sağol ummuhancımmhg zeyra cım.. nasılsınız?..
bu arada kızlar kocişim işten çıktı bende burdan çıkıyorum azcık tıkınayım acıktık.. kendinize iyi bakın öptüm hepinizi.. bu arada jnaz cım isim güzelmiş :))
olmazmı tatlımm benim ayakta kalınca da oturunca da oluyorcanım sende de var sırt ağrısı?bende çok oturunca oluyor....
canım benimya afiyet olsun ye tabiki hem sende daha şeker olıp olmadığı belli değilkikızlar ben bugün diyeti bozdum canım çok tatlı istedi dayanamadım.gerçi şimdi pişman oldum.
nazlıcım bu sefer yapmayacağım tatlım çok kırdı benijnaz cım üzüldüm. sen git şekerlik yap biraz kocişe....hadi... ahmet yusufta özlemiştir babayı.:)
hoşgeldin zeyracım
merhaba dünürcüğüm,ümmühancığım.jnazcığım iyiyiz şükürler olsun dizimizi izledik geldik yok dünürcüğüm az uğradım ama o arada hep ders yapmadım bir ara yan komşuma geçtim :))) oradada fazla kalmadan geldim yemek ye bulaşıkları hallet sonra meyve çay derken bu saat oluyo zaten canım yarın eşimle küvet bakmaya gidebiliriz canım ben bulursam sanada haber veririm minderli olanlardan birde yılbaşında öğretmen evine gelicektik sizin ordaki eşim ısrar ediyo gidelim diye daha karar vermedim ne yapsam yaa yengesi demiş yer ayırtayım sizede demiş kararsız kaldım(((
sağol ummuhancımm
bende öpüyorum seni iyi geceler
olmazmı tatlımm benim ayakta kalınca da oturunca da oluyor
canım benimya afiyet olsun ye tabiki hem sende daha şeker olıp olmadığı belli değilki
nazlıcım bu sefer yapmayacağım tatlım çok kırdı beni
dünürcüğüm ye tabikide afiyet bal şeker olsun canım yarasın damadıma eşimde destek veriyo yesin tabi diyo sana bak:)))))
nazlıcım bu sefer yapmayacağım tatlım çok kırdı beni
bilmiyorumki tatlımtekrar hoşbulduk nazcığım valla bizim topoiğe nazar değdi acaba kocişler yazdıklarımızı okuyupta kararmı alıyo herkes aynı zamnda limoni oldu bugünlerde sende eşin gelince iki bakış at kendine gelir canım benim:asigim:
nasıl iştahla ve büyük bir zevkle yedim canım anlatamam....eşim diyorki fotoğrafını çekip dr una göstereceğim....opuyorumnanaktan
dünürcüğüm ya şinasiden yada giresundan bakalım yarın daha belli değil birde eğer yılbaşı gecesi gidersek kıyafet bakacağım canım elbise tarzı bişey eşim bu akşam karar ver dedi ona göre yaaa ben istiyorum ama ne bileyim kalabalık ortamya o yüzden ben trabzondan vazgeçtim şimdi birde bu iş çıktı yaa bilmiyorum canımcım eğer uğrayabilirsek uğrarım canım bende özledim seni canımcım (damadımıda)
bilmiyorumki tatlım
valla geldi yüzüne bakmadım canım sadece aç olup olmadığını sordum o kadar
bu sefer alttan almayacağım
afiyet bal şeker olsun canımm
eşinde dost mu düşman mı belli değil:)
çok haklısın nazlıcım kendi kafalarına göre takılıyorlar malesefpeki cnm sen daha ii bilirsin....onlar farketmiyorlar bizim kırılmalarımızı.. yani sen ne kadar küs kalsanda o senin çektiğin acıyı hissetmeyecek ve bilmeyecek... Erkeklerde kodlama hatası var:)))
Kızlar, bebişimle klasik müzik dinledik. Uykum geldi dinlerken.
Kızlar kanaldde hayat sinemasında bir karı-koca var. İnanamazsınız kadın aşermemiş, adam aşermiş. Kadın hiç hastaneye gitmemiş adam gitmiş. başı dönmüş, sürekli uyumuş. Çok güldüm kendimi alamadım.
:)oooo canım sen benim eşimi görsen dr umla bir araya gelip beni çekiştirirler.gerçi benim dr umda öyle.kendileri fısır fısır konuşup beni çekiştirirler deli ederler beni....kaydirigubbakcemile3
Jnazcım, olur karı-kocası arası kırgınlıklar. Eminim eşin gönlünü alacaktır mutlaka.
Budebecim afiyet olsun. Şeker çıkmayacak bence sende canım. Çünkü bu kadar zamandır birkere kaçamak yapmışsın. Maşallah canım.
Jnazcım, olur karı-kocası arası kırgınlıklar. Eminim eşin gönlünü alacaktır mutlaka.
Budebecim afiyet olsun. Şeker çıkmayacak bence sende canım. Çünkü bu kadar zamandır birkere kaçamak yapmışsın. Maşallah canım.
benim ykum geldi... hepinize ii geceler.... kocişlere sarılıp uyuyun. karınlar büyüyor.. sarılamıcaz yakında:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?