ya kızlar bu ara kuzey paşa 'da çok sakin anlamdım ben mi evham yapyrıum acaba???
normalde çok hareketliydi ama bikaç gündür kuzucumun tekmesi çok az, normalde yerimdem oturtmazdı beni ama......
fundacığım inşallah arkadaşın ve bebişi iyi olur canım yaaa işte hiç bişeyi kafaya takmamak lazım ama nasıl olacksa yaaa(( canım neden kabul etmezki hastahaneler küçük bir can ve anne önemli olan yaa off off .bende ders çalışıyorum aradada bakıyorum buraya canım:))
Kızlar..
Dişim çatlamış ortadan dolgu olan dişim o kadar çok ağrıyor kimafoldumben
Ezgiciğim geçmiş olsun canım.slm kızlar nerdeyse 1 aydır aranızda yoktum hepinizi çok özledim
malesef hastalıkla uğraşıyodum birdenbire ateşlendim ve 10 gün ateşliydim son 4 5 gün iyice arttı bende bebeğe bişey olup olmadığına bakmak için kendi dr.uma gittim allahtan çok sağlıklıydı hiçbişeyi yoktu ateşimi sorunca dr.um domuz gribinden şüphelendi ve başka bölümlere gönderdi ordada domuz gribisin dediler ilaç verdiler ve hastaneye yatırmak istediler yada ankaraya sevk edelim dediler o kadar korktumki eşimde çok korktu duyunca şok olduk
bende yatmak istemedim annem istanbula gitmişti akrabaların yanına hemen onu ardım hepsi buraya gel dediler bende dr.la konuştum gidebilirsin dediler hemen istanbula gittik hasekideki enfeksiyon bölümüne hemen antibiyotik yazdılar bide kan testi yapıldı hafif bi enfeksiyon var dediler hastaneye yatırırsak daha çok mikrop kaparım diye evde tedaviye başladılar domuz gribi testide yasaklanmış bi türlü yapmadılar sedece kan kültürü testi yapıp ondada anlaşılıyomuş onuda tekrar ateşlenip gidersem yaparlarmış bende ilacımı kullanmaya başladım ama akşam yine çok ateşlendim sonra yine çok ateşlendim ve kan kültürü yaptılar sonucuda 1 haftada çıkıyomuş idrar kültürüde yapıldı sonuçları beklerken ilaçlar çok iyi geldi ve bidahada ateşim çıkmadı sonra sonuçları aldık allahtan ilaçlar iyi gelmiş ve temiz çıktı hafif bi şekilde atlatmışın dediler
ama nasıl korktuğumuzu anlatamam tv lerde de habire hamilelerde risk daha çok falan diye haberler çıkıyodu bi ara öleceğimi bile düşündüm eşim sürekli ağlıyodu ama sonradan toparladım kendimi ve atlatıcam dedim allaha şükür hepsi geçti ve şimdi bebişimde bende çok iyiyiz
Almina bende canım sağ bacağımdan çok çekiyorumhanımlar kımseden ses cıkmıyor ordamsınız.buarada bende sol bacagımın en ust eklemınde ıce dogru acayıp agrılarım oluyor ya soluma yatamıyorum yattımmı hemen agrımaya baslıyor aslında bebekler en ıyı sola dogru yatınca oksıjen alırlarmıs ama malesef sızlerde boyle agrı yasıyan varmı?ayrıca goguslerdekı kasınma da cabası kanatıcam dıye korkuyorum vallahi:kedi:
Allah rahmet eylesin nazlıcığım başka acı göstermesin.merhaba arkadaşlar... geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. sabah dinlendikten sonra kendime geldim. hatta gezmeğe bile gittim. arkadaşımızın mandalin bahçesine gittim. kovalarca mandalin topladım. çok huzurlu bir gün geçirdim derken az önce yengemin vefat haberini aldım. Hastaydı uzun zmandır yataga bağlanmıştı ama ölüm işte insan kaldıramıyor. eşim götürmüyor beni cenaze evine. aklım orda ama gidersem de çok daha kötü olacağımı biliyorum. offff çok daraldım.. neyse bi sizinle konuşabiliyorum eşim ağlıyorum diye konuşmak istemiyor çünkü..
