canım benim çok sağollJnazcım, maşallah bebişine.Kocaman olmuş oğluşun, artık gramlar değil kilolar başladı.
Janzcım ya ben birşeyi anlamadım. Şimdi ben 24. haftadan beri kendimi 6. aya girdik saydım.
Şimdi doktor sana 6 aylık deyince şaşırdım. Siz satta göre 6,5 aylık. Ultrasona görede nerdeyse 7 aylık değilmisiniz?
hepinize merhabalar arkadaslar opuyorumnanaktan ,güzel bir gün gecirmeniz dilegiyle insallah
jnazcim bosver canim,oglusunun senin ve esin gibi bir babasi var yeterli gerisi teferruat canim
bak zaten ailen dört gözle bekliyormus,hic kafana takipta moralini bozma ,yegenimizide üzme kaydirigubbakcemile
benim kaynana hamile oldugumu duyunca ,iyi iste demisti :) ilk cocugum yani birde,evliligimin dördüncü yili ,gerisini sen düsün canimcim
]
canım benimyaa kıyamam ben sanaacanımcım hamileliğimin ilk başındada kanamam olmuştu böyle bir gece sonra durmuştu şu anda durdu zaten yaa ne bilim yere birden kan damlayınca tedirgin oldum korkudan nasıl ağladım yaaa eşimde nöbetçi bugün çalışıyo doktorum kanma oluyo demişti kan basıncından dolayı ondan sanırım ama birden olunca ne bileyim yaa korktum canım benim
tarhancım öncelikle çok teşekkür ediyoruz sana teyzesimeraba arkadaşlar haftasonu sessizliği sarmış topiğimizi.
öncelikle dün çok yoğundum bir türlü fırsat bullupta yazamadım jnazcım çok güzel haberlerle gelmişsin gözün aydın maşallah 1 kg lık paşamıza çok sevindim herşeyin yolunda olmasına ve kansızlığın için doktorunun olumul konuşmasınaopuyorumnanaktan
kızlar biz dün çok kötü bir gece geçirdik oğluşum ve eşimle. malum 1 haftadır iştahım yok diye mızırdanıyodum dün arkadaşlar bizi yemeğe çağırdı bende biraz kendimi zorlamışım heralde fazla yemek için. eve geldikten sonra gece ütüste istifra ettim. öğürmekten nefes alamıyodum. hamileliğin başından beri hiç kusmam olmamıştı. birde böyle zehirlenmiş gibi üst üste dakikalarca çıkarınca eşim hemen arkadaşları aradı. hastaneye gittik. boğazım tahriş olunca biraz kan da gelmişti tabi eşim o kanı tuğba kan kusuyo diye yorumlayınca çok panikledi. bende öğürmekten nefes alamadığım ve de konuşamadığım için tahrişten olduğunu da anlatamadım. neyse gebzede geceleri kadın doğumcu nöbetçisi olan tek bir özel hastane var oda eski doktorumun hastanesi. hani bana şu tiriot tahlillerini yaptırmayan doktorklava: şansımıza da o doktor nöbetçiymiş tabi tanımadı bile beni. ultrasonda baktı bebeğin iyi hamilelikte kusma normal dedi. bulantı için bir ilaç yanma için de reniie yazdı yaırn kendi doktoruna git bebek iyi dedi.
bebeğin iyi olmasına çok sevindik tabi. geldik eve hava alınca da bayağı açıldım. tabi gece mide yanması ve tahriş olmuş boğaz yüzünden yine sabaha kadar uyuyamadım ama neyseki bugün tatildide sabah bol bol uyudum:) haa bu arada o doktoru hala öldürmek istiyorum adamın verdiği mide ilacının propektüsünde gebeliğe bağlı kusmalarda kullanılmamalıdır yazıyor inanabiliyormusunuz ha birde emziren annelerde kullanılmamalıdır yazıyor. bir tane aldım bi daha da almıcam pazartesi kendi doktoruma soracam bakalım ne yapabiliriz. mide yanmaları kötü boyutlara varmaya başladı artık bende anlıycağınız.. artık yemek yesem de yemesemde sıkıntı yaşıyorum:sinifsinif: nazar değdi galiba çok güzel giden hamilelik bugünlerde kabusa döndü:sinifsinif:
aferim kuzeyimize bilsin şimdiden kime nasıl davranacağını:)ya kızlar muhteşem bir duyguymuş bu dün akşamı anlatam sizlere ,karnımdan artık dokunmasam bile farkediliyo hareketleri kurban olurum ona ben biz babasıyla mest olduk izlerken .....
