hoşgeldin canımcım aynen beim eşimde onu izliyo bende burdayım zaten biz tam kardeş gibi olduk yaa :1hug: takma canım valla boşver sormasın bugün yarın sevmeye gelincede aklı başına gelir sanırım inşallah benimkilerde şimdiden doğumdan sonra bizde kalırsın muhabbeti var bakalım bana daha sorulmadı sadece kalırsın deniliyo eşimde evden gitmek :icecream:istemiyo gelsinler burda baksınlar diyo
ayy ben bugün işleyeceğim battaniyenin iplerine 70 lira verdim ve daha yetip yetmeyeceği belli değil sanırım çok pahalıya gelecek bana CADIARZU
slm kızlar yatmadan önce ciciler topiğine oğluşumun cicilerini ekledim sizede ii geceler diliyeyim dedim öpüyoru hepinizi ve kuzucuklarınızı..opuyorumnanaktan
ya kızlar ben bu akşam duş aldım ondanda gelmiş olabilir uykum sobanın yanında neyse üstümü giyinirken göğüslerimin ucuna dokunamadım yaaa acaba çatlamaya şimdiden mi başlayacak yaa ne bilim
hoşbuldum canımmjnazcım hoşgeldin benim eşimde kurtlar vadisi izliyor.canım boşver ya sormasın hiç üzme oğluşunu....çocuk olunca ayrılmak istemezler............bizimkilerde sizinkiler gibi sormazdı şimdi bebek var ya ilgi süpperrrrrrrr
a.s canım bizde seni öpüyoruz teyzesiislm kızlar yatmadan önce ciciler topiğine oğluşumun cicilerini ekledim sizede ii geceler diliyeyim dedim öpüyoru hepinizi ve kuzucuklarınızı..opuyorumnanaktan
iyi akşamlar bebegcim üzmemeye çalışıyorumjnaz.. iyi akşamlar cnım... sakın bebişini üzme tatlım... herkes aynı özelliklere sahip değil ne yazıkki... herkesten aynı hassasiyeti göremeyebilirz.. gerçi babaanne herkes değil ama neyse ... sen bebişini düşünüyosun.. babası düşünüyoo.. sizin gibi anne-babası var cnım.. bence o çok şanslı bi bebek.. :) opuyorumnanaktan
ya kızlar ben bu akşam duş aldım ondanda gelmiş olabilir uykum sobanın yanında neyse üstümü giyinirken göğüslerimin ucuna dokunamadım yaaa acaba çatlamaya şimdiden mi başlayacak yaa ne bilim
canım sen bebe yağı kullanıyomuydun dr verdimi önerdimi sana karın bölgen için.ben her duştan sonra nemli vucuduma onu sürüyorum karnıma ve de göğüslerime...........
kaan iyi tatlım az önce bir kıpraştı elim karnımdaydı resmen nerdeyse elimi itti nasıl bir güçlü heyecanlandırdı beni yine sıpam:asigim:canım dizi bitti geldik oğluşumla...hoşblduk canım...kaanımız nasıl?:asigim:
ben sabah 6:30 da alıyorum demir hapımı ama 1 saat beklemek bile zor geliyo kahvaltı için kaydirigubbakcemile3 benim hiiç kapatmadı kız iştahımı yaa... bende mi bi sorun var ki acaba.. sen son günlerde biraz taktın kafana gereksiz konuları ondan da olabilir cnım.. sakınn.. tekrar sölemiciim.. kaan beyi üzmek yok opuyorumnanaktan
dün akşam çook güzeldii.. ailece yemeğe çıktık.. kızımız ve oğlumuzla :asigim: ayy inanamıyorum düşününce yaa.. 1. evlilik yıldönümümüzde de kızıma 20 haftalık hamiştim.. ve o güne denk getirmiştik dr. dan cinsiyeti öğrenme işini.. :asigim: şimdi de 8. evlilik yıldönümümüzde kızım yanımda oğlum göbüşümde :asigim: yemekten sonra kızı halasına bırakıp gezmeye gittik başbaşa.. içimdeki paşa da ortak oldu romantizmimize ama napalım artık onu bırakma şansım yoktu :roflol: herşey çok güzeldi yani.. zemuszemus kermes de süperdi.. kızım ve arkadaşları beslenme saatinde kermesten istediklerini tabaklarına alıp sınıfta yediler.. tabi bende sağolsun görevli ark.ların hamiş kontenjanındaki torpilimle doldurdum tabağımı.. hamurişi istemiyo canım ama aperatif tarzı atıştırdım..
