2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlar uzun süre aradan sonra gelebildim nihayet
umarım herkes iyidir bizde iyiyiz oğlumla sadece şekerim çok düşük çıkdı
2 hafta sonra tekrar ölçülücek doktor riskli biraz dedi (

canım tam çıkıyodum öncelikle hoşgeldin bitanem özlettin kendini nazcığım geçmiş olsun bitanem canını sıkma canım benim düzelir inan içini ferah tut tatlısı:1hug:

budebecim badya plastik yuvarlak küvetlere deniyor tatlım.leğenlere benzio benim için daha kullanışlı olcak..

gelinciğim dur bende ondan bakayım iyi oldu dediğin canım benim bu arada iyi tatiller canım görüşemezsek demek yarın yola çıkıyosunuz kendini fazla yorma tatlısı öptümopuyorumnanaktan

günaydın kızlar uzun süre aradan sonra gelebildim nihayet
umarım herkes iyidir bizde iyiyiz oğlumla sadece şekerim çok düşük çıkdı
2 hafta sonra tekrar ölçülücek doktor riskli biraz dedi (

hoşgeldin canım.nasılsın*baya uzun zaman oldu canım seni burada görmeyeli....geçmiş olsun canım....

tamam canım gelirseniz haberim olsun görüşürüz.kalın giyin dışarısı baya esiyor

bende ondan bakayım gelincikciğim....daha kullanışlıysa bende ondan alırım.filemi minder mi bende ona karar veremedim.minderi soğuk olur diyorlar....
semafatihcim hoşgeldin...ikizler nasıl?

gelinciğim dur bende ondan bakayım iyi oldu dediğin canım benim bu arada iyi tatiller canım görüşemezsek demek yarın yola çıkıyosunuz kendini fazla yorma tatlısı öptümopuyorumnanaktan

sağol tatlım ii dileklerin için yarın gündüzde aranızda olurum kesin.ist.dan evden de girerim arada fırsat buldukça..:1hug:

hoşbuldum budebecim iyiler allaha şükür ama ben bu aralar iyi değilim bağırsaklrım fena oldu ilaçlardan mı ne bilmiyom ishal oldum bugün biraz daha iyiyim ama ya ben daha hiç bir şey almadım bebeklerime bu ayy her şeylerini alıp tamamlamayı düşünüyomm bende küvet almıyıcam rahat değilmişş

budebecim evet minder çok çabuk soğur minderi bende tavsiye etmem.küvet fileleri en iyisi bence.onların elyaflı olanları var daha yumuşacık oluyolar.ben gidip alayım dönüşte eklerim fotolarını görürsünüz tabi aceleniz yoksa eğer..

Herkese selamlar nisan anneleri,dün akşam muhabbet koyuymuş.hamileyiz cok hassaslaştık herşeyi takar olduk ben de bir arkadaşın tavırlarını kafama taktım durdum,kız evlendiğimden beri beni görmemezlikten geliyo dün 2 kişi aynı masasına oturduk ben yokmuşum gibi davranıyo,insan ib iki laf etmez mi,samimiydik bekarken tura katılmıştık.bunu dünden beri kafama takmıştım düşünün...eşime de söledim,sen de öyle davran diyo...ben bu ark bekar bi akrabamla tanıştırmıştım,arada gerginlik olmuş belki de ondan böle davranıyo,bi anlam veremedim,negatif elektirk alıyorum kızdan...cocuk da mühendis,iyi biri,kötü değildi.neysee yaaaa.insanları cekmek zok zor kızlar,herkes ayrı telden a nne baba ve eşimiz dışındakileri cok takmayın...herkese güzel günler...

merhaba kızlar.. bizde çok yoruluyoruz oğlumla buaralar.. yıl sonu işlemlerimiz var.. sanırım marta kadarda sürer.. şubatta ayrılmayı dusunuyorum.. o zaman evden gırerımde rahat rahat sohbet ederız :)
bugun kendımı çok halsız hıssedıyorum ( uykum var ( ve son bır haftadır sırtım ağrıyor oturunca .. agrıması için 20 dk oturmam yeterlı yani ((((((

geçmiş olsun canım.ilaçlardan olabilir bol su tüket canım.iyi olmasına sevindim kuzucuklarının....ben yaptım büyük ölçüde alışverişi birkaç ufak tefek şeyler kaldı....sende bir an evvel yap alışverişini.çok keyifli çooooookkkkaydirigubbakcemile3

yok canım acelemiz.sen al ekle ben ona göre karar veririm iyi olur canım.sağol....kaydirigubbakcemile5

canım sende meyvadan kısıtlamamış ne güzel.grissini vermiş benden farkl birde kepek ekmeği önermemiş normal ekmek yiyebilirsin demiş.birde çaya şeker koyuyomuydun sen canım:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…