zeyra hoşgeldin canım.bende kendim yapmayı düşünüorum bebek şekerlerini.istdan bakacam kuzenim yapmıştı kendi bebeğine minik bebek arabaları içine badem şekeri koyup tülle sarmıştı harika oldu hemde 25 tl ye maletmişti hepsini.inşallah bende rastlarım aksesuarlarına da alıveririm
canım dünürcüğüm şimdi eve girdik bitanem giresuna gittik eşim bana birde şu shafferın kampanyalı takımını aldı eee 5 yıl olmuştu evleneli yeniledik takımımızı hediyeymiş bu bana yılbaşı hediyesi baya bir dolaştık giresunda bir çiçekciden aldım metresini 5 ytlye canım tülün sonra biz küveti bulamadık şimdi gelirken sen şinaside var diyince oraya baktık hemen aldık çıktık canım kusura bakma yanına uğrayamadım 1 saate kadar komşumuz ev aldı oraya gideceğiz ev görmeye canım hayırlı olsuna hediyemizi aldık damadıma sonra gelirim ben gündüz bir gün inşallah sonra bulancakta bir yer var şu ayakkabı sarayı oranın yanında bir tuhafiye tarzı bir yer var boncuk aldım nazar boncuğu 2 ytl verdim sonra kurdeleyide o köşede şinasinin karşısından aldık canım istersen bir gün ben gelirim o zamn sanada alırız aynısından çiçekçilerde tül oluyo canım metre işi veriyolar
zeyra hoşgeldin canım.bende kendim yapmayı düşünüorum bebek şekerlerini.istdan bakacam kuzenim yapmıştı kendi bebeğine minik bebek arabaları içine badem şekeri koyup tülle sarmıştı harika oldu hemde 25 tl ye maletmişti hepsini.inşallah bende rastlarım aksesuarlarına da alıveririm
canım nazar boncuğunu tüle dikeceğim ipe dizilmiş şekilde satılıyo nasıl anlatsam sana haaa şu kadınlar pazarı varya eski ayakkabı sarayının orda manav falan var oranın karşısına düşüyo incik boncuk gibi şeyler var oradan aldık 2 dizine eşimle lavantayıda oradan aldık canım
ay canım ya yazmayı unutmuşum yeni yemek takımın hayırlı olsun.iyi günlerde kullanın....ağzınızın tadıyla iyi günlerde yemek yiyin inşallah....
ay canım ya orada öyle dükkan mı varmış ya ben bakar körüm valla....yarın bende çıkıp bakayım veya bigün geldiğinde beraber bakarız canım
Merhaba kızlar,
Ayse_denizy maşallah Mehmet Salihimize.
Alminacığım ben yaptırmadım kızıma da.İnşallah pişman olmayız.
iyi etmişsin canım.Dolaşmak insanı rahatlatıyor biraz.valla kafama esti attım mkendimi sokağa. artıkın sadece yatağa deil koca eve sığamıyorum. bunalıyorum resmen. çok sıkıcı. ama bugünde ankara pek soğuktu. şimdi de belim ağrıyo. kızımda zavallım pert oldu uyuyo sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?