2010 Nisan Anneleri

yok canım ya gayet iyisin bence....bende 1.60 boy 59 ile hamile kaldım 10 kilo aldım....:1shok:

aysecimm;zaten bebişin ilk haberini almıştım senden bizzat canlı olarak......
ama ben yerim o minik fındık burnuşunu.....
dayanamadım bende gitcem yarın oğluşumu görmeye.....

git tabi durman hata.
Bende yarın gideceğim tekrar.13,15 te.Hehe
kendi doktoruma.....Sen döndün mü evden...

canım görmedim mesajını şimdi okudum. olabilir belkide ama nede verdiki sana? erken kalkmak gerekliymiş canım. yoksa ara öğünler kaçar şeker yükelir dedi. ben daha hiç kilo almadım canım.

ben bu ayki kontrolde 1 kilo aldığımı öğrendim doktorum gayet iyi demişti :)) bakalım ocak 15 te kaç kilo olcaz :)

ben de 1.72 cm yim.67 ile gebe kaldım 78 kg oldum.11 kg! görenler yarın dogurcam sanıyo,karnım cok büyük yaaa..3 ay spnra devasa bişi olcam kesin.cokacimcoook

ummahancım.. iyi almışsın ayda 1 kiloo... ben son gittiğimde 3 haftada 2 kilo aldığım için uyarı almıştım :))) gerçi toplamda 5 kiloydu ama 3 haftada 2 kilo çok dedii... soonra bi hastalandım 5 günde 2 kilo gittii.. doktorum da pişman oldu uyardığına.. ama haftaya gittiğimdeo 2 kg ve fazlasını almış olursam ne dicek acaba :))))

ronesans.. cnmm sen yine çok kilolu hamiş kalmamışsın... ben 79,90 la hamiş kaldım.. 80 yani :))) kızımda 72-85 di kilo aralığım.. bunda da 15 kilo almıyımm allahımmm duyyy sesimii :)))

özgee... canımın içii. nasılsın kızz? hiiç sesin soluğun çıkmıyıı :)))

canım ben 76 ile hamile kaldım 72 ye düşmüştüm geçen gittiğimde 73 olmuşum şuan kaç kiloyum bilmiyorum bu gidişimde bakıcaz artıkın..

ayy dur kızz.. accık bende ağlıyımm :))) bebişlere baktım dün maşallah .çok şekerler... bakalım nasıl doğmuşlar onlara da bakıyım :)

ummahancım.. sen başta kilo kaybetmişsin bayaca cnmm.. ama almaya başlamışsın bak ne güzell.. yedikleri,n kızına yarasın inş. canımm ...

canım görmedim mesajını şimdi okudum. olabilir belkide ama nede verdiki sana? erken kalkmak gerekliymiş canım. yoksa ara öğünler kaçar şeker yükelir dedi. ben daha hiç kilo almadım canım.

canım ben hiç ara öğün yemiyorum gündüz sadece akşamları meyve yerken ara öğün yapıyorum.

slm teyzoşlar biz geldik nasılsınız biz bugün baya bir yorulduk kızıma küvetini ve filesini aldık bu arada bebk şekerlerini sorduk eşimle baya pahallıya geliyodu bende tül aldım kokulu yapraklardan aldım bazılarını çikolatalı bazılarınıda badem şekerli sarıcağız kızıma birde sepet aldık çikolataları dağıtmak için çok şeker hepsi şu an yapmayacağım şubat ayında yapınca son hlini çekerim eklerim buraya hem banada bir uğraş olur tülün metresini 5 ytlye aldım lavanta kokuları yaprakları 2 ytl verdim kurdela aldım onlarada 1 ytl çikolata ve şekerini almadık yani 100 ytl ye gelen şeyi eşimle nerdeyse 10 ytlye kapatttık sayılır daha avantajlı oldu bizim için:))))

canım hoşgeldin.bebek şekerleri baya pahalı evet.nereden aldınız.nereye gittiniz bugün.bende değişik şeyler yapmayı dşünüyordum ama bulamadım.o yüzden bende senin gibi hem lavanta hem çikolota koymayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…