saolasın dünürcüğüm benim evet yaaa çok mutlu oldum yaaaa kıyamam bendünürcüğüm gizemin selamı göktuşa tekme attı bak şimdi tam sana yazarken ne zamn gideceksin canım doktora ben ayın 6da gideceğim şeker yüklemesi için ayın 4.de tetenoz aşımın 2.si var sağlık ocağında ayy bu şeker yüklemeside beni çok korkuttu şimdi ben dayanamıyorum nerdeyse hergün bitane çikolata yiyorum yaaaa:çok üzgünüm:
canım sen aşı olmuşsun ne güzel atmışsın sıkıntıyı üzerinden.aşı yaptırırkrn ağrı,ateş belirli bi yan etki olur dediler mi?
canım inşallah dediğin gibidir.göktuğ inşallah kilo alıyordur.sende hemen vermişsin.sen tiroit ilacını 4 e bölüp 3 ünü alıyordun dimi?kan tahlilini hangi sıklıkta yaptıracaksın....
kaydirigubbakcemile3 tuğbacım.. valla yediklerim bana mı oğluma mı makinayamı yaradı orasını allah bilir artık.. ama eşime yaramadı o hesabı görünce kaydirigubbakcemile3 eşimle uyumluyuzdur cnım.. ama seninde dediğin gibi kıyaslamak gerekirse ben daha uyumsuzun sanırım :))) eşim terazi burcu.. adamcağız ortalığı dengeliyim derken çatlıcak bigün :))) iyi temennilerin içi çokk sağol bitanemm.. amiinnn... hayat ve yaşanılanlar hepimizi olgunlaştırıyo canım benim... sular bulanmadan durulmaz derdi babaannem :)) inş. siz de kısa zamanda süüpperr huzurlu mutlu hayatınıza devamm ediceksiniizz... kii ben büyük bir sorun olduğunu da sanmıyorum sakın yanlış anlama beni ama kendi yaşadıklarımdan yola çıkarak :)))) evlatlarınızla :lepi: uzuunn mutlu huzurluu bir ömür diliyorum tüm kalbimle cnım eşinle ikinizee :Saruboceq:
ayyy sorma canım harikalar maşallah sıpalara darısı başımızaopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
canım bizim oğlanlar doğunca hayatımızda herşey çok güzel olacak inşallah........yaramazlıklarından bahsedeceğiz o zaman.hele de yürüdükleri zaman herşeyi yere fırlatacaklar.çok tatlı olacaklar çoooookkkkkkkk.canım ocak annelerinin bebeklerine baktın mı çok tatlılar ya....:asigim:
kızlarr hepinizii öpüyorum... çıkıyorum şimdilik.. kızımın okul saati... dönüşte inş.biri baskın yapmazsa :) ve yaramaz oğlum rahat verirse biraz uyumak istiyorum.. uykusuzlktan gözlerim acıyo sankii.. sabahta yatmadım eşim gidince.. uyursam yemek okul fln ancak akşam girerim.. uyumazsam okul dönüşü burdayım :)))
iyi bakın kendinize ve bebişlerinizee.....
iim fundacım umarım sende iyisindir topik pek bi sessiz işyerinde oldugum için bende işlerden fırsat buldukça bakıyorum cvp yazabiliyorum bazen çok gecikiyor cvplar onun için
ya kızlar bu ara kuzey paşa 'da çok sakin anlamdım ben mi evham yapyrıum acaba???
normalde çok hareketliydi ama bikaç gündür kuzucumun tekmesi çok az, normalde yerimdem oturtmazdı beni ama......
Seni yormaktan yorulmuştur güzelim.Merak etme ya da uyumuştur.
fundacım arkadsına çok gecmiş olsun inşlh bebişi sağlıkla büyür çok minik doğmuş çünkü....öfff işte stres fena etkliyo bizleri ne yapcaz sinirlenmiycez işte ama olmuyo dualrım arkadsın ve bebişi için....
fundacım valla kuzey iyi olsunda tepikleisn bol bol hiç sorun değil,rahatsız etsin istediği kadar.....sadece o iyi olsun.....
amin canım.Rabbim herşeyin hayırlısını versin.kızlar ben çok korkuyorum erken doğum yapmaktan...
birde bir arkadaşımın doğum yaptığından bahsetmiştim size bugün 9 günlük. ama malesef bebeğimizde problem çıktısarılık olmuştu normal olarak ama baya yükseldi. çocuk hastanesinde yatırdılar bir süre. şimdi sarışığı atlattı ama yapılan kontrollerde aort damarının dar olduğu çıktı. hızlı nefes alıp vermesinden drlar şüphelenmiş. şimdi bebeğimiz üniversite hastanesinde sanırım ameliyat olacak... nolur dua edin kızlar toprak bebek ii olsun. allah annesine babasına dayanma gücü versin. çünkü çok kötü durumdalar.
geçmiş olsun canım.Allah bir daha göstermesin.meraba arkadaşlar haftasonu sessizliği sarmış topiğimizi.
