2010 Nisan Anneleri

tarhancığım canımsın yaa çok geçmiş olsun bitanem valla sanırım nisan annelerine nazar değdi dün bende akşam çok kötü oldum ishal oldum ama nasıl anlatamam çok su kaybettim diye bol bol sıvı aldım bugünde burun kanamsı canım benim o doktorunu bidahaki sefere deki gittiğinde diplomayı pazardanmı almış bir sor bakalım canım öyle kolaymı sanıyolar hamileliği bilip bilmeden ilaç veriyo yaa anlamıyorumki eğer senin gibi bilinçli bir anne olmasa orda ilacı kullanırdı canım iyikide okumuşsun prespektüyü canım tekrar geçmiş olsun yemek yeme konusuna gelincede canım eğer miden kaldırmıyosa yeme bitanesi geçen günde demiştim canım fazladan 2 bardak süt anne için yeterliymiş canımcım çok yemek yemek önemli değil sağlıklı olması meyve falan yemeye bak canımcım

ummuhancığım hoşgeldin canım nasılsın

hb zeyra cım sağol canım iyiyim çok şükür biraz temizlik yaptık şimdik oturuyoruz.. siz nasılsınız??
bu arada kızlar kan hapını atınca midesi bulanan oluyormu???bende böyle bir sorun var nedir çözemedim

tarhan ve zeyra kızlar çok gecmiş olsun her ikinizede ......
vallahi zor gece olupta bu tür seyelr yaşadıkmı ilk aklımıza gelen bebişler onalra bişi oldumu acaba diyruz...allah şifa versin.....
inşlh düzelirisiniz kızlar yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik şurda 3 ayımız kaldı gebelik sıkıntılarnı en azıyla atlatıp kavuşuruz bebişlere.....

saol canım yaa sorma birden hastalanınca insanın ilk aklına kendinden önce bebeği geliyo sende baya yorulmuşsundur canım dinlen bu akşam kocişine söyle ayaklarına sıcak su masajı yaptır biraz kendini naza çek canım yaa:asigim:

sanada geçmiş olsun zeyra cım işallah bir daha olmaz..

saolasın canımcım çok kötü olmuştum akşam korkudan bişey olcak diye neyse atlattık kzımda sonradan teyzoşu anne ben burdayım der gibi korkmamam için öyle tepikler attıki teyzoşu maşşallah

nazar değmesin kuzucuğuna benimkide tepikleyip duruyor habire derdi ne acaba :)) rahat durmuyor şımarık olcak sanırsam..

amanın zeyno amanın diyim ....
kız ne diyon sen ???
anammmm bide sıcak su diyon valla yok yapmaz.....
senin ki yaparsa ne güzel bişi valla kıymetini bil derim sana.......ben naza cekmedim tatlım hiç kendimi ya ,nazlanmadığım halde hamile amannnn ne kaprisli oldu bu özge dendi.....bugunde misafir gelcekmiş canım kaynanama bilyorsun biz aynı binadayız yani dinlenemem.....:umursamaz:

nazar değmesin kuzucuğuna benimkide tepikleyip duruyor habire derdi ne acaba :)) rahat durmuyor şımarık olcak sanırsam..

anam şımarıkmı olcekkkkk yandık ki yandık......
benim kide hep depikliyo şuandada öle varsa yoksa sağ boşluğum da işi rahatmı ediyo napıyo ....dün ilk kez karnımı actımm ve uzandım babamızla oğlumun depiklerini izledik öle keyifliydiki varsın şımarık olsun kuzucuklar......

selam.. geçmiş olsun tarhan cım..şuan nasılsın

çok teşekkürler canım yaa daha iyiyim şu anda opuyorumnanaktancanım bende kan hapından şüpheleniyorum ishal bulantı iştahsızlık hepsi ilaçla başladı ben pazartesi doktorumu arayıp konuşcam bakalım sende bir sor istersen doktoruna başka kan ilacı verirler belki. ama ben aynı zamanda tiroit ilacına da başlamıştım. baş şüpheli bu iki ilaç şu andakaydirigubbakcemile3

