ben geldimm kızlar....
mevlüde gittim geldim,sonra tetenoz aşımı oldum bebişimin kalp atışını dinledim yani bugun güzel gecti.....
bi de aklımdayken sorayım, biberon emzik falan ne marka alcanız, bi de bakım seti hangi marka?
ben geldimm kızlar....
mevlüde gittim geldim,sonra tetenoz aşımı oldum bebişimin kalp atışını dinledim yani bugun güzel gecti.....
merhaba arkadaşlar
ben bişey sormak istiyorum size,detaylı ultrasonla ilgili.
aslında bu başlıkta açılan bir topik vardı oraya yazdım ama malesef cevap veren olmadı.sizler yardımcı olur musunuz?ben detaylı ultrasona girdim kendi doktorum haricinde başka bir doktora gittim daha doğrusu doktorum beni o doktora yönlendirdi detaylı için.benim gittiğim doktor detaylı ultrasonu 5-10 dk da bitirdi ki normalde rutin kontrollerim bile daha uzun ve detaylı sürüyordu ve sonrasında ok bir sorun yok dedi doktoruna bu raporu verirsin dedi elime birkaç sayfa sonuç tutuşturdu,ama benim aklıma çok takıldı hiç içime sinmedi detaylı ultrason bu kadar hızlı ve kısa sürede biter mi?
merhaba arkadaşlar
ben bişey sormak istiyorum size,detaylı ultrasonla ilgili.
aslında bu başlıkta açılan bir topik vardı oraya yazdım ama malesef cevap veren olmadı.sizler yardımcı olur musunuz?ben detaylı ultrasona girdim kendi doktorum haricinde başka bir doktora gittim daha doğrusu doktorum beni o doktora yönlendirdi detaylı için.benim gittiğim doktor detaylı ultrasonu 5-10 dk da bitirdi ki normalde rutin kontrollerim bile daha uzun ve detaylı sürüyordu ve sonrasında ok bir sorun yok dedi doktoruna bu raporu verirsin dedi elime birkaç sayfa sonuç tutuşturdu,ama benim aklıma çok takıldı hiç içime sinmedi detaylı ultrason bu kadar hızlı ve kısa sürede biter mi?
saol canım normal dedi, bu haftalarda gaz sancısı olabilir dedi ama işte geçmeyince korkuyorum.
bu kasık ağrısı bende de var ya. bööle bi saplanıyo bıçak gibi öldüm sanıyom valla
kızlar ben çok korkuyorum erken doğum yapmaktan...
birde bir arkadaşımın doğum yaptığından bahsetmiştim size bugün 9 günlük. ama malesef bebeğimizde problem çıktısarılık olmuştu normal olarak ama baya yükseldi. çocuk hastanesinde yatırdılar bir süre. şimdi sarışığı atlattı ama yapılan kontrollerde aort damarının dar olduğu çıktı. hızlı nefes alıp vermesinden drlar şüphelenmiş. şimdi bebeğimiz üniversite hastanesinde sanırım ameliyat olacak... nolur dua edin kızlar toprak bebek ii olsun. allah annesine babasına dayanma gücü versin. çünkü çok kötü durumdalar.
kızlar ben çok korkuyorum erken doğum yapmaktan...
birde bir arkadaşımın doğum yaptığından bahsetmiştim size bugün 9 günlük. ama malesef bebeğimizde problem çıktısarılık olmuştu normal olarak ama baya yükseldi. çocuk hastanesinde yatırdılar bir süre. şimdi sarışığı atlattı ama yapılan kontrollerde aort damarının dar olduğu çıktı. hızlı nefes alıp vermesinden drlar şüphelenmiş. şimdi bebeğimiz üniversite hastanesinde sanırım ameliyat olacak... nolur dua edin kızlar toprak bebek ii olsun. allah annesine babasına dayanma gücü versin. çünkü çok kötü durumdalar.
canlarım slm nasılsınız ben bi garibim şu aralar eltimde hamile kalmıştı benden sonra meğer boş gebelikmiş kürtaj oldu çok züldüm gerçi benim kanamam olduğunda arayıp nasılsın bile dememişti ama mahvoldum ben iki gündür okadar üzülüp gerilmişimki geceleri uyuyamadım bide aayaklarım ve bacaklarım feci şişti karnımda benimde çok ağrı oluyo hele sabahları ağrıyla uyanıyorum resmen bide afedersiniz ishalim sürekli neden anlamadım... midem çok feci zaten yanıyoda yanıyo meleğim çok yoruyo beni ama geçen göğüslerimden su gelmeye başladı çok acıyo ama tuhaf oldum sizdede başladımı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?