2010 Nisan Anneleri

çıkmama gerek kalmadı kızlar
CANIM BİZDE İYİYİZ.HERGÜN KURAN OKUYORUM.DOĞUM ÇOK YAKLAŞMADAN HATİM ETMEK İSTİYORUM.opuyorumnanaktan
çok iyi yapıyorsun tatlım bide doğuma kadar 50 ad. meryem suresi okumayı tavsiye ediyorlar doğumu kolaylaştırmak için
sevindim canım kib aeo öptük sizi .. görüşürüz iyi geceler..
şimdilik çıkmıyorum hayatım
CANIM İYİ GECELER CEVAP YAZAMADIM HEMEN.BİZDE İYİYİZ GÖKTUĞ PAŞA DA İYİ.SİZ NE KARAR VERDİNİZ İSİM KONUSUNDA?zemuszemus

önemli değil şekercim
ismi ahmet yusuf olacak kısmetse tatlım

canım isim çok güzel.ismiyle yaşasın oğluşun canım..inşallah meryem suresinide okurum.bu günlerde fazla oturunca sırt ağrılarım gene başladı ya.biraz vakti dağıtarak okuyabiliyorum

ne oldu jnaz cım hayırdır kociş gelmekten vazgeçmedi dimi?
yok tatlım geldi de konuşmuyoruz
canım isim çok güzel.ismiyle yaşasın oğluşun canım..inşallah meryem suresinide okurum.bu günlerde fazla oturunca sırt ağrılarım gene başladı ya.biraz vakti dağıtarak okuyabiliyorum

amin canım inşallahh
iyi yapıyorsun hayatım çok yorma kendinide

hg zeyra cım.. nasılsınız?..
bu arada kızlar kocişim işten çıktı bende burdan çıkıyorum azcık tıkınayım acıktık.. kendinize iyi bakın öptüm hepinizi.. bu arada jnaz cım isim güzelmiş :))

kızlar ben bugün diyeti bozdum canım çok tatlı istedi dayanamadım.gerçi şimdi pişman oldum.

merhaba dünürcüğüm,ümmühancığım.jnazcığım iyiyiz şükürler olsun dizimizi izledik geldik yok dünürcüğüm az uğradım ama o arada hep ders yapmadım bir ara yan komşuma geçtim :))) oradada fazla kalmadan geldim yemek ye bulaşıkları hallet sonra meyve çay derken bu saat oluyo zaten canım yarın eşimle küvet bakmaya gidebiliriz canım ben bulursam sanada haber veririm minderli olanlardan birde yılbaşında öğretmen evine gelicektik sizin ordaki eşim ısrar ediyo gidelim diye daha karar vermedim ne yapsam yaa yengesi demiş yer ayırtayım sizede demiş kararsız kaldım (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…