2010 Nisan Anneleri

hoşbulduk canımcım nasılsın bitanecik dünürcüğüm neler yapıyosun canım benim bizde şimdi girdik hemen pcnin başına oturdum:)))

hoşbulduk canımcım nasılsın bitanecik dünürcüğüm neler yapıyosun canım benim bizde şimdi girdik hemen pcnin başına oturdum:)))

iyiyim canım dünürüm tv falan seyrettim eşim uyudu çoktan...kimse yoktu sıkıldım baya iyiki geldiniz ya....sizin gezme nasıl geçti*

iyiyim canım dünürüm tv falan seyrettim eşim uyudu çoktan...kimse yoktu sıkıldım baya iyiki geldiniz ya....sizin gezme nasıl geçti*

güzeldi canım benim bugünden beri yine geziyoruz ben iyice gezer oldum canım eşim birşeyler bakcakmış az pcde ben yine uğrarım o baksında beni bekliyo zaten oda yatmaya gidecek bakıpta canımcım:1hug:

ay pardon kızlar baktım kimse yok şubat annelerine bakkıyodum:)))) geldim bende
opuyorumnanaktan

slm kızlar gerçi kimseler yokbenneyaptımki

bugün doktora gittik gördüm oğlumu ama sakladı yüzünü yavrum bu sefer olsun yinede görmek çok güzeldi:))

850 gr olmuş oğlum iyi dedi doktor 32 cm boyu o da iyi dedi şeker yüklemesi içi yüksek dedi tokluk 160 çıkmıştı benim ama çok takma genelde öyle olur dedi yeniden yaptır dedi 100 gr lık bu sefer çikolata yesem nolur dedim utanarak oda ye ama az dedi

bakalım şimdilik şeker hariç bi sorun yok:lepi: Allah'a şükür o da önemli deil dedi doktor

hoşgeldin nasılsın ?şubat annelerinden doğum yapan yok ben de bugün bi göz attım

hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın? bende baktımda birisinin kanaması varmış haftasonu devamını okuyamadım erken doğurabilirmiş

rabiacımm gözn aydın maşallah oğluşuna kocaman olmuş. yeni şeker tahlilin daha iyi çıkar inşallah da gönlünce çikolata yiyebilirsin tatlım

merhaba canım ne güzel haberlerle gelmişsin.maşallah oğluşuna...boyu kilosu maşallah....canm ne güzel ya d un sorun etme demiş benim şekerim daha ölçülmeden dr um diyet verdi....

rabiacımm gözn aydın maşallah oğluşuna kocaman olmuş. yeni şeker tahlilin daha iyi çıkar inşallah da gönlünce çikolata yiyebilirsin tatlım

saol canım inş. pzt yaptıracağım bakalım ama yaptırmadan önceki üç gün her gün 150 gr karbonhidratlı şeyler ye dedi üçüncü gün akşam yemeğinden sonra hiç bişey yeme dedi öyle yapılacak en kötüsüde hastanede 4 saat bekleyecek olmam(

canım iyi sayılırım.srt ağrım çok var oturuncada ağrıyor yatarkende ...genelde tek tarafıma yattığım için.sol tarafım uyuştu resmen kemiğim etime batıyor gibi oluyor....

canım iyi sayılırım.srt ağrım çok var oturuncada ağrıyor yatarkende ...genelde tek tarafıma yattığım için.sol tarafım uyuştu resmen kemiğim etime batıyor gibi oluyor....

canım yaa geçmiş olsun. o kadar da zorlama kendinikaydirigubbakcemile sola yatmak daha iyi ama sonuçta sağa yatmakda zararlı değil. ben dönüşümlü yatıyorum. zaten kendimi sola şartladığım zaman daha çok sağa yatma ihtiyacı hissediyomkaydirigubbakcemile3dikkat et canım daha çoook bel ağrısı çekicez şimdiden zorlama kendiniopuyorumnanaktan

ya canım nedense sağa yatamıyorum sanki karnım acıyo o tarafa yatınca yığılıyo gibi oluyo karnım.daha çok var evet inşallah sorunsuz atlatırız bundan sonraki zamanı....
canım ben yatayım uykum gelmedi ama sırtım işte.......kendine iyi bak....öptük sizi.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…