- 19 Aralık 2008
- 2.939
- 1
- 356
selamlar nisan anneleri nasılsınız?
ben dün dr uma gittim şeker yüklemem yapıldı 145 çıktı malesef. zaten normal çıksa şaşardım insanın bi testide normal çıkmazmı ya? diyetisyene yönlendirdi yarın da diyetisyene gidicem bakalım ne dicek. kızımda 610gr olmuşşş kaydirigubbakcemile2
iyiyim şükürler olsun canım birazcık temizlik yaptık eşimle evimi temiz görünce dah iyi oluyorum nedense:))a.s zeyra cım sağol kuzum hb :))) sende hg.. nasılsınız bugün
canımcım önceki doktor demişti telaş yapma demişti burnun kanayabilir demişti yaaa ben bira pimpiriğim işte ama bu gidişimde soracağım tekrar bu gittiğim doktoruma mehtağcığımMerhaba arkadaşlar.opuyorumnanaktan.NASILSINIZ?
Tubiciğim nasıl oldun canım.İiyisin ya?Zeynocuğum doktorunu arayıp sorsana kanaman çok gibi geldi bana
selamlar nisan anneleri nasılsınız?
ben dün dr uma gittim şeker yüklemem yapıldı 145 çıktı malesef. zaten normal çıksa şaşardım insanın bi testide normal çıkmazmı ya? diyetisyene yönlendirdi yarın da diyetisyene gidicem bakalım ne dicek. kızımda 610gr olmuşşş kaydirigubbakcemile2
keşke kocişler doktor olsaydı aynen rüzgaryağmur ne güzel olurdu dimi sabah akşam bebeişlerimizi izlerdik ultrasonda :))
slm nisan anneleri epeydir uğrayamadım topiğe ama öle çok kaynatıyosunuzki bizde geçen hafta ayrıntılı ultrasona gittik oğluşum sinirli sinirli baktı 584 gr 29.4 cmdi pazartesi domuz gribi aşısı olucam yaptırıp yan etki gören varmı drum illa yaptır dio
hoşgeldin canım valla harbi kayboldun canım yaa maşallah oğluşuna canım nazar değmesin eee artık bu haftalardan sonra çifter çifter alıncakmış kilolar inşallah sağlıcakla doğsunlarda gerisi mühim değila.s yok canım jnaz yaptırmıştı sanırım bizim topikten başka hatırladığım yok şu anda bir yan etkidende bahsetmedi hiç şükürler olsun iyi canım benim doktor ellerini yıka birde hastahane gibi toplu yerlerde maske tak dedi ama sıvı sabunla değil katı sabunla yıkayacakmışız öyle dedifisfisfis
kaydirigubbakcemile3:lepi:Süper olurdu.Benim sadece isteyince sürekli kalp sesini dinleme imkanım var sadece.keşke kocişler doktor olsaydı aynen rüzgaryağmur ne güzel olurdu dimi sabah akşam bebeişlerimizi izlerdik ultrasonda :))
a.s.hosgeldin.Maşallah oğluşuna canım.Jnaz yaptırdı birde ayşe-denizy arkadaşımız.Yan etki olarak bişey demediler.slm nisan anneleri epeydir uğrayamadım topiğe ama öle çok kaynatıyosunuzki bizde geçen hafta ayrıntılı ultrasona gittik oğluşum sinirli sinirli baktı 584 gr 29.4 cmdi pazartesi domuz gribi aşısı olucam yaptırıp yan etki gören varmı drum illa yaptır dio
hoşbulduk şekercim kiloları sorma ben şimdiden 13 kilo aldım oldum bir kamyon napcam bilmiom kendi doktorum florance nigthangalede kesin ol dedi beni başka dra ayrıntılıya gönderdi o kadında doçentti kesin ol dedi ocak şubatta pik yapacak son üç ayın zaten akciğer kapasiten azalacak dedi hem bebişide koruyomuş ilk altı ay napalım sonuçta yediğimiz yiyeceklerdede kimbilir bilmedğimiz neleri yutturuyolar bize sen nasılsın keyfin iyi inşallah
merhaba tarhancığım hoşgeldin canım bende yeni işleri bitirdim şimdi kocişe izin verdim gitti zavallaım yaa ben doğurana kadar böyle yoksa hiç anlamıyo ev işinden işte beraber yapmaya çalışıyoruz şunu şöyle bunu böyle yap diyerek ne yapalım hiç olmazsa nazım geçiyo :))
nazlıcığım geçmiş olsun canım tansiyonun düşmüş sanırım gerçekten bu nisan annelerine ne oldu kızlar anlamadım şu 3 -4 gündür nazar var sanki üzerimizde rabbim şu günleri bir geçirsede sağlıcakla kuzucuklarımızı alsak kollarımıza inşallah
Merhaba arkadaşlar.opuyorumnanaktan.NASILSINIZ?
Tubiciğim nasıl oldun canım.İiyisin ya?Zeynocuğum doktorunu arayıp sorsana kanaman çok gibi geldi bana
yaaa kızlar ocak annelerine baktımda çoğu beklediği tarihtan 1 ay önce doğurmaya başlamış yaa o zaman bizde çoğumuz martta doğurmaya başlayacak gibime geliyo ayyy bir heyecan sardı beni sanki doğuma gidecekmiş gibi oldum birden
hoşbulduk şekercim kiloları sorma ben şimdiden 13 kilo aldım oldum bir kamyon napcam bilmiom kendi doktorum florance nigthangalede kesin ol dedi beni başka dra ayrıntılıya gönderdi o kadında doçentti kesin ol dedi ocak şubatta pik yapacak son üç ayın zaten akciğer kapasiten azalacak dedi hem bebişide koruyomuş ilk altı ay napalım sonuçta yediğimiz yiyeceklerdede kimbilir bilmedğimiz neleri yutturuyolar bize sen nasılsın keyfin iyi inşallah
Dur aklıma düşürme zeyracığım erken doğumu aman aman,zaten korkuyorum birincisi erken olunca ikincide olur diye.yaaa kızlar ocak annelerine baktımda çoğu beklediği tarihtan 1 ay önce doğurmaya başlamış yaa o zaman bizde çoğumuz martta doğurmaya başlayacak gibime geliyo ayyy bir heyecan sardı beni sanki doğuma gidecekmiş gibi oldum birden
Bende iyiyim canım.Şu bizim meşhur klasik mide yanmalarını saymazsak.hoşbulduk tatlım bu 3. deneyişim cevap yazmak için benim bilgisayara bi haller oldu kapanıp duruyo:)))
mehtapcım merhabalar saol tatlım iyiyim sen nasılsın?
:))) canımcım aralık annlerinden ekimde doğum yapan bile vardı. eh bazılarımızın bebkleri aceleci olur büyük ihtimalle benim saten beklenen tarih 3 nisan martta kesin doğururum diye düşünüyom bari çok erken gelmese de balık burcu olmasa bizim sıpakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?