2010 Nisan Anneleri

maaşallah oğluna jnazcım kocaman olmuş ayy darısı başımıza artık en kısa zamanda bizde görelim bebişlerimizi
sağol ymer teyzesiopuyorumnanaktan
inşallah canımya bir dahaki randevun ne zaman?
maaşallah jnaz.benle aynı hst arkadaşım gitmişti,24 hft 730 gr demiş.bunlar nası hızlı büyümeye başladılar yaa:))

23 hft bitiş::550
24 hft bitiş.640
25 hft:790
26 hft:820
27 hft:960
28 hft:1050

sağol rönesans cım sorma onlar büyüdükçe bizde ağırlaşıyoruz tabi ama değer herşeye
bu değerleri nerden aldın tatlım ? bakayım bende bugün özellikle neden ilerde olduğunu sordum ama bişey demedi doktor gelişimi iyi dedi kafa çapına bakarak hesaplıyorlarmış haftasını
eğer şeker çıksaydı da ona bağlıda oluyor muş tabi
ama benim şekerim 70 lerde

zeyracımm sağolasın teyzesii inşallah gizemimden de güzel haberler gelecek böyle
maşallah yavrularımıza
üzmeyecekler annelerini

ay ay ay ne güzel haberler böyle.içim açıldı yaaa
canım benimm çok sağoll darısı bir dahaki randevunda başına inşallah :Saruboceq:
jnazcım allah daim etsin mutluluğunu inşallahhhh

nazlıcım sende çok sağol canımcımm hep mutlu olalım sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza :Saruboceq:

ademirciğim sen çok yaşa emi valla bu kocişin sana gel evde doğum yaptırayım san diyecek en sonunda canım sen ona deki sen bir gir bizim topiğe orada oku de ne gerekiyo bebişlere diye söyle o zamn aklı başına gelir canım ahhh ahhh şu erkekler adamı ya kocatırlar yada KOCATIRLAR anladın sen onu:)))))[/QUOTE]

aslında o yokken duyduklarım herifimin niye ööle davrandığıyla ilgili bilgi verdi. kuzenlere falan Ayşegül bebeğe çok bağlandı bebeğe bir şey olsa onu nasıl hayatt tutarım inanın bilmiyorum demiş. Sanırım bööle basite indirgeyerek bir anlamda beni korumaya çalışıyoo. Kendisi istatistikçi olduğuiçin kelimelrle arası pek hoş deil akım derken ..kum çıkıyo adamın ağzından.

hımm ademircim o zaman hak verelim biraz eşine tamamen seni düşünüyor yerimseniben

bencede canım yaa aslında erkekler içlerinde yaşıyolar bizler gibi dışa vuramıyolar bazı şeyleri mesela benim eşime hamiş olduğumu telefonda söyledim adam hiç o kadar hızlı geldiğini eve soluk soluğa kaldığını hatırlamam yaaa kıyamam birde 5 senenin üstüne olunca ona diyorum bazen iyi sevinçten bağırmamışsın dışarda diyorum delikafadulden:asigim:

jnaz.. ayy canımm kıyamam ben ona yaa.. maşallah oğluşuna bitanemm.. :hooray: ne güzel haberlerle gelmişsin böyle.. inş. hepimiz her dr. kntrolümüzde böyle güzel haberlerle geliriz.. 24,haftadan sonra gelişim hızlanıyo diyolar ya doğruymuş demekki.. maşallah oğlum 1 kiloyu aşmış cnım benim... bakalım bizimki ne kadar çıkacak yılbaşından sonra gittiğimizde.. en son 395 gr.dık :))) 21 haftalıkken tabi.. sen bizden4-5 hafta önde görünüyosun cnm aradaki fark birazda ondan sanırsam.. hepimizin yavrularını rabbim nazarlardan kem gözlerden korusun cnım... gözün aydın tekrar...

canım benimyaa ben bile kıyamadım şimdi enişteye :)

ademir.. cnım adamına haksızlık etme madem... accık onun tarafından dabak olaya.. baksana sırf sen üzülmeyesin diye böyle davranıyomuş meğerse... haklı sebepleri var kendi açısından.. ama kendi açısından.. bi hamişizz.. hassasızz... hormonlarımız alt üst... :))) onların bu haklı da olsa sebeplerini anlamayabiliriz :)) demekki laflarını accık daha durup seçse pek bi srun kalmıcak...

