Dur aklıma düşürme zeyracığım erken doğumu aman aman,zaten korkuyorum birincisi erken olunca ikincide olur diye.
Bende iyiyim canım.Şu bizim meşhur klasik mide yanmalarını saymazsak.
ademirciğim ne oldu canım gecenin o vaktinde :uhm:
özgeciğim hadi gez bakalım bende annem burda olsaydı bugün ona giderdik anneannesini özledi kzım:)))
dünürcüğüm nazcığım günaydın canlarım nasılsınız
bizimkisi bu arada ayakkabılığı yere geçirmiş :))))
yosuncum senin ikinci bebeğinmi bu tatlım? diğeri kaç haftalık doğmuştu ki?
ya bu mide yanmasına bir çözüm bulursam hepinize ilan edicem kızlarkaydirigubbakcemile3
34 haftalık doğmuştu canım.1.950 gram olarak.
Sabırsızlıkla bekliyoruz çözümü canım.a.s.
kızlar hiç banyo küveti alanınız oldumu yaa ben baktım bulamadım gerçi tam araştırmadık eşimle o gün ama ben minderli olanlardan alıcam alan varmı hiç
ah canım yaa nasıl korkmuşsundur şiimdi iyi ama değilmi? kaç yaşıında:asigim:
Afiyet olsun yaarası gizemimize.a.s.teyzoşlar hepinizi öptük görüşrüz biz mutfağa doğru yol alalım biraz karnımızmı acıktı neee
slm kızlar nasılsınız bende anca işlerimi bitirdim.aman wala insan 2 işte yoruluverio artık bee. birasda kkya muhabbete giriim canımarkadaşlarımla dedim.ee nasılsınız kızlar.2010 nisan bebişlerinin cicilerini nerden görüyoz kızlr yaa bulamadımda.
a.s.hosgeldin canım.Çabuk yoruluyoruz artık.Sayfanın altında hızlı geiş var.Onu tıkla nisan a gel ordan görebilirsin canım.slm kızlar nasılsınız bende anca işlerimi bitirdim.aman wala insan 2 işte yoruluverio artık bee. birasda kkya muhabbete giriim canımarkadaşlarımla dedim.ee nasılsınız kızlar.2010 nisan bebişlerinin cicilerini nerden görüyoz kızlr yaa bulamadımda.
merhaba canım Hoşgeldin.Ademir öyle yazmış gitmiş canım bilmiyoruz.Bende bilmiyorum park yatak mı beşikmi bi türlü karar veremedim.Merhaba Kızlar, Nasılsınız? a.s.
Kızlar, ademir boşanıyoruz yazmış. Ne olmuş bilen var mı? Morali filan mı bozuk.
Kızlar, banyo küvetini ben birçok yerde görüyorum. Fileleri filanda var. öyle sanırım çok farklı bir model yok. Ben iki model görüyorum hep. Biri daha basit olan biride biraz daha büyük ve çıkıntılı olan.
Sanırım ben park yatağı ve arabasını düşünmekten diğer şeyleri hep unutuyorum.
O zaman çok ağladım canım.Maşallah şimdi yaşıtların boy ve kilo olarak ilerde:)10 yaşında kızım 4. sınıfa gidiyor.
slm kızlar nerdeyse 1 aydır aranızda yoktum hepinizi çok özledim
malesef hastalıkla uğraşıyodum birdenbire ateşlendim ve 10 gün ateşliydim son 4 5 gün iyice arttı bende bebeğe bişey olup olmadığına bakmak için kendi dr.uma gittim allahtan çok sağlıklıydı hiçbişeyi yoktu ateşimi sorunca dr.um domuz gribinden şüphelendi ve başka bölümlere gönderdi ordada domuz gribisin dediler ilaç verdiler ve hastaneye yatırmak istediler yada ankaraya sevk edelim dediler o kadar korktumki eşimde çok korktu duyunca şok olduk
bende yatmak istemedim annem istanbula gitmişti akrabaların yanına hemen onu ardım hepsi buraya gel dediler bende dr.la konuştum gidebilirsin dediler hemen istanbula gittik hasekideki enfeksiyon bölümüne hemen antibiyotik yazdılar bide kan testi yapıldı hafif bi enfeksiyon var dediler hastaneye yatırırsak daha çok mikrop kaparım diye evde tedaviye başladılar domuz gribi testide yasaklanmış bi türlü yapmadılar sedece kan kültürü testi yapıp ondada anlaşılıyomuş onuda tekrar ateşlenip gidersem yaparlarmış bende ilacımı kullanmaya başladım ama akşam yine çok ateşlendim sonra yine çok ateşlendim ve kan kültürü yaptılar sonucuda 1 haftada çıkıyomuş idrar kültürüde yapıldı sonuçları beklerken ilaçlar çok iyi geldi ve bidahada ateşim çıkmadı sonra sonuçları aldık allahtan ilaçlar iyi gelmiş ve temiz çıktı hafif bi şekilde atlatmışın dediler
ama nasıl korktuğumuzu anlatamam tv lerde de habire hamilelerde risk daha çok falan diye haberler çıkıyodu bi ara öleceğimi bile düşündüm eşim sürekli ağlıyodu ama sonradan toparladım kendimi ve atlatıcam dedim allaha şükür hepsi geçti ve şimdi bebişimde bende çok iyiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?