2010 Nisan Anneleri

slm kızlar yatmadan önce ciciler topiğine oğluşumun cicilerini ekledim sizede ii geceler diliyeyim dedim öpüyoru hepinizi ve kuzucuklarınızı..opuyorumnanaktan

hoşbuldum hayatım
aman sevmeye de gelmesin tatlımyaa istemiyorum valla benim yaptıklarım bile batıyor kadına hevesli hevesli anlatıyorum battaniye yapıcam falan hemen ne gerek var hazırları satılıyor diyo
bakalım benim kayınvaldeminde eşinin yanına gitmesi gerekiyor fransaya ama hala burda ne zaman gideceği belli değil inşallah doğuma kadar giderde bende rahat ederim
ya aslında benim bir derdim yok onlarla ama onların benimle var
zaten doğumuda burda değilde istanbulda yapmayı düşünüyorum anneciğim bakar bana

ayy ben bugün işleyeceğim battaniyenin iplerine 70 lira verdim ve daha yetip yetmeyeceği belli değil sanırım çok pahalıya gelecek bana CADIARZU

nazcım iki rakamlı günlere geçmişsin ne güzel ya önce sen varsın dimi*uzun zamandır bakmadım listeye...........geçende bende nakonun 6 ipine 25tl verdim....

ya kızlar ben bu akşam duş aldım ondanda gelmiş olabilir uykum sobanın yanında neyse üstümü giyinirken göğüslerimin ucuna dokunamadım yaaa acaba çatlamaya şimdiden mi başlayacak yaa ne bilim

canım sen bebe yağı kullanıyomuydun dr verdimi önerdimi sana karın bölgen için.ben her duştan sonra nemli vucuduma onu sürüyorum karnıma ve de göğüslerime...........

hoşbuldum canımm
valla üzmemeye çalışıyorum ama elimde değil canımyaa
bizimde bebekten önce aramız iyiydide bebekten sonra bozuldu :) ya bizde ya onlarda bir gariplik var CADIARZU
aman sizinki ni rabbim bozmasın inşallahh
slm kızlar yatmadan önce ciciler topiğine oğluşumun cicilerini ekledim sizede ii geceler diliyeyim dedim öpüyoru hepinizi ve kuzucuklarınızı..opuyorumnanaktan
a.s canım bizde seni öpüyoruz teyzesii
iyi akşamlar bebegcim üzmemeye çalışıyorum
malesef tatlım keşke görebilsek bide diğer torunlarına aynı şekilde olsalar bişey demiycem ama kızından olunca farklı oluyor sanırım
dediğin gibi çok şükür biz varız tatlım bide anne tarafından da çok şanslı olacak velet teyzeleri anneannesi dedesi dayıları dört gözle bekliyorlar doğumu
çok şükür rabbime
ya kızlar ben bu akşam duş aldım ondanda gelmiş olabilir uykum sobanın yanında neyse üstümü giyinirken göğüslerimin ucuna dokunamadım yaaa acaba çatlamaya şimdiden mi başlayacak yaa ne bilim

zeyracımm benimde çok kötü çatlamıştı hatta kanama bile olmuştu duştan sonra bebe yağı kullanmaya başladım ve ağzrım sızım kalmadı

canım sen bebe yağı kullanıyomuydun dr verdimi önerdimi sana karın bölgen için.ben her duştan sonra nemli vucuduma onu sürüyorum karnıma ve de göğüslerime...........

kullanıyordum canım özge demiştiki onlardan tüğlenme oluyomuş bende neden tüğlendi göbişim diyorum ondan sonra hiç bişey kullanmadım canım valla şaşırdım bende CADIARZU

canım dizi bitti geldik oğluşumla...hoşblduk canım...kaanımız nasıl?:asigim:
kaan iyi tatlım az önce bir kıpraştı elim karnımdaydı resmen nerdeyse elimi itti nasıl bir güçlü heyecanlandırdı beni yine sıpam:asigim:

canım benim galiba sıkıntıdan haklısın herkes demirin iştah açtığıını sölüyo benimkini niye kapatsın kaydirigubbakcemile3
yıldönümüzün güzel geçmesine çok sevindim bizimkisi hamile olduğumu öğrendikten on gün sonraydı bende oğluşu bırakıp başbaşa çıkamadım senin gibikaydirigubbakcemile3 mecbur ailecek kutlamıştık eşim ben ve mercimek oğlumkaydirigubbakcemile3
valla ayva mevsimi geçmeden halledeyim çekirdek işini dedim hergü bi tane yerim çekirdekler de hooopp buzluğa inşallah sende başla şekerim hem oğluşun gamzeli olsun hem ayvanın vitaminini alsın hemde çekirdekleri memişleri korusunkaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar kızlarrr
sevgili eşim kurtlar vadisini izliyor bende size bakayım dedim
akşamda kayınvaldem geldi yeni yolcu ettim
hiç bebişimi sormadı bazen öyle üzülüyorumki yavrum adına

