afiyet olsun budebe cim..
Valla ben aslında boyuma göre biraz balık etliyim.1,58 boya 61 kilo ile hamile kaldım.İl 3 ay 58 e kadar düştüm.Yiyordum nasıl düştüm bilmiyorum.Sonra da 67 oldum.Valla yiyiyorum bazen abartıyorum bol meyve ama sürekli meyve yiyorum süt içiyorum yoğurt yiyorum.Naninolardan falan.Öyle yani.:icecream:
Bazen çok almışım bile diyorum...delikafadulden
aysecimm;zaten bebişin ilk haberini almıştım senden bizzat canlı olarak......
ama ben yerim o minik fındık burnuşunu.....
dayanamadım bende gitcem yarın oğluşumu görmeye.....
yaa erken kahvaltı etmek şekerde önemlimiymiş.ben baya geç kahvaltı yapıyorum ya.saat 11 i buluyo bazen geçiyorda....22+5tim bende bebek 626 gramdı.birde benimdr um bebeğin karın büyüklüğünden şüphelendi bende 11 kilo falan aldım yemesemde çok aşıyorum dedim.şimdi kilom geriledi gerçi.....kendi dr umdan sonra bir dr adaha gittim o dr da bence herşey normal zaten şeker yüklemesi yapılmadan anlaşılmaz dedi.o dr un usg sinde de bebek 590 gram çıktı.acaba bebeği kilolu diye mi verdi bana bu diyeti...ondan sordum sana bebeğin kilosunu ama seninki normalmiş.sen kaç kilo aldın canm*
ayşe-denizyim maaş. oğluşuna ne güzel haberlerle gelmişsin darısı bizlerin başına
ben de 1.72 cm yim.67 ile gebe kaldım 78 kg oldum.11 kg! görenler yarın dogurcam sanıyo,karnım cok büyük yaaa..3 ay spnra devasa bişi olcam kesin.cokacimcoook
canım görmedim mesajını şimdi okudum. olabilir belkide ama nede verdiki sana? erken kalkmak gerekliymiş canım. yoksa ara öğünler kaçar şeker yükelir dedi. ben daha hiç kilo almadım canım.
slm teyzoşlar biz geldik nasılsınız biz bugün baya bir yorulduk kızıma küvetini ve filesini aldık bu arada bebk şekerlerini sorduk eşimle baya pahallıya geliyodu bende tül aldım kokulu yapraklardan aldım bazılarını çikolatalı bazılarınıda badem şekerli sarıcağız kızıma birde sepet aldık çikolataları dağıtmak için çok şeker hepsi şu an yapmayacağım şubat ayında yapınca son hlini çekerim eklerim buraya hem banada bir uğraş olur tülün metresini 5 ytlye aldım lavanta kokuları yaprakları 2 ytl verdim kurdela aldım onlarada 1 ytl çikolata ve şekerini almadık yani 100 ytl ye gelen şeyi eşimle nerdeyse 10 ytlye kapatttık sayılır daha avantajlı oldu bizim için:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?