2010 Nisan Anneleri

kızlar merhaba nasılsınız? ben diyetisyenden geldim acayip sinir oldum resmen para tuzağı aa çok kızdım vallhi. habire ordan oraya yönlendiriyolar beni. hep te aynı şeyler. daha öncede gitmiştim resmen aynı listeyi tutuşturdular elime. özel hastaneye güvenim sıfır olmak üzere valla. hep bilindik şeyleri anlatıp para alıyolar. neyse siz neler yaptınız?

merhaba özgecim...yaa ben pazarda okadar güzel şeyler görüyorumki ama birtürlü güvenip alamıyordum...hem yerleride biçok mağzanınkinden daha güzel olmasına rağmen...fiyatlarıda çok uygun..peki aldığın belli markalar varmı yoksa kaliteli gördüğünümü alıyorsun?

Sinir oldum valla.
Galiba bu hamilelik benim bütün sinirlerimi bozu.Ne sinir kaldı ne bişi.
En ufacık bişiye sinirleniyorum.Belli etmiyorum bebeğe bişi olmasın diye.Ama içime ata ata ata patlayacağım birgün.Kaynana desen dert,para desen dert,doğum desen dert,değişen vücüt dert,çatlak dişim dert,akşama yemek dert,kocanın bazen takmaması dert vs.vs.vs.
Patlatacak beni.Neden hep ben alttan almak zorundayım.Neden çünkü kavga çıkmasın tantana çıkmasın diye hep susan ben.Hep ben.Dayanamayacağım artık.Bazen o kadar kötü şeyler düşünüyorum ki.Saatlerce ama saatlerce ağlıyorum.Kendi kendime.Ne anneciğime söylüyorum ne kocaya ne başkasına.Derler ya kendi yağımla harbi kavruluyorum kendi yağımla.Güya yeni yıla yeni güzel umutlarla girecektim.Ne oldu ne umut kaldı ne bişi.Tek umudum karnımdaki bebek.Bazen keşkeler içinde boğuluyorum.Keşke şu olmaysaydı keşke yapmasaydım.
Ama yeni yıla yeni hedeflerle yeni umutlarla girmek istiyorum.
Sinir oldum yaaaaaaaa

canım benim kıyamam sana...
ayşecim inanki bu durumda olan tek kişi sen değilsin...herkez bu tür sorunlarla uğraşıyor inan...ama hamilelikten midir arada insan geliyorlar böyle...bende geçen gün akşama kadar ağladım ortada hiçbişey yokken...evet yeni yıl tabiki yeni umutlar olacak...herşeyden önce minik yavrularımız var tatlım....onlar dünyadaki herşeyden daha değerliler:)))))hadi şimdi gül bakalım bebişine:)))))))

ayşeciğim inan hiç birşeye canını sıkmaya değmez canımcım salla gitsin hayatta en önemli can sıkıcı şey sağlıktır canım gerisini salla takma kafana bitanem hamilelikten dediğin gibi zaten hormonlarımız üst seviyede dolaşıyo aslında bazen bizlerde kafamızda büyütüyoruz küçük şeyleri şu an en güzel duyguyu yaşıyoruz aslında hamileliği inan yerimizde olmak isteyen o kadar anne adayı varki biride geçen sneye kadar bendim şimdi mucizem göbişimde şükürler olsun onu üzmeye kimseye izin vermem karnımdayken dahi rabbimin emaneti onlar bizeopuyorumnanaktan

Canım, çevrende şöyle uzun uzun muhabet edeceğin derteleşeceğin birileri yok mu? İçine atma güzelim. Ben hep annemle paylaşırım.
Sonuçta hamileyiz bu zamanı sakin geçirmemiz gerek ama hayat işte hep mutlu, hep huzurlu olamayız.
Bende geçen hafta çok üzdüm kendimi ama bu hafta toparladım canım. İns sende toparlarsın.:Saruboceq:

canım aldığım markalar tabi bildiğim için aldım ben,flexi ve bebeto markaları çok kullnışlı aynı ürünler mağazada iki üç katı fiyatla satılıyo,diğerlerini hatırlamıyroum ama ciciler bölümüne bakarsın orda markasını ve fiyatını yazmıştım görebilirsin tatlım aldıklarım hepsi ambalajlı ve kutulu ürünler tatlım güvenerek alabilrsin ben bi süre butikte çalışmıştım ordan biliyorum bizde dükkana eminönüne havuzlu hana gider mal alırdık ,birebir aynı ürünler emin ol ,sadece mağaza fiyatı koyuyolar üstüne ama pazarda neredeyse aynı fiyatlar.....

