2010 Nisan Anneleri

cumanız mübarek olsun kızlarr a.s.
gelincim ve özgecimm göbişler ve cicileriniz süper bayıldımm opuyorumnanaktan

selam arkadaşlar bugün bebişimi görmeye gitcem.
çok heycanlıyımmmm. keşke evde ultrason olsa
benimki çok heraketli sizinkiler nasıl

benimkide maşallah çok hareketli.. bende haftaya giderim artık doktora.

bu kapalı havalar beni çok yoruyor yaaa. hiç bişi yapasım yok sadece uyuyayım istiyorum. zaten bu haftalardan sonra yine ilk trimesterdeki halimize dönücekmişiz uyku hali, yorgunluk falan... benim başladı bile... akşamlarıda çok geriliyorum sanki karnım bana yetmiyor. ne nefes alabiliyorum ne uzanabiliyorum. daha öncede söylemiştim. yatakta bile oturarak uyuyorum nerdeyse..

kızlar ben bugun yokum....
görümcem aradı akrabalardan biri karı koca hactan gelmiş,mevlüdleri varmış tek gitmiyim sende gel dedi,bende bişi diyemedim ....
nese gideceğimiz yer bakırköydeymiş belki çıkışta ordaki mağazalradn pijama bakarım kendime....

kızlar mother care de yeni yıl indirimi başlamış %50 indirim varmış nettende ürünlerine baktım çok hoşuma gidenler oldu.ama burda şubesi yok belki size faydası olur.

günaydın güzel nisan annişleri nasılsınız bakalım hayırlı cumalar çalışanlar içinde hayırlı hafta sonları olacak inşallah tatil için:))

ewt kızlar ürünler çok şirinmiş mothercarede bayıldım;bayada üründe indirim var hatda ağaç beşik var baya gzl...bazı ürünler de yüzde 20 indirim var ama onlarda güzel....

özgeciğim canım çok güzel şeyler almışsın canım yine kuzey beyimize güle güle kullansın göbişininde maşallahı var canım

özgeciğim canım çok güzel şeyler almışsın canım yine kuzey beyimize güle güle kullansın göbişininde maşallahı var canım

zeyno teysemiz çok tesekkür ederiz ....
artık bişi almak yok ama bunlar sondu.....birde evde olanalr var bir ara onlarıda eklersem(halasının getrdikleri) başka bişiymiz kalmıycak....
bu arada ananemiz gene bişiler örmüş bir ara gdeyim onları eklerim.....
sölüyo oda yeni şeyler yaptım resmini çekeceksen gel diyo.....
göbüşümüz içinde çok teskür edyozzz........

canım fikrin çok güzel bu topiği aç bence çokta etkilli olur hatda bende bir topik açmak istordum sen şunuda eklersen hiç fena olmaz ayrı topikte buluşmayalım zor olur....anneler hangi ilde hangi hastane ve doktora gittiklerini de belirtirlerse ayrıca bir fikir olur canım hadi aç topiği bekliyrum...:)))))

gelinciğim canım geçmişi yeni okudum canım bencede çok güzel bir topik olur canımcım şimdiden hayırlı olsun bende şu an tam karar vermiş durumda değilim canımböylelikle kararımı vermiş olurum hem

herkese merhaba,
çok hastayım kızlar,ateş,boğaz ağrısı ne ararsan mevcut .işe gelmek zorundaydım ama halim yok birazdan çıkıcam mecburen.yatıp dinlensem geçmez mi?hastaneye gitsem ne yapabilecekler ki acaba?s

kızlar bu arada aşure gününüz mübarek olsun teyzoşlar kayınvalidem aşure yollamış şimdi ben hep unutmuştum bugünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…