2010 Nisan Anneleri

kızlar biz kahvaltı yapalım geliriz teyzoşlar görüşmek üzere öptük hepinizi

günaydın kızlar....
eşten konu açılmış bizde de özgenin dediği gibi.hayatı ikimize verseler burunlarını sokmasalar o kadar güzel ki....ikimiz arasında olan birşey için tartışmamışızdır.....ama maalesef evlilikler iki kişi arasında yaşanmıyor.enlenince evlendiğin kişinin ailesiylede evleniyorsun....
az önce eşim arradı kızlar dr bana yürüyüş verdiye nolur tek çıkma dışarı diyor.yanında illaki birisi olsun diyor.sonra ısrarla nedenini sorunca anlatmak durumunda kaldı.tüp bebekle ikizlerine hamile olan arkadaşının kardeşinin bebekleri erken gelmek istemiş.şu anda yana yakıla helikopter arıyorlarmış.sanırım annenin durumuda tehlikedeymiş öyle demişler eşime....kızlar dualarınızda o arkadaşıda eksik etmeyin....

tarhancım sanada günaydın canım iyiyim çok şükür.dün sabahtan beri oğluşum çok hareketli.uyutmadı pzar günü beni.bugünde öle..gerçi çok keyif alıorum hareketlerinden ama bundan sonra böle hareketli mi olcak acaba merak ediorum?

budebecim günaydın allah yardımcıları olsun valla bende bu erken doğum olayından korktum çok duymaya başladım bu aralar. herkes bir ay öncesinden doğuruyor ya.

ya kızlar şeker yüklemesinde sonucu yüksek çıkan varmı benim gibi?

canım günaydın.şeker yüklemesi yaptırmadım ama dr um şekerden şüphelenip diyet verdi bana.yaklaşık 15 gündür diyetteyim.bunun inşallah bebeğime zararı yoktur çünkü 2 kilo vermişim : (benneyaptımki

günaydın canım.güle güle git güle güle gel...fırsat bulduğunda gir bize kendinden haberler ver.....

günaydın canım.nasılsın*

iyi gibiyim canım seni sormalı?opuyorumnanaktan

aman iyi ol gelincik cim maşallah oğluşuna. dün gece benim oğluşumda bayağı tekmeledi. ne zaman babası yanında olmasa tekmeliyo bu sıpa babamı istiyorum diyor galibakaydirigubbakcemile3 üzgünüm kaancık babayı izmire kendi ellerimle yolladım 2 gün tekmelicen dahakaydirigubbakcemile3

benide diyetisyene yönlendirdi cnım 145 çok riskli bir rakam değil dedi ama anlamadım. ben zaten hamile kaldığımdan beri hiç kilo almadım bide verirsem nolcak bebiş nasıl beslencek?

iyi ol canım.sanırım dün akşam bişeyler olmuş canım...inşallah teZ zamanda ikinizde kafanızı toparlarsınız....herşey güzel olur inşallah....

benide diyetisyene yönlendirdi cnım 145 çok riskli bir rakam değil dedi ama anlamadım. ben zaten hamile kaldığımdan beri hiç kilo almadım bide verirsem nolcak bebiş nasıl beslencek?

maşallah canım ya hiç almadın mı ne güzel....canım ben çok değerlerden anlamıyorum nasıldır diye ama diyetle kontrol altına alınır.birde kendi dr un mu önerdi sana diyeti*

maşallah canım ya hiç almadın mı ne güzel....canım ben çok değerlerden anlamıyorum nasıldır diye ama diyetle kontrol altına alınır.birde kendi dr un mu önerdi sana diyeti*

140 sınır kabul ediliyor dedi drum. evet canım kendi dr um diyetisyene yönlendirdi.