öncelikle dün çok yoğundum bir türlü fırsat bullupta yazamadım jnazcım çok güzel haberlerle gelmişsin gözün aydın maşallah 1 kg lık paşamıza çok sevindim herşeyin yolunda olmasına ve kansızlığın için doktorunun olumul konuşmasınaopuyorumnanaktan
kızlar biz dün çok kötü bir gece geçirdik oğluşum ve eşimle. malum 1 haftadır iştahım yok diye mızırdanıyodum dün arkadaşlar bizi yemeğe çağırdı bende biraz kendimi zorlamışım heralde fazla yemek için. eve geldikten sonra gece ütüste istifra ettim. öğürmekten nefes alamıyodum. hamileliğin başından beri hiç kusmam olmamıştı. birde böyle zehirlenmiş gibi üst üste dakikalarca çıkarınca eşim hemen arkadaşları aradı. hastaneye gittik. boğazım tahriş olunca biraz kan da gelmişti tabi eşim o kanı tuğba kan kusuyo diye yorumlayınca çok panikledi. bende öğürmekten nefes alamadığım ve de konuşamadığım için tahrişten olduğunu da anlatamadım. neyse gebzede geceleri kadın doğumcu nöbetçisi olan tek bir özel hastane var oda eski doktorumun hastanesi. hani bana şu tiriot tahlillerini yaptırmayan doktorklava: şansımıza da o doktor nöbetçiymiş tabi tanımadı bile beni. ultrasonda baktı bebeğin iyi hamilelikte kusma normal dedi. bulantı için bir ilaç yanma için de reniie yazdı yaırn kendi doktoruna git bebek iyi dedi.
bebeğin iyi olmasına çok sevindik tabi. geldik eve hava alınca da bayağı açıldım. tabi gece mide yanması ve tahriş olmuş boğaz yüzünden yine sabaha kadar uyuyamadım ama neyseki bugün tatildide sabah bol bol uyudum:) haa bu arada o doktoru hala öldürmek istiyorum adamın verdiği mide ilacının propektüsünde gebeliğe bağlı kusmalarda kullanılmamalıdır yazıyor inanabiliyormusunuz ha birde emziren annelerde kullanılmamalıdır yazıyor. bir tane aldım bi daha da almıcam pazartesi kendi doktoruma soracam bakalım ne yapabiliriz. mide yanmaları kötü boyutlara varmaya başladı artık bende anlıycağınız.. artık yemek yesem de yemesemde sıkıntı yaşıyorum:sinifsinif: nazar değdi galiba çok güzel giden hamilelik bugünlerde kabusa döndü:sinifsinif:
çok geçmiş olsun canımslm kızlar nerdeyse 1 aydır aranızda yoktum hepinizi çok özledim
malesef hastalıkla uğraşıyodum birdenbire ateşlendim ve 10 gün ateşliydim son 4 5 gün iyice arttı bende bebeğe bişey olup olmadığına bakmak için kendi dr.uma gittim allahtan çok sağlıklıydı hiçbişeyi yoktu ateşimi sorunca dr.um domuz gribinden şüphelendi ve başka bölümlere gönderdi ordada domuz gribisin dediler ilaç verdiler ve hastaneye yatırmak istediler yada ankaraya sevk edelim dediler o kadar korktumki eşimde çok korktu duyunca şok olduk
bende yatmak istemedim annem istanbula gitmişti akrabaların yanına hemen onu ardım hepsi buraya gel dediler bende dr.la konuştum gidebilirsin dediler hemen istanbula gittik hasekideki enfeksiyon bölümüne hemen antibiyotik yazdılar bide kan testi yapıldı hafif bi enfeksiyon var dediler hastaneye yatırırsak daha çok mikrop kaparım diye evde tedaviye başladılar domuz gribi testide yasaklanmış bi türlü yapmadılar sedece kan kültürü testi yapıp ondada anlaşılıyomuş onuda tekrar ateşlenip gidersem yaparlarmış bende ilacımı kullanmaya başladım ama akşam yine çok ateşlendim sonra yine çok ateşlendim ve kan kültürü yaptılar sonucuda 1 haftada çıkıyomuş idrar kültürüde yapıldı sonuçları beklerken ilaçlar çok iyi geldi ve bidahada ateşim çıkmadı sonra sonuçları aldık allahtan ilaçlar iyi gelmiş ve temiz çıktı hafif bi şekilde atlatmışın dediler
ama nasıl korktuğumuzu anlatamam tv lerde de habire hamilelerde risk daha çok falan diye haberler çıkıyodu bi ara öleceğimi bile düşündüm eşim sürekli ağlıyodu ama sonradan toparladım kendimi ve atlatıcam dedim allaha şükür hepsi geçti ve şimdi bebişimde bende çok iyiyiz
Düzelir inşallah canım.inan eşlerimizde ağır yük altında.gerçi eşim bana yine ne yaptım ters ters bakıyorsun dediğinde cinlerim tepeme çıkıyor ama.........ii akşamlar kızlr.dün gece yazdığım konuyla ilgili konuşmak isyemiyorum. sadece kocamla biraz süre tanıdığımızı bilin. düzelir mi bilmem. kimse yok buralarda ben bi gidip diğer topiclere bakam. sabah görüşürük...
başın sağolsun canım.merhaba arkadaşlar... geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. sabah dinlendikten sonra kendime geldim. hatta gezmeğe bile gittim. arkadaşımızın mandalin bahçesine gittim. kovalarca mandalin topladım. çok huzurlu bir gün geçirdim derken az önce yengemin vefat haberini aldım. Hastaydı uzun zmandır yataga bağlanmıştı ama ölüm işte insan kaldıramıyor. eşim götürmüyor beni cenaze evine. aklım orda ama gidersem de çok daha kötü olacağımı biliyorum. offff çok daraldım.. neyse bi sizinle konuşabiliyorum eşim ağlıyorum diye konuşmak istemiyor çünkü..
ya kızlar bu ara kuzey paşa 'da çok sakin anlamdım ben mi evham yapyrıum acaba???
normalde çok hareketliydi ama bikaç gündür kuzucumun tekmesi çok az, normalde yerimdem oturtmazdı beni ama......
Merhaba kızlar.a.s.Nasılsınız?
Ben bir geçmişe bakıp geleyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?