sağol ymer teyzesiopuyorumnanaktanmaaşallah oğluna jnazcım kocaman olmuş ayy darısı başımıza artık en kısa zamanda bizde görelim bebişlerimizi
maaşallah jnaz.benle aynı hst arkadaşım gitmişti,24 hft 730 gr demiş.bunlar nası hızlı büyümeye başladılar yaa:))
23 hft bitiş::550
24 hft bitiş.640
25 hft:790
26 hft:820
27 hft:960
28 hft:1050
zeyracımm sağolasın teyzesii inşallah gizemimden de güzel haberler gelecek böylejnazcığım maşallah canım yaa maşallah 41 kere ne kadar büyümüş canım yaa doktorunda çok güzel haberlerler vermiş gözün aydın canımcım rabbim bizlere hep böyle güzel haberler almayı nasip etsin inşalah canımcım
nazlıcığım ben bu örneğe bayılıyorum canım takımını biliyorum bir internet sitesindende görmüştüm güle güle kullanın şimdiden canımcım
ademirciğim sen çok yaşa emi valla bu kocişin sana gel evde doğum yaptırayım san diyecek en sonunda canım sen ona deki sen bir gir bizim topiğe orada oku de ne gerekiyo bebişlere diye söyle o zamn aklı başına gelir canım ahhh ahhh şu erkekler adamı ya kocatırlar yada KOCATIRLAR anladın sen onu:)))))
canım benimm çok sağoll darısı bir dahaki randevunda başına inşallah :Saruboceq:ay ay ay ne güzel haberler böyle.içim açıldı yaaa
jnazcım allah daim etsin mutluluğunu inşallahhhh
hımm ademircim o zaman hak verelim biraz eşine tamamen seni düşünüyor yerimseniben
bencede canım yaa aslında erkekler içlerinde yaşıyolar bizler gibi dışa vuramıyolar bazı şeyleri mesela benim eşime hamiş olduğumu telefonda söyledim adam hiç o kadar hızlı geldiğini eve soluk soluğa kaldığını hatırlamam yaaa kıyamam birde 5 senenin üstüne olunca ona diyorum bazen iyi sevinçten bağırmamışsın dışarda diyorum delikafadulden:asigim:
jnaz.. ayy canımm kıyamam ben ona yaa.. maşallah oğluşuna bitanemm.. :hooray: ne güzel haberlerle gelmişsin böyle.. inş. hepimiz her dr. kntrolümüzde böyle güzel haberlerle geliriz.. 24,haftadan sonra gelişim hızlanıyo diyolar ya doğruymuş demekki.. maşallah oğlum 1 kiloyu aşmış cnım benim... bakalım bizimki ne kadar çıkacak yılbaşından sonra gittiğimizde.. en son 395 gr.dık :))) 21 haftalıkken tabi.. sen bizden4-5 hafta önde görünüyosun cnm aradaki fark birazda ondan sanırsam.. hepimizin yavrularını rabbim nazarlardan kem gözlerden korusun cnım... gözün aydın tekrar...
canımyaa çok geçmiş olsun diyeyim ama ağrıları bende çekmiştim normal diyor doktorlarnasılsınız kızlar? benim ağrım hala geçmedi dün geceden beri kasık ve bel ağrım var gaz sancısımı anlayamadım ama çok kötüyüm çok şiddetli ağrıyo. doktoruma gittim öğlen, hemen baktı rahimde açılma vs yok çok şükür. bebeğimde iyi maşallah. ama bu ağrı nedir nedendir anlayamadım mafoldumben
güle güle jnazcım.. iyi dinlenmeler size... ayrıca iyi temennilerin için de sağol cnm.. amiin inş.. 28 haftalıkken normali 1100gr. civarı zaten canımcım.. 21 haftanın da 300 gr. civarı.. dediğim gibi 24. haftadan sonra başlıyo 100 er 150 şer gram almalarr :)))) sağlıkla büyüsünlerdoğsunlarda cnm zamanında sorunsuz inş.. yumuk yumk elleri ayaklarıını sevsek öpsek :)))
canımyaa çok geçmiş olsun diyeyim ama ağrıları bende çekmiştim normal diyor doktorlar
canım saol ama gerçekten çok şiddetli geçmedi bi türlü. bazen çok şiddetleniyor kasıyor beni.
hoşgeldin ve geçmiş olsun hemşerim.... :) rahimde ve bebekte sorun yoksa rahmin büyümesinden kaynaklanıyor olabilir sanırım o sancı... doktorun bişey demedi mi peki bu konuda.. benimde dünden beri ara ara bel ağrım oluyo ama normaldir diye düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?