmiştik dr. dan cinsiyeti öğrenme işini.. :asigim: şimdi de 8. evlilik yıldönümümüzde kızım yanımda oğlum göbüşümde :asigim: yemekten sonra kızı halasına bırakıp gezmeye gittik başbaşa.. içimdeki paşa da ortak oldu romantizmimize ama napalım artık onu bırakma şansım yoktu :roflol: herşey çok güzeldi yani.. zemuszemus kermes de süperdi.. kızım ve arkadaşları beslenme saatinde kermesten istediklerini tabaklarına alıp sınıfta yediler.. tabi bende sağolsun görevli ark.ların hamiş kontenjanındaki torpilimle doldurdum tabağımı.. hamurişi istemiyo canım ama aperatif tarzı atıştırdım..hg canım nasıl geçti dün akşam. Umarım çok güzel geçmiştir. Hele son tatlı faslı için diyecek birşey yok. Kermes nasıldı bu arada?
.
canımm benim açken 101 çıkmıştı.. şekerli su dan 1 saat sonra 106 çıktı normal dediler.. ama seninde dr.un bence 100lük yükleme de ister sonrasında karar verir cnmm.. 50 likte srun gördüğünde 100lük yaptırıp 4 saat ölçüm alıyolarmışş inş. iyi çıkar herşeyinn...slm kızlar
ya son zamanlarda vakit bulup bi giremiyorum ancak şöel bi göz atıyorum cıkıyorum özledim muhabbetinizi:sinifsinif:
bu hafta zateen hastanede gectı dıyebılırım seker yuklemesı ıdrar testı hemogram falan bır suru test yaptırdık doktor ıstemıştı
hepsı ıyıde bı tokluk şeker oranı yuksek 160 cıktı benneyaptımki normal sınır 110 en yüksekte 145 miş benim bayagı bı yuksek bakalım ne dıcek doktorumuz daha goturmedım sonucları ama saglık ocagına bıraktım bılgılerı ordakı hamıle bı gorevlı bı daha ıster yaptırmanı dedı sanırım bu sefer 4 kez kan vereckmişim bir saat arayla ikisi yuksek cıkarsa kotuymuş galıba
ınş.iyi çıkar kızlar dua edin
sizden yaptıran oldumu hıc sonuclarınız nasıl:uhm:
benimde dolapta 1 poşet ayvam var ama üşengeçlikten çekirdeklerini çıkarıp atmadım hiç yaa.. yiyesim de yokki ayvayı yiyip çekirdeği buzluğa atsam.. ama en iyisini yapmışsın canımın içii... çok işe yarıyomuş gögüsler için.. diğer topiklerde çok gördüm bende... opuyorumnanaktankızlarrr ben az önce ilk ayva çekirdeğimi attım buzluğa malum emzirirken memişlar yara olursa iyi geliyomuş:ecrin_bebek:
canım evet şinaside vardı.bak ben bugün onu soracaktım kaça diye?bebek küveti için minder 13 tl umutta...bana biraz fazla geldi...birkaç yere daha soralım canım sende sor bende sorarım....ona göre beraber alırız canım
dünür sen benim göktuşa aldıklarımı gördünya acaba 1 tane daha hastane çıkışı almasamda ayrı alt-üst ve battaniyemi alsam ya.1 tane beğendim 30 a veriyo hepsini takımını alsam taş çatlasa 35 vereceğim
kızlarrr ben az önce ilk ayva çekirdeğimi attım buzluğa malum emzirirken memişlar yara olursa iyi geliyomuş:ecrin_bebek:
iyi akşamlar kızlarrr
sevgili eşim kurtlar vadisini izliyor bende size bakayım dedim
akşamda kayınvaldem geldi yeni yolcu ettim
hiç bebişimi sormadıbazen öyle üzülüyorumki yavrum adına
canım bence almana gerek yok bitane 5li setler oluyo dedimya o akşam sana bende var diye ondan al bence onun yerine 5li set al daha uyguna geliyo canım birde onun yanı sıra çoraplı pijamalardan al derim canım ben birde eşofman alacağım canım kendime kadife olanlar ne kadardı onurda canım hani bakmıştıkya seninle:uhm:
dünür sen benim göktuşa aldıklarımı gördünya acaba 1 tane daha hastane çıkışı almasamda ayrı alt-üst ve battaniyemi alsam ya.1 tane beğendim 30 a veriyo hepsini takımını alsam taş çatlasa 35 vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?