2010 Nisan Anneleri

yetişemedim bu geceki muhanbbete eşim format attı bilgisayar kafayı yedi bizimki neyse tatlış teyzoşlar görüşrüz yarın öptük kocaman:)))))

günaydın hanımlarr.. gerçi ilk açılışı ben yapıyorum.. vee sayfada şu an tek ben açığım ama olsun :)) benden sonra gelicek olanlara günaydınnn....

rabiacım.. maşallah canım oğluşuna.. kocaman olmuş annesi.. inş. hep böyle güzel haberlerini almak nasip olur cnım...

kızlarr ben accık geziniyim... kimseler yokk daha...

günaydın canım :)) sabah 6:30 da uyandığım için tekrar yatmazsam erkenci oluyorum :))

bende 5 de yattım 6 da geri uyandım bende erkenciyim sanırım :)

ben daha yeni hamileyimde alt üst oldu düzenim yemeğim uykum ...

seni görünce bir selam vereyim dedim
:asigim:

iyi yapmışsın canımm.. hı hı baktım şimdi :)) gece kuşlarındaymışsın :))) 2,5 aylık hamişsin :)) inş. sağlıkla 9 ayı atlatıp kucağına alırsın yavrunu sende :)

amin.. inşallah.. bende bir kahve yaptım kendime belki 1 yıl var içmediğim.. canım çekti bu sabah.. gelin beraber olsun

afiyet olsun sana canımcım... bu aralar mide yanmasından şikayetimiz... ılık süt iyi geliyo sanki benimkine.. ben süt içiyim sen kahveni yudumla.. hıı nasıl fikir? :))

Günaydın Refiyecim.
Günaydın kızlarrr..

Valla çok ucuza mal etmişsin canım benimki bayağı pahalı odu.Sepeti biberonlar falan.Daha da badem şekeri alınacak.

Merhaba kızlar,
Ayse_denizy maşallah Mehmet Salihimize.

Çok teşekkürler teyzesi....

Gözün aydın canım.Çok sevindim.Bak güzel haberler geliyor...

zeyracım tüle bağlayacağın kurdeleye geçir nazar bocuğunu ben öyle yaptım. bide dikmekle uğraşma bence. çok zaman alıyor zaten. bir yandan lavantalar çarçöp döküyor. belin acayip ağrıyacak))

günaydın kızlar..

tam bir hafta süren korkunç migren atağım sonrasında gözümü açıp normal hayatıma dönebildim çok şükür :)
kimi hamilelerde bıçak gibi kesilirmiş migren ağrıları, kimininkiler ise coşarmış. ben şanssız gruptayım sanırım. çok sık başım ağrıyor ve çok kuvvetli ilaçlara alışkın olduğum için, minosetle falan bana mısın demiyor..sürünüyorum günlerce..

neyse, bayaa şey kaynatmışsınız :) hepsini okuyamadım, atlaya atlaya baktım biraz..
baktığım kadarıyla da üzüldüm, tatsızmışsınız çoğunuz...

nazlıcım cenazeniz varmış.. çok üzüldüm ama sayılı nefes işte, Allah geride kalanlara sabır versin.. başınız sağolsun..

tarhancım senin de guatrn nüksetmiş ha. geçmiş olsun güzelim. ama hiç vesvese yapma, bebişinin bir şeyciği yoktur..

ezgi de hastalanmış, sıkıntılı günler geçirmiş, ona da çok geçmiş olsun diyeyim...

eşiyle sorunlar yaşayanlar olmuş.. ah hangimiz yaşamıyoruz ki... tatsızlıklar büyümesin, ağzımızın tadı çok kaçmasın, bebişler de içerde gerilmesin, tek dileğim o..

zeyracım yengen de rahatsızlanmış, ama sonunda ameliyat gerekmemesine çok sevindim. çok şükür.. Allah beterini göstermesin.

bu arada, fundacığımla beni merak etmişsiniz, çok öpüyorum ikinizi de. şu bir hafta yerde miydim gökte miydim bilmiyorum valla, günlerimin çoğu yatakta büzüşüp ağlayarak geçti..
çocuk gibi oldum, acıdan ağlıyorum, ağrıdıkça ağrı coşuyor.. öyle kısır bir döngüydü..

Allah hepimize sağlık versin.. en çok ona dua ettim şu bir haftada.. sağlık gibisi yok.

bu arada doktora gidenleriniz, güzel haberler alanlarınız olmuş. çok şükür, gözleriniz aydın olsun.. nazar değmesin minişlerinize

ay arada atladığım olduysa kusuruma bakmayın kızlar, dediğim gibi çok birikmiş geçmiş, atlaya atlaya okudum ancak..

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar
zeynepcim hoşgeldin a.s. gözlerimiz yollarda kaldı çok geçmiş olsun tatlım umarım bu hamileliğinin son migren krizi olur çok ağır geçirmişsin ama canım 1 hafta boyunca doktorunla irtibata geçtinmi? çok çok geçmiş olsun ufaklık nasıl tekmeleriyle sana destek oldumu:asigim:

Amin canım.Çok fena olmuşsun yaa.Ama çok ta merak ettik seni.İyi olmana sevindim.Hemde çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…