2010 Nisan Anneleri

günaydın nisan ayının güzel annişleri akarcığım,rüzgaryağmurcuğum,özgeciğim günaydın

tarhancığım çok güzel demişsin canım hayat müşterek bitanem biz hamileyiz diye onlar her zamn bizim nazımı çekmek zorunda değiller bende öyle düşünüyorum canım ben öyle hamileyim diyede hiç yüklenmedim eşime(arada ufak tefek nazlar oluyo ama)sonuçta dediğin gibi onlarda ilk baba olma heyecanı var biz herşeyi beraber göğüslüyoruz her konuda şükürler olsun bana hatta gece uyandır bir yerlere gönder diyen arkadaşlarıma hayır diyorum direk o benim bebişimin babası kıyamam diyorum haaa canım bişey çeker ertesi gün isterim o da arar bulmaya çalışır aranızda her ne geçtiyse canım biraz kafa dinlemeniz en iyisi olmuş doğru karar vermişsiniz canımcım

kızlar bu arada benim dişlerim hala kanıyo ve şiştiler iyicene yaaa doktorum dişçiye gitmene gerek yok dedi fırçala dedi yok olmuyo zaten fırçalıyodum sabahları her kalktığımda diş kanamamsı bıktım yaaa offf offf hamilelikten sonra geçer dedi doktorum

günaydın kızlar, inş keyifler yerindedir.
zeyracım geçmiş olsun canım sanırım hamilelikte oluyor bu tarz diş sorunları.

özgecim çok sağol.... istersen hemen adres yaz göndereyim sana da:)

bu arada günaydın herkese...

zeyracım benimde kanama bütün şiddetiyle devam ediyor. fırçalamaktan başkada çaremiz yok.. sabır..

ben toparlanıp cenazeye gidicem, size mutlu günler...

günaydın günayderciğim ve nazlıcığım

nazlıcığım dikkat et kendine bitanem unutma üzülmeni istemeyen bir can var annesi göbişinde rabbim sabırlar versin canımcım öptüm

kızlar birde hamileler bölümünde nisan anneleri diye bir topik açılmış ben burada olduğunu söyledğim halde orda ayrı bir başlık açılmış buranın kalbalık olduğunu falan yazılmış bence hep bir arada olunması daha güzel hemde yasak diye biliyorum ikinci başlık açmak

nazlıcım başın saolun canım napalım ölümde var hayatta, benimde babanemin 40 ı olcak nerdeyse. zeyracım bende gördüm onlarda orda konuşcaklarmış.

nazlıcım başın sağolsun canım allah geride kalanlara ömür versin.ezgicim geçmiş olsun tatlım kendine çok dikkat et tekrarlanmasın aman.zeyracım yine mi burnun kanamış telaşlancak bişe yoktur ama burun kanaması aniden olduğu için insanın canını sıkıo kafana fazla takma canım.

buarada kocaman günaydın kızlar mutlu sağlıklı haftalar diliorum herkeze..

günaydın kızlar..a.s.

eşlerden konu açılmışta bende birşeyler eklemek istedim :) sanırım eşimi iki gündür çok kırdım.. görümcemın kızı bendeydı.. hafta sonu.. hıc yardım etmedı bana yemek , temızlık vs. oturdu kız ben yaptım.. birde özel istekleri vardı tabı ( ona olan sınırımı sanırım eşimden çıkardım şimdi çok pişmanım mafoldumben

saol tatlım valla düşünmen yeter yemiş kadar oldum.....
kendini çok üzme olurmu gideceksin madem......bebişini senide öpyrum....

günaydınlar ilkenurcuğum ve gelinciğim hoşgeldiniz şekercikler

ozaman eşler konusu açılmışken bende bişi eklemeden geçemedim ;
ewt farkındayım bende bazen yaptıklarımın ama ben eşimi şimdiye kadra kişisel konularımız için hiç üzmedim hep dışardaki etkenlerden dolayı çıkmıştır tatsızlıklar ama hamiş olunca insan iki kat daha fazla özveri istiyo elden gelen bşi yok maalesef.....
ahh ahh biz ikimiz olsak şu dünyada evliliğimizide iki kişilik yaşasak zaten ortada problem olmuycakta ....

zeyracım diş eti problemine adacayı yapablirsin ....
adacayını demle ve bu çayla gargara yap tatlım ,dişeti çekilmesi,kanamasına çok iyi geliyor.....

işte bütün mesele bundan kaynaklanıyo canım bizdede sorun yoksa ikimizin hiç öyle alıp veremediği yok ama sağolsun eşim hiç tınlamaz dışardakiler dış kapının mandalı misali sadece moral bozarlara.s

günaydın arkadaşlar birkaç gündür girememiştim. bugün fırsat varken bakayım dedim. nazlıcım başın sağolsun canım. allah sabırlar versin. dr gidecek olanlar iyi haberler alın gitmiş olanlar gözünüz aydın.arkadaşlar ben bir süre şehir dışında olacağım sanırım giremem ama fırsat bulusam hemen burdayım kendinize ve bebişlere iyi bakın. hepinizi öpüyoruz opuyorumnanaktan

günaydın canım kendine dikkat et en kısa zamndada gel buraya öptüm canım hayırlı işler:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…