- 19 Aralık 2008
- 2.939
- 1
- 356
canım sende meyvadan kısıtlamamış ne güzel.grissini vermiş benden farkl birde kepek ekmeği önermemiş normal ekmek yiyebilirsin demiş.birde çaya şeker koyuyomuydun sen canım:uhm:
merhaba kızlar.. bizde çok yoruluyoruz oğlumla buaralar.. yıl sonu işlemlerimiz var.. sanırım marta kadarda sürer.. şubatta ayrılmayı dusunuyorum.. o zaman evden gırerımde rahat rahat sohbet ederız :)
bugun kendımı çok halsız hıssedıyorum( uykum var ( ve son bır haftadır sırtım ağrıyor oturunca .. agrıması için 20 dk oturmam yeterlı yani ((((((
yok canım ben şeker kullanmıyorum ama açım şimdi ya valla saldırcam buzdolabına az kaldı.
canım başlarda çok kötü oluyo insan ne yiyeceğini bilmiyor.resmen yemek sıkıntısına giriyor ne yapsam ne etsem diye...ben deli oluyodum ne yiyeceğim diye.dün canım çok tatlı istedi dayanamadım hiç yememiştim kaçamak yaptım : ):icecream:
aynen canım ya off deli olcam dr a da sinir oldum bırakabilirim yani ben her an.
yok canım bırakma sen yinede.başlarda sedce böyle oluyo sonra alışıyosun diyete.illa erken uyanman gerekmiyo ama.10 da kalksan öğünlerini ona göre ayarlasan olur.kaç kalorilik bu diyet*birde en son kaç haftalıktın dr a gittiğinde ve bebişin kaç kiloydu*
merhaba canım aynen bende senin gibiyim sırtım çok ağrıyor bazen.senin gibi 20 dakikayı geçince başlıyor ağrımaya.otururken ayağımı uzatıyorum biraz uzun oturuyorum yoksa daha çok ağrıyacak....
canım erken kahvaltı etmezsem şeker yükselirmiş öle dedi. kalorisi daha yok. önce bi bakalım dedi. ona göre uygunsa devam edicekmiş. 25. haftaya girmiştim bebeğimde 610gr dı. ama bu şeker yükleme testinden sonra bana verilen diyet. ya diyet fikri bile beni gerdi.
Günaydın kızlar, nasılsınız? a.s.
Naz_24, canım merak ettim şekerin kaç çıktı? Benimde düşük çıktı ama demekki seninki çok düşük. Doktorum sadece az az ve sık sık ye dedi. Çokta önemsemedi benim doktorum. O yüzden çok rahatım ama.
Budebecim, bebeklerin kiloları ultrason cihazından cihazına bile değişebiliyormuş. Doktorun bebeğin iri olunca şekerden süpelenmiş ama belki genetiğinizde iri bebek vardır. Bence sen gönlünü rahat tut. Şeker yüklemesi ne zaman yapılacak?
Ben geldimmm
ayşecim ne dedi dr un hadi yaz
selam :)) biz geldik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?