2010 Nisan Anneleri

geçmiş dünden beri birimiş bayaca inş. kimsede bir sorun yoktur.. okuyamıcam malesef...

denizcim... maşallah oğluna canımm... ayyben onun o fındık burnunu yerim yaa.. canımm benim..rabbim nazarlardan korusun mehmet salih beyi cnım benim.. inş. bizde haftaya böyle güzel haberlerle geliriz dr.amcadan :)) tekrar gözün aydın cnımm... hııı kızz bu arada ben işleri bitirip gelene kadar toplantıyı dağıtmışsınız :)))

teşekkürler teyzesi.Çok selamı var zaten oğluşumun..
akşama doğru gene toplanırız dedik.Herkes işe güce dağıldı.Daha iyi...

hoşbulduk canım.benimde yarın şeker yüklemem var.ve ben inadına acaip tatlı yiyorum.normalde hiç yemediğim şerbetli tatlıları bile acaip canım istiyor ve yiyorumda.şekerim yüksek çıkacak biliyorum ama limon hastası ben tatlı diye ölür hale geldim ne yapayım.

maşallah barekallah canım.

a.s cnmm.. anladım canımın içii.. benimde canım pazarda limonları görünce bişi çekti durduk yerde :))) onu yapmaya çalışıyorum.. :)) sen nasılsın? daha iyisin demi cnm.. moral olarak ..

o zaman 41 kere maşallah MEHMET SALİH beye...bebeğin kilosuda kendi kilonda gayet güzel....şekerinde iyi çıkmış.140 ın aşağısı normalmiş zaten.yalnız sen geç gitmiştin kahvaltı yapmadan mı gittin şeker yüklemesi için.....opuyorumnanaktan

2 tane çukulata yedim.Ondan önce de danino yemiştim.Aç tok farketmez dedi.Normaldir ama değil mi?

tabi canım gayet normal araştırmalarıma göre....nasıl beceriyon kız bu kadar az kilo almayı

Valla ben aslında boyuma göre biraz balık etliyim.1,58 boya 61 kilo ile hamile kaldım.İl 3 ay 58 e kadar düştüm.Yiyordum nasıl düştüm bilmiyorum.Sonra da 67 oldum.Valla yiyiyorum bazen abartıyorum bol meyve ama sürekli meyve yiyorum süt içiyorum yoğurt yiyorum.Naninolardan falan.Öyle yani.:icecream:
Bazen çok almışım bile diyorum...delikafadulden

aysecim gözünaydın canım hayırlı haberlerle gelmişsin ohh ne güzel.allah sonuna kadar ii haberler duymamızı nasip etsin inşallah..

aysecimm;zaten bebişin ilk haberini almıştım senden bizzat canlı olarak......
ama ben yerim o minik fındık burnuşunu.....
dayanamadım bende gitcem yarın oğluşumu görmeye.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…