sorma canımyaa en çok zorumada o gidiyor zaten
ama benim kuzum bu kadar olmasın tatlımyaa eşininde kıymetini bilsin
iyi geceler tuğbacım.
bırak kafa dağıtsın adam biraz gezer tozar gelir yine eşinin ve kaanının yanına...
Tarhancım, benim eşim bebek hakkında konuşamıyor korkusundan. İş yerindekiler benim hamile olduğumu anlamaları bile öyle zor oldukki eşim söyleyemedi. Benim hamile olduğumuda nedense hala kimse anlayamıyor.
Eşim hep doktrordan tek istediğim var, seni ve bebişimi sağsaglim bana teslim etsin diyor. Bana birşey olacak diyede korkuyor.
saol tatlım benimopuyorumnanaktan o masum da ben paronayağın tekiyim iştekaydirigubbakcemile3
kızlar herkese iyigecelerrr bende çıkıyom biraz yastık yorganla kavga edecem midem yanıyo anca uyurum öpüyorum sizleri nisan anneleri bu aralar çok dertli. derdimizi de sizler çekiyosunuz hepinize teşekkürler dertlere ortak, sevinçlere ortak olduğunuz için. opuyorumnanaktan
teşekkür ederiz teyzeleri....
canım benim aşkolsun:))) verdik sözümü bi kere size...kuzey diyorum heryerde damadım için.
Günaydın Türkiyenin ve Yurtdışının en güzel en sevimli en iyi en mükemmel anneleri.....
aysecim canım benim sinirlerine hakim olmaya çalış tatlım en azından bebişin için.daha sonra sende anlayacaksın yersiz sinir yaptığını.bütün bunların sebebi hamilelik stresi ve değişen hormonların hayatım.karamsarlığa kapılma sakın.derin yara alan insanlar tanıorum hamilelik depresyonundan çıkamayan.ii şeler düşün ii şeler olsun canım.2010 bizim yılımız nasıl umutsuz olursun 2010 da bebeklerimizi alacaz kucağımıza allah nasip ederse.o günü düşün rahatla hep mutlu ol tatlım..
buarada hepinize ii akşamlar mutlu geceler kızlarrr
canımm.. benim velette geçende 3gün hiç bir kıpırtı olmamıştı yaa.. çikolata yemekten şeker komasına g-irmek üzereydim :)) ama tık yoktuu.. dün sabahtan beri de 10 dk. geçmiyo inan kıpırdamadan... ama insan panikliyo tekmelemedklerinde.. zaten ben bu msj yazarken kuzey paşa çoktannn tepiklemiş annesini :))
çok geçmiş olsun cnmm... benimde aynen 2ay önce çatlamıştıve şu an sadece kökü kaldıinş. seninki kurtarılabilir..
keşkeler neyazıkki hayatımızın bir parçası ... ama ümidimizi yitirmicezz denizcim... bebişlerimiz varr.. onlar bizim sayemizde varlar şu ann.. yaonlarda annelerinin ümitsizliğinden etkilenirlerseee.... bazenn anlatmak en iyi ilaçtır cnmm.. dertleşebileceğin birilerine otur anlat bence cnmm.. hepimizde benzerruh halleri var bitanemm.. sakinleşemeye çalış ve nolur ümidini yitirmeee... :)) opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan iyi akşamlar tatlımmm...
mehtapçımm.. geçmiş olsun bitanemm.. sende uykusuzbi gece geçirmişsin.. bebişler bi doğsun popolarına vuralım bu sıkıntılar için :))) kıyamayız ki ama cnmm yaaa :asigim:
nazlıcım.. cnmm tekrar başın sağolsun.. rabbim sebır versin.. ama acılar yaşansada kendimizi hayattan soyutlayamıyoruz cnm.. herşey bizler için.. bebeğine de maşallah diyorum cnmm.. ne güzel haberlerle dönmüşsün dr.dann.. inş. hepimiz böyle mutlu iyi haberlerle dönerizz.. opuyorumnanaktan
canım benim kıyamam sana...
ayşecim inanki bu durumda olan tek kişi sen değilsin...herkez bu tür sorunlarla uğraşıyor inan...ama hamilelikten midir arada insan geliyorlar böyle...bende geçen gün akşama kadar ağladım ortada hiçbişey yokken...evet yeni yıl tabiki yeni umutlar olacak...herşeyden önce minik yavrularımız var tatlım....onlar dünyadaki herşeyden daha değerliler:)))))hadi şimdi gül bakalım bebişine:)))))))
ayşeciğim inan hiç birşeye canını sıkmaya değmez canımcım salla gitsin hayatta en önemli can sıkıcı şey sağlıktır canım gerisini salla takma kafana bitanem hamilelikten dediğin gibi zaten hormonlarımız üst seviyede dolaşıyo aslında bazen bizlerde kafamızda büyütüyoruz küçük şeyleri şu an en güzel duyguyu yaşıyoruz aslında hamileliği inan yerimizde olmak isteyen o kadar anne adayı varki biride geçen sneye kadar bendim şimdi mucizem göbişimde şükürler olsun onu üzmeye kimseye izin vermem karnımdayken dahi rabbimin emaneti onlar bizeopuyorumnanaktan
Canım, çevrende şöyle uzun uzun muhabet edeceğin derteleşeceğin birileri yok mu? İçine atma güzelim. Ben hep annemle paylaşırım.
Sonuçta hamileyiz bu zamanı sakin geçirmemiz gerek ama hayat işte hep mutlu, hep huzurlu olamayız.
Bende geçen hafta çok üzdüm kendimi ama bu hafta toparladım canım. İns sende toparlarsın.:Saruboceq:
off ayşecim inan aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz
bende eşime o kadar kırgınımki diğer arkadaşların dediği gibi ikimize kalsa hiçbi sorun yok ama bide 3. şahıslar girmese araya
rabbim de böyle sınıyor galiba bizi
aysecim canım hayırdır ne oldu en son konuştuğumuzda bişiyin yoktu biranda gerginleşmiş sinirlerin ......offf takma kafana tatlım ya yarın bol bol konuşuruz olurmu bu konu hakkında içini boşaltırsın iycene......canım benim tabiki yeni yıla yeni umutlarla gircez bebişlerimiz var bizim varmı onlardan daha güzel bir umut kaynağı,hediye,onların bir tekmesi bile siliveriyor insanın tüm hüznünü nese ben akşama bi telefon bulim de arayım seni bak aklım kaldı şimdi sende......
oyy oyy oyyy bu ne güzel bir günaydın mesajı böle....
eeee sen nasılsın bakim......:asigim::asigim:
Daha iyiyim canım.Sağolasın.Kendime geldim hemde bayağı bir geldim.
Sen nasılsın?Telefon bulamadın galiba.kaydirigubbakcemile3
günaydın güzel annişler,güzel yavruları...
günaydın kızlar. hastalara geçmiş olsun, kayıpları oalnların başı sağolsun. localarıyla papaz olanlara verecek aklım yok, kelin ilacı olsa kendi başına sürer. küvet meselesi konuşulmuş. en haftasonu baktım. içine sünger alcaktım ama oradaki bayan süngerin çauk soğuduyuğu bebeği üşüttüğünü sööledi. onun yerine ööle içi dolgulu bi file gösterdi önce yatırıyosun üstünde, sonra oturur pozisyonda kullailiyosun. işe yarıyo mu bilmiyom ama. kullanan göemedim daha. satmak için mi dedi, yoksa harbi mi konuştu bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?