günaydın kızlar uzun süre aradan sonra gelebildim nihayet
umarım herkes iyidir bizde iyiyiz oğlumla sadece şekerim çok düşük çıkdı
2 hafta sonra tekrar ölçülücek doktor riskli biraz dedi(
budebecim badya plastik yuvarlak küvetlere deniyor tatlım.leğenlere benzio benim için daha kullanışlı olcak..
günaydın kızlar uzun süre aradan sonra gelebildim nihayet
umarım herkes iyidir bizde iyiyiz oğlumla sadece şekerim çok düşük çıkdı
2 hafta sonra tekrar ölçülücek doktor riskli biraz dedi(
rüzgar yağmurcuğum benim eşimde dün akşam dünüre aynı şeyleri söyledi yanımdaydı yazışırken bırak yesin herşetyi çocuk nasıl beslenecek dedi hamile kadın diyetmi yapar dedi diyeti doğumdan sonra yaparsınız dedi ayy gülsemmi ağlasammı zaten benim eşimin yanında yemek yee o kadar hoşuna gider yemesen sorun var işte:))))
dünürcüğüm az sonra hazırlanacağım bakalım nereye gideceğiz eşim sen gel dedi belkide orduya gideriz yine ama bulancağa uğrarsak kesin haber veririm canımcım
teyzoşlar görüşrüz su almaya gelmiş gibi oldum ama eşimle bebişe küvet falan bakmaya gideceğiz yanına bişeyler daha alırım inşallah dayanamam ben şimdi küvet konusundada kararsız kaldım iyicene yaaa minderli çabukmu soğuturmuş yaa o zamn filelimi alsam acaba(((
gelinciğim dur bende ondan bakayım iyi oldu dediğin canım benim bu arada iyi tatiller canım görüşemezsek demek yarın yola çıkıyosunuz kendini fazla yorma tatlısı öptümopuyorumnanaktan
gelincik iyi gezmelerrrr
hoşbuldum budebecim iyiler allaha şükür ama ben bu aralar iyi değilim bağırsaklrım fena oldu ilaçlardan mı ne bilmiyom ishal oldum bugün biraz daha iyiyim ama ya ben daha hiç bir şey almadım bebeklerime bu ayy her şeylerini alıp tamamlamayı düşünüyomm bende küvet almıyıcam rahat değilmişş
budebecim evet minder çok çabuk soğur minderi bende tavsiye etmem.küvet fileleri en iyisi bence.onların elyaflı olanları var daha yumuşacık oluyolar.ben gidip alayım dönüşte eklerim fotolarını görürsünüz tabi aceleniz yoksa eğer..
budebecim yezdım diyetimi gördünmüü
canım şöyle verdi hemen anlatayım sabah erken kalk dedi. 8,30 gibi. 2-3 dilim tam buğday ekmeği- 1 porsiyon peynir- 3-4 zeytin yada ceviz vb. şeyler. açık çay, marul tere vb gibi şeyler.
10:30 ara öğün : kivi-portakal gibi meyve, 3-4 adet grissini, ıhlamur kuşburnu gibi meyve çayı.
12,30 öğle yemeği sebze yemeği, salata, 2-3 ince dilim ekmek çorba, ayran yada yoğurt
15,00 ara öğün 1 bardak süt yada prebiyotik yoğurt yada meyve, ceviz, badem gibi şeyler.
18:30 et ürünleri yada sebze yemeği, yada kurubaklagiller, 1-2 dilim ekmek, salata
21,00 ara öğün 2-3 adet grissini, meyve yada ceviz badem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?