2010 Nisan Anneleri

jnazcığım bak az sonra buraya yazıcaksın geldi sarıldı diye gerçi bu göbişlerden sarılmanında mümkünatı yok artık ben gece bile eşim yatakta dönerken otomatik olarak dikkat et dermişim bana sorarsan farkında değilim dediğimin bana kahvaltıda anlatıyo gülüyoruz :))

tamam dünürcüğüm yarın haber veririm uğrarsak şinasiye canımcım ama ord sanırım minderli yoktu değilmi:uhm:

erkflzciğim hoşgeldin canım valla doğru diyosun bencede benim dünür biraz benim gibi evhamlı en ufak şeyi gözardı etmiyo canım afiyet bal şeker olsun yarasın damadıma

Hoşbulduk canım.a.s.
Evet dünürünün maşallahı var, rejimini ne güzel yaptı. Ben bu aralar iştah krizi geçiriyorum. Aklıma neler yapmak geliyor, kendimi zor tutuyorum. cokacimcoook

dünürcüğüm ben hergün bitane halley yiyorum inan akşamları öyle canım istiyoki dayanamıyorum yaa ne yapim hiç bişeyciğin yok deniz beyde dedi sana bak yok diye o daha testlerde belli olurmuş canım yaa((

:)
e deli olmayacak gibide değil ki hayatım en sinir olduğum şeydir benimde

haklısın erkflz cim inşallah bu sefer dediğini yapar

kız ben gülüyorum onlar öyle yaptıkça çünkü dr umuda çok seviyorum asla kötülük için söylemz.en son gidişimde taklıldım ona eşi hamile kızları olcakmış.o dedim oğlumdaki yakışıklılığa bak alıcam kızını dedim.yok vermem diyo.ekşi suratlının teki oğlun diyo bende dedim kayınpederine çekmiş : )
kapıdan çıkarkende kolum kapıya çarptı istermisin kızımı diyo llah çarptı diyo bana : ):dance:

canım bildiğim kadarıyla ikisini bir arada satmıyolar ayrı ayrı satıyolar.....şinaside küvet var minderde umut bebede vardı

hadi bakalım bekliyorum zeyracım
ama adam bana mısın demiyor:)

Hoşbulduk canım.a.s.
Evet dünürünün maşallahı var, rejimini ne güzel yaptı. Ben bu aralar iştah krizi geçiriyorum. Aklıma neler yapmak geliyor, kendimi zor tutuyorum. cokacimcoook

beni nazarlıyacaksınız kızlar valla...durun kaşıyayımmmmmm : )kaydirigubbakcemile2

canımya ne iyi bi doktorun varmış öyle
e bende olsam gülerdim

bak bak bizim dünüre göktuşa doktorununda kızını istermiş görüyounuz kızlar şimdi ben kızımı versemmi vermesemmi yüzüğü falan atıyo gizem tekmeledi evet dedi bana şimdi attık yüzüğü kız evi naz evi:dilcikar:

kızlarr hadi bende çıkayım artık belim ağrıdı
öpüyorum hepinizi iyi gecelerr Şeniz

iyi geceler şekerciğim tatlı rüyalar hadi öptük seni kızımla görüşrüz yarın barış haberleriyle dön bizlere canımcımvereliniortak:asigim:

canımya ne iyi bi doktorun varmış öyle
e bende olsam gülerdim

canım çok iyi ya.Allah başımızdan eksik etmesin onu.bir dr değil bir akrba bir abi bir sırdaş gibiyiz biz.yeri gelir sıkıntısını anlatır bana yeri gelir ben ağlardım yanında bizim tüp bebekle olduya.Allahım onun her istediğini önüne getirsin inşallahhhhhhhhh..AMİİİİİİİİNNNNN:Saruboceq:

canım sormayayım dedim ama tutamadım kendimi...eşinin ailesi yüzünden mi tartıştınız?

evet budebecim dün kayınvaldem gelmişti yine aslında gayet iyiydik cenaze yerine gidecekmiş bana sende gel demişti eşim gelmeden önce bende bişey dememiştim
eşim gelince de ona mutfakta dedim annem gel diyo ama gitmek istemiyorum diye o da git diye ısrar etti. eşim geldikten sonra da kayınvaldem gel demedi zaten. onu yolcu ettik
annem hakkında bir daha uyarmayacağım seni dedi sanki ben bişey demişim gibi
akşamda arkadaşlarla beraber dışarı çıktık onların yanında her söylediğime bir kulp buldu ve ters davrandı

beni nazarlıyacaksınız kızlar valla...durun kaşıyayımmmmmm : )kaydirigubbakcemile2

Canım nazarım değmez ama sen yinede kaşı.
Nisan annelerine nazar değdi herkes eşiyle kırılıyor, dişini kırıyor, hastalanıyor. Hepimiz dikkat edelim nazara karşı.

ya canım o şakadan biliyosun.göktuğ gizemi bırakmaz valla biliyosun sen usg de kızına bakarken bizimki ne tepikler atıyodu...hatta şimdide öyle bırakmayız gizemi diyoropuyorumnanaktan

iyi geceler şekerciğim tatlı rüyalar hadi öptük seni kızımla görüşrüz yarın barış haberleriyle dön bizlere canımcımvereliniortak:asigim:
bizde sizi öpüyoruz teyzesii
inşallah canım

ay ne güzel canımyaa insanın böyle bi doktoru olması
maşallah diyeyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…