2010 Nisan Anneleri

ben geldimm kızlar....
mevlüde gittim geldim,sonra tetenoz aşımı oldum bebişimin kalp atışını dinledim yani bugun güzel gecti.....

bi de aklımdayken sorayım, biberon emzik falan ne marka alcanız, bi de bakım seti hangi marka?

dr.brown diye bir marka var çok tavsiye ediyorlar ben daha araştırmadım.

ben geldimm kızlar....
mevlüde gittim geldim,sonra tetenoz aşımı oldum bebişimin kalp atışını dinledim yani bugun güzel gecti.....

maşallah canım... allah nazar değirmesin inşallah...

merhaba arkadaşlar
ben bişey sormak istiyorum size,detaylı ultrasonla ilgili.
aslında bu başlıkta açılan bir topik vardı oraya yazdım ama malesef cevap veren olmadı.sizler yardımcı olur musunuz?ben detaylı ultrasona girdim kendi doktorum haricinde başka bir doktora gittim daha doğrusu doktorum beni o doktora yönlendirdi detaylı için.benim gittiğim doktor detaylı ultrasonu 5-10 dk da bitirdi ki normalde rutin kontrollerim bile daha uzun ve detaylı sürüyordu ve sonrasında ok bir sorun yok dedi doktoruna bu raporu verirsin dedi elime birkaç sayfa sonuç tutuşturdu,ama benim aklıma çok takıldı hiç içime sinmedi detaylı ultrason bu kadar hızlı ve kısa sürede biter mi?

benim 17. haftada girdiğim 35 dakika sürmüştü, duyduğum kimseninki de 10 dakikada bitmedi. dr. una sööle bence aklındaki.

canım valla benimki epey uzun sürmüştü gerçi benimkinin pozisyonu dolayısıyla da uzun sürdü ama yarım günümü almıştı.

kızlar ben çok korkuyorum erken doğum yapmaktan...

birde bir arkadaşımın doğum yaptığından bahsetmiştim size bugün 9 günlük. ama malesef bebeğimizde problem çıktı sarılık olmuştu normal olarak ama baya yükseldi. çocuk hastanesinde yatırdılar bir süre. şimdi sarışığı atlattı ama yapılan kontrollerde aort damarının dar olduğu çıktı. hızlı nefes alıp vermesinden drlar şüphelenmiş. şimdi bebeğimiz üniversite hastanesinde sanırım ameliyat olacak... nolur dua edin kızlar toprak bebek ii olsun. allah annesine babasına dayanma gücü versin. çünkü çok kötü durumdalar.

allah yardımcıları olsun canım

:Saruboceq:nazlıcığım rabbim tez zamnda iyileşmesini şifa bulmasını nasip eğlesin inşallah bebişimizin canımcım

rüzgar yağmurcuğum kesin bebişimi kilo alıyo ondan olabilir canımbenimde iki gün önce karnım çok ağrıdı canımcım sanırım bebişlerimiz kilo alıyo ondan

ademir47 ve ruzgaryagmur teşekkür ederim cevapladığınız için.
ben de çok şüphe etmiştim zaten,bebeğin burun kemiğine dudak yapısına iç organlarına hiç doğru düzgün bakılmadı sadece başını ölçtü birde bacak kemiğini falan 285tl para verdim gerçi parası umurumda değil ama içimde korku kaldı işte doktor 3 tane pozunu verdi bebeğimin birde sanki fotoğrafçıya gittik detaylı ultrasona değil tabiki yüzünü görmek çok güzel bir duygu ama sağlıklı olduğuna emin olmak daha önemli çok sinirim bozuk.tekrar yaptırsam geç kalmış sayıllır mıyım şuan 23.hafta içindeyim,doktorumlada konuşacağım tekrar teşekkürler..

Kızlar merhaba bugün giremedim.modemde bi bozukluk vardı.şimdi anneme gidiyorum yarın görşürüz....daha geçmişi okuyodum ama hepsini bitiremedim.hepinize iyi akşamlar.öptüm

canlarım slm nasılsınız ben bi garibim şu aralar eltimde hamile kalmıştı benden sonra meğer boş gebelikmiş kürtaj oldu çok züldüm gerçi benim kanamam olduğunda arayıp nasılsın bile dememişti ama mahvoldum ben iki gündür okadar üzülüp gerilmişimki geceleri uyuyamadım bide aayaklarım ve bacaklarım feci şişti karnımda benimde çok ağrı oluyo hele sabahları ağrıyla uyanıyorum resmen bide afedersiniz ishalim sürekli neden anlamadım... midem çok feci zaten yanıyoda yanıyo meleğim çok yoruyo beni ama geçen göğüslerimden su gelmeye başladı çok acıyo ama tuhaf oldum sizdede başladımı....

Slm Kızlar, Nasılsınız?
Kızlar ağrılarıdan ve kasılmalar demişsiniz. 26 hafta civarı doğuma hazırlık sancıları başlarmış. Garip bir ismi var nette bulabilirsiniz. Bu sancılar çok sık olmadıkça sakıncasız. Normal bir durum. Bazı hamileler çok güçlü, bazı hamileler hafif hissedebilirmiş. Bunların normal olduğunu anlamak için bir saat boyunca kaç kes kasılma yaşadığınızı sayın. 4 geçmesi durumu ilerde erken doğum habercisi olabilirmiş. Geçmezse çok korkmayın.

mrb, geçmiş olsun canım... işte takmamak lazım ama elde değil. ishalin se bebi demir hapın olabilir. bende o durumdayım sebebi hap. dr lada görüştüm.

Jnazcım, maşallah bebişine. Kocaman olmuş oğluşun, artık gramlar değil kilolar başladı.
Janzcım ya ben birşeyi anlamadım. Şimdi ben 24. haftadan beri kendimi 6. aya girdik saydım.
Şimdi doktor sana 6 aylık deyince şaşırdım. Siz satta göre 6,5 aylık. Ultrasona görede nerdeyse 7 aylık değilmisiniz?

slm kızlarr.. ama kimseler yok yine

babişimiz mesaide biz de bakalım dedik ama diğer topiklere gezmeye gidicez artık mecburen :))

nazlıcım... rabbim arkadaşlarına dayanma gücü versin yardımcıları olsun... minik bebişe de sağlık sıhhat versin.. tez zamanda şifa bulsun inş..

slm kızlar ben bu akşam çok rahatsız oldum yaa ishal olmuşum çok kötü oldum bol bol sıvı aldım ama neden olduğumuda anlayamadım yaa((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…