2010 Nisan Anneleri

canım ben 9 unda gideceğim....inşallah iyi çıkar hepimizin sonuçları...ben tetanoz aşısının 2. dozunu vurdurmayacağım canım.doğumdan sonra 5 e tamamlayıp ömür boyu koruma sağlanıyomuş 5 doz vurulunca....
benim oğlan dünden beri çok sakin.çok fazla tepik atmıyo....

canım inşallah dediğin gibidir.göktuğ inşallah kilo alıyordur.sende hemen vermişsin.sen tiroit ilacını 4 e bölüp 3 ünü alıyordun dimi?kan tahlilini hangi sıklıkta yaptıracaksın....

EVET CANIM 3/4 ALIYORUM 3 HAFTA sonraya tekrar tahlil dedi 2 haftamız kaldı yani:)

saol canım benim. işten güçten ben yetişipde cevap yazana kadar gitmişsin sen tatlım öpüyorum seniopuyorumnanaktan
ayyy sorma canım harikalar maşallah sıpalara darısı başımızaopuyorumnanaktan

benim yerime de uyu canımcımopuyorumnanaktan

iim fundacım umarım sende iyisindir topik pek bi sessiz işyerinde oldugum için bende işlerden fırsat buldukça bakıyorum cvp yazabiliyorum bazen çok gecikiyor cvplar onun için

iim fundacım umarım sende iyisindir topik pek bi sessiz işyerinde oldugum için bende işlerden fırsat buldukça bakıyorum cvp yazabiliyorum bazen çok gecikiyor cvplar onun için

bende iyiyim canım.gerçekten bu günlerde topik çok sessiz.bende şimdi ders çalışacağım.sana kolay gelsin canım....

ya kızlar bu ara kuzey paşa 'da çok sakin anlamdım ben mi evham yapyrıum acaba???
normalde çok hareketliydi ama bikaç gündür kuzucumun tekmesi çok az, normalde yerimdem oturtmazdı beni ama......

ya kızlar bu ara kuzey paşa 'da çok sakin anlamdım ben mi evham yapyrıum acaba???
normalde çok hareketliydi ama bikaç gündür kuzucumun tekmesi çok az, normalde yerimdem oturtmazdı beni ama......

canım bazen göktuğ da öyle yapıyor.bir bakıyosun çok hareketli bir bakıyosun çok sakin.mesela cumartesi tepikten beni uyutmadı,gerçi ben onun tekmesini doya doya seveyim diye uyunadım,dün de biraz iş yaptım ayaktaydım hep yorgunluktan hep uyudu.gece tekme attı uyandırdı beni.az öncede kuran okudum nasıl hareketli....arada oluyor yani canım öyle...
az önce eşimin arkadaşının kardeşinden haber geldi erken doğumla dünyaya gelmiş bebekler.6.5 aylık hamileydi kadın.eşiyle tartışmış,stresleri varmış falan...bebeklerden birini kaybetmişler,diğeride kuvezdeymiş.....Allahım inşallah o yaşar....birde ne ilginç ki ne ambulans helikopter bulabilmişler ne de kendilerini kabul eden bir hastane ya.devletin hastanesi bile kabul etmemiş hecettepe,samsun tıp falan.........klava:

fundacım arkadsına çok gecmiş olsun inşlh bebişi sağlıkla büyür çok minik doğmuş çünkü....öfff işte stres fena etkliyo bizleri ne yapcaz sinirlenmiycez işte ama olmuyo dualrım arkadsın ve bebişi için....
fundacım valla kuzey iyi olsunda tepikleisn bol bol hiç sorun değil,rahatsız etsin istediği kadar.....sadece o iyi olsun.....

inşallah canım herşey iyi olur onlar için baya etkiledi beni.çok sağol tatlım....evet bebeklerimiz iyi olsunda hep hareket etsinler....istedikleri kaar rahatsız edebilirler....

herkese güzel bir hafta diliyorum.biraz geçmişe baktım
amin canım.Rabbim herşeyin hayırlısını versin.
geçmiş olsun canım.Allah bir daha göstermesin.
çok geçmiş olsun canım
Düzelir inşallah canım.inan eşlerimizde ağır yük altında.gerçi eşim bana yine ne yaptım ters ters bakıyorsun dediğinde cinlerim tepeme çıkıyor ama.........
başın sağolsun canım.
Allah sizlere sabır versin.

merak etme canım.onlarında dinlenmeye ihtiyacı var.dar bir alanda dön ha dön.belki başları dönüyordur.sırnaşık şey

fundacığım inşallah arkadaşın ve bebişi iyi olur canım yaaa işte hiç bişeyi kafaya takmamak lazım ama nasıl olacksa yaaa(( canım neden kabul etmezki hastahaneler küçük bir can ve anne önemli olan yaa off off .bende ders çalışıyorum aradada bakıyorum buraya canım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…