2010 Nisan Anneleri

iyi geceler tuğbacım.
bırak kafa dağıtsın adam biraz gezer tozar gelir yine eşinin ve kaanının yanına...

saol tatlım benimopuyorumnanaktan o masum da ben paronayağın tekiyim iştekaydirigubbakcemile3

kızlar herkese iyigecelerrr bende çıkıyom biraz yastık yorganla kavga edecem midem yanıyo anca uyurum öpüyorum sizleri nisan anneleri bu aralar çok dertli. derdimizi de sizler çekiyosunuz hepinize teşekkürler dertlere ortak, sevinçlere ortak olduğunuz için. opuyorumnanaktan

Tarhancım, benim eşim bebek hakkında konuşamıyor korkusundan. ış yerindekiler benim hamile olduğumu anlamaları bile öyle zor oldukki eşim söyleyemedi. Benim hamile olduğumuda nedense hala kimse anlayamıyor.
Eşim hep doktrordan tek istediğim var, seni ve bebişimi sağsaglim bana teslim etsin diyor. Bana birşey olacak diyede korkuyor.

valla canım senin eşin de bayağı hassasmış bu konuda. sen doğuma giderken o seni değil sen onu sakinleştircen galiba. geçen gece acile gittiğimizde benim eşimde öyle panikledi ki ben onu sakinleştirmeye çalıştım. o günden beri arkadaşlar dalga geçiyo doğuma giderken eşimi kameraya çekeceklermiş. muhtemelen eşime de hastanede bir oda açılacak zatenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama eşinin bu hassasiyeti çok hoş aslında eminim seni çok duygulandırıyorduropuyorumnanaktan

iyi geceler canım burda sevinçlerimizi acılarımızı paylaşmasak dertlenmesek kayınvalideden eşten söylenmesek çekilr mi burası ya...iyiki hepimiz birbirimizin bu duygularını paylaşıyoruz....
kızlar banada iyi geceler yatayım.hepinizi öptük....

Tarhancım, ağlayan benim kocacığım değildi. Arkadaşıydı. Bizimki biraz iş yerinde maço takılır. Ama ben artık biliyorum bana kıyamaz.
Kırılırız, küseriz, her cift gibi ama Rabbim onun yokluğunu göstermesin. Eşim herşeyim.

:asigim:
teşekkür ederiz teyzeleri....

canım benim aşkolsun:))) verdik sözümü bi kere size...kuzey diyorum heryerde damadım için.

sabah sabah güzel oldu valla bunu görmek nazlıcım,teşkür ederiz.....bizde aldık ozaman sözümüzü......dün akşam annem yanımdaydı çıkmadan yazmıştı gördü ,doğmamış çocuğa sözlüde mi buldun özge diyo bi güldü kadıncağız......

Evet aslında çok haklısın ama işte olmuyor bazen dizginleyemiyorum kendimi.

Ümit olmasa zaten ne yapardık ki.Geçti bile.Bir anda geliyor patlıyorum sonra süt limankaydirigubbakcemile3

İşte o an o kadar kötü ki.Gözüm kararıyor.Çok sabırlıyımdır.Ama bom oluyor kafamçokkarıştı kötü kız ben...

Çok şükür vallahi çok şükür.Hayatıma giren en güzel şey.İnşallah bir ömür boyu böyle sürer.Başkaları gibi anneciğini üzmez:CüvCüv:

ya ben dengezi gibi oldum dün yazmışım bugün bitti sanki ne bilim geldi geçtikafamçokkarıştı:kedi: sıyırıyor muyum ne amanınnn..İşte ufacık şeylere o kadar çok takıyorum ki bazen içimde büyüte büyüte...

İşte sınavımız bu.Rabbim daha kötü sınavlar vermesin bizlere.İnşallah en kısa zamanda düzelir sizinde aranız canım...

Özgecim bu aralar nedense seninle her konuşamada biraz daha rahatlıyorum sakinleşiyorum.Dün evet konuşurken bişi yoktu.Sana bazı şeyler anlatmıştım ya.Bir anda nasıl doldurdu beni anlamatam.Aklıma geldikçe zaten kuduruyorum.Uyuz şey.kötükedihüso Ama sabır sabır sabır diyorum başkada bişi diyemiyorum

Arkadaşlar hepinize tek tek çok teşekkür ederim.Gerçekten burada çok güzel arkadaşıklar kurduk benimle gilgilendiğiniz benim sorunumu kendi sorununuz gibi görüp dinleyip çözüm ürettiğiniz için çok teşekkür ederim.Hepinizi kocaman seviyorum.İyiki varsınız...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Daha iyiyim canım.Sağolasın.Kendime geldim hemde bayağı bir geldim.
Sen nasılsın?Telefon bulamadın galiba.kaydirigubbakcemile3

hehe:))) bulcaktımda misafir gelince kaldı.....
bulaşıktı falan derken bi baktım gece uyku vaktim gecmiş bile.....
şimdi kahvaltı yapcam birazdan konuşuruk detaylı ......:asigim::1hug:

günaydın kızlar. hastalara geçmiş olsun, kayıpları oalnların başı sağolsun. localarıyla papaz olanlara verecek aklım yok, kelin ilacı olsa kendi başına sürer. küvet meselesi konuşulmuş. en haftasonu baktım. içine sünger alcaktım ama oradaki bayan süngerin çauk soğuduyuğu bebeği üşüttüğünü sööledi. onun yerine ööle içi dolgulu bi file gösterdi önce yatırıyosun üstünde, sonra oturur pozisyonda kullailiyosun. işe yarıyo mu bilmiyom ama. kullanan göemedim daha. satmak için mi dedi, yoksa harbi mi konuştu bilemedim.

günaydın canım.nasılsın?bende bu küvet içine minder almaktan korkuyorum.dediğin gibi bebeği üşütebilir.aslında kullanan birileri varsa çevrede sorsak ben sordum kimse kullanmamış....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…