2010 Nisan Anneleri

nazlıcığım başın sağolsun canım rabbim sabırlar versin çok zordur şimdi senin için bilkiyorum canım benimde 2. ayımda hamileliğimin amcam vefat etmişti benide annem götürmek istemedi ben dayanamam dedim gitmiştim ama eve girmedim dışardan gitmiştim çok zor olmuştu benim için herkes sen sakın ağlama sen sakın üzülme dedikçe daha çok yıpranıyosun canım orada rabbim sanada bir can emanet etti bizlerde ona iyi bakmalıyız kendimi çok kasmıştım ağlamamk için yinede sen bilirsin ama etkilenirsin canımcım evdede aklından çıkmıyo çok iyi anlıyorum rabbim bir kez daha sabır versin

canım başın sağolsun.Allahım mekanını cennet eylesin....

dünür canım dün gecede mi senin burnun kanadı ya geçmiş olsun.ne kadar sık oldu bu ara?

ya bilgisayar kafayı yedi benim bi msjı iki kere yolladı:)) evet canım dün sabah ezanında kalkmıştım o zamn tam yatacağım zamn kanadı lavobo kan içinde kaldı sorma ama fazla uzun sürmedi geçti şükürler olsun benim ilk baştada kanıyodu levent bey mormal dedi kan basıncından dolayı oluyomuş bu aylardda daha çok yaşanıyomuş:1no2:

canım inşallah daha olmaz ya....sen ocağın 8 nde mi gideceksin dr a*mutlaka burun kanamnı da sor canım.
kızlar ben çıkıyorum uykumuz gelidi...iyi geceler....

iyi geceler dünürcüğüm ,nazlıcığım bende yorulmuşum çıkıcam şimdi öpüyorum sizleri görüşürüz

canım benim başın sağ olsun. gitsen de gitmesen de üzüleceksin dikkat et kendine çok üzme bebişini emiopuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız benimkocişde işe gitti yalnız kaldım.gerçiyalnız değilim oğluşum var içimde benimle.artık o günler gelsede doğsalar şöyle sıkısıkısarılsakyavrularımıza yaa o günleri iple çekiyorum.çok özlüyorum..

sağol tarhancım.. yapacak bişi yok... burda aslında güzel haberlerimi paylaşıyoruz böle bişi yazmak istemezdim kusura bakmayın nolur. ama o sırada paylaşacak bi tek siz vardınız...

kızlar hayat çok garip, hergün bir gün önce üzüldüğü şeyler çok basit geliyor insana. az önce eşimi uğurladım izmire gitti birkaç günlüğüne. biraz kafasını dinlemesi lazım. çok üstüne gidiyorum bazen elimde olmadan.

hayat zor, şartlar zor, sorumluluklar ağır biz karnımızda taşıyoruz bebeklerimizi onlarda beyinlerinde kalplerinde...

bir kez daha anladım bu bebek hem annenin hem babanın herşeyiyle hemde. bizim taşıyor olmamız her zaman her şartta bizim haklı ve ilgiye ihtiyacımız olduğu anlamına gelmiyor. tamam hormonlar altüst, yükümüz ağır, hamilelik zor.. ama baba olmaya hazırlanmak evin babası rolü de hiç hafif değil haberiniz olsun.

9 ay hamilelik, lohusalık bebeğin zor ayları derken bu süreç tamamen babaya yüklenmek için çok uzun.. şu bir gerçek ki; çoğumuz hamileyken çekilmez oluyoruz. aman haa kızlarr eşlerinize çok fazla yüklenmeyin onların da yükü en az bizim kadar ağır. nerden mi biliyorum ben az daha bu akşam evliliğimde çok derin yaralar açıyodum; aynı hataya siz düşmeyin... hayat müşterek sadece eşlerin omuzlarına yüklememek lazım..

sağol tarhancım.. yapacak bişi yok... burda aslında güzel haberlerimi paylaşıyoruz böle bişi yazmak istemezdim kusura bakmayın nolur. ama o sırada paylaşacak bi tek siz vardınız...

nazlıcım iyi şeyleri paylaşacak insan çok asıl zor zamanlarda insan paylaşma ihtiyacı duyuyor. kusur ne demekopuyorumnanaktan

ewt kızlar bu hamilelik daha bi düşünceli yapıyo insanı.insan bazen boşyere eşini kırdığını farkediyo bi anlık cümlelerle oysa hayat okadar acımasız ve kısa ki aynı zamandada çok güzel aslında.önümüzde bizi bekleyen çok günler var.yavrularımız rabbimizin bize engüzel hediyesi.eşlerimizide kırmamaya çalışalım sonunda kaç kat üzülen yine biz oluyoruz.

günaydın annişler... nasılsınız? biz bugün şeker yüklemesinin sonucu yüzünden diyetisyene gitcez tatlıyı kescek kesin, çok gıcık oluyoruzzzz mafoldumben

canım benim öncelikle başın sağolsun,insanın kabullenmesi zor oluyor ama yasanması gereken bir gercek buda....kendini çok üzme diycem ama faydasz olacağından eminim,mekanı cennet olsun....
bu arada resimlerinizi gördüm mandalinalar harikaydı yaaa.....mis gibi taaa uzaklardan kokusu geldi valla......hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…