slm kızlarr.. iyi akşamlarr... okul dönüşü bir yağmura yakalandık ama görmeliydiniz.. donumakadar ıslandım derler ya aynen o cinsten :)))geldikk.. soyunduk dökündük :)) accık size bakıyım dedim.. bakalım nolmuş ben uyurkene :))) 1-1,5 saat de olsa dakmışım biraz iyi geldi....

aysecim canım hayırdır ne oldu en son konuştuğumuzda bişiyin yoktu biranda gerginleşmiş sinirlerin ......offf takma kafana tatlım ya yarın bol bol konuşuruz olurmu bu konu hakkında içini boşaltırsın iycene......canım benim tabiki yeni yıla yeni umutlarla gircez bebişlerimiz var bizim varmı onlardan daha güzel bir umut kaynağı,hediye,onların bir tekmesi bile siliveriyor insanın tüm hüznünü nese ben akşama bi telefon bulim de arayım seni bak aklım kaldı şimdi sende......

slm kızlar bende 15 dk sonra çıkıcam işten.son son bakayım dedim size napıonuz..oğlumla çok hareketli bi gün geçirdik kıpır kıpırdı maşallah kuzum.hala da öle.işimizin yanı sıra yine birsürü şey araştırdık öğrndik not aldık.yalnız belim ağırıyo çok midemde tuhaf eve gidince yemekten sonra hemen uyumak istiorum.

aysecim canım benim sinirlerine hakim olmaya çalış tatlım en azından bebişin için.daha sonra sende anlayacaksın yersiz sinir yaptığını.bütün bunların sebebi hamilelik stresi ve değişen hormonların hayatım.karamsarlığa kapılma sakın.derin yara alan insanlar tanıorum hamilelik depresyonundan çıkamayan.ii şeler düşün ii şeler olsun canım.2010 bizim yılımız nasıl umutsuz olursun 2010 da bebeklerimizi alacaz kucağımıza allah nasip ederse.o günü düşün rahatla hep mutlu ol tatlım..

buarada hepinize ii akşamlar mutlu geceler kızlarrr

merhaba arkadaşlar....
hayat işte öğlen cenazeye gittik ağladık ettik... sonra dr. randevumuza... ve arabaya bindiğimde kahkaha atıyordum:))) sonra kızdım kendime... sonra yine güldüm... offf ne çok uçlarda yaşıyoruz şu an yaa.

neyse dr a gittim kızlar.. şükür ki bebeğim iyi. dr. erken doğum için uyardı. 1-1,5 ay doğurmaman gerek dedi. bu haftalarda doğan bebek yaşamazmış. erken doğum için 4 ana faktörden bahsetti. ayakta sabit kalmıyacaksın, kansızlık, enfeksiyon,sigara kullanımı... en önemlileri imiş.... bebeğim 950 grmış. elleri ayakları o kadar net ve güzeldi ki... yüzü top gibi olmuş.. topacık bişiydi. demir hapıma ilave olarak, calsiyum ve magnezyuma başlıyoruz. 5 hafta sonra diğer kontrolümüz ve doğumu konuşucakmışız:)))))) çok heyecanlı...
bu arada 1 haftadan geriden geliyordu bebeişim o açığıda kapatmışız tam haftasında hatta gününde görünüyor. sıvısı ve plasentası da ii durumda:))

gözün aydın nazlıcım harika haberlerle gelmişsin. bence de 1-2 ay daha doğurmayalımkaydirigubbakcemile3

Nazlıozger, maşallah bebişine. Allah nazarlardan korusun.
Bebişlerimiz artık kilo alma döneminde sürekli kilo alıyorlar.

kızlar hiçbirşey karnınızfaki bebeklerinizi üzmenize değmez.mutlu olun bebeğimiz var .Allaha şükür sağlıklılar.bugün sırf karı-koca tartışmasından,stresten bir tanıdık 6.5 aylık erken doğum yaptı ikizlerine.....bir bebeği öldü diğeri küvezde....ben Allaha şükür çok mutlu bir hamilelik geçiriyorum,çok mutluyum rabbim bana 2 tüp denememin sonunda bir evlat nasip etti....
sallayın gitsin gerisini yaaaaaa

oyyyy nazlıcım ada kocaman olmuş öperim ben onu ya......
kuzey beyde çok selamlarımı söle anne dyo onu da ileteyim barim......
eee nede olsa bi ara ada kızımızı istemiştik ama siz aydınlı bi aileden bahsetmiştiniz o gün bugun kalbimiz kırıldı azcık......
nese genede sevindik ama.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…