2010 Nisan Anneleri

canım sende meyvadan kısıtlamamış ne güzel.grissini vermiş benden farkl birde kepek ekmeği önermemiş normal ekmek yiyebilirsin demiş.birde çaya şeker koyuyomuydun sen canım:uhm:

yok canım ben şeker kullanmıyorum ama açım şimdi ya valla saldırcam buzdolabına az kaldı.

merhaba canım aynen bende senin gibiyim sırtım çok ağrıyor bazen.senin gibi 20 dakikayı geçince başlıyor ağrımaya.otururken ayağımı uzatıyorum biraz uzun oturuyorum yoksa daha çok ağrıyacak....

yok canım ben şeker kullanmıyorum ama açım şimdi ya valla saldırcam buzdolabına az kaldı.

canım başlarda çok kötü oluyo insan ne yiyeceğini bilmiyor.resmen yemek sıkıntısına giriyor ne yapsam ne etsem diye...ben deli oluyodum ne yiyeceğim diye.dün canım çok tatlı istedi dayanamadım hiç yememiştim kaçamak yaptım : ):icecream:

aynen canım ya off deli olcam dr a da sinir oldum bırakabilirim yani ben her an.

aynen canım ya off deli olcam dr a da sinir oldum bırakabilirim yani ben her an.

yok canım bırakma sen yinede.başlarda sedce böyle oluyo sonra alışıyosun diyete.illa erken uyanman gerekmiyo ama.10 da kalksan öğünlerini ona göre ayarlasan olur.kaç kalorilik bu diyet*birde en son kaç haftalıktın dr a gittiğinde ve bebişin kaç kiloydu*

canım erken kahvaltı etmezsem şeker yükselirmiş öle dedi. kalorisi daha yok. önce bi bakalım dedi. ona göre uygunsa devam edicekmiş. 25. haftaya girmiştim bebeğimde 610gr dı. ama bu şeker yükleme testinden sonra bana verilen diyet. ya diyet fikri bile beni gerdi.

merhaba canım aynen bende senin gibiyim sırtım çok ağrıyor bazen.senin gibi 20 dakikayı geçince başlıyor ağrımaya.otururken ayağımı uzatıyorum biraz uzun oturuyorum yoksa daha çok ağrıyacak....

canımcım aynen bende ayaklarımı uzatınca süper oluyor ama iş yerınde o lüksüm yok (

evde masada yemek yemıyoruz artık :)) yemek yerken bile işgence bırde gunun yorgunlugu olunca hepten ağrıyor.. ayaklarımı uzatıp yer sofrası yapıyorum:) süper keyıflı oluyor :))

yaa erken kahvaltı etmek şekerde önemlimiymiş.ben baya geç kahvaltı yapıyorum ya.saat 11 i buluyo bazen geçiyorda....22+5tim bende bebek 626 gramdı.birde benimdr um bebeğin karın büyüklüğünden şüphelendi bende 11 kilo falan aldım yemesemde çok aşıyorum dedim.şimdi kilom geriledi gerçi.....kendi dr umdan sonra bir dr adaha gittim o dr da bence herşey normal zaten şeker yüklemesi yapılmadan anlaşılmaz dedi.o dr un usg sinde de bebek 590 gram çıktı.acaba bebeği kilolu diye mi verdi bana bu diyeti...ondan sordum sana bebeğin kilosunu ama seninki normalmiş.sen kaç kilo aldın canm*

Günaydın kızlar, nasılsınız? a.s.
Naz_24, canım merak ettim şekerin kaç çıktı? Benimde düşük çıktı ama demekki seninki çok düşük. Doktorum sadece az az ve sık sık ye dedi. Çokta önemsemedi benim doktorum. O yüzden çok rahatım ama.
Budebecim, bebeklerin kiloları ultrason cihazından cihazına bile değişebiliyormuş. Doktorun bebeğin iri olunca şekerden süpelenmiş ama belki genetiğinizde iri bebek vardır. Bence sen gönlünü rahat tut. Şeker yüklemesi ne zaman yapılacak?

canım şeker yüklemem haftaya cumartesi....evet dr un usg sinden usgsne değişebiliyor bebeğin kilosu....valla benim bu yememle değil şeker çıkması baya düşük çıkması lazım ama bakacağız artık haftaya.....sırnaşık şey

slm kızlarr... herkese iyi günlerr... okuldan pazara uğradım.. yeni geldim eve.. accık işim var sonra burdayım.. öpüyorum hepinizii.. inş. herkes iyidiirr.

ya budebe canım şu senin şeker yükleme testinde bir yapılsa da boşu boşuna şu diyeti çekmesen. daha tahlil yapmadan rejime soktu seni doktorun sonuçların iyi çıksada kurtulsan valla ben bile sabredemedim tahliline senin. sen nasıl sabrediyosun helal olsun valla. ortada tahlil yok bir şüphe yüzünden diyettesin ben olsaydım çatlardım helal olsun sanaopuyorumnanaktan

HERKESE MERHABALAR.
rahatsız olan arkadaşlar geçmiş olsun.doktordan güzel haberlerlerle dönenler nice güzel haberler alırlar inşallah.
dün akşam eşler konusunda yoğun şikayet varmış.artık ben bir şey söyleyince eşim sen hamilesin normal böyle davranman diyor.bazı sabahlar gördüğüm rüyalar yüzünden bile adama kızar hale geldim.yeni evliler eşlere ve evliliğe alışırsınız zamanla.benim size tavsiyem eşlerinizin aileleri özellikle anneleri hakkında asla konuşmayın.kör değiller. onlarda görüyor.ama bunu bizden duymak canlarını sıkıyor.boşverin iki günlük dünya için hayatınızı zehir etmeyin.inanın onlar bizi çok seviyor.

ummuhancım,avukatcım ve tuğbacığım hoşgeldiniz.
tuğba canım haftaya inşallah belli olacak.ya canım aslında başta canım çok sıkılmıştı biliyosun.şimdi o kadar sıkmıyo beni zaten tatlıyı çok sevmem ben yalnız dün akşam işte ...akşam uyuklarken aklıma tatlı geldi....onun haricinde sebze seiyorum zaten.ama şu meyva yyiyememek beni deli ediyo canım portakal,mandalina çok istiyor ....ay canım benim düşünceli arkadaşım....

ayşecim ne dedi dr un hadi yaz

25 Haftalığız
30 cm olmuşuz
700 gr da kilomuz.
Fındırk gibi burnumuz varmış.
Şeker yüklemesi yapıldı 108 çıktı.Doktoru aramadım.Yarın kedni doktoruma göstereceğim.
Kilom iyiymiş 61 le hamiş kalmıştım 67 olmuşum 6 kilo yani.
Mehmet Salih bey uyuyordu.Hemde mışıl mışıl.
Çok iyiyiz yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…