2010 Nisan Anneleri

merhaba tubacım..
sağol, sorma valla çok zordu..
benim migren krizlerim çok şiddetli geçer hep zaten...
doktorumu da aradım, günde 2-3 taneye kadar minoset ve parol alabilirsin dedi.
ama bana mısın demiyor ki o ilaçlar bana, ben de boş yere içmeyeyim dedim, bi haftada toplam 3 tane falan içtim.. zaten kar etmiyor yani...

dila'm iyiydi.. tekme attı durdu hep ben yattıkça..
dün ilk kez dışarı çıktık, yoruldu mu ne , dün akşamüstünden beri tık yok.
bu sabah deli gibi kahvaltı yaptım, hiç sevmememe rağmen çikolata falan yedim ama hiç oynamıyor
endişelendim biraz, ama normaldir di mi
iyidir kızım ?

zeynepcim hiç merak etme dila sultan iyidir. benimde 2-3 gündür ilk günlerdeki gibi pıt pıtlar vardı sadece tekme falan yoktu bende korktum. dün biraz çok yemek yedim yerimi daraldı ne olduysa başladı dönmeye içerde sıpalar bizi korkutmaya bayılıyolar akşama hareketlenir dilacık sen merak etmeopuyorumnanaktan

günaydın kızlarr .......

canımm hoşgeldin.. başağrısı bende çektım gecen hafta çok kötü birşey helede hamilelikte katlanılmaz oluyor.. inşallah tamamen gitmiştir gelmez yine..

günaydın teyzoşlar hayırlı günler hepinize şimdiden opuyorumnanaktan

oyyy oyyy zeynocuğum hoşgeldin canım benim geçmiş olsun bitanem rabbim birdaha göstermesin o kötü sancıları bilirim o lanet olası ağrıyı bende öyle 2 gün ruh gibi gezdiğimi bilirim ne yemke yedirir ne su içirir hayattan kopartır o ağrı rabbim birdaha yaşatmasın canım inşallah dilacığımızda tekmelerle sana destek olmuş ne güzel canım yaa maşallah ona

zeyracım tüle bağlayacağın kurdeleye geçir nazar bocuğunu ben öyle yaptım. bide dikmekle uğraşma bence. çok zaman alıyor zaten. bir yandan lavantalar çarçöp döküyor. belin acayip ağrıyacak))

saolasın nazlıcığım öyle yaparım o zamn bende canım bidaha dikmekle uğraşmam birde sanırım silikon tabancaları oluyo onlada belki yapıştırılabilir ama senin dediğin daha mantıklı öyle yaparım canımvereliniortak:asigim:

Günaydın canım.
Zafer benim...
Ben kazandım....:hooray:

oooo aysecim zaten sendende bölesi büyük bir zafer beklenirdi .....
çok sevindim.....
iyi yer düşünmüşün ,valla son anda benim aklıma uyup mercimek kavanozuna saklasaydın adam kesin bulurdu heheh:)))):içelim::teytey::hooray:

beni merak eden, arayıp soran, mesajlar atan güzel arkadaşım :1hug:

sana da günaydın
nasılsın?? a.s.

canım benim .....
aramam mı ya......ewt çok merak ettim seni ben .....kuzeyde sorup durdu dila yok anne nerdelr zeyno teysem napıyo diye:))))
bende iyyim seker:asigim::asigim:rcim valla bıraktığın gibiyim.....

ayyy özlemişim kk'yı sizleri yaa :)
canım arkadaşlarım...

Amin canım.Çok fena olmuşsun yaa.Ama çok ta merak ettik seni.İyi olmana sevindim.Hemde çok sevindim.
sorma bi tanem valla felaket günlerdi.. çok şükür geçti..
çok sağol.. öpüyorum kocaman.

