2010 Nisan Anneleri

merhaba canım iyiyim siz nasılsınız.. dünden beri misafilerim vardı kaldılar bide.. biraz işim uzadı bu saatlere kadar.. siz napıyosunuz...

birazdan salıncağımızın resmini çekip koyucam size.... bu arada fiyatını bilmiyorum ama alabilenlere kesinlikle tavsiye edwerim. kendi kendine sallanıyor çeşitli müzüik ve su sesleri var. birde anne karnının sesi var. eminim ki bebeişlerimiz çok rahat edicek. ben ilkj amcamın torununda görmüştüm. yatırır yatırmaz uyuyomuş bebek. o yüzden bana da aldılar:)))

merhaba kızlar ir bakayım dedim yeğenim ders çalışıyo test yaptırıyorum ona bende bir göz atayım dedim özgeciğim bilirim o migren atağını canım yaaa çok kötü oluyo insan bendede çok olurdu hamişlikten önce şükürler olsun şu aralar yok yoksa dünyadan resmen kopuyosun yaaa geçmiş olsun zeynoya canım yaa

canım eklede görelim ayy ben çok merak ettim şimdi en cazip yeride anne karnındaki ses bölümü ben hiç duymamıştım:uhm:

Teşekkürler canım,idare ediyoruz:)Evet resmini koyda canım fikir edinelim.Gerçi bizim salıncağımız var ama daha orjinal bişey senin dediğin klasik salıncak benimkisi.

MERHABA CANIM HOŞGELDİN.Burun kanamasını sormuşşun ben o ara çıkmıştım devam ediyormu canım.Bende de oluyor ama aşırı değil.Basınçla kılcal damarlarda çatlama olabiliyor.Geçmiş olsun canımcığım.

mehtapcığım şükürler olsun iyiyim şimdi yok devam etmedi canımcım olan komşuma gidemedim o kadarcık şimdide yeğenim yanımda onu ben büyüttüm sayılır beni çok sever bazende abla diyo kıskanıyorum bebişini diyo bana niye diyorum sen beni hep nazlı kzım diye severdin şimdi kızına dersin diyo kıyamam yaa daha 7. sınıfa bu sene geçti ama o hala benim minik nazlı kızım

Sevindim iyi olmana canım.Kıskanmasın gizemimizi:)))

MERHABA KIZLAR.DÜN GıREMEDıM MODEMıMıZ BOZUKTU.AKŞAM YAZDIM SıZE SONRADA ANNEME GıTTıM.BUGÜN GELıP DIŞARI ÇIKTIM AKŞAMDA GEZMEDEYDıM YENı GELDıK EVE.geçmişe biraz göz attım.
JNAZCIM maşallah oğluna artık gramları bitirmiş kiloya geçmiş...maşallah ona ya.sağlığı da iyiymiş 41 kere maşallahhhh
DÜNÜRCÜĞÜM burnun kanamış canım geçmiş olsun umarım şimdi iyisindir.
TARHANCIĞIM sanada geçmiş olsun zor bir gece geçirmişsin...bu dr lar ilaç prospektüsüne bakmadan niye ilaç veriyolarki ya...........umarım şimdi iyisindir........
ÖZGECıĞıM bende zeynebi merak etmiştim hatta bugün girseydim kk ya sana oracaktım görüştünmü diye.umarım tez zamanda iyi olur.şu migrende kötü ya ........herkeste farklı oluyo kimini çok kötü ediyo........
umarım unuttuğum olmamıştır kızlar ya........
ha DERıNDENıZCıM bazen selam verilmediğinden bahsetmişsin oluyo bazen canım ya..benide görmüyolar ne yapayım ya.selamımı alan da sağolsun almayanda..........

merhaba biz geldik teyzoşlar biraz ders çalıştık kızımla nasılsınız bakalım

dünürcüğüm hoşgeldin canım saolasın yaa baya bir korktum şimdi iyiyim şükürler olsun seni merak ettim bende cebine msj attım ama ulaşmadı

canım geçmiş olsun.şimdi gördüm msjnı.eşimin telefonu bozuk biliyosunya eski külüstür telefonunu bana verdi benimkini kendisi kullanıyo...benim kullandığımıda sessize almış şimdi gördüm mesajını bakayım dedim sNA şimdi kk dayan yazayım diye.burdaymışsın.gizem nasıl sen nasılsın*

saol canım şükürler olsun iyiyiz yarın gitmeyeceğim trabzona vazgeçtik canım eşimde banabıraktı havalarda kötü o yüzden sonra gideceğiz bakrsınız beraber gideriz bebişler doğunca inşallah yaza hem şu grip riskide kalkmış olur ortadan sen en yaptın canımcım:asigim:

inşallah canım ya kısmet olursa........ben bu akşama doğru geldim annemden hani bi arkdaşım hamileydiya senin dr a giden o bu akşamda senin eski dr a gidecekti levente onlarla giresuna gittik eşime takım elbise falan aldık.telefonunu falan vercektik teknosaya yine sistemde bozukluk varmış sonrada akşam hep beraber bir arkadaşımız vardı onlara geçtik.ay ne uzun anlattım he....sen neler yaptın bugün*
canım trabzona gitmediğiniz iyi olmuş ya havalarda soğuk....

iyigeceler kızlar biz iyileştik misafirliğe bile gittikte yeni geldik.

[QUOTE=gelincik53;10688443]tarhancım geçmiş olsun canım..kk yı kapatmadan işlere dalmışım anca sayfayı güncelleyip bakabildim.bugünleri sana unuttaracak o müthiş varlıkla kavuşmana az kaldı tatlım..acısını çıkarırsın [/QUOTE]
saol canımcım haklısın yeterki iyi olsun iyi gelsin geçer bu günler.:asigim:
çok geçmiş olsun zeynoya umarım çabuk atlatır da aramıza dönera.s.

teşekkür ederim tatlım şimdi çok iyiyim kronik mide yanması kaldı bir tekkaydirigubbakcemile3 sende ne güzel geçmişsin yakında iyice ve kapanıcaz gezelim valla

tarhancığım hoşgeldin canım ayyy maşallah canım iyi olmuşsun şükürler olsun bende şu an iyiyim rabbime binlerce kez şükür olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…