tarhan ve zeyra kızlar çok gecmiş olsun her ikinizede ......
vallahi zor gece olupta bu tür seyelr yaşadıkmı ilk aklımıza gelen bebişler onalra bişi oldumu acaba diyruz...allah şifa versin.....
inşlh düzelirisiniz kızlar yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik şurda 3 ayımız kaldı gebelik sıkıntılarnı en azıyla atlatıp kavuşuruz bebişlere.....
sanada geçmiş olsun zeyra cım işallah bir daha olmaz..
saol canım yaa sorma birden hastalanınca insanın ilk aklına kendinden önce bebeği geliyo sende baya yorulmuşsundur canım dinlen bu akşam kocişine söyle ayaklarına sıcak su masajı yaptır biraz kendini naza çek canım yaa:asigim:
nazar değmesin kuzucuğuna benimkide tepikleyip duruyor habire derdi ne acaba :)) rahat durmuyor şımarık olcak sanırsam..
selam.. geçmiş olsun tarhan cım..şuan nasılsın
hb zeyra cım sağol canım iyiyim çok şükür biraz temizlik yaptık şimdik oturuyoruz.. siz nasılsınız??
bu arada kızlar kan hapını atınca midesi bulanan oluyormu???bende böyle bir sorun var nedir çözemedim
tarhancığım canımsın yaa çok geçmiş olsun bitanem valla sanırım nisan annelerine nazar değdi dün bende akşam çok kötü oldum ishal oldum ama nasıl anlatamam çok su kaybettim diye bol bol sıvı aldım bugünde burun kanamsı canım benim o doktorunu bidahaki sefere deki gittiğinde diplomayı pazardanmı almış bir sor bakalım canım öyle kolaymı sanıyolar hamileliği bilip bilmeden ilaç veriyo yaa anlamıyorumki eğer senin gibi bilinçli bir anne olmasa orda ilacı kullanırdı canım iyikide okumuşsun prespektüyü canım tekrar geçmiş olsun yemek yeme konusuna gelincede canım eğer miden kaldırmıyosa yeme bitanesi geçen günde demiştim canım fazladan 2 bardak süt anne için yeterliymiş canımcım çok yemek yemek önemli değil sağlıklı olması meyve falan yemeye bak canımcım
ummuhancığım hoşgeldin canım nasılsın
tarhan ve zeyra kızlar çok gecmiş olsun her ikinizede ......
vallahi zor gece olupta bu tür seyelr yaşadıkmı ilk aklımıza gelen bebişler onalra bişi oldumu acaba diyruz...allah şifa versin.....
inşlh düzelirisiniz kızlar yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik şurda 3 ayımız kaldı gebelik sıkıntılarnı en azıyla atlatıp kavuşuruz bebişlere.....
ya kızlar muhteşem bir duyguymuş bu dün akşamı anlatam sizlere ,karnımdan artık dokunmasam bile farkediliyo hareketleri kurban olurum ona ben biz babasıyla mest olduk izlerken .....
konuşuyoruz kuzeyle resmen tepki veriyo yok böle bişi ya.....
mesela gecen ev kalabalıktı halaları falan vardı okadra uğrastılar yok kızlra ya tık demedi valla.....
sonra hemen laf bana çarptırıldı tamam tamam anladık buda annesi gibi burnu havada olcak çocuğuda kendine benzetmeyi başarmış dendi .....
hehhehehheh ayy ne mutlu bana oğluşum biliyo kime tekmesni gösterceğini......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?