- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
bende diğer topiklerden öğrendim bazılarının göğüs uçlarının ağrısını kremler falan geçirmemiş bu ayva çekirdekleirni bir gece suya koyup buzdolabında bekletince jel kıvamını alıyomuş. o geçirmiş sadece canım aklında olsunopuyorumnanaktan
ya çok erken değilmi canım çatlamalar için benimkilerin uçları pembe pembe açıldı ama öyle yara yada çatlama ağrı yokopuyorumnanaktan
bak kıllanma yaptığıni bilmiyordum ben canım
hoşbuldum tarhancımm
valla bende anlamadımki canım sanki hiç yokmuş gibi davranıyor
ama onlarda öyle nazarmış ayıpmış gibi şeyler yoktur
bilmiyorumki niye böyle davranıyor bende özellikle bahsediyorum yanında bebekten belki merak eder de sorar diye ama hiçbir tepki yok
amannn keyfi bilir artık umursamamaya çalışacağım
ama yazarken aklıma annem geldide ben ilk haber verdiğimde tlf da ağlamıştı
yiğenimde de annem dışardayken abim aramış bebeğimiz olacak diye az daha araba çarpıyormuş heyecandan yolun ortasında kalakaldım diyordu
herkes aynı değil tabikii
hep kendimden bahsettim sen nasılsın canımcım ?
ayyy kızlarr ben size söylemeyi unuttum
yarın doktora gideceğiz oğlumu görmeye kaydirigubbakcemile2
slm kızlar nasılsınız bakalım kociş uyudu bende sizinle muhabbete geliim dedim.dün oğlumun odasını aldık bebek arabasını aldık.hastane çıkışlarını cicilerini fialn bayağı aldık.yarın odasını yemizlicem oğlumun öbürgün gelicek odası.:)
sağol jnazcım canım ewt iyi oldu aldık odasını fialn.bi kendi cicilerim kaldı.pijamalarım filan.geçmişi okudumda canım benim kayınvalidede senin gibi hiçbişey sormuyo.tartıştık zaten bebek odaı almaya annemle gittik diye kızdı bana.şimdi konuşmuyoruz.kadın hem bişey almıyo hemde çağırmıyosunuz demeye utanmıyo.herşeye kendi annemle biz alıyoruz.o anca kızmayı bilsin.nasıl sinirimi bozdu yaa
ayyy kızlarr ben size söylemeyi unuttum
yarın doktora gideceğiz oğlumu görmeye kaydirigubbakcemile2
slm kızlar nasılsınız bakalım kociş uyudu bende sizinle muhabbete geliim dedim.dün oğlumun odasını aldık bebek arabasını aldık.hastane çıkışlarını cicilerini fialn bayağı aldık.yarın odasını yemizlicem oğlumun öbürgün gelicek odası.:)
sağol jnazcım canım ewt iyi oldu aldık odasını fialn.bi kendi cicilerim kaldı.pijamalarım filan.geçmişi okudumda canım benim kayınvalidede senin gibi hiçbişey sormuyo.tartıştık zaten bebek odaı almaya annemle gittik diye kızdı bana.şimdi konuşmuyoruz.kadın hem bişey almıyo hemde çağırmıyosunuz demeye utanmıyo.herşeye kendi annemle biz alıyoruz.o anca kızmayı bilsin.nasıl sinirimi bozdu yaa
gerçekten çok garip bir durum ama hiç üzülme canım takma kafana. bu dönemde hassas oluyoruz şurda 1 hafta önce eşimin işsizliğine, maddi sıkıntılara üzülüyodum, şimdi bebişimin sağaığı için endişeliyim boşa üzmüşüm kendimi para pul için diyorum.. bunlar olmasaydı kaynanama yada başkalarına takacaktım kafayı. hamilelik insanı evhamlı yapıyo hiç sıkma tatlı canını. bebeğine annesi babası lazım geri kalan herkes teferruat. ben daha iyiyim canım oğluşumun her tekmesinde daha iyi oluyorum:asigim:
güzel haberlerle gel jnazcım olurmu oğluşuna bizim yerimize de el salla, çok güzel haberler bekliyorum yarın sendenopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşgeldin canım bayağı eksik tamamlamışsınız ne güzel. güle güle kullanın oğlunun cicilerini odaya yerleştirdikten sonra ciciler bölümüne eklersen bizde görelim olurmu
aman tatlım ne olur dikkat et kendineewt janzcım takmamamya çalışıyorum zaten trioidim var bide tansiyonum yükseliyo korkuyorum zaten kafaya bişey takınca hemn fırlıyo.onlar yüzünden oluyo hepsi zaten .allahtan kocam benden tarafta yoksa işim daha zordu.seninki yine almış canım benimki daha 1 iğne almadı.bide utanmıyo çağırmadın demeye.hem eksiğiniz ne diye bi kere sormaz hemde fenalık çıkarır.
