2010 Nisan Anneleri

ya kızlar bu ara kuzey paşa 'da çok sakin anlamdım ben mi evham yapyrıum acaba???
normalde çok hareketliydi ama bikaç gündür kuzucumun tekmesi çok az, normalde yerimdem oturtmazdı beni ama......

Benimki de öyle.dün hiç durmadı,bugün de sabah 7.00 az önceye kadar hiç hareket etmedi.gece de sırtüstü yatmışım,2 kez uyandım,bişi olsu sandım,annelik zor valla.daha anne karnında başlıyo endişeler evhamlar....o kadar tatlı pasta yedim bana mısın demedi,cok fenalar:))

inşallah canım iyi olur ne güzel sen ders çalışıyomuşsun bende yemek yiyeyim öyle başlayacağım....

kızlar neyse görüşrüz öptüm sizi teyzoşlar ben gideyim biraz daha test çözeyim

ayşe denizcim geçmiş olsun.cicilerinize bayıldım bu arada.
ben hiç ağrı kesici kullanmıyorum.bende doktoruma sorayım ,kullanabileceksem niye kendime işkence edeyim ki.
herkese iyi akşamlar.

Ezgiciğim geçmiş olsun canım.

Almina bende canım sağ bacağımdan çok çekiyorum

Allah rahmet eylesin nazlıcığım başka acı göstermesin.

Tuzlu suyla ve adaçayıyla gargaraya devam canım.

Allah sabır versin.Birini kaybetmişlerDiğeri inşallah sağlıklı olarak yaşar canım.

Gözünüz aydın zeyracığım.

merhaba canım nasılsın mehtapcığım?

mehtapcığım hoşgeldin canım nasılsına.s.
Hoşbuldum fundacığım,zeynocuğum.Gece 3,30 dan 7 ye kadar ayaktaydım mide ağrısından.Geçecek birgün inşallah.

sorma tatlım ya dün bi iki tekmeden baska bişi yapmadı bu vakit oldu , şimdi de nası tekmeliyo paşam,anca anneyi üzsün meraklandırsın yemek yedim başaldı oynamaya ohoo coştu bende konuşuyrum onunla annecim karnınmı açtı senin falan ,bitanem ya sanki her dediğime tepki veriyo kıyamam ben ona.....
canım benim valla annelik çok zormuş,şimdiden hayatımı ona endeksli yaşıyorum....

Arkadaşalar bayağı bir kimse hastalanmış. geçmiş olsun herkese. Ezgicim geçmiş olsun, zor bir zaman geçirmişsin.
Nazlıözger başınız sağolsun. Allah sabır versin.
Ademircim, ins bu zaman hayırlara vesile olur. Bebişiniz için herşey yoluna girer.
ılke_nurcum, bende kocacığımı çok kırdım geçen hafta. Sorma nasıl pişmanım bende. Sende aynısını yaşamışsın. Ona şöyle güzel bir yemek hazırlayacağım. Bu hafta hep onun sevdiği yemekleri yapacağım. ınsanlık işte biz kırıyoruz, sonrada biz üzülüyoruz. klava:

merhaba kızlar,istanbul da ki annişlere bi sorum olacak.alışveriş için eminönü ne giden var mı? geçmişi okuyamıyorum eğer böyle bir muhabbet olduysa kaçırmış olabilirim kusura bakmayın.

canım bendee o kadar pişmaın kiii ( canım kocam hiçte birşey demedi kırmadı beni.. :asigimnca bağırmama rağmen ( :asigim:bende o okuldan gelmeden güzel bir yemek yapayım bari:)) güzel fikir canım :)) opuyorumnanaktan

Yaa kızlar 2010 ocak annelerine baktım hepsi teker teker dogurmuş aralık annesi olmuşlar.biz de mart mı olcaz ne,benim beklenen tarih 16.04.10 .en azından mart sonu olsun istiyorum...lmaz:

merhaba kızlar,istanbul da ki annişlere bi sorum olacak.alışveriş için eminönü ne giden var mı? geçmişi okuyamıyorum eğer böyle bir muhabbet olduysa kaçırmış olabilirim kusura bakmayın.

canım ben gitmeyi planladım fiyat olarak çok uyugun diye duydum,fakat fiyat olarak birebir aynısını ve kalite olarakta aynı bulunca semt pazarından aldım herseyi.....
zaten hepsi kapalı kutulu takımlardı ve kaliteliydi....
yalnızca kendime alacağım pijama kaldı onuda bakırköyden halletcem bu hafta her yer kırmızıya boyanmıştı yeni yıl için oyuzden bulamadım .......

Yaa kızlar 2010 ocak annelerine baktım hepsi teker teker dogurmuş aralık annesi olmuşlar.biz de mart mı olcaz ne,benim beklenen tarih 16.04.10 .en azından mart sonu olsun istiyorum...lmaz:

Canım, ins sağlıklı olsunlarda. Çok küçük ve erken gelmeleri insanı korkutuyor. Bir yandan biranda kavuşmak istiyorsun. Bir yandanda anne karnında geçireceği hergün onlar için çok önemli. kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…