2010 Nisan Anneleri

günaydın güzel nisan anneleri bir uğrayayım dedim kocişle temzilik yapıyoruz ben bir kaçamak yaptım birazcık ona bıraktım işi:)))) yemek atacağım daha ateşe evde hiç yemek yok hiç böyle olmamıştı (( bu arada dün gece sabah ezanında yine burnum kanadı yaa iyikide kalkmışım lavobo kıpkırmızı oldu anlamadım gerçi olabiliyomuş burun kanaması ama ben yinede korktum neyse haftaya şeker yüklemesine gidince sorarım artık doktora ne yapim bidaha

eşim yine bişeyleri aşşağı indirdi bir bakayım:))))))

geçmişi okudumda öyle geldim teyzeleri arada gözden kaçırdıklarım olmuşsa kusura bakmasınlar ne olur
canım benim çok sağoll
bende senin gibi hesaplıyordum hatta soranlara hep 7 aylık olduk diyordum ama doktor 26 haftalık için 5,5 aylık diyince şok oldum e dedim ben 7 aylık olduk zannediyordum sizin hesabınız ile bizimki farklı ona bakarsanız 40 haftada 10 aya tekabul ediyor dedi
ama ben hala şaşkınım ay hesabı yapıyoruz eşimle onda da 6,5 ay görünüyor

aynen öyle canımcım valla umursamıyorum artık kimseyi
canım benimyaa kıyamam ben sanaa
tarhancım öncelikle çok teşekkür ediyoruz sana teyzesi
ama rahatsızlanmana çok üzüldüm tahmin edebiliyorum ne kötü bir durum olduğunu
ama iyileşmissinde çok şükür
aferim kuzeyimize bilsin şimdiden kime nasıl davranacağını:)
canımıniçii çok sağoll
merhaba canım nasılsın?dr a gittiğin gün girememiştim.oğluşun kocaman olmuş annesi maşallah....kaç kiloydu tam olarak?birde 28 haftalık görünüyor dimi*

merhaba tatlımm sağolsun teyzesi
ultrasonda tam 28 haftalık görünüyordu tatlım1,173 gr dı

ademirciğim ne oldu canım gecenin o vaktinde :uhm:

özgeciğim hadi gez bakalım bende annem burda olsaydı bugün ona giderdik anneannesini özledi kzım:)))

dünürcüğüm nazcığım günaydın canlarım nasılsınız

bizimkisi bu arada ayakkabılığı yere geçirmiş :))))

günaydın tatlımm oh ne güzel eşin evdeymiş
bizde dünden plan yapmıştık bugün dip köşe temizlik yapacaktık eşimle
ama dün kart bırakmışlar işyerine düğünler varmış onlara gitti
yemeğimde yok bu arada ve yapacak halimde yok neyse gelsin eşimde düşünürüz artık bişeyler
burun kanaması için normal diyorlar tatlım korkma sen ve boşuna da strese sokma kendini de bebişide
haftaya göreceksin gizem kızımızı ne güzel

zehirciğim çok saoalsın teyzoşumuz ne kadar dikkat etsekte işte hastalanıyoruz arada ne yapalım

günaydın tatlım biz iyiyiz çok şükür yorgunluğumu saymazsak tabi
dün arkadaşlarlaydım gece 3 te geldik evde tabi uyumamız 4 ü buldu
anca kendime geliyorum
iyi bari canım fazla hasar yokmuş yerimseniben

saolasın canım benim haftaya artık görürürmüyüz bilemeiyorum canım çünkü şeker yüklemesi için gideceğim doktor amcamız bir iyilik yapsada birde bakalım dese keşke ayın 19da randevumuz canım daha var ama gitmişken boynumu büker küçük emrah gibi doktor amcamız bir bakabilirmisin bize diyebiliriz :roflol:

hımm dayanamaz belki size şekerim kim bilir
19 unada daha çok varmış zaten
valla ben de öyle özledimki oğlumu ama daha çok varr randevumuza
inşallah şeker yüklemende iyi çıkar ama yanında limon götürmeyi unutma tatlım yoksa midem bulanır

tamam canım saolasın götürürüm hemde en büyüğünden yerimseniben

rica ederim tatlım ne demek bana annem söylemişti:)
bide bende öksürük başladı canımyaa öyle zorlanıyorumki
kalkayım sıcak bişeyler hazırlayayım en iyisi

tamam canım görürşürz iyi bak yeğenime canımcım ıhlamur kaynat bu arada doktorlardan birkere dinlemiştim ıhlamur aslında kaynatılmayacakmış sıcak su kaynatıp üstüne dökülüp biraz daha kaynatıp alınacakmış o zamn vitamini oluyomuş devamlı kaynarsa olmazmış canımcım yerimseniben neyse bende gideyimde kocişe yardım edeyim takır tukur bişeyler oluyo ama hiç haberim yok:asigim:görüşürüz bitanesi:1hug:

sağol şekercim ıhlamurum yanımda ama hiç canım çekmiyor başka şeyler bakayım
senin dediğin gibi yapıyorum bende
hadi bakalım kolay gelsin sana da ama yorma kendini olur mu tatlım Şeniz

ii pazarlar kızlar.... bizde çıkıcaktık dışarı ama dükkana müşteri geldi. mecburen kociç gidip dükkan açtı ama çok sürmez herhalde. bende çok ii olduğumu söyleyemem. kahvaltıdan sonra içime bir fenalık geldi kalkamadım masadan. bayıldım gibi bişiler oldu. eşim zorla kaldırıp koltuğa yatırdı beni. yüzüm bembeyeaz olmuş öyle dedi. onuda korkuttum. neyse ki şimdi iyiyim kalktım bişim yok gibi ama neden oldu acaba? çok korktum bebişe bişi oluyor diye. ama ii o maşallah kıpır kıpr...:)

merabalar herkese pazar nasıl gidiyor bakalım ben tembellik yapıyom:)
nazlıcım çok geçmiş olsun büyük ihtimalle tansiyonun düşmüştür. aman dikkat et canım kendine. öyle durumlarda bi tansiyon ölçtürmekte fayda var canıma.s.

merhaba tarhancığım hoşgeldin canım bende yeni işleri bitirdim şimdi kocişe izin verdim gitti zavallaım yaa ben doğurana kadar böyle yoksa hiç anlamıyo ev işinden işte beraber yapmaya çalışıyoruz şunu şöyle bunu böyle yap diyerek ne yapalım hiç olmazsa nazım geçiyo :))

nazlıcığım geçmiş olsun canım tansiyonun düşmüş sanırım gerçekten bu nisan annelerine ne oldu kızlar anlamadım şu 3 -4 gündür nazar var sanki üzerimizde rabbim şu günleri bir geçirsede sağlıcakla kuzucuklarımızı alsak kollarımıza inşallah

Merhaba arkadaşlar.opuyorumnanaktan.NASILSINIZ?

Tubiciğim nasıl oldun canım.İiyisin ya?Zeynocuğum doktorunu arayıp sorsana kanaman çok gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…