2010 Nisan Anneleri

ıyi Geceler kızlar, Nasılsınız?

Kimsecikler kalmamış, benimde uykum gelmiyor bir türlü. Herkese iyi geceler

Son düzenleme:
günydın kızlar ne zamandır giremiyordum alışverişti gezmekti derken uğrayamadım..

nasılsınız minikler nasıl?

ben bu gece hiç uyuyamadım çok bel ağrım ve karın ağrım oldu tam karnımın altı. şimdi de devam ediyor acaba dr a gitsemmi diye düşünüyorum hep korkuyorum nolcak halim bilmem. sizde de oluyormu böyle ağrılar ya? yarın şeker yüklememiz var inşallah sonuçlar iyi çıkar aç karnına gitmemiz gerekiyor demi? hepinizi öptüm...

Günaydın rüzgaryağmur.
Bende de aynısı vardı.Gece karnımın altı bir ağrıdı bir ağrıdı nasıl korktum şimdi ağrımıyor ama.

ya neden oluyor acaba? ayşecim yediklerimizmi gaz yapıyor dersin. valla çok korkuyorum şu kalp atışı dinleme cihazından alıcam .

evt yağmurcum aç karnına olman lazım.iki kere kan alıolar senden bi normal bide şekerli su içtikten sonra.yani epey bi aç kalıon.

günaydın kızlar....
valla dün gündüz herkes sus pustu,bakıyrum da akşam açılmış mevzular gecmişi okumayı yeni bitrdim ....

kızlar ya bişe sorcam benim doğum hakkında epeyi endişelerim var ilk doğumum olacağı için.çoğumuzda vardır bu endişe.bi topik açsak diorum şööle seçeceğimiz doğum yöntemi nedenleri araştırdıklarımızı paylaşsak ii olmazmı?hem birbirimizi desteklemiş,psikolojik olarak hazırlamış oluuruz.hadiiii yapalımmmm:sinifsinif:

Günaydın herkese,bugün cuma yaşasın,tatil..kızlar son 3 ay erken doguma dikkat etmemiz lazım.kasıkta agrı erken kasılma belirtisi,ya da gaz.eger düzenli aralıklarla geliyosa dikkat erken kontraksiyondur demek,bol su için.başka da Allah a emanetiz.hele de ben gibi yogun calışanlara Allah yardım etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…