merhaba arkadaşlar... geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. sabah dinlendikten sonra kendime geldim. hatta gezmeğe bile gittim. arkadaşımızın mandalin bahçesine gittim. kovalarca mandalin topladım. çok huzurlu bir gün geçirdim derken az önce yengemin vefat haberini aldım. Hastaydı uzun zmandır yataga bağlanmıştı ama ölüm işte insan kaldıramıyor. eşim götürmüyor beni cenaze evine. aklım orda ama gidersem de çok daha kötü olacağımı biliyorum. offff çok daraldım.. neyse bi sizinle konuşabiliyorum eşim ağlıyorum diye konuşmak istemiyor çünkü..
dünür canım dün gecede mi senin burnun kanadı ya geçmiş olsun.ne kadar sık oldu bu ara?
ya bilgisayar kafayı yedi benim bi msjı iki kere yolladı:)) evet canım dün sabah ezanında kalkmıştım o zamn tam yatacağım zamn kanadı lavobo kan içinde kaldı sorma ama fazla uzun sürmedi geçti şükürler olsun benim ilk baştada kanıyodu levent bey mormal dedi kan basıncından dolayı oluyomuş bu aylardda daha çok yaşanıyomuş:1no2:
merhaba arkadaşlar... geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. sabah dinlendikten sonra kendime geldim. hatta gezmeğe bile gittim. arkadaşımızın mandalin bahçesine gittim. kovalarca mandalin topladım. çok huzurlu bir gün geçirdim derken az önce yengemin vefat haberini aldım. Hastaydı uzun zmandır yataga bağlanmıştı ama ölüm işte insan kaldıramıyor. eşim götürmüyor beni cenaze evine. aklım orda ama gidersem de çok daha kötü olacağımı biliyorum. offff çok daraldım.. neyse bi sizinle konuşabiliyorum eşim ağlıyorum diye konuşmak istemiyor çünkü..
sağol tarhancım.. yapacak bişi yok... burda aslında güzel haberlerimi paylaşıyoruz böle bişi yazmak istemezdim kusura bakmayın nolur. ama o sırada paylaşacak bi tek siz vardınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?