zeyracım çok teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun dikkat et kendine muz, haşlanmış patatesi biliyosundur. birde toz halindeki türk kahvesine biraz limon sıkıp içmeyi dene oda anında kesiyor ishali canımcım.opuyorumnanaktan sıvı tüketmen çok iyi olmuş tatlım ishal kurutuverir insanı valla.
valla bu sözkonusu doktor varya bütün gebze bu herife geliyo çok iyi doktor diyorlar. sanırım biraz bir yerleri kalkmış bu yüzden bir de hasta yoğunluğundan artık hastalarıyla ilgilenemiyor bence.onun iyi doktorluğu elinde patlamış yani... valla aslında yemicem ama bu seferde aç kalıp halsiz düşüyom birde söylemesi ayıp balık vardı dünkü menüde bebişime yarasın bol bol zeka yapsın diye kastım galiba kendimi birazlmaz:

canım benim çok teşekkürler özgecim valla elim karnımda bebişe bişi olmasın diye diye gittik doktora. çok şkür bebişler iyi olsun da geçecek bu 3 ayda nasıl olsa.. sen nasılsın görüşmeyeli tatlım?

ya kızlar muhteşem bir duyguymuş bu dün akşamı anlatam sizlere ,karnımdan artık dokunmasam bile farkediliyo hareketleri kurban olurum ona ben biz babasıyla mest olduk izlerken .....
konuşuyoruz kuzeyle resmen tepki veriyo yok böle bişi ya.....
mesela gecen ev kalabalıktı halaları falan vardı okadra uğrastılar yok kızlra ya tık demedi valla.....
sonra hemen laf bana çarptırıldı tamam tamam anladık buda annesi gibi burnu havada olcak çocuğuda kendine benzetmeyi başarmış dendi .....
hehhehehheh ayy ne mutlu bana oğluşum biliyo kime tekmesni gösterceğini......

özgeciğim canım valla dün eşimde panik yaptı beni öyle görünce canım benimkiside öyle he demeyle yapmaz ama hasta oluncada bana çok güzel bakar bak o zamn yıkayabilir eğer gerekirse canımcım canları sağolsun kocişlerin bebklerin biz kendi işimizi kendimiz görürüz canım sana kolay gelsin bitanem kendini fazla yorma haaa bu arada canım zeyno nerede(iki kedili) ayyy özledim onu hiç uğramıyo topiğe haberin varmı canım

tarhan cım kan hapını atınca midem bulanıyor benim bende doktoruma danışmayı düşünüyorum umarım zarar vermiyordur bizlere ve miniklerimize..
ruzenin aynen canım bir sağda bir solda hiç rahat durmuyor akşam geç saatlere kadar uyumuyor tepikliyor sabahta erkenden başlıyor aynı hızda devam ediyor tepiklere ..ne yaramaz ne yaramaz kuzucuklar yerim ben onları............

aferim kuzeye valla öyle konuşan halalara iyi ders vermiş içerden eee nede olsa kimin oğluşu sever teyzesi tepikleri canım evet aynen dışardan izlenmesi ayrı bir zevk helede çikolata faln yiyince bizim kız yerinde hiç durmuyo:asigim:

tarhancığım belkide sana balık dokunmuş olabilir canım benim migrenim varken hamişlikten önce çok sık yaşardım balık beyaz et ve süt ürünleri yediğimde hep bazen çıkarırdım ne yediysem canım sende öyle olmuş olma sonra gerçi migrenin yok ama belki dokunmuştur canım birde aç karnına direk balık yiyincede dokunuyo

teyzoşlar hepinizi öptük görüşmek üzere benim amcamın kızı yanımda kalacak ufaklık dersi varmış hem onunla ilgileneceğim ingilizceden sınavı varmış ona ders çalıştıracağım hepinizi öptüm gece bir ara tekrar girerim kendinize ve bebişlere iyi bakın öptük görüşrüz

tarhancım geçmiş olsun canım..kk yı kapatmadan işlere dalmışım anca sayfayı güncelleyip bakabildim.bugünleri sana unuttaracak o müthiş varlıkla kavuşmana az kaldı tatlım..acısını çıkarırsın

zeyracım sanada cvp verememişim tatlım işlerle boğuşmaktan rica ederim hayatım ne demek birbirimize destek için buarada değilmiyiz zaten..sen ii ol yeterki.

zeyracım zeynoyu sormuşun tatlım,onun kaç gündür migren krizi tutdu yine ondan burda değil,aradım ettim bennde ulaşamdım kendisine bi ara çok meraklandım ama onun kriz tutdumu fena yapıyormuş onu üç gün valla berbattı dünde fena değildi ama tam gecmemişti sanırsam bugun bende konuşmadım daha.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…