2010 Nisan Anneleri

bu arada geçmişle direk sayfaya daldım.. :)))

herkeseee günaydınlarrr... mutlu,huzurlu,sağlıklı bir gün diliyorumm... öpüyorumm ayrıca da herkesii...

biz haftasonumuzu ablamızın performans ödevleriyle geçirdik... nihayet bitti... daha doğrusu dün öğlen bitti ... dün sabah çamaşır makinamız çalışmamasının şkuyla uyandım resmen... vee benim zekii kocam arkasını açıp tamir olayına girişince tamamen pert oldu sandımm.. birden sular akıtmaya falan başladı.. neyse ben o sinirler makinede ıslak olan çamaşırları eltime verip sinirden ölen bir halde :)) kendimi evden dışarı atmak istedim... kahvaltıda da doğru dürüst bişey yememiştim.. ailece (kızım oğlum ve biz :)) kapalı piknik alanı tarzında bir yere gittik.. ordan da havanın 2 gündür ılık hafifesintili olmasından faydalanıp dere kenarında bi yerde çekirdek fln çitledik :)) akşam geldik ordan da :))ama bir yemişim kızlarr.. et ürünleri yemeyen ben :))) sabah kalvaltımı bile eşimin zorlamasıyla yedim yani :))) oğluma yarasın inş..

gece de sanırım tokluktan :)) bir sağa bir sola döndüm.. elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemedim... ağrım falan yoktu da yatakta bir türlü rahat edemedim.. ilk kez oldu bu da.. :)) oğlum da sağolsun içimde göbekmi attı et ürünleri sayesinde yoksa taklalar mı attı anlayamadığım bi şekildelöngürt löngürt döndü durdu.. saat 3ü geçiyodu en son saate baktığımda) sabahtan beri de ayı maşallah kuzuma...

ayy ne uzattımm... :))) dün giremeyince bayaa biriktirmişim içimde sanırım... hıı bu aradaa yemekten gelince bi çare makinayı çalıştırdım.. ve arkası açık bi şekilde banynun orta yerşndeolmasına rağmen tıkır tıkır çalıştı :))) hahaheheh ayy ne güldük hee.. hala da çalışıyoo.. olan kocamın o kadar yediği lafa ve beni sakinleştirmek için saçtığı paralara oldu :))) sefamm olsunnn :)))

Son düzenleme:

merabalar refiyecim doktorlardan çekiyom bu aralar:) çiğ patates dimi o sölediğin ıyyy en çaresiz anımda bir deniyeyim bakalım:)) çok teşekkür ederim ilgin için hayatım.
eşinle uyumlu olduğunuz belli zaten. allah bozmasın mutluluğunuzu. bizim ilişkimizde huzursuz huysuz olan benim ama bebişlerimiz bizide babalarını da olgunlaştırcak birbirmizle uğraşacak halimiz kalmayacak inşallah:asigim::asigim:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben yediklerin sadece oğluşuna değil çamaşır makinesine de yaramış canımkaydirigubbakcemile3 sefan olsun valla makinede düzeldiğine göre senden keyiflisi yokturkaydirigubbakcemile3

canım inşallah dediğin gibidir.göktuğ inşallah kilo alıyordur.sende hemen vermişsin.sen tiroit ilacını 4 e bölüp 3 ünü alıyordun dimi?kan tahlilini hangi sıklıkta yaptıracaksın....

ayy kızlar şimdi şirketten bi arkadaşın eşi doğum haberi aldı eşi sancılanmış doğuma gitti.ayy nasıl titriyodu nasıl ağlamaklıydı koca adam bi görseniz öle duygulandım ki..allah yardımcısı olsun ne güzel bikaç saate kızına kavuşacak..

günaydın kızlar...
nasılsınız hafta sonundan beri.ademir47 ye ne olmuş boşanıyorum yazmış gitmiş.(( çok zor bir dönem bu kocalarımızın bizi anlamasını bekliyoruz ama sürekli.bazen ipin ucu kaçıyor.oturup sakin kafayla düşünmesi en güzeli.bazen ben bile kendimi tanıyamıyorum. sinirler iice laçkalaştı.herkesin huzurlu bir hamilelik geçirmesi dileğiyle...

kaydirigubbakcemile3 tuğbacım.. valla yediklerim bana mı oğluma mı makinayamı yaradı orasını allah bilir artık.. ama eşime yaramadı o hesabı görünce kaydirigubbakcemile3 eşimle uyumluyuzdur cnım.. ama seninde dediğin gibi kıyaslamak gerekirse ben daha uyumsuzun sanırım :))) eşim terazi burcu.. adamcağız ortalığı dengeliyim derken çatlıcak bigün :))) iyi temennilerin içi çokk sağol bitanemm.. amiinnn... hayat ve yaşanılanlar hepimizi olgunlaştırıyo canım benim... sular bulanmadan durulmaz derdi babaannem :)) inş. siz de kısa zamanda süüpperr huzurlu mutlu hayatınıza devamm ediceksiniizz... kii ben büyük bir sorun olduğunu da sanmıyorum sakın yanlış anlama beni ama kendi yaşadıklarımdan yola çıkarak :)))) evlatlarınızla :lepi: uzuunn mutlu huzurluu bir ömür diliyorum tüm kalbimle cnım eşinle ikinizee :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile5
canım bizim oğlanlar doğunca hayatımızda herşey çok güzel olacak inşallah........yaramazlıklarından bahsedeceğiz o zaman.hele de yürüdükleri zaman herşeyi yere fırlatacaklar.çok tatlı olacaklar çoooookkkkkkkk.canım ocak annelerinin bebeklerine baktın mı çok tatlılar ya....:asigim:

gelincik... ne heyecan verici bi durum canım yaa... rabbim oyalanmadan sağ salim bir avazda kurtarsın inş..

