2010 Nisan Anneleri

saol canımcım haklısın yeterki iyi olsun iyi gelsin geçer bu günler.:asigim:

çok geçmiş olsun zeynoya umarım çabuk atlatır da aramıza dönera.s.

teşekkür ederim tatlım şimdi çok iyiyim kronik mide yanması kaldı bir tekkaydirigubbakcemile3 sende ne güzel geçmişsin yakında iyice ve kapanıcaz gezelim valla[/QUOTE]

aynen canım ya valla bugünlere gezenti oldum ben .şimdi iyi olduğuna sevindim canım.inşallah mide yanmanda geçer tez zamanda

tarhancığım hoşgeldin canım ayyy maşallah canım iyi olmuşsun şükürler olsun bende şu an iyiyim rabbime binlerce kez şükür olsun
hoşbulduk canımm, aman dikkat et kendine sendeopuyorumnanaktan
aynen canım ya valla bugünlere gezenti oldum ben .şimdi iyi olduğuna sevindim canım.inşallah mide yanmanda geçer tez zamanda

saol canım inşallah:) gez valla sefan olsunkaydirigubbakcemile3

canım ben chicco poly salıncak var seninkine benziyo ondan almak istiyorum ama bende pahalı diye kararsızım
işte bu benimde beğendiğim
Chicco Polly Salıncak - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

iyi geceler tarhancığım ve dünürcüğüm ben çıkıyorum artık görüşrüz hayırlı geceler canımcım

zeyracim sende dikkat et canim kendine

gercekten yolun zor kisimlarini atlattik Allahin izniyle devaminida atlatiriz insallah :Saruboceq:

tarhancim mide yanmasina cubuk kraker ve leblebi iyi geliyor diyorlardi canim onlari bir denesene

bu arada cok cok gecmis olsun canim yha,bu doktorlarin bazilari cok adilesmeye basladi

tabi umurlarinda mi ,kafalarina göre tutturmuslar ezbere gidiyolar kaydirigubbakcemile

insallah kisa sürede gecer iki gun yasadim berbat bisey gercekten :gitme:

ummahancim aynen benim bebiste öyle devamli tekmeliyor :asigim:

dün evleri bastan asagi temizledim cok yorulmustum,epeyce bir süre oglusum hareket etmedi korktum

sirt üstü yatis pozisyonuna gectim öyle vurmaya basladi, sanirim ben öyle yatinca kiziyor durmadan vuruyor kaydirigubbakcemile3

ruzenincim oglusunda biliyo tabi kime nasil davrancagini kaydirigubbakcemile3

ay yerim ben hepiciginii :asigim:

günaydın nisan anneleri ve bebekleri....nasılsınız*biz bugün öğlene kadar uyuduk........
ay bilgisayara bişey oldu kafayı yedi....

kızlarrrrr bugun pazar barş bende azcık tatil yapim ,dükkanı eşime bırakcam annemlerle ananeme gidiyorum......yengemde hamile aramızda 1 ay var bakalım onuda görmüş olurum ....onunda kızı olacakmış......
bu arada benim oğluşum uzun bir aradan sonra yani 5 tane kız torundan sonra erkek olraka geliyo azcık kıymetliyiz ananemiz özel çağırdı.....kaydirigubbakcemile3

günaydın özge.canım sana iyi gelir gezmek oğluşunla gezin güzel güzel.ne güzel kuzey ilk erkek torun heee.benimkide 7.erkek torun annemler tarafında hiç kız yok.kayınvalidemler tarafında da ilk torun....

merhaba kızlarrr
hayırlı pazarlar hepinize
ademircim hayırdır tatlımya şaşırdım bir anda
ruzenincim gezin bol bol ve keyfini çıkar bu durumunda benimde ailemde hiç erkek yok 4 tane kız yiğenim var ve oğlum şimdiden bir kıymetli sorma
budebecim sizde de kız yokmuş tatlım inşallah 2. lerimiz kız olur hayırlısıyla

merhaba canım nasılsın?dr a gittiğin gün girememiştim.oğluşun kocaman olmuş annesi maşallah....kaç kiloydu tam olarak?birde 28 haftalık görünüyor dimi*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…