Tuzlu suyla ve adaçayıyla gargaraya devam canım.kızlar bu arada benim dişlerim hala kanıyo ve şiştiler iyicene yaaa doktorum dişçiye gitmene gerek yok dedi fırçala dedi yok olmuyo zaten fırçalıyodum sabahları her kalktığımda diş kanamamsı bıktım yaaa offf offf hamilelikten sonra geçer dedi doktorum
Allah sabır versin.Birini kaybetmişlergünaydın kızlar....
eşten konu açılmış bizde de özgenin dediği gibi.hayatı ikimize verseler burunlarını sokmasalar o kadar güzel ki....ikimiz arasında olan birşey için tartışmamışızdır.....ama maalesef evlilikler iki kişi arasında yaşanmıyor.enlenince evlendiğin kişinin ailesiylede evleniyorsun....
az önce eşim arradı kızlar dr bana yürüyüş verdiye nolur tek çıkma dışarı diyor.yanında illaki birisi olsun diyor.sonra ısrarla nedenini sorunca anlatmak durumunda kaldı.tüp bebekle ikizlerine hamile olan arkadaşının kardeşinin bebekleri erken gelmek istemiş.şu anda yana yakıla helikopter arıyorlarmış.sanırım annenin durumuda tehlikedeymiş öyle demişler eşime....kızlar dualarınızda o arkadaşıda eksik etmeyin....
Gözünüz aydın zeyracığım.kızlar biz geldik teyzoşlar bir güzel kahvaltımızı yaptık geldik bu arada yengemde hamileymiş çok mutlu oldum onlarda evleneli 8 sene oldu bu ikinci olacak bir kızları vardı çok istiyolardı ikinciyi dayımda şimdiden bir heyecan bir heyecan sanki ilk çocukları olcakmış gibi heyecanlılar az önce konuştum telefonda belki bu akşam yanlarına gideriz bakalım ayy dedim yengeme ayağımı sürüdüm dedim oda evet deyip gülüyodu yenge diyorum ama kız benimle yaşıt bu arada:)))) ilkokula gidende kızı var ayyy diyorum ben yaşlandım diyordum senin yanında gerçi o liseden sonra evlendi sanırım o yüsden:)))
merhaba canım nasılsın mehtapcığım?
Hoşbuldum fundacığım,zeynocuğum.Gece 3,30 dan 7 ye kadar ayaktaydım mide ağrısından.Geçecek birgün inşallah.mehtapcığım hoşgeldin canım nasılsına.s.
Benimki de öyle.dün hiç durmadı,bugün de sabah 7.00 az önceye kadar hiç hareket etmedi.gece de sırtüstü yatmışım,2 kez uyandım,bişi olsu sandım,annelik zor valla.daha anne karnında başlıyo endişeler evhamlar....o kadar tatlı pasta yedim bana mısın demedi,cok fenalar:))
İyi olmaya çalışıyorum özgeciğim sen nasılsın?mehtapcım canım nasılsın.......a.s.
Merhaba Kızlar, Nasılsınız? a.s.
Merhaba hoşgeldiniz kızlar.a.s.bendende bir merhaba kızlar :))
Arkadaşalar bayağı bir kimse hastalanmış. geçmiş olsun herkese. Ezgicim geçmiş olsun, zor bir zaman geçirmişsin.
Nazlıözger başınız sağolsun. Allah sabır versin.
Ademircim, ins bu zaman hayırlara vesile olur. Bebişiniz için herşey yoluna girer.
İlke_nurcum, bende kocacığımı çok kırdım geçen hafta. Sorma nasıl pişmanım bende. Sende aynısını yaşamışsın. Ona şöyle güzel bir yemek hazırlayacağım. Bu hafta hep onun sevdiği yemekleri yapacağım. İnsanlık işte biz kırıyoruz, sonrada biz üzülüyoruz.klava:
merhaba kızlar,istanbul da ki annişlere bi sorum olacak.alışveriş için eminönü ne giden var mı? geçmişi okuyamıyorum eğer böyle bir muhabbet olduysa kaçırmış olabilirim kusura bakmayın.
Yaa kızlar 2010 ocak annelerine baktım hepsi teker teker dogurmuş aralık annesi olmuşlar.biz de mart mı olcaz ne,benim beklenen tarih 16.04.10 .en azından mart sonu olsun istiyorum...lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?