günaydın kızlar nasılsınız. opuyorumnanaktan
günaydın canım kendine dikkat et en kısa zamndada gel buraya öptüm canım hayırlı işler:1hug:
ya kızlar şeker yüklemesinde sonucu yüksek çıkan varmı benim gibi?
günaydın arkadaşlar birkaç gündür girememiştim. bugün fırsat varken bakayım dedim. nazlıcım başın sağolsun canım. allah sabırlar versin. dr gidecek olanlar iyi haberler alın gitmiş olanlar gözünüz aydın.arkadaşlar ben bir süre şehir dışında olacağım sanırım giremem ama fırsat bulusam hemen burdayım kendinize ve bebişlere iyi bakın. hepinizi öpüyoruz opuyorumnanaktan
günaydın canım.nasılsın*
tarhancım sanada günaydın canım iyiyim çok şükür.dün sabahtan beri oğluşum çok hareketli.uyutmadı pzar günü beni.bugünde öle..gerçi çok keyif alıorum hareketlerinden ama bundan sonra böle hareketli mi olcak acaba merak ediorum?
canım günaydın.şeker yüklemesi yaptırmadım ama dr um şekerden şüphelenip diyet verdi bana.yaklaşık 15 gündür diyetteyim.bunun inşallah bebeğime zararı yoktur çünkü 2 kilo vermişim : (benneyaptımki
iyi gibiyim canım seni sormalı?opuyorumnanaktan
aman iyi ol gelincik cim maşallah oğluşuna. dün gece benim oğluşumda bayağı tekmeledi. ne zaman babası yanında olmasa tekmeliyo bu sıpa babamı istiyorum diyor galibakaydirigubbakcemile3 üzgünüm kaancık babayı izmire kendi ellerimle yolladım 2 gün tekmelicen dahakaydirigubbakcemile3
benide diyetisyene yönlendirdi cnım 145 çok riskli bir rakam değil dedi ama anlamadım. ben zaten hamile kaldığımdan beri hiç kilo almadım bide verirsem nolcak bebiş nasıl beslencek?
maşallah canım ya hiç almadın mı ne güzel....canım ben çok değerlerden anlamıyorum nasıldır diye ama diyetle kontrol altına alınır.birde kendi dr un mu önerdi sana diyeti*
canım günaydın.şeker yüklemesi yaptırmadım ama dr um şekerden şüphelenip diyet verdi bana.yaklaşık 15 gündür diyetteyim.bunun inşallah bebeğime zararı yoktur çünkü 2 kilo vermişim : (benneyaptımki
meraba arkadaşlar haftasonu sessizliği sarmış topiğimizi.
öncelikle dün çok yoğundum bir türlü fırsat bullupta yazamadım
kızlar biz dün çok kötü bir gece geçirdik oğluşum ve eşimle. malum 1 haftadır iştahım yok diye mızırdanıyodum dün arkadaşlar bizi yemeğe çağırdı bende biraz kendimi zorlamışım heralde fazla yemek için. eve geldikten sonra gece ütüste istifra ettim. öğürmekten nefes alamıyodum. hamileliğin başından beri hiç kusmam olmamıştı. birde böyle zehirlenmiş gibi üst üste dakikalarca çıkarınca eşim hemen arkadaşları aradı. hastaneye gittik. boğazım tahriş olunca biraz kan da gelmişti tabi eşim o kanı tuğba kan kusuyo diye yorumlayınca çok panikledi. bende öğürmekten nefes alamadığım ve de konuşamadığım için tahrişten olduğunu da anlatamadım. neyse gebzede geceleri kadın doğumcu nöbetçisi olan tek bir özel hastane var oda eski doktorumun hastanesi. hani bana şu tiriot tahlillerini yaptırmayan doktorklava: şansımıza da o doktor nöbetçiymiş tabi tanımadı bile beni. ultrasonda baktı bebeğin iyi hamilelikte kusma normal dedi. bulantı için bir ilaç yanma için de reniie yazdı yaırn kendi doktoruna git bebek iyi dedi.