butterflycığım güle güle kullanın cicilerinizi canım
jnazcığım inşallah güzel haberlerle gelirsin canım bizlere benim daha çok var gitmem şimdiden özledim kızımı canım daha ayın 19da gideceğim ama ocağın ilk haftasıda şeker yüklememiz var inşallah iyi çıkar sonuçlarımız bizimde belki o zamnda doktorumuz gösterir kızımı bakalım canımcım
kızlar inanın bende çok takrdım önceden söyleneleri falan ama şimdi takmıyorum bile ben hamile kaldığımda bana hayırlı olsun bile denilmedi 5 yıl sonra olmasına karşın üstüne birde parayla oldu falan diye laflar duydum tabikide inciniyosun kırılıyosun ama onlar düşüncesizse ne yapabilirsinki o zamanlar tek destekcim kocamdı şimdide öyle sağolsun benim üzülmeme hiç boyun eğdirmez oda farkında bazı şeylerin bana bazen sen böyle iyi niyetli olduğun için böyle oluyo diyo gerçektende ben hiç insanların kötülüğünü düşünmem ama damarımada basılınca o zamn yanımdada duramazlar şimdi banada bir ilgi bir ilgi bakalım sonu hayrolsun artık bebişimden başak hiç bişeyi kafaya takmıyorum o bana rabbimin emaneti o yüzden ne kendimi üzdürürüm nede laf ettiririm artıkda anladılar beni çekeinerek konuşurlar
kızlar inanın bende çok takrdım önceden söyleneleri falan ama şimdi takmıyorum bile ben hamile kaldığımda bana hayırlı olsun bile denilmedi 5 yıl sonra olmasına karşın üstüne birde parayla oldu falan diye laflar duydum tabikide inciniyosun kırılıyosun ama onlar düşüncesizse ne yapabilirsinki o zamanlar tek destekcim kocamdı şimdide öyle sağolsun benim üzülmeme hiç boyun eğdirmez oda farkında bazı şeylerin bana bazen sen böyle iyi niyetli olduğun için böyle oluyo diyo gerçektende ben hiç insanların kötülüğünü düşünmem ama damarımada basılınca o zamn yanımdada duramazlar şimdi banada bir ilgi bir ilgi bakalım sonu hayrolsun artık bebişimden başak hiç bişeyi kafaya takmıyorum o bana rabbimin emaneti o yüzden ne kendimi üzdürürüm nede laf ettiririm artıkda anladılar beni çekeinerek konuşurlar
artık takmamaya gayret ediyorum hayatım hiçkimse bebeğimden değerli değil
bide dediğin gibi hamilelikte zaten herşey batmaya başlıyor
şimdide bebeğinin sağlığını düşünme canım daha doğrusu aklına kötü şeyler getirme rabbim koruyor yavrularımızı
bak bunu en çok sen söylüyordun bize
benimde karaciğer rahatsızlığım var ve ilaç kullanıyorum baştan beri de doktor kontrolündeyim normalde 3-4 ay arayla kontrole gidiyordum ama şimdi bebek var diye 1-2 aya indirdim süreyi doktor gerek görmesede içimiz rahat etmiyor tabiki
ama dediğim gibi rabbim koruyor ve düşün bana bebeğin olmaz bile demişlerdi çok şükür aratmadan verdi rabbim
inşallah yarında güzel haberlerle gelirim canım çok istiyorum bunu
şeker yüklemesinden sonra rahatladım tabi
kansızlık hakkında ne diyecek onu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?