ayy ne isterdim eşimi arayıp sancılandığımın haberini vermeyi... ama malesef ben çociklerimikendim çıkaramıyorum :)))dr. lar sağolsun ben uyurken alıveriyolar :))) inş. oğlum da ablası gibi zamanını bekler.. zamansız ağrılı sancılı gelmeye kalkmaz inş... normali en güzeli ama 1 sezeryandan sonra riskli diye diyorum yanlış anlaşılmasın :))

yasmin.. günaydın cnımm... sakin kafayla düşünmek herzaman hepimiz için en iyisi bence de. geri dönüşü olmayan yollara girmedenn ...

İNŞALLAH VAKTİ ZAMANI GELDİĞİNDE BİZDE BÖYLE DOĞUMA GİDERİZ.NE GÜZEL YA........

Valla ben d.rgibi aşısı oldum bir skıntısını yan etkisini de görmedim.
opuyorumnanaktan

Çok geçmiş olsun canım yaaa.Valla şok oldum ve çok üzüldüm.Şimdi iyi olmanada çok sevindim.Çok çok geçmiş olsun tekrar.

Başın sağolsun canım.Yapabileceğimiz bişi var mı?

günaydın canım nasılsın*

İyiyim canım ne olsun geçmişi okuyorum halazemuszemus
Neler olmuş haftasonu böyle...

kızlar biz geldik teyzoşlar bir güzel kahvaltımızı yaptık geldik bu arada yengemde hamileymiş çok mutlu oldum onlarda evleneli 8 sene oldu bu ikinci olacak bir kızları vardı çok istiyolardı ikinciyi dayımda şimdiden bir heyecan bir heyecan sanki ilk çocukları olcakmış gibi heyecanlılar az önce konuştum telefonda belki bu akşam yanlarına gideriz bakalım ayy dedim yengeme ayağımı sürüdüm dedim oda evet deyip gülüyodu yenge diyorum ama kız benimle yaşıt bu arada:)))) ilkokula gidende kızı var ayyy diyorum ben yaşlandım diyordum senin yanında gerçi o liseden sonra evlendi sanırım o yüsden:)))

canım sen aşı olmuşsun ne güzel atmışsın sıkıntıyı üzerinden.aşı yaptırırkrn ağrı,ateş belirli bi yan etki olur dediler mi?

gelinciğim inşallah o güzel anları bizlerde yaşarız vakti zamnı gelince ayyy ben eşimi düşünemiyorum sanırım adam bayılır heyecandan birde öyle şeylerde çok sulu gözlü oluyo benim kociş hemen ben ameliyathaneye grerken dolar gözleri kıyamam yaa en ufağından tedavi aşamasında yumurtalarım toplanacağı gün hemşire bile dayanamamış eşime sen git dışarda dolaş bitince ararım demiş adamcağız kendini yiyomuş çünkü banada hemşire senin koca kendini yiyordu burda yollamasam dedi ne olursa olsun kızlar ben öyle düşünüyorum yinede hamilelik boyunca kahrımızı çeken yine onlar herşeyin bizim için iyi olmasını bebişimiz için iyi olmasını bizler kadar onlarda düşünüyoŞeniz

AFİYET OLSUN CANIM.YARASIN GİZEMİMİZE....GÖZÜNÜZ AYDIN NE GÜZEL BİR BEBEK DAHA GELİYORopuyorumnanaktan

AFİYET OLSUN CANIM.YARASIN GİZEMİMİZE....GÖZÜNÜZ AYDIN NE GÜZEL BİR BEBEK DAHA GELİYORopuyorumnanaktan

saolasın dünürcüğüm benim evet yaaa çok mutlu oldum yaaaa kıyamam bendünürcüğüm gizemin selamı göktuşa tekme attı bak şimdi tam sana yazarken ne zamn gideceksin canım doktora ben ayın 6da gideceğim şeker yüklemesi için ayın 4.de tetenoz aşımın 2.si var sağlık ocağında ayy bu şeker yüklemeside beni çok korkuttu şimdi ben dayanamıyorum nerdeyse hergün bitane çikolata yiyorum yaaaa:çok üzgünüm:

kızlarr hepinizii öpüyorum... çıkıyorum şimdilik.. kızımın okul saati... dönüşte inş.biri baskın yapmazsa :) ve yaramaz oğlum rahat verirse biraz uyumak istiyorum.. uykusuzlktan gözlerim acıyo sankii.. sabahta yatmadım eşim gidince.. uyursam yemek okul fln ancak akşam girerim.. uyumazsam okul dönüşü burdayım :)))

iyi bakın kendinize ve bebişlerinizee.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…