slm kızlar ben bu akşam çok rahatsız oldum yaa ishal olmuşum çok kötü oldum bol bol sıvı aldım ama neden olduğumuda anlayamadım yaa((
Canım, geçmiş olsun. Muz ye istersen, hem ishale iyi gelir, hemde bebişe çok faydalı.
kızlarrr ben az önce ilk ayva çekirdeğimi attım buzluğa malum emzirirken memişlar yara olursa iyi geliyomuş:ecrin_bebek:
iyi akşamlar kızlarrr
sevgili eşim kurtlar vadisini izliyor bende size bakayım dedim
akşamda kayınvaldem geldi yeni yolcu ettim
hiç bebişimi sormadıbazen öyle üzülüyorumki yavrum adına
hoşbuldum hayatım
aman sevmeye de gelmesin tatlımyaa istemiyorum valla benim yaptıklarım bile batıyor kadına hevesli hevesli anlatıyorum battaniye yapıcam falan hemen ne gerek var hazırları satılıyor diyo
bakalım benim kayınvaldeminde eşinin yanına gitmesi gerekiyor fransaya ama hala burda ne zaman gideceği belli değil inşallah doğuma kadar giderde bende rahat ederim
ya aslında benim bir derdim yok onlarla ama onların benimle var
zaten doğumuda burda değilde istanbulda yapmayı düşünüyorum anneciğim bakar bana
merhaba arkadaşlar
ben bişey sormak istiyorum size,detaylı ultrasonla ilgili.
aslında bu başlıkta açılan bir topik vardı oraya yazdım ama malesef cevap veren olmadı.sizler yardımcı olur musunuz?ben detaylı ultrasona girdim kendi doktorum haricinde başka bir doktora gittim daha doğrusu doktorum beni o doktora yönlendirdi detaylı için.benim gittiğim doktor detaylı ultrasonu 5-10 dk da bitirdi ki normalde rutin kontrollerim bile daha uzun ve detaylı sürüyordu ve sonrasında ok bir sorun yok dedi doktoruna bu raporu verirsin dedi elime birkaç sayfa sonuç tutuşturdu,ama benim aklıma çok takıldı hiç içime sinmedi detaylı ultrason bu kadar hızlı ve kısa sürede biter mi?
ya bi de takmayayım diyorum ama olmuyo. eşim yokken kaynanamlara gittiydim. hamile olduğum ilk zamanlar hanımefendi torunun anneannesi yok o yüzden tüm sorumluluk bana düşüyo demişti. güya başladıydı örgüya falan. eltimde ööle. Çarşamba ordaydım. eltim bana ördüğü hırkayı kardeşine vermeye karar vermiş, bana da dah önceden ördüğü boleroyu vercekmiş. ahanda bi gördüm boleroyu 5 yaşında falan giydiririm herhalde tabi o zamana kadar güveler yemezse. kaynanamda torunum napıyo diye sordu yarım ağız. daha başlalamış örmeye neymiş bu acele. ayol amcamın oğlunun karısının annesi bile bi ton şey ördü, pazen battaniyeler dikti bana bunların yaptığına bak. hiiiç umurlarında değil. zaten yapacam yatağını, koyacam kıyafetlerini çekmecelerine sonra da benim işim bitti. kalmadı ihtiyacım sağolun diycem.
nasılsınız kızlar? benim ağrım hala geçmedi dün geceden beri kasık ve bel ağrım var gaz sancısımı anlayamadım ama çok kötüyüm çok şiddetli ağrıyo. doktoruma gittim öğlen, hemen baktı rahimde açılma vs yok çok şükür. bebeğimde iyi maşallah. ama bu ağrı nedir nedendir anlayamadım mafoldumben
günaydın kızlarr.. herkese iyi hafta sonlarıı...
zehircim.. denizcim.. nasılsınız kızlarr? zehirr öldüm burda açar almaz el-ti hee kaydirigubbakcemile3 bizde de elti eltinin ne olduğunu istermiş ne öldüğünü derler kaydirigubbakcemile3
bende sabahtan beri kızıma verilen 5 tane performans ödevini nasıl yapsam ne şekilde yapsam diye araştırıyorum... 4 tanesi dosya halinde sunulucak ve hepsi pazartesiye :))) biri de müzik ödevi küçük su şişesinden marakas yapmak... marakas ismini ilk kez duysam da araştırınca anladım ne olduğunu :))) şimdi değişik düşüncelerim var gelinlik gibi bişey dikip bebnek şeklinde yapmak yada pamuklarla süsleyip noel baba kostümünde yapmak v.s.. kahvaltı yapıp başlıcam.. ilginç ve pratik fikirleri olan varsa bekli,yorum kızlarr :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?