hb ayşe_denizy sağol canım siz nasılsınız bugün??
geçmiş dünden beri birimiş bayaca inş. kimsede bir sorun yoktur.. okuyamıcam malesef...
denizcim... maşallah oğluna canımm... ayyben onun o fındık burnunu yerim yaa.. canımm benim..rabbim nazarlardan korusun mehmet salih beyi cnım benim.. inş. bizde haftaya böyle güzel haberlerle geliriz dr.amcadan :)) tekrar gözün aydın cnımm... hııı kızz bu arada ben işleri bitirip gelene kadar toplantıyı dağıtmışsınız :)))
hoşbulduk canım.benimde yarın şeker yüklemem var.ve ben inadına acaip tatlı yiyorum.normalde hiç yemediğim şerbetli tatlıları bile acaip canım istiyor ve yiyorumda.şekerim yüksek çıkacak biliyorum ama limon hastası ben tatlı diye ölür hale geldim ne yapayım.ummuhancım,avukatcım ve tuğbacığım hoşgeldiniz.
tuğba canım haftaya inşallah belli olacak.ya canım aslında başta canım çok sıkılmıştı biliyosun.şimdi o kadar sıkmıyo beni zaten tatlıyı çok sevmem ben yalnız dün akşam işte ...akşam uyuklarken aklıma tatlı geldi....onun haricinde sebze seiyorum zaten.ama şu meyva yyiyememek beni deli ediyo canım portakal,mandalina çok istiyor ....ay canım benim düşünceli arkadaşım....
25 Haftalığız
30 cm olmuşuz
700 gr da kilomuz.
Fındırk gibi burnumuz varmış.
Şeker yüklemesi yapıldı 108 çıktı.Doktoru aramadım.Yarın kedni doktoruma göstereceğim.
Kilom iyiymiş 61 le hamiş kalmıştım 67 olmuşum 6 kilo yani.
Mehmet Salih bey uyuyordu.Hemde mışıl mışıl.
Çok iyiyiz yani...
allah daim etsin ayşe_denizy cim..
a.s cnmm.. anladım canımın içii.. benimde canım pazarda limonları görünce bişi çekti durduk yerde :))) onu yapmaya çalışıyorum.. :)) sen nasılsın? daha iyisin demi cnm.. moral olarak ..
25 Haftalığız
30 cm olmuşuz
700 gr da kilomuz.
Fındırk gibi burnumuz varmış.
Şeker yüklemesi yapıldı 108 çıktı.Doktoru aramadım.Yarın kedni doktoruma göstereceğim.
Kilom iyiymiş 61 le hamiş kalmıştım 67 olmuşum 6 kilo yani.
Mehmet Salih bey uyuyordu.Hemde mışıl mışıl.
Çok iyiyiz yani...
o zaman 41 kere maşallah MEHMET SALİH beye...bebeğin kilosuda kendi kilonda gayet güzel....şekerinde iyi çıkmış.140 ın aşağısı normalmiş zaten.yalnız sen geç gitmiştin kahvaltı yapmadan mı gittin şeker yüklemesi için.....opuyorumnanaktan
hb budebe cim sağol canım nasılsın..
2 tane çukulata yedim.Ondan önce de danino yemiştim.Aç tok farketmez dedi.Normaldir ama değil mi?
tabi canım gayet normal araştırmalarıma göre....nasıl beceriyon kız bu kadar az kilo almayı
aysecim gözünaydın canım hayırlı haberlerle gelmişsin ohh ne güzel.allah sonuna kadar ii haberler duymamızı nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?