2010 Nisan Anneleri

neyse kızlar hadi görüşmek üzere kendinize iyi bakın ben bir yan komşuma kadar gideyim beni çağırmıştı bebişlere iyi bakın teyzoşlar

Kızlar biraz önce bir akdaşımla konuştum.Doktor şimdiye kadar hep erkek dedi.Ama kızı oluyormuş.Hemde %100 kızmış.Korktum valla..
Bende ondan korkuyorum ayşeciğim.
Hoşbuldum canımcığım.İyi gezmeler.

slm günaydin elifcim,burda herkes ayrimcilik yapiyyo caninin istedigine slm veriyo bende sana yazem dedim nasilsin canim,gecen defalarca yazdim kimse orali olmadi
Denizciğim hiç öyle ayrım yapmadım şimdiye kadar üzerime alınmıyorum onun için.
kızlar ben artık çıkıyorum.Pazartesi günü görüşürüz.
Çok güzel bir haftasonu geçirin.Bebişlere ve kendinize iyi bakın.Öpüyoruz kocaman...
Güle güle canım.Öpüldün.

slm kzlar oğluşumla öğle yemeğimizi yeyip geldik.cumartesi pazar tatil olanları,bide 5-6 gibi işten çıkanlara öle imreniomki.ben tam 11 saat çalışıorum yaa öle yoruluomki oturmaktan pc karşısında durmaktan.7,30 da çıkıom akşam yemeğidir bulaşığıdır çay faslıdır saat 9-9,30 oluyor.eşimle doğru düzgün oturupta iki laf edemioz.bi izne ayrılsam da dinlensem diorum artık.

kızlarr ben çıkıyorum şimdi... sohbetinize doyum olmuyo ama :)))

edamın marakası için elbise dikicez.. bende makina yok.. ark.ın dikiş makinasında ayarlıcaz... akşam inş. girebilirim... öpüyorum herkesi :))

a.s.hoşgeldin afiyet olsun canım.İzinler gelse biran önce bencede:)
Öpüldün.Görüşürüz canım.

gelincik.. cnım allah yardımcın olsun.. çok da uzun çalışıyomuşsun cnım yaa... eve gidince de evdeki işler var.. işin zor canımcım.. izne çıktığında acısını çıkarırsınız oğlunla dinlene dinlenee... :)) öpüyorum ...

Bende kaçayım ufak ufak kimsenin konuştuğu yok.Hazırlanıp gezmeye gideyim.a.s.

valla nasıl zor canım bi bilsen.yetişemiorum inan eve işe.bide çocuk olduktan sonra çalış diolar bana patronlarım.bu şekilde çalışma saatlerim olursa çalışamam dedim.oğlumu ne zaman görcem ben dedim.ev işlerini ya geceden yapıorum yada toplu olarak izin günlerimde.izin günümde de eşim çıkalım gezelim dio adamda haklı ne yapacağımı şaşırdım valla.

yaaa kızlar tam evden çıkıyodum burnum kanamya başladı yaa off çok korktum yaa ne yapsam mehtapcığım sen bişeyler önerebilirmisin

zeyra kanamayı kesmeye yada başını geriye doğru yatırmaya çalışma canım.bırak kanın aksın.endişelenmeye gerek yok tatlım.

zeyra kanamayı kesmeye yada başını geriye doğru yatırmaya çalışma canım.bırak kanın aksın.endişelenmeye gerek yok tatlım.

canımcım hamileliğimin ilk başındada kanamam olmuştu böyle bir gece sonra durmuştu şu anda durdu zaten yaa ne bilim yere birden kan damlayınca tedirgin oldum korkudan nasıl ağladım yaaa eşimde nöbetçi bugün çalışıyo doktorum kanma oluyo demişti kan basıncından dolayı ondan sanırım ama birden olunca ne bileyim yaa korktum canım benim

neyse gelinciğim ben gideyim biraz dinleneyim görüşrüz şekerciğim çok saolasın desteğin için

meraba arkadaşlar haftasonu sessizliği sarmış topiğimizi.
öncelikle dün çok yoğundum bir türlü fırsat bullupta yazamadım jnazcım çok güzel haberlerle gelmişsin gözün aydın maşallah 1 kg lık paşamıza çok sevindim herşeyin yolunda olmasına ve kansızlığın için doktorunun olumul konuşmasınaopuyorumnanaktan

kızlar biz dün çok kötü bir gece geçirdik oğluşum ve eşimle. malum 1 haftadır iştahım yok diye mızırdanıyodum dün arkadaşlar bizi yemeğe çağırdı bende biraz kendimi zorlamışım heralde fazla yemek için. eve geldikten sonra gece ütüste istifra ettim. öğürmekten nefes alamıyodum. hamileliğin başından beri hiç kusmam olmamıştı. birde böyle zehirlenmiş gibi üst üste dakikalarca çıkarınca eşim hemen arkadaşları aradı. hastaneye gittik. boğazım tahriş olunca biraz kan da gelmişti tabi eşim o kanı tuğba kan kusuyo diye yorumlayınca çok panikledi. bende öğürmekten nefes alamadığım ve de konuşamadığım için tahrişten olduğunu da anlatamadım. neyse gebzede geceleri kadın doğumcu nöbetçisi olan tek bir özel hastane var oda eski doktorumun hastanesi. hani bana şu tiriot tahlillerini yaptırmayan doktorklava: şansımıza da o doktor nöbetçiymiş tabi tanımadı bile beni. ultrasonda baktı bebeğin iyi hamilelikte kusma normal dedi. bulantı için bir ilaç yanma için de reniie yazdı yaırn kendi doktoruna git bebek iyi dedi.
bebeğin iyi olmasına çok sevindik tabi. geldik eve hava alınca da bayağı açıldım. tabi gece mide yanması ve tahriş olmuş boğaz yüzünden yine sabaha kadar uyuyamadım ama neyseki bugün tatildide sabah bol bol uyudum:) haa bu arada o doktoru hala öldürmek istiyorum adamın verdiği mide ilacının propektüsünde gebeliğe bağlı kusmalarda kullanılmamalıdır yazıyor inanabiliyormusunuz ha birde emziren annelerde kullanılmamalıdır yazıyor. bir tane aldım bi daha da almıcam pazartesi kendi doktoruma soracam bakalım ne yapabiliriz. mide yanmaları kötü boyutlara varmaya başladı artık bende anlıycağınız.. artık yemek yesem de yemesemde sıkıntı yaşıyorum:sinifsinif: nazar değdi galiba çok güzel giden hamilelik bugünlerde kabusa döndü:sinifsinif:

kızlarr ben geldim annemle bakırköye gttim pijama bakmak için ama etraf kırmızıya bürünmüş hiç hoş seyelr yoktu ayaklarım ağrıdı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…