benimde dolapta 1 poşet ayvam var ama üşengeçlikten çekirdeklerini çıkarıp atmadım hiç yaa.. yiyesim de yokki ayvayı yiyip çekirdeği buzluğa atsam.. ama en iyisini yapmışsın canımın içii... çok işe yarıyomuş gögüsler için.. diğer topiklerde çok gördüm bende... opuyorumnanaktan
iyi akşamlar kızlarrr
sevgili eşim kurtlar vadisini izliyor bende size bakayım dedim
akşamda kayınvaldem geldi yeni yolcu ettim
hiç bebişimi sormadıbazen öyle üzülüyorumki yavrum adına
slm kızlar yatmadan önce ciciler topiğine oğluşumun cicilerini ekledim sizede ii geceler diliyeyim dedim öpüyoru hepinizi ve kuzucuklarınızı..opuyorumnanaktan
nazcım iki rakamlı günlere geçmişsin ne güzel ya önce sen varsın dimi*uzun zamandır bakmadım listeye...........geçende bende nakonun 6 ipine 25tl verdim....
ay evet canımyaa bugün itibariyle 99 günümüz kaldı sata göre darısı başınıza inşallahhhopuyorumnanaktan
bende çapanın nakış ipini aldım canım yeni çıkarmış 20 tane aldım ama öyle aman aman çok gibi gelmesin gözüne bi lokma bişeyler
ama değer oğluşuma
bak kıllanma yaptığıni bilmiyordum ben canımkullanıyordum canım özge demiştiki onlardan tüğlenme oluyomuş bende neden tüğlendi göbişim diyorum ondan sonra hiç bişey kullanmadım canım valla şaşırdım bende CADIARZU
hoşgeldin canımcım kayınvaliden neden bebişi sormuyoki. gerçi benim de kayınvalidem pek öyle söznü etmiyo ki birlikte oturuyoz biz. acaba diyorum nazar değer diye mi sakınırlar ya da ayıpmıdır onlar için hamilelikten konuşmak bilemiyorum ki hadi ben benimkinden eminim iyi niyetinden. olsa olsa nazar değer diye kendi lafından bile sakınıyodur derim. ama senin kayınvaliden neden acaba sormuyo. hani iyi niyet değilse kıskançlıkmıdır ayıplamakmıdır nedir. ama ne olursa olsun kendi canı kanı torunu insanın içi gider meraktan ölür ayolnaniknaniknaniknanik
sorma şekerimmjnazcığım bizde e sizinkinin tam tersi olmuş heee.aranın bozuk olması kötü oluyo,ne kadar düşünmesende sinirin bozuluyo
aman hayatım hemen uyuu iyi gecelerr tatlı rüyalarkızlarr hepinize iyi gecelerr diyoruz oğlumla... uyku bastırmaya başlamışken yatağa doğru yol alalım.. zati sabaha kadar deliksiz uyumak hayal oldu bu günlerde bana da.. en azından gelmişken kaçırmıyımm :))
iyi geceler...
çok haklısın canımminşallah canım ya artık azalıyo günler ya....benim aldığım ipin gramı fazlaydı sanırım dediğin gibi küçük değildi.baya büyüktü.oğluşlara feda olsun canım herşey
jnazcığım valla keşke bende örgü bilebilseydim tığ işini yapabiliyorum ama örgüyü yapamıyorum bu sene bende kursa gitmek istedim ama sadece nakış olunc gitmedim ama örgü falan olsaydı muhakkak gidecektim canım ne güzel battaniyesini yapacaksın
slm kızlar nasılsınız bakalım kociş uyudu bende sizinle muhabbete geliim dedim.dün oğlumun odasını aldık bebek arabasını aldık.hastane çıkışlarını cicilerini fialn bayağı aldık.yarın odasını yemizlicem oğlumun öbürgün gelicek odası.:)
bak bunu bilmiyordum tarhancım iyi oldu söylediğin opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?