hoşgeldin canımcım kayınvaliden neden bebişi sormuyoki. gerçi benim de kayınvalidem pek öyle söznü etmiyo ki birlikte oturuyoz biz. acaba diyorum nazar değer diye mi sakınırlar ya da ayıpmıdır onlar için hamilelikten konuşmak bilemiyorum ki hadi ben benimkinden eminim iyi niyetinden. olsa olsa nazar değer diye kendi lafından bile sakınıyodur derim. ama senin kayınvaliden neden acaba sormuyo. hani iyi niyet değilse kıskançlıkmıdır ayıplamakmıdır nedir. ama ne olursa olsun kendi canı kanı torunu insanın içi gider meraktan ölür ayolnaniknaniknaniknanik

nazcım iki rakamlı günlere geçmişsin ne güzel ya önce sen varsın dimi*uzun zamandır bakmadım listeye...........geçende bende nakonun 6 ipine 25tl verdim....

ay evet canımyaa bugün itibariyle 99 günümüz kaldı sata göre darısı başınıza inşallahhhopuyorumnanaktan
bende çapanın nakış ipini aldım canım yeni çıkarmış 20 tane aldım ama öyle aman aman çok gibi gelmesin gözüne bi lokma bişeyler
ama değer oğluşuma

jnazcığım bizde e sizinkinin tam tersi olmuş heee.aranın bozuk olması kötü oluyo,ne kadar düşünmesende sinirin bozuluyo

kızlarr hepinize iyi gecelerr diyoruz oğlumla... uyku bastırmaya başlamışken yatağa doğru yol alalım.. zati sabaha kadar deliksiz uyumak hayal oldu bu günlerde bana da.. en azından gelmişken kaçırmıyımm :))
iyi geceler...

inşallah canım ya artık azalıyo günler ya....benim aldığım ipin gramı fazlaydı sanırım dediğin gibi küçük değildi.baya büyüktü.oğluşlara feda olsun canım herşey

jnazcığım valla keşke bende örgü bilebilseydim tığ işini yapabiliyorum ama örgüyü yapamıyorum bu sene bende kursa gitmek istedim ama sadece nakış olunc gitmedim ama örgü falan olsaydı muhakkak gidecektim canım ne güzel battaniyesini yapacaksın

kullanıyordum canım özge demiştiki onlardan tüğlenme oluyomuş bende neden tüğlendi göbişim diyorum ondan sonra hiç bişey kullanmadım canım valla şaşırdım bende CADIARZU
bak kıllanma yaptığıni bilmiyordum ben canım

hoşbuldum tarhancımm
valla bende anlamadımki canım sanki hiç yokmuş gibi davranıyor
ama onlarda öyle nazarmış ayıpmış gibi şeyler yoktur
bilmiyorumki niye böyle davranıyor bende özellikle bahsediyorum yanında bebekten belki merak eder de sorar diye ama hiçbir tepki yok
amannn keyfi bilir artık umursamamaya çalışacağım
ama yazarken aklıma annem geldide ben ilk haber verdiğimde tlf da ağlamıştı
yiğenimde de annem dışardayken abim aramış bebeğimiz olacak diye az daha araba çarpıyormuş heyecandan yolun ortasında kalakaldım diyordu
herkes aynı değil tabikii
hep kendimden bahsettim sen nasılsın canımcım ?

jnazcığım bizde e sizinkinin tam tersi olmuş heee.aranın bozuk olması kötü oluyo,ne kadar düşünmesende sinirin bozuluyo
sorma şekerimm
malesef tatlım hamileliğimde ki kadar hiç üzmemişlerdir beni
aman hayatım hemen uyuu iyi gecelerr tatlı rüyalar
inşallah canım ya artık azalıyo günler ya....benim aldığım ipin gramı fazlaydı sanırım dediğin gibi küçük değildi.baya büyüktü.oğluşlara feda olsun canım herşey
çok haklısın canımm

zeyracım ben örgü yapmayacağım tatlım duymuşsundur brezilya nakışını süslü bişey olacak

örgüde kendime yelek örüyorum bu aralar
annen öğretir sana şekerim

slm kızlar nasılsınız bakalım kociş uyudu bende sizinle muhabbete geliim dedim.dün oğlumun odasını aldık bebek arabasını aldık.hastane çıkışlarını cicilerini fialn bayağı aldık.yarın odasını yemizlicem oğlumun öbürgün gelicek odası.:)

hoşgeldin canımmm
oh ne güzel tamamlamışsın eksikleri hayırlı olsun canım en iyisini yapmışsın
eklersin odasının resimlerini paşamızın

bak bunu bilmiyordum tarhancım iyi oldu söylediğin opuyorumnanaktan

bende diğer topiklerden öğrendim bazılarının göğüs uçlarının ağrısını kremler falan geçirmemiş bu ayva çekirdekleirni bir gece suya koyup buzdolabında bekletince jel kıvamını alıyomuş. o geçirmiş sadece canım aklında olsunopuyorumnanaktan

ya çok erken değilmi canım çatlamalar için benimkilerin uçları pembe pembe açıldı ama öyle yara yada çatlama ağrı yokopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…