2010 Nisan Anneleri

Dur aklıma düşürme zeyracığım erken doğumu aman aman,zaten korkuyorum birincisi erken olunca ikincide olur diye.

Bende iyiyim canım.Şu bizim meşhur klasik mide yanmalarını saymazsak.

yosuncum senin ikinci bebeğinmi bu tatlım? diğeri kaç haftalık doğmuştu ki?
ya bu mide yanmasına bir çözüm bulursam hepinize ilan edicem kızlarkaydirigubbakcemile3

canım iyiyim dışarıya çıktık yürüyüşe geldik.bizimde temiZlik günümüzdü abimin eşi var.yemek yiyeceğiz sonra inşallah yarın akşam yaparız zaten ben sık siliyorum evi....sen nasılsın gizem nasıl*

yosuncum senin ikinci bebeğinmi bu tatlım? diğeri kaç haftalık doğmuştu ki?
ya bu mide yanmasına bir çözüm bulursam hepinize ilan edicem kızlarkaydirigubbakcemile3

34 haftalık doğmuştu canım.1.950 gram olarak.

Sabırsızlıkla bekliyoruz çözümü canım.a.s.

dünürcüğüm hoşgeldin canım kolay gelsin bitanem şükürler olsun iyiyiz merak etme gelinin tepik atıyo iyiyim diyo az önce çikolata yedim kaçamak yapıyoruz arada ne yapim canımız çekiyo:)))

kızlar hiç banyo küveti alanınız oldumu yaa ben baktım bulamadım gerçi tam araştırmadık eşimle o gün ama ben minderli olanlardan alıcam alan varmı hiç

teyzoşlar hepinizi öptük görüşrüz biz mutfağa doğru yol alalım biraz karnımızmı acıktı neee

slm kızlar nasılsınız bende anca işlerimi bitirdim.aman wala insan 2 işte yoruluverio artık bee. birasda kkya muhabbete giriim canımarkadaşlarımla dedim.ee nasılsınız kızlar.2010 nisan bebişlerinin cicilerini nerden görüyoz kızlr yaa bulamadımda.

Merhaba Kızlar, Nasılsınız? a.s.

Kızlar, ademir boşanıyoruz yazmış. Ne olmuş bilen var mı? Morali filan mı bozuk.

Kızlar, banyo küvetini ben birçok yerde görüyorum. Fileleri filanda var. öyle sanırım çok farklı bir model yok. Ben iki model görüyorum hep. Biri daha basit olan biride biraz daha büyük ve çıkıntılı olan.
Sanırım ben park yatağı ve arabasını düşünmekten diğer şeyleri hep unutuyorum.

Merhaba canım, hepimiz artık çok hızlı yoruluyoruz. Canım nisan anneleri kısmında 2010 nisan bebişleri cicişleri buyrun diye başlıklı konuda var bebeklerin cicileri...

sağol erfklzcim bakarım artık canımcım.kuzucukların cicilerine.bende küvet aldım kızlr çıkıntılı ve fileli olanlardan aldım.epeyde büyük.

a.s.hosgeldin canım.Çabuk yoruluyoruz artık.Sayfanın altında hızlı geiş var.Onu tıkla nisan a gel ordan görebilirsin canım.

merhaba canım Hoşgeldin.Ademir öyle yazmış gitmiş canım bilmiyoruz.Bende bilmiyorum park yatak mı beşikmi bi türlü karar veremedim.

slm kızlar biz geldik....
bol bol kaynattık valla değişiklik oldu özlemişim sohbeti,birazdanda bir arkadasa gidicez oda 2 aylık hamile daha......ben bugun bol bol hamiş gördüm valla,yengemle aramızda bir ay olmasına rağmen karnı kocamandı bak hiç aklıma gelmedi resmini cekmek,acayip şişmişti birde burnu yüzü ,elleri falan resmen davul olmuş.....8 kilo almış birde ikinci gebelik olunca sanırım böle iri göründü gözüme....nese kızlar işte böle nazlıcım hastalnamış snaırım gecmiş olsun,sanırım tansiyon sorunu...
ya kızlar benimde sabahtan beri bir kramp var sağ bacağımda üzerine bastıkça kalçama bıçak saplanıyor sanki beni baya zorladı.....

slm kızlar nerdeyse 1 aydır aranızda yoktum hepinizi çok özledim
malesef hastalıkla uğraşıyodum birdenbire ateşlendim ve 10 gün ateşliydim son 4 5 gün iyice arttı bende bebeğe bişey olup olmadığına bakmak için kendi dr.uma gittim allahtan çok sağlıklıydı hiçbişeyi yoktu ateşimi sorunca dr.um domuz gribinden şüphelendi ve başka bölümlere gönderdi ordada domuz gribisin dediler ilaç verdiler ve hastaneye yatırmak istediler yada ankaraya sevk edelim dediler o kadar korktumki eşimde çok korktu duyunca şok olduk
bende yatmak istemedim annem istanbula gitmişti akrabaların yanına hemen onu ardım hepsi buraya gel dediler bende dr.la konuştum gidebilirsin dediler hemen istanbula gittik hasekideki enfeksiyon bölümüne hemen antibiyotik yazdılar bide kan testi yapıldı hafif bi enfeksiyon var dediler hastaneye yatırırsak daha çok mikrop kaparım diye evde tedaviye başladılar domuz gribi testide yasaklanmış bi türlü yapmadılar sedece kan kültürü testi yapıp ondada anlaşılıyomuş onuda tekrar ateşlenip gidersem yaparlarmış bende ilacımı kullanmaya başladım ama akşam yine çok ateşlendim sonra yine çok ateşlendim ve kan kültürü yaptılar sonucuda 1 haftada çıkıyomuş idrar kültürüde yapıldı sonuçları beklerken ilaçlar çok iyi geldi ve bidahada ateşim çıkmadı sonra sonuçları aldık allahtan ilaçlar iyi gelmiş ve temiz çıktı hafif bi şekilde atlatmışın dediler
ama nasıl korktuğumuzu anlatamam tv lerde de habire hamilelerde risk daha çok falan diye haberler çıkıyodu bi ara öleceğimi bile düşündüm eşim sürekli ağlıyodu ama sonradan toparladım kendimi ve atlatıcam dedim allaha şükür hepsi geçti ve şimdi bebişimde bende çok iyiyiz

ezgicim canım büyük gecmiş olsun tatlım baya bir sey atlaşmışsın şükür ki sana bebeğe bir sey olmamış canım ....
tekrar tekrar gecmiş olsun canım......

ezgicim çok çok çok geçmiş olsun çook şükür atlatmışsın canım yaa a.s. a.s.tekrar çok büyük geçmiş olsunopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…