2010 Nisan Anneleri

günaydın tuğbacığım...biz iyiyiz.kaan ve sen nasılsın*

iyi diyelim iyi olsun canım.Sen nasılsın?

günaydınn kızlar umarım herkes iidir

saolun kızlarr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanbizde kaanla içgüveysinden halliceyiz. kaydirigubbakcemile3 günler sonra ilk defa deliksiz uyumuşum tuvalete bile kalkmadım uyandığımda kasıklarım ağrıyordukaydirigubbakcemile3 bıraksalar akşama kadar yatardım öyle valladelikafadulden

günaydın şekerleer nasılsınız? umarım hepiniz iyisinizdir bizd iyiyiz işte şimdi kuşburnu içtik..

ya kızlar bana bi akıl verin bu diyetisyen bana ara öğünde habire grissini verdi ya ben kızımı bu suntalarla nasıl beslerim eşimde sabah bırak şunları dedi. ne istiyosan ye dedi. kafam karıştı..

ha bu arada ben arkadaşıma sordum o fileli küvetler daha iyi dedi hem bebeğin kaymasını önlermiş..aklınızda bulunsunnn

küvet konusunda bende fikrimi söleyeyim.bebeğime önceleri küvet ve file almayı düşünüodum ama çevremdeki herkez küvetin çok rahatsız olduğunu bebeğin rahat yıkanmadığını,etrafa suların taştığını söledi.dar olduğu için sanrıım.bende küvet kararımı değiştirdim.badya alıcam ona görede file ohh geniş geniş oğluşum yıkancak..

günaydın canım.dün diyetisyenden geldikten sonra konuşamadım senle.dr belli bi kaloriye kadar mı yiyip iç dedi.mesala meyva verdi mi?birde kepekli ekmek mi önerdi*ben günde 1 elma onuda ekşi yiyorum,kepekli ekmek kullanıyorum.neleri yiyip içmeni önerdi?

günaydın teyzoşlar hayırlı günler hepinizi öptükopuyorumnanaktan

canım şöyle verdi hemen anlatayım sabah erken kalk dedi. 8,30 gibi. 2-3 dilim tam buğday ekmeği- 1 porsiyon peynir- 3-4 zeytin yada ceviz vb. şeyler. açık çay, marul tere vb gibi şeyler.

10:30 ara öğün : kivi-portakal gibi meyve, 3-4 adet grissini, ıhlamur kuşburnu gibi meyve çayı.

12,30 öğle yemeği sebze yemeği, salata, 2-3 ince dilim ekmek çorba, ayran yada yoğurt

15,00 ara öğün 1 bardak süt yada prebiyotik yoğurt yada meyve, ceviz, badem gibi şeyler.

18:30 et ürünleri yada sebze yemeği, yada kurubaklagiller, 1-2 dilim ekmek, salata

21,00 ara öğün 2-3 adet grissini, meyve yada ceviz badem..

canım baDya nasıl bişey ben bilmiyorum onu.sanırım küvetten daha geniş.

günaydın kızlar uzun süre aradan sonra gelebildim nihayet
umarım herkes iyidir bizde iyiyiz oğlumla sadece şekerim çok düşük çıkdı
2 hafta sonra tekrar ölçülücek doktor riskli biraz dedi (

rüzgar yağmurcuğum benim eşimde dün akşam dünüre aynı şeyleri söyledi yanımdaydı yazışırken bırak yesin herşetyi çocuk nasıl beslenecek dedi hamile kadın diyetmi yapar dedi diyeti doğumdan sonra yaparsınız dedi ayy gülsemmi ağlasammı zaten benim eşimin yanında yemek yee o kadar hoşuna gider yemesen sorun var işte:))))

dünürcüğüm az sonra hazırlanacağım bakalım nereye gideceğiz eşim sen gel dedi belkide orduya gideriz yine ama bulancağa uğrarsak kesin haber veririm canımcım

teyzoşlar görüşrüz su almaya gelmiş gibi oldum ama eşimle bebişe küvet falan bakmaya gideceğiz yanına bişeyler daha alırım inşallah dayanamam ben şimdi küvet konusundada kararsız kaldım iyicene yaaa minderli çabukmu soğuturmuş yaa o zamn filelimi alsam acaba(((

budebecim badya plastik yuvarlak küvetlere deniyor tatlım.leğenlere benzio benim için daha kullanışlı olcak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…