2010 Nisan Anneleri

Canım, geçmiş olsun. Muz ye istersen, hem ishale iyi gelir, hemde bebişe çok faydalı.

saolasın canımcım çok korktum bişey olucak diye inan neyseki şimdi daha iyiyim canım bol su içtim yedim canım hemde 2 tanea.s

Günaydın kızlar.
Dün akşam mothercare e gittik.Bissürü bişiler aldık.Kaban aldık pijama aldık kilotlu çorap aldık(babamız içlik diyor erkek adam kilotlu çorap giymezmişkaydirigubbakcemile3) bol bol çorap ve önlük aldık şapka aldık body aldık bir tane de mont aldık..
Bayağı güzel inmiş.Allahtan pek kimsenin haberi yoktu...ıstediğim gibi seçtim...

günaydın kızlar....ayse sen baya bi düzdün oğlanın eksiklerini maşlh neler neler almışın öle güle güle gysin oğluşun....

günaydın kızlar hayırlı günler şimdiden herkese ,

ayşeciğim çok tatlı canım paşamıza aldıklarınız güle güle kullansın bebişimiz.

ben bir kahvaltı yapayım gelirim öptük teyzoşlar

hepinize merhabalar arkadaslar opuyorumnanaktan ,güzel bir gün gecirmeniz dilegiyle insallah

almanlarin yilbasi tatili var heryerler kapali ,ee tabi en dogalindan banada is yok tatil kaydirigubbakcemile2

keyiflice dinlenicem diyordum ama hala bebisin odasiyla ugrasiyoruz,dün duvarlarina etiket yapistirmistim sabaha bi baktim dökülmüs yha :gitme:

heryer kapali gidip yapistiricida alamicam catlicam pazartesiye kadar herhalde :umursamaz:

kızlarrr ben az önce ilk ayva çekirdeğimi attım buzluğa malum emzirirken memişlar yara olursa iyi geliyomuş:ecrin_bebek:

tarhancim sagol canim önerin icin,demek jel seklinde kullanicaz

hazir ayva mevsimiyken atmak lazim buzluga

iyi akşamlar kızlarrr
sevgili eşim kurtlar vadisini izliyor bende size bakayım dedim
akşamda kayınvaldem geldi yeni yolcu ettim
hiç bebişimi sormadı bazen öyle üzülüyorumki yavrum adına

jnazcim bosver canim,oglusunun senin ve esin gibi bir babasi var yeterli gerisi teferruat canim

bak zaten ailen dört gözle bekliyormus,hic kafana takipta moralini bozma ,yegenimizide üzme kaydirigubbakcemile

benim kaynana hamile oldugumu duyunca ,iyi iste demisti :) ilk cocugum yani birde,evliligimin dördüncü yili ,gerisini sen düsün canimcim

merhaba nupecim,detayli ultrasona gönderilenlerden bir taneside benim

detayli ultrasona girmeden önce doktor elinde bir dosyayla öncelikle bize neler yapilcagini,neleri göremezse bebekte neler olacagini detaylica anlatmisti

sonrasinda ultrason basladi,bu öyle on dakika sürecek kadar basit ve kisa birsey degil canim

cünkü basindan tut ayak kemigine kadar herseyi ölcüldü,kalp atislarinin saniyeleri not alindi,benden ona giden kana bakildi,onun kendi vucudundaki kan akisi duzenliligine bakildi,ense kalinligi ölcümüne zaten devamli bakiliyor onada bakildi,cigerlerine bakildi,hatta göz cukurlarinin yerlerine bile bakildi,agzina burnuna,parmaklari sayildi ve ölcüldü,boyuna göre rahmim ölcüldü daha hatirlayamadigim bir sürü sey

keske o kadar para vermeden en iyi hangi doktor diye arastirsaydin canim yha

insallah korktugun bisey olmaz canim Şeniz

ademircim bosver sende canim,onlar senin canin kanin ailen gibi olamazlar ki

okusana bi birinin adi üzerinde EL-ti digerininse kaynana

degmez bunlari düsünüp karnindaki melegi strese sokmaya

en azindan ben hic kimseyi kaale almiyorum,kaale alipta keyiflerini yerine getiremem :umursamaz:

canim bende bu yuzden uc hafta pespese hastanelik oldum

ücündede acilma vs yok dediler gaz sancisiymis :)

bir de bebek oldugundan cok hareketliymis rahimde rahat genisleyememis magnezyum hapi almadigim icin

gerci iki hafta kullandim magnezyum hapini saka maka bir yana karnim hamile karnina benzedi ama iyi olmadigina dair seyler duyunca magnezyumu biraktim

doktorun sana tavsiye etmedi mi magnezyum ? sorup kullan eger izin verirse doktorun agrilari aza indiriyor canim

günaydın kızlarr.. herkese iyi hafta sonlarıı...

zehircim.. denizcim.. nasılsınız kızlarr? zehirr öldüm burda açar almaz el-ti hee kaydirigubbakcemile3 bizde de elti eltinin ne olduğunu istermiş ne öldüğünü derler kaydirigubbakcemile3

bende sabahtan beri kızıma verilen 5 tane performans ödevini nasıl yapsam ne şekilde yapsam diye araştırıyorum... 4 tanesi dosya halinde sunulucak ve hepsi pazartesiye :))) biri de müzik ödevi küçük su şişesinden marakas yapmak... marakas ismini ilk kez duysam da araştırınca anladım ne olduğunu :))) şimdi değişik düşüncelerim var gelinlik gibi bişey dikip bebnek şeklinde yapmak yada pamuklarla süsleyip noel baba kostümünde yapmak v.s.. kahvaltı yapıp başlıcam.. ilginç ve pratik fikirleri olan varsa bekli,yorum kızlarr :)))

gunaydin canim Şeniz

ama öyle degil mi canim yha kaydirigubbakcemile3

canim netten bakip degisik fikirler edinebilirsin marakasla ilgili

simdi bende baktimda bir sürü örnekleriyle yapimlari var

hayatimda hic yapmadigim icin söyle yap diyemicem kaydirigubbakcemile3

denizcim... iyiyim cnım.. sen nasılsın? oğlun nasıl? şimdi geçmişe baktım da sizin cicişlere bakmaya gidiyodum....
işte biliyosun günlük koşuşturmacamı..okul, evişi,yemek,okul,ödev,yemek,bulaşık.... :))))) pek sık giremiyorum son günlerde.. ama pek kimse de girmiyo gördüğüm kadarıyla.. bu saat oldu sayfalar duruyo olduğu yerde.. :)))

gelincik .. sana da günaydın cnım...

çok sağol zehircim..netten birkaç örnek buldum kızımla karar verip başlıcaz....

haklısın valla.Kimse eskisi kadar girmiyor.Bu da beni üzüyor.
Oğluşum iyi tepikliyip duruyor...Çarşamba günü doktora gideceğiz işte.

Kızlar biraz önce bir akdaşımla konuştum.Doktor şimdiye kadar hep erkek dedi.Ama kızı oluyormuş.Hemde %100 kızmış.Korktum valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…