bebeğin iyi olmasına çok sevindik tabi. geldik eve hava alınca da bayağı açıldım. tabi gece mide yanması ve tahriş olmuş boğaz yüzünden yine sabaha kadar uyuyamadım ama neyseki bugün tatildide sabah bol bol uyudum:) haa bu arada o doktoru hala öldürmek istiyorum adamın verdiği mide ilacının propektüsünde gebeliğe bağlı kusmalarda kullanılmamalıdır yazıyor inanabiliyormusunuz ha birde emziren annelerde kullanılmamalıdır yazıyor. bir tane aldım bi daha da almıcam pazartesi kendi doktoruma soracam bakalım ne yapabiliriz. mide yanmaları kötü boyutlara varmaya başladı artık bende anlıycağınız.. artık yemek yesem de yemesemde sıkıntı yaşıyorum:sinifsinif: nazar değdi galiba çok güzel giden hamilelik bugünlerde kabusa döndü:sinifsinif:
akannehir canımm inş. herşey en kısa zamanda yoluna girer...boşanıyorum
canım çok geçmiş olsun... muhtemelen tansiyonun düşmüş canım... çook iyi biliyorum o durumu.. 6/3 olduğunda fln yaşıyorum bende genelde onu da :))) tekrar geçmiş olsun...ii pazarlar kızlar.... bizde çıkıcaktık dışarı ama dükkana müşteri geldi. mecburen kociç gidip dükkan açtı ama çok sürmez herhalde. bende çok ii olduğumu söyleyemem. kahvaltıdan sonra içime bir fenalık geldi kalkamadım masadan. bayıldım gibi bişiler oldu. eşim zorla kaldırıp koltuğa yatırdı beni. yüzüm bembeyeaz olmuş öyle dedi. onuda korkuttum. neyse ki şimdi iyiyim kalktım bişim yok gibi ama neden oldu acaba? çok korktum bebişe bişi oluyor diye. ama ii o maşallah kıpır kıpr...:)
canmm neden öyle diyosun... bebişlerimiz sağ salim doğduklarında bu sıkıntıların acısını çıkarıcaz emin ol canım.. kaydirigubbakcemile5 hem o kadar da yüksek çıkmamış bencee... ufak bi diyet müdahalesiyle yoluna girer cnmm. opuyorumnanaktanselamlar nisan anneleri nasılsınız?
ben dün dr uma gittim şeker yüklemem yapıldı 145 çıktı malesef. zaten normal çıksa şaşardım insanın bi testide normal çıkmazmı ya? diyetisyene yönlendirdi yarın da diyetisyene gidicem bakalım ne dicek. kızımda 610gr olmuşşş kaydirigubbakcemile2
slm nisan anneleri epeydir uğrayamadım topiğe ama öle çok kaynatıyosunuzki bizde geçen hafta ayrıntılı ultrasona gittik oğluşum sinirli sinirli baktı 584 gr 29.4 cmdi pazartesi domuz gribi aşısı olucam yaptırıp yan etki gören varmı drum illa yaptır dio
canımcım.. çoook büyük geçmiş olsunn... a.s. allahtan çok sıkıntı yaşamadan atlatmışsın.. rabbim bizi de meleklerimizi de korusun inş.. :Saruboceq:slm kızlar nerdeyse 1 aydır aranızda yoktum hepinizi çok özledim
malesef hastalıkla uğraşıyodum birdenbire ateşlendim ve 10 gün ateşliydim son 4 5 gün iyice arttı bende bebeğe bişey olup olmadığına bakmak için kendi dr.uma gittim allahtan çok sağlıklıydı hiçbişeyi yoktu ateşimi sorunca dr.um domuz gribinden şüphelendi ve başka bölümlere gönderdi ordada domuz gribisin dediler ilaç verdiler ve hastaneye yatırmak istediler yada ankaraya sevk edelim dediler o kadar korktumki eşimde çok korktu duyunca şok olduk
bende yatmak istemedim annem istanbula gitmişti akrabaların yanına hemen onu ardım hepsi buraya gel dediler bende dr.la konuştum gidebilirsin dediler hemen istanbula gittik hasekideki enfeksiyon bölümüne hemen antibiyotik yazdılar bide kan testi yapıldı hafif bi enfeksiyon var dediler hastaneye yatırırsak daha çok mikrop kaparım diye evde tedaviye başladılar domuz gribi testide yasaklanmış bi türlü yapmadılar sedece kan kültürü testi yapıp ondada anlaşılıyomuş onuda tekrar ateşlenip gidersem yaparlarmış bende ilacımı kullanmaya başladım ama akşam yine çok ateşlendim sonra yine çok ateşlendim ve kan kültürü yaptılar sonucuda 1 haftada çıkıyomuş idrar kültürüde yapıldı sonuçları beklerken ilaçlar çok iyi geldi ve bidahada ateşim çıkmadı sonra sonuçları aldık allahtan ilaçlar iyi gelmiş ve temiz çıktı hafif bi şekilde atlatmışın dediler
ama nasıl korktuğumuzu anlatamam tv lerde de habire hamilelerde risk daha çok falan diye haberler çıkıyodu bi ara öleceğimi bile düşündüm eşim sürekli ağlıyodu ama sonradan toparladım kendimi ve atlatıcam dedim allaha şükür hepsi geçti ve şimdi bebişimde bende çok iyiyiz
:teselli: her şerde bir hayır vardır diye düşünüyorum cnmm.. inşallah bu zaman sizin için faydalı sonuçlanır... düzelir cnımm.. bakk kızınız da katılıcak size 3ay sonra opuyorumnanaktanii akşamlar kızlr.dün gece yazdığım konuyla ilgili konuşmak isyemiyorum. sadece kocamla biraz süre tanıdığımızı bilin. düzelir mi bilmem. kimse yok buralarda ben bi gidip diğer topiclere bakam. sabah görüşürük...