canımıniçii çok sağoll
inşallah canımyaa bundan sonra her gidişimiz ayrı bir mutluluk olur bize
bide dediğin çok doğru bugün doktorda dedi gittikçe daha da hızlanıyor büyümeleri diye
kocaman oldu teyzesi inşallah devam eder bu hızla daha doğrusu sağlıkla
ama 21 haftalıkken normalki canım benimde öyleydi diye hatırlıyorum
bebeğim 2 hafta ilerde diye bu kilosu normal dedi doktorum
aminn canımyaa rabbim korusun yavrularımızı sağlıkla büyüdüklerini görelim hayırlısıyla
darısı başına inşallahhhh:Saruboceq:

teyzelerii biz çıkalımda dinlenelim biraz yol yordu galiba bugün
çokkk dikkat edin kendinize de oğlumun arkadaşlarına da
öpüyorum hepinizi hoşçakalın şimdillik

nasılsınız kızlar? benim ağrım hala geçmedi dün geceden beri kasık ve bel ağrım var gaz sancısımı anlayamadım ama çok kötüyüm çok şiddetli ağrıyo. doktoruma gittim öğlen, hemen baktı rahimde açılma vs yok çok şükür. bebeğimde iyi maşallah. ama bu ağrı nedir nedendir anlayamadım mafoldumben

güle güle jnazcım.. iyi dinlenmeler size... ayrıca iyi temennilerin için de sağol cnm.. amiin inş.. 28 haftalıkken normali 1100gr. civarı zaten canımcım.. 21 haftanın da 300 gr. civarı.. dediğim gibi 24. haftadan sonra başlıyo 100 er 150 şer gram almalarr :)))) sağlıkla büyüsünlerdoğsunlarda cnm zamanında sorunsuz inş.. yumuk yumk elleri ayaklarıını sevsek öpsek :)))

canımyaa çok geçmiş olsun diyeyim ama ağrıları bende çekmiştim normal diyor doktorlar

sağoll canımm ee artık anneleride boşuna şişmiyor değil mi:)
inşalllah bitanem inşallah o günleride göreceğiz Allahın izniyle

hoşgeldin ve geçmiş olsun hemşerim.... :) rahimde ve bebekte sorun yoksa rahmin büyümesinden kaynaklanıyor olabilir sanırım o sancı... doktorun bişey demedi mi peki bu konuda.. benimde dünden beri ara ara bel ağrım oluyo ama normaldir diye düşünüyorum..

kızlarr bizde accık uzanıp dinlenelim.. hem anne oğul biraz sohbet edip tepikleri dinleyelim evde başbaşayken :))) ablamız kıskanmasın diye geceyarısını bekliyoruz babasıyla beraber.. konuşmak tepki almak için.. 1 saatimiz var okula gitmeye.. hem biraz da dinleniriz... bel ağrılarının tek çözümü bu sanırım.. öpüyoruz hepi,nizii...

saol canım normal dedi, bu haftalarda gaz sancısı olabilir dedi ama işte geçmeyince korkuyorum.

ya bi de takmayayım diyorum ama olmuyo. eşim yokken kaynanamlara gittiydim. hamile olduğum ilk zamanlar hanımefendi torunun anneannesi yok o yüzden tüm sorumluluk bana düşüyo demişti. güya başladıydı örgüya falan. eltimde ööle. Çarşamba ordaydım. eltim bana ördüğü hırkayı kardeşine vermeye karar vermiş, bana da dah önceden ördüğü boleroyu vercekmiş. ahanda bi gördüm boleroyu 5 yaşında falan giydiririm herhalde tabi o zamana kadar güveler yemezse. kaynanamda torunum napıyo diye sordu yarım ağız. daha başlalamış örmeye neymiş bu acele. ayol amcamın oğlunun karısının annesi bile bi ton şey ördü, pazen battaniyeler dikti bana bunların yaptığına bak. hiiiç umurlarında değil. zaten yapacam yatağını, koyacam kıyafetlerini çekmecelerine sonra da benim işim bitti. kalmadı ihtiyacım sağolun diycem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…