2010 Nisan Anneleri

canım geçmiş olsun bitanem sanırım sen biraz üşütmüşsün canımcım ıhlamur iç ama ne çok kaynar olsun nede soğuk hafif kaynarlıkta canım bendce ara iş yerini söyle zaten hafta sonu geliyo izin al yarım günlüğüne canım geçmiş olsun dikkat et kendine canımcım:1hug:

tabi bu arada ben boğazımı düşünürken asıl olayı unuttum sizlerinde mübarek olsun aşure günü

selam kızlar. Cumanız, aşure gününüz hayırlı olsun. Mothercare ocak ayında %50+%25 indirim yapıyo. isterseniz bekleyin. hoş fazla bişey kalmıyo. şu paketli çıtçıtlı ve tulumlardan alacaksanız bekleyin derim.

ay bi de internetten baby einsteih cd sinin parçalarını indirdim. klasik muzik hep. Kızımız einstein olacak diye ben sıkıntıdan çatlayacam şimdi.

ewt patik çok şeker gerçekten.ben de kuzuma bunu örmek istiyorum :hulya: çok hoşuma gitti.battaniyem bitsin başlıcam hemen:)) bu arada mothercare in bu büyük indirimi ne zaman başlıyor.şuan pırlanta ind var bazı ürünlerde.haber edin haa... unutmayın lmaz:

bayıldım. Ama kim örcek ki bana. kaynanam örüyo bişeyler ama sanırım ilkokula giderken ancak giyinir. Ya sabır yaaa. Ha bi de herifim kuzenden aldığım arabayı, mama sandalyesini, ve yatağı iade etmemi istedi. Tamam hazırla 2000 lira iade edeyim dedim. o kadar tutarmıymış, uyduruyormuşum, sosyetik olmuşum çok. çocuğun giysileri tamam da, daha ana kucağı,bebek çantası, benim sütyenim, geceliğim, çocuğun emziği, biberonu, bezi, mendili.dünya kadar ıvır zıvırı var zaten bunlar tutar 400-500 diyom bakıyooo öölee. biri bu adama anlatsın yav ben kanser olmadan. adam geleli daha 24 saat olmadı başladı yav...

merhaba kızlarrr
biz geldik
bugün doktora gittik oğlumu gördük babasıyla
maşallah yavruma kocaman olmuş kızlaryaa kıpır kıpırdı yine sürekli yer değiştirip durdu doktorumuzda herşeyine baktı böbrekleriydi karaciğeriydi kalbiydi hem bana gösterdi hemde açıklamalar yaptı plesanta yaşlanması ve suyuna da baktı . çok şükür hiçbi sorunumuz yok gayet sağlıklı görünüyor bide bizim için önemli olan satla ultrasonun uyumlu olması dedi ama paşam 2 hafta ilerde çıktı yine 28 haftalık görünüyoruz 1,173 gr olmuşuz öyle keyifliydiki yavrumu izlemesi
birde 6. ayımızdaymışız
şeker yüklemende çok iyi dedi kansızlık içinde hiç telaşlanmamı ve şimdi bunu düşünmememi istedi hem çok bilgili hemde çok relaks bir doktor o yüzden rahatladım bende
sırt üstü yatma tansiyonun düşer sola yat dedi ve kramplar içinde yapabilecek hiçbirşey yokmuş bebek gelişiyor ve sinirlere baskı yapıyor bunu engelelleyemeyiz dedi
işte böyle teyzelerii bugün çok mutlu etti yavrum beni yeterki sağlıklı olsun herşeye değer
sizler nasılsınız keyifler yerindedir inşallah
ne güzel örgülerde paylaşılmış bayıldım hepsine

maaşallah oğluna jnazcım kocaman olmuş ayy darısı başımıza artık en kısa zamanda bizde görelim bebişlerimizi

maaşallah jnaz.benle aynı hst arkadaşım gitmişti,24 hft 730 gr demiş.bunlar nası hızlı büyümeye başladılar yaa:))

23 hft bitiş::550
24 hft bitiş.640
25 hft:790
26 hft:820
27 hft:960
28 hft:1050

Son düzenleme:
jnazcığım maşallah canım yaa maşallah 41 kere ne kadar büyümüş canım yaa doktorunda çok güzel haberlerler vermiş gözün aydın canımcım rabbim bizlere hep böyle güzel haberler almayı nasip etsin inşalah canımcım

nazlıcığım ben bu örneğe bayılıyorum canım takımını biliyorum bir internet sitesindende görmüştüm güle güle kullanın şimdiden canımcım

ademirciğim sen çok yaşa emi valla bu kocişin sana gel evde doğum yaptırayım san diyecek en sonunda canım sen ona deki sen bir gir bizim topiğe orada oku de ne gerekiyo bebişlere diye söyle o zamn aklı başına gelir canım ahhh ahhh şu erkekler adamı ya kocatırlar yada KOCATIRLAR anladın sen onu:)))))

ay ay ay ne güzel haberler böyle.içim açıldı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…