başın sağolsun nazlıcım... rabbim size ve ailesine sabır versin.. mekanı cennet olsun inş.. :Saruboceq:merhaba arkadaşlar... geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. sabah dinlendikten sonra kendime geldim. hatta gezmeğe bile gittim. arkadaşımızın mandalin bahçesine gittim. kovalarca mandalin topladım. çok huzurlu bir gün geçirdim derken az önce yengemin vefat haberini aldım. Hastaydı uzun zmandır yataga bağlanmıştı ama ölüm işte insan kaldıramıyor. eşim götürmüyor beni cenaze evine. aklım orda ama gidersem de çok daha kötü olacağımı biliyorum. offff çok daraldım.. neyse bi sizinle konuşabiliyorum eşim ağlıyorum diye konuşmak istemiyor çünkü..
canımm çook haklısınn.. başka ne denebilir kii.. ama insanın yaptığının farkında olması büyük erdemm :teselli: belki çok acı ama hayat bizi bu şekilde olgunlaştırıyo sanırım... mesela biz eşimle kızıma hamşken yani daha 1 yıllık bile evli değilken sorunlarımızı çözmek için (ne sorunumuz varsa artık kaydirigubbakcemile3 ) sabahlara kadar oturup konuşurduk.. o zamanlar yazdıklarım ajandada arada bakıpokuyoruz.. çook gülüyoruzz.. ama o zamanlar eşime karşı olan tutumum şu an yok meselaa.. bazen ince düşünemeebiliyoruz.. insanızz.. kadınızz... hamileyizz.. zemuszemus herşey en kısa sürede yoluna giricektir canımın içi... birbirinizi sakın üzmeyinn... oğluşunuz var bakk artıkk.. onu da etkilemeyin olur mu bitanemm opuyorumnanaktankızlar hayat çok garip, hergün bir gün önce üzüldüğü şeyler çok basit geliyor insana. az önce eşimi uğurladım izmire gitti birkaç günlüğüne. biraz kafasını dinlemesi lazım. çok üstüne gidiyorum bazen elimde olmadan.
hayat zor, şartlar zor, sorumluluklar ağır biz karnımızda taşıyoruz bebeklerimizi onlarda beyinlerinde kalplerinde...
bir kez daha anladım bu bebek hem annenin hem babanın herşeyiyle hemde. bizim taşıyor olmamız her zaman her şartta bizim haklı ve ilgiye ihtiyacımız olduğu anlamına gelmiyor. tamam hormonlar altüst, yükümüz ağır, hamilelik zor.. ama baba olmaya hazırlanmak evin babası rolü de hiç hafif değil haberiniz olsun.
9 ay hamilelik, lohusalık bebeğin zor ayları derken bu süreç tamamen babaya yüklenmek için çok uzun.. şu bir gerçek ki; çoğumuz hamileyken çekilmez oluyoruz. aman haa kızlarr eşlerinize çok fazla yüklenmeyin onların da yükü en az bizim kadar ağır. nerden mi biliyorum ben az daha bu akşam evliliğimde çok derin yaralar açıyodum; aynı hataya siz düşmeyin... hayat müşterek sadece eşlerin omuzlarına yüklememek lazım..
çok dikkat et kendine ve bebişine cnmm.. çok özletme kendinii.. opuyorumnanaktangünaydın arkadaşlar birkaç gündür girememiştim. bugün fırsat varken bakayım dedim. nazlıcım başın sağolsun canım. allah sabırlar versin. dr gidecek olanlar iyi haberler alın gitmiş olanlar gözünüz aydın.arkadaşlar ben bir süre şehir dışında olacağım sanırım giremem ama fırsat bulusam hemen burdayım kendinize ve bebişlere iyi bakın. hepinizi öpüyoruz opuyorumnanaktan
iyi ol canım.sanırım dün akşam bişeyler olmuş canım...inşallah teZ zamanda ikinizde kafanızı toparlarsınız....herşey güzel olur inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?