Bende ondan korkuyorum ayşeciğim.Kızlar biraz önce bir akdaşımla konuştum.Doktor şimdiye kadar hep erkek dedi.Ama kızı oluyormuş.Hemde %100 kızmış.Korktum valla..
Hoşbuldum canımcığım.İyi gezmeler.günaydın tatlış teyzoşumuz hoşgeldin canımcım a.s.
yaaaa valla benim akrabalardada oldu hemde 7. ayına kadar kız denildi erkeğe döndü doktoru sonra valla bilmiyorumki canım ben şu anakadar 2 doktorumda kız dedi en son gittiğimde yine sordum kız dedi :asigim:
Denizciğim hiç öyle ayrım yapmadım şimdiye kadar üzerime alınmıyorum onun için.slm günaydin elifcim,burda herkes ayrimcilik yapiyyo caninin istedigine slm veriyo bende sana yazem dedim nasilsin canim,gecen defalarca yazdim kimse orali olmadi
Güle güle canım.Öpüldün.kızlar ben artık çıkıyorum.Pazartesi günü görüşürüz.
Çok güzel bir haftasonu geçirin.Bebişlere ve kendinize iyi bakın.Öpüyoruz kocaman...
a.s.hoşgeldin afiyet olsun canım.İzinler gelse biran önce bencede:)slm kzlar oğluşumla öğle yemeğimizi yeyip geldik.cumartesi pazar tatil olanları,bide 5-6 gibi işten çıkanlara öle imreniomki.ben tam 11 saat çalışıorum yaa öle yoruluomki oturmaktan pc karşısında durmaktan.7,30 da çıkıom akşam yemeğidir bulaşığıdır çay faslıdır saat 9-9,30 oluyor.eşimle doğru düzgün oturupta iki laf edemioz.bi izne ayrılsam da dinlensem diorum artık.
Öpüldün.Görüşürüz canım.kızlarr ben çıkıyorum şimdi... sohbetinize doyum olmuyo ama :)))
edamın marakası için elbise dikicez.. bende makina yok.. ark.ın dikiş makinasında ayarlıcaz... akşam inş. girebilirim... öpüyorum herkesi :))
kızlarr ben çıkıyorum şimdi... sohbetinize doyum olmuyo ama :)))
edamın marakası için elbise dikicez.. bende makina yok.. ark.ın dikiş makinasında ayarlıcaz... akşam inş. girebilirim... öpüyorum herkesi :))
gelincik.. cnım allah yardımcın olsun.. çok da uzun çalışıyomuşsun cnım yaa... eve gidince de evdeki işler var.. işin zor canımcım.. izne çıktığında acısını çıkarırsınız oğlunla dinlene dinlenee... :)) öpüyorum ...
Bende kaçayım ufak ufak kimsenin konuştuğu yok.Hazırlanıp gezmeye gideyim.a.s.
zeyra kanamayı kesmeye yada başını geriye doğru yatırmaya çalışma canım.bırak kanın aksın.endişelenmeye gerek yok tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?