2010 Nisan Anneleri

teşekkür ederiz teyzeleri....

canım benim aşkolsun:))) verdik sözümü bi kere size...kuzey diyorum heryerde damadım için.

ya kızlar bu ara kuzey paşa 'da çok sakin anlamdım ben mi evham yapyrıum acaba???
normalde çok hareketliydi ama bikaç gündür kuzucumun tekmesi çok az, normalde yerimdem oturtmazdı beni ama......
canımm.. benim velette geçende 3gün hiç bir kıpırtı olmamıştı yaa.. çikolata yemekten şeker komasına g-irmek üzereydim :)) ama tık yoktuu.. dün sabahtan beri de 10 dk. geçmiyo inan kıpırdamadan... ama insan panikliyo tekmelemedklerinde.. zaten ben bu msj yazarken kuzey paşa çoktannn tepiklemiş annesini :))
Kızlar..
Dişim çatlamış ortadan dolgu olan dişim o kadar çok ağrıyor kimafoldumben
çok geçmiş olsun cnmm... benimde aynen 2ay önce çatlamıştıve şu an sadece kökü kaldı inş. seninki kurtarılabilir..
keşkeler neyazıkki hayatımızın bir parçası ... ama ümidimizi yitirmicezz denizcim... bebişlerimiz varr.. onlar bizim sayemizde varlar şu ann.. yaonlarda annelerinin ümitsizliğinden etkilenirlerseee.... bazenn anlatmak en iyi ilaçtır cnmm.. dertleşebileceğin birilerine otur anlat bence cnmm.. hepimizde benzerruh halleri var bitanemm.. sakinleşemeye çalış ve nolur ümidini yitirmeee... :)) opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan iyi akşamlar tatlımmm...

mehtapçımm.. geçmiş olsun bitanemm.. sende uykusuzbi gece geçirmişsin.. bebişler bi doğsun popolarına vuralım bu sıkıntılar için :))) kıyamayız ki ama cnmm yaaa :asigim:

nazlıcım.. cnmm tekrar başın sağolsun.. rabbim sebır versin.. ama acılar yaşansada kendimizi hayattan soyutlayamıyoruz cnm.. herşey bizler için.. bebeğine de maşallah diyorum cnmm.. ne güzel haberlerle dönmüşsün dr.dann.. inş. hepimiz böyle mutlu iyi haberlerle dönerizz.. opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
nazlıcığım gözün aydın canım yaa adamıza maşallah canım büyümüşte kocaman kız olmuş bak ohhh ne güzel canım maşallah 41 kere

neyse kızlar görüşürüz ben ezeli izlemeye kaçıyorum diziden sonra uğrarım bir ara öptük

nazlıcım maşallah bebeğine.ne güzel ya aman doğurayalım zamanı gelmeden.neden erken uyardıki....
hayat böyle canım ya bir ağlar bir güler hayat böyle geçip gider.....

iyi akşamlar kızlarr
bugün kursa gittim geldiğimde de işime devam ettim o yüzden giremedim nete
bi bakayım geçmişe keyifler nasılmış

amanın kızlar doğum hikayelerini okudumda ne güzel ya.yavrularfının kokularını aldıklarında bütün dünyanın kendilerinin olduğunu söylüyo anneler.ay vakti zamanı geldiğinde bizde alalım bebeklerimizi ay çok özendim ya.bende koklamak istiyorum.düşündümde okurken hiç yerine yatırmam sanırım hep kolumda uyumASINI ıSTEYECEĞıM.EŞıMEDE ÖYLE DEDıM,HEP YANIMDA UYUSUN ıLK GÜN GÖKTUŞUM DEDıM.............

kızlar bir geçmişe bakayım dedim ama çıkamadım içinden :)
merhaba canım maşallah oğluna
ben yaptırdım ama şu ana kadar hiç bir etkisini görmedim

kızlar hiç banyo küveti alanınız oldumu yaa ben baktım bulamadım gerçi tam araştırmadık eşimle o gün ama ben minderli olanlardan alıcam alan varmı hiç
zeyracım ben almadım daha ezgicim çok geçmiş olsun canımya neler yaşamışsın böyle
ama hamdolsun atlatmışsın

canım benim ya başınız sağolsun tarhancım çok haklısın tatlım ama çoğu zaman elimizde olmuyor canımyaa ne yapalım bebişlerimiz için çekeceğiz böyle
inşallah geçer bir an önce

merhaba canım çok üzüldüm arkadaşınıza
rabbim korusun diğer bebeğini
ya kızlar bu ara kuzey paşa 'da çok sakin anlamdım ben mi evham yapyrıum acaba???
normalde çok hareketliydi ama bikaç gündür kuzucumun tekmesi çok az, normalde yerimdem oturtmazdı beni ama......
canımcım aynı şey bizde de oluyor
Kızlar..
Dişim çatlamış ortadan dolgu olan dişim o kadar çok ağrıyor kimafoldumben
canımyaa benimde olmuştu 2 ay oluyor çektirmek zorunda kaldım
geçmiş olsun

off ayşecim inan aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz
bende eşime o kadar kırgınımki diğer arkadaşların dediği gibi ikimize kalsa hiçbi sorun yok ama bide 3. şahıslar girmese araya
rabbim de böyle sınıyor galiba bizi
nazlıcım çok sevindim tatlımya 41 kere maşallah bebişine
hoşgeldin jnazcım.aslan parçası oğlun nasıl,sen nasılsın*
canımmm hoşbuldumm
oğlum çok şükür iyi teyzesi bende yorgunluğu saymazsak iyiyim
sen nasılsın tatlım göktuğ paşamız nasıl?
canımyaa bende okuyorum ara ara öyle heyecanlanıyorumki
o günleri dört gözle bekliyorum

hoşgeldin canım nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…