konuşuyoruz kuzeyle resmen tepki veriyo yok böle bişi ya.....
mesela gecen ev kalabalıktı halaları falan vardı okadra uğrastılar yok kızlra ya tık demedi valla.....
sonra hemen laf bana çarptırıldı tamam tamam anladık buda annesi gibi burnu havada olcak çocuğuda kendine benzetmeyi başarmış dendi .....
hehhehehheh ayy ne mutlu bana oğluşum biliyo kime tekmesni gösterceğini......
canımıniçii çok sağollMERHABA KIZLAR.DÜN GİREMEDİM MODEMİMİZ BOZUKTU.AKŞAM YAZDIM SİZE SONRADA ANNEME GİTTİM.BUGÜN GELİP DIŞARI ÇIKTIM AKŞAMDA GEZMEDEYDİM YENİ GELDİK EVE.geçmişe biraz göz attım.
JNAZCIM maşallah oğluna artık gramları bitirmiş kiloya geçmiş...maşallah ona ya.sağlığı da iyiymiş 41 kere maşallahhhh
.........
merhaba canım nasılsın?dr a gittiğin gün girememiştim.oğluşun kocaman olmuş annesi maşallah....kaç kiloydu tam olarak?birde 28 haftalık görünüyor dimi*
günaydın güzel nisan anneleri bir uğrayayım dedim kocişle temzilik yapıyoruz ben bir kaçamak yaptım birazcık ona bıraktım işi:)))) yemek atacağım daha ateşe evde hiç yemek yok hiç böyle olmamıştı(( bu arada dün gece sabah ezanında yine burnum kanadı yaa iyikide kalkmışım lavobo kıpkırmızı oldu anlamadım gerçi olabiliyomuş burun kanaması ama ben yinede korktum neyse haftaya şeker yüklemesine gidince sorarım artık doktora ne yapim bidaha
eşim yine bişeyleri aşşağı indirdi bir bakayım:))))))
ademirciğim ne oldu canım gecenin o vaktinde :uhm:
özgeciğim hadi gez bakalım bende annem burda olsaydı bugün ona giderdik anneannesini özledi kzım:)))
dünürcüğüm nazcığım günaydın canlarım nasılsınız
bizimkisi bu arada ayakkabılığı yere geçirmiş :))))
günaydın tatlımm oh ne güzel eşin evdeymiş
bizde dünden plan yapmıştık bugün dip köşe temizlik yapacaktık eşimle
ama dün kart bırakmışlar işyerine düğünler varmış onlara gitti
yemeğimde yok bu arada ve yapacak halimde yok neyse gelsin eşimde düşünürüz artık bişeyler
burun kanaması için normal diyorlar tatlım korkma sen ve boşuna da strese sokma kendini de bebişide
haftaya göreceksin gizem kızımızı ne güzel
hımm dayanamaz belki size şekerim kim bilirsaolasın canım benim haftaya artık görürürmüyüz bilemeiyorum canım çünkü şeker yüklemesi için gideceğim doktor amcamız bir iyilik yapsada birde bakalım dese keşke ayın 19da randevumuz canım daha var ama gitmişken boynumu büker küçük emrah gibi doktor amcamız bir bakabilirmisin bize diyebiliriz :roflol:
hımm dayanamaz belki size şekerim kim bilir
19 unada daha çok varmış zaten
valla ben de öyle özledimki oğlumu ama daha çok varr randevumuza
inşallah şeker yüklemende iyi çıkar ama yanında limon götürmeyi unutma tatlım yoksa midem bulanır
tamam canım saolasın götürürüm hemde en büyüğünden yerimseniben
rica ederim tatlım ne demek bana annem söylemişti:)
bide bende öksürük başladı canımyaa öyle zorlanıyorumki
kalkayım sıcak bişeyler hazırlayayım en iyisi
tamam canım görürşürz iyi bak yeğenime canımcım ıhlamur kaynat bu arada doktorlardan birkere dinlemiştim ıhlamur aslında kaynatılmayacakmış sıcak su kaynatıp üstüne dökülüp biraz daha kaynatıp alınacakmış o zamn vitamini oluyomuş devamlı kaynarsa olmazmış canımcım yerimseniben neyse bende gideyimde kocişe yardım edeyim takır tukur bişeyler oluyo ama hiç haberim yok:asigim:görüşürüz bitanesi:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?