2010 Nisan Anneleri

Günaydın güzel bayanlar.a.s.
günaydın tatlış teyzoşumuz hoşgeldin canımcım a.s.

Kızlar biraz önce bir akdaşımla konuştum.Doktor şimdiye kadar hep erkek dedi.Ama kızı oluyormuş.Hemde %100 kızmış.Korktum valla..

yaaaa valla benim akrabalardada oldu hemde 7. ayına kadar kız denildi erkeğe döndü doktoru sonra valla bilmiyorumki canım ben şu anakadar 2 doktorumda kız dedi en son gittiğimde yine sordum kız dedi :asigim:

ayse_denizy haklisin cnki sohbet belli kisiler arasinda dönüyolmaz:slm veriyosun alan bile olmuyo-tatlicadiarzu-

Aynen aynen çok rahatsızım bende bundan.Ama ne yapabiliriz ki?Valla konuşsan olmaz konuşmasan olmaz.Kendimi kötü hissediyorum günaydın falna merhaba falan diyip te kimse cevap vermedi mi.Ama ne yapalım..

kaydirigubbakcemile3 bende de aynı şüphe var halaa cnım a.denizcim yaaa...her seferinde 3 farklı doktora teyitettirdiğim halde hala soruyorum.. hiç kıza benziyo diyen bile olmadı ama allah bilir tabikide.. hayırlısı olsun hepimiz için ama bu aydan sonra bu kadar hazırlıktan alışverişten sonra şok olur cidden :)))

Aynen aynen çok rahatsızım bende bundan.Ama ne yapabiliriz ki?Valla konuşsan olmaz konuşmasan olmaz.Kendimi kötü hissediyorum günaydın falna merhaba falan diyip te kimse cevap vermedi mi.Ama ne yapalım..
ewet napicak bisey yok sagolsunlar yinede cvp verende vermeyende saolsun,sen calisiyorsun sanirim canim isyerinde sorunu olan arkadasmiydin sen yoksa??

aaa aşk olsun kızlar ne zamn günaydın dedinizde cevap almadınız çok üzüldüm şimdi kimse kimseye ayrımcışlık yapcağınıda sanmıyorum canlarım valla ben elimden geldiğince herkese cvb veriyorumyerimseniben

elifçim.. derindeniz.. günaydın kızlarr ikinize de... ( elifin yazdığını görmemiştim bile ben yaa )

ben slm veriyorum cvp yazanlara cvp veriyorum.. sizde öyle yapın kızlarr.. tabiki yine de siz bilirsnizz... ben söylediğim şeyin havada kalmasından pek hoşlanmadığımdan öyle yapıyorum.. ama yine de genelde herkese cvp yazmayaçalışıyorum.. gördüklerime :)))

derindeniz.. ama canım yaa bak şimdi gördüm yoksa bana mı öyle geliyoo..slm bile yazmadan direkt elifçim sana slm verim fln diye konuya girdin cnm.. yoksa gözden kaçmadıktan sonra cvp vermicek kimse olduğunu sanmıyorum ben yaa.. kimseye haksızlık etmesekk.. sonuçta benimde dğer arkadaşlarında gözden kaçan konular olabiliyo..

söylediğini her ne kadar üstüme alınmasamda (göbüşüne bile yorum yaptığımı çok iyi hatırlıyorum çünkü ) genel bi açıklama yapma gereği duydum nedense :)))

ewet napicak bisey yok sagolsunlar yinede cvp verende vermeyende saolsun,sen calisiyorsun sanirim canim isyerinde sorunu olan arkadasmiydin sen yoksa??

Evet canım.Benim malesef o.Ama llahtan şubat ta ayrılacam 1 ay hemen geçer ne ki değil mi?

Yok canım.Bazen oluyor işte herkes unutuyor biz genel konuşuyoruz...Öylesine kimse üstüne alınmasın ballar...opuyorumnanaktan

Aşkım benim aşkolsun.Biliyoruz seni bitanecik arkadaşım....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canımm boşver o zaman sana slm vermeyenlerii.. bazen bende giriyorum sohbet bazen 2 bazen 3 kişi arasındadönüyoo.. ben ne yazarsam yazayım kaale alınmıyo bende çıkıyorum sessizce :))) kimse kimseye cvp yazmak yada yazdıklarını görmek zorunda değil sonuçta :jeyyar:

kızlar ben artık çıkıyorum.Pazartesi günü görüşürüz.
Çok güzel bir haftasonu geçirin.Bebişlere ve kendinize iyi bakın.Öpüyoruz kocaman...

boşver ayşeciğim bende ilk zamnlar yazmıştım bu konuyu selam işini millet sallamıyo baktım bende boşverdim verenler sağolsun canım bırak selamı geçen gün yengem hasta oldu ameliyat olacak dedim inan 4 kişimi ne geçmiş olsun dileklerini iletti kırılmadım değil valla ama yeni bir kıyafet alsaydım bebişe hemen yorum yazılacaktı biliyorum gerçi herkesin cvb yazmasıda gerekmiyo o ayrı bir konu valla verende sağolsun vermeyende hiç takma şekeryerimseniben

denizcim.. güle güle cnımm. sana da iyi tatiller.. iyi haftasonlarıı...oğluşuna iyi bak sendee... öpüyorum balımm...

drindenizcim... üstüme alınmam için kasıtlıbişey yapmam lazım cnımcım... bişmeyerek yaptıysamda kusuruma bakma artık :)) yoksa sen beni kastederek mi söylemiştin kız onlarıı :)))))

kızlar ben artık çıkıyorum.Pazartesi günü görüşürüz.
Çok güzel bir haftasonu geçirin.Bebişlere ve kendinize iyi bakın.Öpüyoruz kocaman...

güle güle canım hiç bişeyi kafaya takmaya değmez önemli olan gerçek dostların selamı canımcım kötü gününde sana destek olunuyorsa bence o:1hug::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…