2010 Nisan Anneleri

tuğba ve ezgi ikinizede geçmiş olsun allah bebeklerini ve sizi bebeklerinize bağışlamış allah sağlıklı bi şekilde doğumlar yaşatır inş sizlere

a.s.hosgeldin.Maşallah oğluşuna canım.Jnaz yaptırdı birde ayşe-denizy arkadaşımız.Yan etki olarak bişey demediler.
hoşbulduk şekercim

amin inşallah cnm

çok geçmiş olsun cnm kastmonulumusun bilgilerinde görünce heyecanlandım bende kastamonuluyum liseyi bitirdim sonra üniversitede istanbula geldim

kızlar hiç banyo küveti alanınız oldumu yaa ben baktım bulamadım gerçi tam araştırmadık eşimle o gün ama ben minderli olanlardan alıcam alan varmı hiç

ben dün gördüm canım ama mındersız sadeydı 13 lıradan 25 lıraya kadar vardı.mınderlısı nasıl oluyor canım.daha mı kolay kullanması malum yenı dogan bı bebekte en zor ıs banyo

çok geçmiş olsun canım atlatmış olmana cok sevındım allah kımseye yasatmasın yaa neysekı suanda sende bebısınde ıyı olması cok guzel bır habera.s.

hanımlar kımseden ses cıkmıyor ordamsınız.buarada bende sol bacagımın en ust eklemınde ıce dogru acayıp agrılarım oluyor ya soluma yatamıyorum yattımmı hemen agrımaya baslıyor aslında bebekler en ıyı sola dogru yatınca oksıjen alırlarmıs ama malesef sızlerde boyle agrı yasıyan varmı?ayrıca goguslerdekı kasınma da cabası kanatıcam dıye korkuyorum vallahi:kedi:

canım geçmiş olsun .inşallah tekrarlamaz kendine iyi bakkaydirigubbakcemile2

iyi geceler kızlar.ezgicim çok geçmiş olsun.şükürler olsun iyiymişsin.galiba bende bu hastalık için yakında aşı olmaya gidicem aranızda aşı olan varmı.

ii akşamlar kızlr.dün gece yazdığım konuyla ilgili konuşmak isyemiyorum. sadece kocamla biraz süre tanıdığımızı bilin. düzelir mi bilmem. kimse yok buralarda ben bi gidip diğer topiclere bakam. sabah görüşürük...

iyi akşamlar ademir ve atala....
ademir canım her ne olduysa kendini ve kızını üzmemeye çalış

atalacığım aşı konusunda bende bir süre vurulacağım diyordum ama birkaç dr beni yolumdan çevirdi kendi dr umda dahil....topikte jnaz,ayşe denizy ve nisan 2010 arkadaşımız grip aşısı oldu

merhaba nupecim,detayli ultrasona gönderilenlerden bir taneside benim

detayli ultrasona girmeden önce doktor elinde bir dosyayla öncelikle bize neler yapilcagini,neleri göremezse bebekte neler olacagini detaylica anlatmisti

sonrasinda ultrason basladi,bu öyle on dakika sürecek kadar basit ve kisa birsey degil canim

cünkü basindan tut ayak kemigine kadar herseyi ölcüldü,kalp atislarinin saniyeleri not alindi,benden ona giden kana bakildi,onun kendi vucudundaki kan akisi duzenliligine bakildi,ense kalinligi ölcümüne zaten devamli bakiliyor onada bakildi,cigerlerine bakildi,hatta göz cukurlarinin yerlerine bile bakildi,agzina burnuna,parmaklari sayildi ve ölcüldü,boyuna göre rahmim ölcüldü daha hatirlayamadigim bir sürü sey

keske o kadar para vermeden en iyi hangi doktor diye arastirsaydin canim yha

insallah korktugun bisey olmaz canim Şeniz

Canım benim kendi doktorum bu doktora yönlendirdi çok iyidir uzmandır vs diye bende internette biraz araştırdım adamı ünlü bir doktor baya ama işte önemli olan bu değil anlamış oldum,senin anlattığın gibi bir muayene yapmadı kesinlikle bebeğime dediğim gibi o kadar kısa sürdü ki beklediğim süre muayeneden fazlaydı,başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum çünkü içim hiç rahat değil yarın doktorumlada konuşacağım anlatırım gelişmeleri..
inşallah sorun yoktur canım çok sağolopuyorumnanaktan

kızlar 2010 ocak bebeklerini gördünüz mü*çok tatlılar ya bayıldım yerim ben onları....

merhaba kızlar biz geldik dayımlar bizdeydi şimdi gittiler ancak oturabildim ezgiciğim çok geçmiş olsun canım rabbim bizleri ve bebklerimizi korusun canımcım

ademirciğim canım üzme tatlı prensesimizi canım herşey düzelir inşallah canım babası kını görmeden ypamaz

atalacığım fundada demiş vurulan arkadaşlarımız var ben vurulmadım canım doktorumda gerek görmüyo benim:uhm:

a.alminacığım benim bir arkadaş tavsiye etti minderli daha rahat oluyomuş filelidde kopma riskine karşı mindere yatırıyomuşsun sanırım bende daha görmedim canım alınca resmini eklerim

merhaba arkadaşlar... geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. sabah dinlendikten sonra kendime geldim. hatta gezmeğe bile gittim. arkadaşımızın mandalin bahçesine gittim. kovalarca mandalin topladım. çok huzurlu bir gün geçirdim derken az önce yengemin vefat haberini aldım. Hastaydı uzun zmandır yataga bağlanmıştı ama ölüm işte insan kaldıramıyor. eşim götürmüyor beni cenaze evine. aklım orda ama gidersem de çok daha kötü olacağımı biliyorum. offff çok daraldım.. neyse bi sizinle konuşabiliyorum eşim ağlıyorum diye konuşmak istemiyor çünkü..

canım evet ben gördüm bitanem çok tatlışlar yaa sen nasılsın canımcım:asigim:

iyiyim canım bizde de abimler vardı yemek yedik 8 gibi kalktılar ondan sonrada haftasonu temizliği yaptık.seninde misafirlerin varmış bu akşam...sen nasılsın*:1hug:

nazlıcığım başın sağolsun canım rabbim sabırlar versin çok zordur şimdi senin için bilkiyorum canım benimde 2. ayımda hamileliğimin amcam vefat etmişti benide annem götürmek istemedi ben dayanamam dedim gitmiştim ama eve girmedim dışardan gitmiştim çok zor olmuştu benim için herkes sen sakın ağlama sen sakın üzülme dedikçe daha çok yıpranıyosun canım orada rabbim sanada bir can emanet etti bizlerde ona iyi bakmalıyız kendimi çok kasmıştım ağlamamk için yinede sen bilirsin ama etkilenirsin canımcım evdede aklından çıkmıyo çok iyi anlıyorum rabbim bir kez daha sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…