günaydın güzel annişler,güzel yavruları...
günaydın güzel nisan anneleri ve bebekleri.......
günaydın...
günaydın lar olsun efendim...
günaydın kızlarr nasılsınız??opuyorumnanaktan
günaydın tuğbacığım...biz iyiyiz.kaan ve sen nasılsın*
iyi diyelim iyi olsun canım.Sen nasılsın?
günaydınn kızlar umarım herkes iidir
günaydın canım.sizin istanbul yolculuğu ne zaman*havalar baya soğuttu dikkat et kendine....
günaydın şekerleer nasılsınız? umarım hepiniz iyisinizdir bizd iyiyiz işte şimdi kuşburnu içtik..
ya kızlar bana bi akıl verin bu diyetisyen bana ara öğünde habire grissini verdi ya ben kızımı bu suntalarla nasıl beslerim eşimde sabah bırak şunları dedi. ne istiyosan ye dedi. kafam karıştı..
ha bu arada ben arkadaşıma sordum o fileli küvetler daha iyi dedi hem bebeğin kaymasını önlermiş..aklınızda bulunsunnn
Kızlar ben doktora gidiyorummm....
günaydın teyzoşlar hayırlı günler hepinizi öptükopuyorumnanaktan
günaydın canım.dün diyetisyenden geldikten sonra konuşamadım senle.dr belli bi kaloriye kadar mı yiyip iç dedi.mesala meyva verdi mi?birde kepekli ekmek mi önerdi*ben günde 1 elma onuda ekşi yiyorum,kepekli ekmek kullanıyorum.neleri yiyip içmeni önerdi?
küvet konusunda bende fikrimi söleyeyim.bebeğime önceleri küvet ve file almayı düşünüodum ama çevremdeki herkez küvetin çok rahatsız olduğunu bebeğin rahat yıkanmadığını,etrafa suların taştığını söledi.dar olduğu için sanrıım.bende küvet kararımı değiştirdim.badya alıcam ona görede file ohh geniş geniş oğluşum yıkancak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?