saol canımcım haklısın yeterki iyi olsun iyi gelsin geçer bu günler.:asigim:iyigeceler kızlar biz iyileştik misafirliğe bile gittikte yeni geldik.
[QUOTE=gelincik53;10688443]tarhancım geçmiş olsun canım..kk yı kapatmadan işlere dalmışım anca sayfayı güncelleyip bakabildim.bugünleri sana unuttaracak o müthiş varlıkla kavuşmana az kaldı tatlım..acısını çıkarırsın
hoşbulduk canımm, aman dikkat et kendine sendeopuyorumnanaktantarhancığım hoşgeldin canım ayyy maşallah canım iyi olmuşsun şükürler olsun bende şu an iyiyim rabbime binlerce kez şükür olsun
aynen canım ya valla bugünlere gezenti oldum ben .şimdi iyi olduğuna sevindim canım.inşallah mide yanmanda geçer tez zamanda
merhaba canım iyiyim siz nasılsınız.. dünden beri misafilerim vardı kaldılar bide.. biraz işim uzadı bu saatlere kadar.. siz napıyosunuz...
birazdan salıncağımızın resmini çekip koyucam size.... bu arada fiyatını bilmiyorum ama alabilenlere kesinlikle tavsiye edwerim. kendi kendine sallanıyor çeşitli müzüik ve su sesleri var. birde anne karnının sesi var. eminim ki bebeişlerimiz çok rahat edicek. ben ilkj amcamın torununda görmüştüm. yatırır yatırmaz uyuyomuş bebek. o yüzden bana da aldılar:)))
canım ben chicco poly salıncak var seninkine benziyo ondan almak istiyorum ama bende pahalı diye kararsızım
işte bu benimde beğendiğim
Chicco Polly Salıncak - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
iyi geceler tarhancığım ve dünürcüğüm ben çıkıyorum artık görüşrüz hayırlı geceler canımcım
boşanıyorum
boşanıyorum
merhaba kızlarrr
hayırlı pazarlar hepinize
ademircim hayırdır tatlımya şaşırdım bir anda
ruzenincim gezin bol bol ve keyfini çıkar bu durumunda benimde ailemde hiç erkek yok 4 tane kız yiğenim var ve oğlum şimdiden bir kıymetli sorma
budebecim sizde de kız yokmuş tatlım inşallah 2. lerimiz kız olur hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?