canım sen sağlıklı beslendiğin için bebeğine zararı değil faydası dokunmuştur bence. ben de 1 haftada 1 kg vermişim iştahsızlık ve tiroit ilacından galiba. bebişlerimiz iyidir canım endişelenme olur mu?opuyorumnanaktan

canımmm.. çook gçmiş olsun bitanem yaa... o ilacı yazan dr. a da klava: nasıl bu kadar dikkatsiz olabiliyor dicem ama tiroit konusunu hatırlayınca pek de şaşırtıcı değil.. ama neyse ki daha iyiymişsin ilerki sayfalarda yazmışsın :))) canım yaa ne dicemm.. pek mide yanmam olmadığından hiç denemedim sakıncası falan da varmı hiiç bilemiyorum.. ama geçen gün telf. akadın yaşamdan msj gelmişti şimdi hatırladım.. çiğ patatesi katı meyve prresinde sıkıp suyunu içmek mide yanmasına reflüye iyi geliyomuş.. hıı yanılmamak için msj a baktım silmemeişim.. yanına havuç suyu da sıkıp karışık içilebilirmiş.. ama denemeden bi araştır derim tabi denemek istersen :) sadece aklıma geldiği için yazmak istedim sadece bi öneriydi... katlanılmaz olsa ben deneyebilirdim.. sonçta patates ve havuç :))
akannehir canımm inş. herşey en kısa zamanda yoluna girer...
canım çok geçmiş olsun... muhtemelen tansiyonun düşmüş canım... çook iyi biliyorum o durumu.. 6/3 olduğunda fln yaşıyorum bende genelde onu da :))) tekrar geçmiş olsun...
canmm neden öyle diyosun... bebişlerimiz sağ salim doğduklarında bu sıkıntıların acısını çıkarıcaz emin ol canım.. kaydirigubbakcemile5 hem o kadar da yüksek çıkmamış bencee... ufak bi diyet müdahalesiyle yoluna girer cnmm. opuyorumnanaktan
maşallah oğluna canımm... özlettin kendini canımm yaaa.. daha sık gir olmazmı opuyorumnanaktan
canımcım.. çoook büyük geçmiş olsunn... a.s. allahtan çok sıkıntı yaşamadan atlatmışsın.. rabbim bizi de meleklerimizi de korusun inş.. :Saruboceq:
:teselli: her şerde bir hayır vardır diye düşünüyorum cnmm.. inşallah bu zaman sizin için faydalı sonuçlanır... düzelir cnımm.. bakk kızınız da katılıcak size 3ay sonra opuyorumnanaktan
başın sağolsun nazlıcım... rabbim size ve ailesine sabır versin.. mekanı cennet olsun inş.. :Saruboceq:
canımm çook haklısınn.. başka ne denebilir kii.. ama insanın yaptığının farkında olması büyük erdemm :teselli: belki çok acı ama hayat bizi bu şekilde olgunlaştırıyo sanırım... mesela biz eşimle kızıma hamşken yani daha 1 yıllık bile evli değilken sorunlarımızı çözmek için (ne sorunumuz varsa artık kaydirigubbakcemile3 ) sabahlara kadar oturup konuşurduk.. o zamanlar yazdıklarım ajandada arada bakıpokuyoruz.. çook gülüyoruzz.. ama o zamanlar eşime karşı olan tutumum şu an yok meselaa.. bazen ince düşünemeebiliyoruz.. insanızz.. kadınızz... hamileyizz.. zemuszemus herşey en kısa sürede yoluna giricektir canımın içi... birbirinizi sakın üzmeyinn... oğluşunuz var bakk artıkk.. onu da etkilemeyin olur mu bitanemm opuyorumnanaktan
çok dikkat et kendine ve bebişine cnmm.. çok özletme kendinii.. opuyorumnanaktan

iyi ol canım.sanırım dün akşam bişeyler olmuş canım...inşallah teZ zamanda ikinizde kafanızı toparlarsınız....herşey güzel olur inşallah....

hepimiz için herşey çok güzel olacak, zor günler geçecek, bebişler kucaklarımızda salına salına gezecez hepimiz. ve o bebişler anne karnında onları üzdüğümüz için bir sürü yaramazlık yaparak bizi cezalandıracaklar:asigim::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…