- 19 Aralık 2008
- 2.939
- 1
- 356
canım ben gitmeyi planladım fiyat olarak çok uyugun diye duydum,fakat fiyat olarak birebir aynısını ve kalite olarakta aynı bulunca semt pazarından aldım herseyi.....
zaten hepsi kapalı kutulu takımlardı ve kaliteliydi....
yalnızca kendime alacağım pijama kaldı onuda bakırköyden halletcem bu hafta her yer kırmızıya boyanmıştı yeni yıl için oyuzden bulamadım .......
Sinir oldum valla.
Galiba bu hamilelik benim bütün sinirlerimi bozu.Ne sinir kaldı ne bişi.
En ufacık bişiye sinirleniyorum.Belli etmiyorum bebeğe bişi olmasın diye.Ama içime ata ata ata patlayacağım birgün.Kaynana desen dert,para desen dert,doğum desen dert,değişen vücüt dert,çatlak dişim dert,akşama yemek dert,kocanın bazen takmaması dert vs.vs.vs.
Patlatacak beni.Neden hep ben alttan almak zorundayım.Neden çünkü kavga çıkmasın tantana çıkmasın diye hep susan ben.Hep ben.Dayanamayacağım artık.Bazen o kadar kötü şeyler düşünüyorum ki.Saatlerce ama saatlerce ağlıyorum.Kendi kendime.Ne anneciğime söylüyorum ne kocaya ne başkasına.Derler ya kendi yağımla harbi kavruluyorum kendi yağımla.Güya yeni yıla yeni güzel umutlarla girecektim.Ne oldu ne umut kaldı ne bişi.Tek umudum karnımdaki bebek.Bazen keşkeler içinde boğuluyorum.Keşke şu olmaysaydı keşke yapmasaydım.
Ama yeni yıla yeni hedeflerle yeni umutlarla girmek istiyorum.
Sinir oldum yaaaaaaaa
slm ben geldimmm
Sinir oldum valla.
En ufacık bişiye sinirleniyorum.Belli etmiyorum bebeğe bişi olmasın diye.Ama içime ata ata ata patlayacağım birgün.Kaynana desen dert,para desen dert,doğum desen dert,değişen vücüt dert,çatlak dişim dert,akşama yemek dert,kocanın bazen takmaması dert vs.vs.vs.
Patlatacak beni.Neden hep ben alttan almak zorundayım.Neden çünkü kavga çıkmasın tantana çıkmasın diye hep susan ben.Hep ben.Dayanamayacağım artık.Bazen o kadar kötü şeyler düşünüyorum ki.Saatlerce ama saatlerce ağlıyorum.Kendi kendime.Ne anneciğime söylüyorum ne kocaya ne başkasına.Derler ya kendi yağımla harbi kavruluyorum kendi yağımla.Güya yeni yıla yeni güzel umutlarla girecektim.Ne oldu ne umut kaldı ne bişi.Tek umudum karnımdaki bebek.Bazen keşkeler içinde boğuluyorum.Keşke şu olmaysaydı keşke yapmasaydım.
Sinir oldum yaaaaaaaa
merhaba özgecim...yaa ben pazarda okadar güzel şeyler görüyorumki ama birtürlü güvenip alamıyordum...hem yerleride biçok mağzanınkinden daha güzel olmasına rağmen...fiyatlarıda çok uygun..peki aldığın belli markalar varmı yoksa kaliteli gördüğünümü alıyorsun?
Sinir oldum valla.
Sinir oldum yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?