günaydın tatlış teyzoşumuz hoşgeldin canımcım a.s.Günaydın güzel bayanlar.a.s.
Kızlar biraz önce bir akdaşımla konuştum.Doktor şimdiye kadar hep erkek dedi.Ama kızı oluyormuş.Hemde %100 kızmış.Korktum valla..
günaydın hanımlar
haklısın valla.Kimse eskisi kadar girmiyor.Bu da beni üzüyor.
Oğluşum iyi tepikliyip duruyor...Çarşamba günü doktora gideceğiz işte.
ayse_denizy haklisin cnki sohbet belli kisiler arasinda dönüyolmaz:slm veriyosun alan bile olmuyo-tatlicadiarzu-
ewet napicak bisey yok sagolsunlar yinede cvp verende vermeyende saolsun,sen calisiyorsun sanirim canim isyerinde sorunu olan arkadasmiydin sen yoksa??Aynen aynen çok rahatsızım bende bundan.Ama ne yapabiliriz ki?Valla konuşsan olmaz konuşmasan olmaz.Kendimi kötü hissediyorum günaydın falna merhaba falan diyip te kimse cevap vermedi mi.Ama ne yapalım..
elifçim.. derindeniz.. günaydın kızlarr ikinize de... ( elifin yazdığını görmemiştim bile ben yaa)
ben slm veriyorum cvp yazanlara cvp veriyorum.. sizde öyle yapın kızlarr.. tabiki yine de siz bilirsnizz... ben söylediğim şeyin havada kalmasından pek hoşlanmadığımdan öyle yapıyorum.. ama yine de genelde herkese cvp yazmayaçalışıyorum.. gördüklerime :)))[/QUOTbebegcim verende sagolsun vermeyende ama bazen oluyoki sohbete asla giremiyosun seni takan olmuyu buda sinirime dokunuyo acikcasiÇok üzgünüm çoook
ewet napicak bisey yok sagolsunlar yinede cvp verende vermeyende saolsun,sen calisiyorsun sanirim canim isyerinde sorunu olan arkadasmiydin sen yoksa??
aaa aşk olsun kızlar ne zamn günaydın dedinizde cevap almadınız çok üzüldüm şimdi kimse kimseye ayrımcışlık yapcağınıda sanmıyorum canlarım valla ben elimden geldiğince herkese cvb veriyorumyerimseniben
elifçim.. derindeniz.. günaydın kızlarr ikinize de... ( elifin yazdığını görmemiştim bile ben yaa)
ben slm veriyorum cvp yazanlara cvp veriyorum.. sizde öyle yapın kızlarr.. tabiki yine de siz bilirsnizz... ben söylediğim şeyin havada kalmasından pek hoşlanmadığımdan öyle yapıyorum.. ama yine de genelde herkese cvp yazmayaçalışıyorum.. gördüklerime :)))
derindeniz.. ama canım yaa bak şimdi gördüm yoksa bana mı öyle geliyoo..slm bile yazmadan direkt elifçim sana slm verim fln diye konuya girdin cnm.. yoksa gözden kaçmadıktan sonra cvp vermicek kimse olduğunu sanmıyorum ben yaa.. kimseye haksızlık etmesekk.. sonuçta benimde dğer arkadaşlarında gözden kaçan konular olabiliyo..
söylediğini her ne kadar üstüme alınmasamda (göbüşüne bile yorum yaptığımı çok iyi hatırlıyorum çünkü ) genel bi açıklama yapma gereği duydum nedense :)))[/QUO
bebegcim üstüne alinmamana sevindim opuyorumnanaktan
kızlar ben artık çıkıyorum.Pazartesi günü görüşürüz.
Çok güzel bir haftasonu geçirin.Bebişlere ve kendinize iyi bakın.Öpüyoruz kocaman...
kızlar ben artık çıkıyorum.Pazartesi günü görüşürüz.
Çok güzel bir haftasonu geçirin.Bebişlere ve kendinize iyi bakın.Öpüyoruz kocaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?