slm teyzoşlar biz geldik nasılsınız biz bugün baya bir yorulduk kızıma küvetini ve filesini aldık bu arada bebk şekerlerini sorduk eşimle baya pahallıya geliyodu bende tül aldım kokulu yapraklardan aldım bazılarını çikolatalı bazılarınıda badem şekerli sarıcağız kızıma birde sepet aldık çikolataları dağıtmak için çok şeker hepsi şu an yapmayacağım şubat ayında yapınca son hlini çekerim eklerim buraya hem banada bir uğraş olur tülün metresini 5 ytlye aldım lavanta kokuları yaprakları 2 ytl verdim kurdela aldım onlarada 1 ytl çikolata ve şekerini almadık yani 100 ytl ye gelen şeyi eşimle nerdeyse 10 ytlye kapatttık sayılır daha avantajlı oldu bizim için:))))
Merhaba kızlar,
Ayse_denizy maşallah Mehmet Salihimize.
slm kızlar gerçi kimseler yokbenneyaptımki
bugün doktora gittik gördüm oğlumu ama sakladı yüzünü yavrum bu sefer olsun yinede görmek çok güzeldi:))
850 gr olmuş oğlum iyi dedi doktor 32 cm boyu o da iyi dedi şeker yüklemesi içi yüksek dedi tokluk 160 çıkmıştı benim ama çok takma genelde öyle olur dedi yeniden yaptır dedi 100 gr lık bu sefer çikolata yesem nolur dedimutanarak oda ye ama az dedi
bakalım şimdilik şeker hariç bi sorun yok:lepi: Allah'a şükür o da önemli deil dedi doktor
canım nazar boncuğunu tüle dikeceğim ipe dizilmiş şekilde satılıyo nasıl anlatsam sana haaa şu kadınlar pazarı varya eski ayakkabı sarayının orda manav falan var oranın karşısına düşüyo incik boncuk gibi şeyler var oradan aldık 2 dizine eşimle lavantayıda oradan aldık canım
gnydın........opuyorumnanaktan
günaydın kızlar..
tam bir hafta süren korkunç migren atağım sonrasında gözümü açıp normal hayatıma dönebildim çok şükür :)
kimi hamilelerde bıçak gibi kesilirmiş migren ağrıları, kimininkiler ise coşarmış. ben şanssız gruptayım sanırım. çok sık başım ağrıyor ve çok kuvvetli ilaçlara alışkın olduğum için, minosetle falan bana mısın demiyor..sürünüyorum günlerce..
neyse, bayaa şey kaynatmışsınız :) hepsini okuyamadım, atlaya atlaya baktım biraz..
baktığım kadarıyla da üzüldüm, tatsızmışsınız çoğunuz...
nazlıcım cenazeniz varmış.. çok üzüldümama sayılı nefes işte, Allah geride kalanlara sabır versin.. başınız sağolsun..
tarhancım senin de guatrn nüksetmiş ha. geçmiş olsun güzelim. ama hiç vesvese yapma, bebişinin bir şeyciği yoktur..
ezgi de hastalanmış, sıkıntılı günler geçirmiş, ona da çok geçmiş olsun diyeyim...
eşiyle sorunlar yaşayanlar olmuş.. ah hangimiz yaşamıyoruz ki... tatsızlıklar büyümesin, ağzımızın tadı çok kaçmasın, bebişler de içerde gerilmesin, tek dileğim o..
zeyracım yengen de rahatsızlanmış, ama sonunda ameliyat gerekmemesine çok sevindim. çok şükür.. Allah beterini göstermesin.
bu arada, fundacığımla beni merak etmişsiniz, çok öpüyorum ikinizi de. şu bir hafta yerde miydim gökte miydim bilmiyorum valla, günlerimin çoğu yatakta büzüşüp ağlayarak geçti..
çocuk gibi oldum, acıdan ağlıyorum, ağrıdıkça ağrı coşuyor.. öyle kısır bir döngüydü..
Allah hepimize sağlık versin.. en çok ona dua ettim şu bir haftada.. sağlık gibisi yok.
bu arada doktora gidenleriniz, güzel haberler alanlarınız olmuş. çok şükür, gözleriniz aydın olsun.. nazar değmesin minişlerinize
ay arada atladığım olduysa kusuruma bakmayın kızlar, dediğim gibi çok birikmiş geçmiş, atlaya atlaya okudum ancak..
gnydın........opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?