evet budebecim dün kayınvaldem gelmişti yine aslında gayet iyiydik cenaze yerine gidecekmiş bana sende gel demişti eşim gelmeden önce bende bişey dememiştim
eşim gelince de ona mutfakta dedim annem gel diyo ama gitmek istemiyorum diye o da git diye ısrar etti. eşim geldikten sonra da kayınvaldem gel demedi zaten. onu yolcu ettik
annem hakkında bir daha uyarmayacağım seni dedi sanki ben bişey demişim gibi
akşamda arkadaşlarla beraber dışarı çıktık onların yanında her söylediğime bir kulp buldu ve ters davrandı
ya canım o şakadan biliyosun.göktuğ gizemi bırakmaz valla biliyosun sen usg de kızına bakarken bizimki ne tepikler atıyodu...hatta şimdide öyle bırakmayız gizemi diyoropuyorumnanaktan
Canım nazarım değmez ama sen yinede kaşı.
Nisan annelerine nazar değdi herkes eşiyle kırılıyor, dişini kırıyor, hastalanıyor. Hepimiz dikkat edelim nazara karşı.
teyzoşlar bizde öptük sizi belim çok ağrıdı hepinize hayırlı geceler tatlı rüyalar görüşrüz canlarım bebişlere iyi bakın
iyigeceler kızlar
jnazcım üzülme erkeklerle biz çok farklıyız galiba. kendi ellerimle eşimi yolladım izmire şimdi aradım içiyoz geziyoz dedi sinir oldum. başka nasıl kafa dağıtacaksa adamcağız ama ben kudurdum yine de sinirden. umarım eşin böyle bir zamanda boşuna üstüne geldiğini anlar da gönlünü alır. opuyorumnanaktan
şşşş eşiyle arası iyi olan nisan anneleri bizim yerimize de sarılın babişlere bu akşam.kaydirigubbakcemile3
iyi geceler dünür.yarın gelirsen ara tamam mı?bak benim oğlanın gizem aşkı depreşti yine nasıl vuruyor:asigim:
cidden hiçbişey demedim canımyacanım evet haksızlık etmiş eşin kusura bakma bunu söylüyorum ama.sen bişe dememişsinki....kaldı ki cenazeye gitmede zaten öyle bir ortamda ne işin var.yakının değil akraban değil sanırım.yakınınız olsa yazardın bir yakınımızı kaybettik diye....bence sen hiç bişey yapmamışsın bende olsam kızardım
hiçbişey yoktu aramızda canımyaa ama ne oluyor böyle bilmiyorum kayınvaldem her geldikçe biz tartışıyoruziyi o zaman damadım bile bak gizem diyo severim ben damadımı canım yaa pipisini gördüm damadın sanırım ultrasyonda damadını gören ilk kayınvalide olarak tarihe geçiceğim:hooray:
jnazcığım canını sıkam hep ikinci üçüncü kişiler zaten bu gereksiz tartışmalar birde şu aileler artık bıraksalar yakalarımızdan ellerini hiç bişey olmayacak ama düşünmüyolar illa araya girecekler yoka inan hiç tartışılcakbir konu değilmişfisfisfis:1hug:
iyigeceler kızlar
jnazcım üzülme erkeklerle biz çok farklıyız galiba. kendi ellerimle eşimi yolladım izmire şimdi aradım içiyoz geziyoz dedi sinir oldum. başka nasıl kafa dağıtacaksa adamcağız ama ben kudurdum yine de sinirden. umarım eşin böyle bir zamanda boşuna üstüne geldiğini anlar da gönlünü alır. opuyorumnanaktan
şşşş eşiyle arası iyi olan nisan anneleri bizim yerimize de sarılın babişlere bu akşam.kaydirigubbakcemile3
iyi o zaman damadım bile bak gizem diyo severim ben damadımı canım yaa pipisini gördüm damadın sanırım ultrasyonda damadını gören ilk kayınvalide olarak tarihe geçiceğim:hooray:
jnazcığım canını sıkam hep ikinci üçüncü kişiler zaten bu gereksiz tartışmalar birde şu aileler artık bıraksalar yakalarımızdan ellerini hiç bişey olmayacak ama düşünmüyolar illa araya girecekler yoka inan hiç tartışılcakbir konu değilmişfisfisfis:1hug:
inşallah hayatım aslında kayınvaldemlede sorunum yoktu benim zaten aylardır yeni görüşüyoruz yurtdışındaydı ama görümcemler sağolsun bozdular tamamen .Jnazcım, kayınvalidenle aranızdaki tüm sorunlar ins en kısa sürede düzelir. Evlenirken, sadece eşlerimizle değil, onların aileleriyde evleniyoruz. Herşey bize yansıyor tabi. Kendini hiç üzme, eşin seni anlayacaktır. Erkeklerin, anne konusunda çok garip bir hasasızlıkları oluyor.
teyzoşlar bizde öptük sizi belim çok ağrıdı hepinize hayırlı geceler tatlı rüyalar görüşrüz canlarım bebişlere iyi bakın
cidden hiçbişey demedim canımya
ve cenazede burda oturan birisininmiş tanımıyorumki kayınvaldemin eski komşusuymuş ki zaten oda ısrar etmedi gel diye
hadi onu geçtim arkadaşların yanında öyle davranması çok zoruma gitti
hatta bir ara midem ve boğazım yanıyordu biliyorsunuz reflüden
lavaboya gittim geldim hiç dikkat etmiyorsun yediğine içtiğine diyede azarladı ki hiçbişey de yemedim hatta çaya diye gittik sadece su içtim gittiğim yerde
hiçbişey yoktu aramızda canımyaa ama ne oluyor böyle bilmiyorum kayınvaldem her geldikçe biz tartışıyoruz
iyi geceler tarhancım
inşallah dediğin gibi olur ama hiçte öyle durmuyor böyle zamanlarda tanıyamıyorum bu adamı
ve inşallah sizde halledersiniz sorunlarınızı
bide biz bu kadar üzülürken adamlaın rahat olmasını anlayamıyorumklava:
iyigeceler kızlar
sorma canımyaa en çok zorumada o gidiyor zatencanım bende kızdım eşine şimdi heee.hamile kadına öyle denir mi sanki sen dikkat etmiyon yediğine içtiğine.canım herşey düzelir Allahın izniyle bu eşler böle çok anacılar....acep bizim kuzularda böyle olur mu?
bu sefer kesin gittim kızlarr uyuştu her yerim:)
çok sağolun sizinle konuşmak rahatlattı beni
kendinize çok dikkat edin iyi geceler tatlı rüyalarrr
Tarhacım, bende çıldırırdım ama aslında olabilir canım. Çok kızma eşine. Boşver yavaş yavaş doğum zamanı stres yaklaşıyor. Stresini atsın.
Geçen gün eşimin bir arkadaşı, eşinin doğumu yakın, bebek geldi gelecek. Resmen iş yerinde sinirden ağlamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?