:) ay ben de biraz önce minyatür bi tepik hissettim ama psikolojik mi ki, hissetmek istiyorum diye mi hissettim, kendi kendime mi gelin güvey oldum..
dediğin gibi gün içinde hareketlenir inşallah.. merak ediyorum kuzumu

günaydın kızlarr .......

canımm hoşgeldin.. başağrısı bende çektım gecen hafta çok kötü birşey helede hamilelikte katlanılmaz oluyor.. inşallah tamamen gitmiştir gelmez yine..
günaydın ilkenurcum...
hoşbuldum.. çok sağol..
anca çeken anlıyo bu ağrıyı di mi... hele bi de hamilelikte.. insan kendinden çok bebeğini düşünüyor, acaba iyi mi rahat mı diye...
ah dediğin gibi hepten gitse, ben doğurana kadar gelmese..
ay hatta mümkünse ilk 1 sene falan gelmese...
dila doğduktan sonra böyle migrenim tutsa, 1 hafta boyunca yatağa büzüşüp yatma lüksüm de olmayacak ki.. çocuk ilgi bekleyecek, meme bekleyecek.. oy oy oyy.. Allah yardım etsin..

hoşgeldin canımın içi :)
çok sağol... valla şu 1 hafta nasıl geçti, ben bende miydim bilmeden yaşadım resmen...
kızım pıt pıtlarıyla destek oldu ama ben iyileşince duruldu be teyzesi :)
dünden beri kımıldamıyor, ben de çatladım burda meraktan..
sen nasılsın? gizemcik nasıl :)

Günaydın güze
l nisan annişleri ve bebişleria.s.
günaydın yosuncum... :) hoşgeldin..

canım benim .....
aramam mı ya......ewt çok merak ettim seni ben .....kuzeyde sorup durdu dila yok anne nerdelr zeyno teysem napıyo diye:))))
bende iyyim seker:asigim::asigim:rcim valla bıraktığın gibiyim.....

ben seni de yeriiim, kuzey'i de yerim özge :)
bi doğsun da mıncıracak onu zeynep teyzesi :)

günaydın kızlar..

iki kedili deli hoşgeldin canım.geçmiş olsun..

günaydın canım.. hoşgeldin.. çok çok sağol..

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.kızlar günaydın herkese,iki kedili deli hoşgeldin,geçmiş olsun.bizim de bugün kontrolümüz var.görcez bebişimizi...11 kg ya bakalım dr um gene kızacak.

saolasın zeynocuğum seni gördük daha iyi olduk kızımla bizde ne yapalım canım gizemciğimize babişkosuyla eksiklerini almakla uğraşıyoruz babişkomuzun boş zamnlarında dilaya selamı var gizemin tepik atıyo canım merak etme çok ayakta kalınca çok yorulunca bizim kızda hareket etmiyo bir süre canım birde sinirlenince atmıyo onuda iyi anladım bu aradakaydirigubbakcemile3

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.kızlar günaydın herkese,iki kedili deli hoşgeldin,geçmiş olsun.bizim de bugün kontrolümüz var.görcez bebişimizi...11 kg ya bakalım dr um gene kızacak.

günaydın canım hadi inşallah güzel haberlerle gel bizlere canım :1hug:

ayyyyyyyyyyyyyyy

kızım tekme attıııı

valla tekme attııı
kesin tekmeydi buu.. oooy derken bi tane daha..... :)

off yarabbim çok şükür çok şükür çok şükür

anaaam.. tekmelenince bu kadar sevineceğimi ölsem düşünemezdim yaa :)

zeynocuğum bizim kızın selamını aldı gizem hanımın :roflol::asigim:

neyse teyzoşlar biz daha yeni kahvaltı yapıcaz öptük hepinizi görüşrüz

günaydın canım..
hoşbuldum.. çok sağol :)

senin de gözün aydın, bebişini görecekmişsin ne güzel... :) iyi haberlerini bekliyoruz inşallah :)
kaç kiloyla hamileliğe başladın bilmiyorum ama, ideal kilonda başladıysan 6 ayda 10 kilo çok da anormal değil yani. bir sürü insan 20-25 kilo ile tamamlıyor gebeliğini.
genelde kilolu olanlar daha kontrollü davranıyor ama zayıflar dağıtıyor :)
hiç sıkma canını.
sağlığına sekte vurmadığı müddetçe, kilo ne ki ?
çocuklar doğsun, peşlerinde koşturmaktan incecik olucaz nasılsa :)

ay evet siz küveti falan da almışsınız galiba :)
bi eksiğiniz kalmadı : )
biz daha büyük parçaları almadık valla.. puseti, küveti, anakucağı, dönencesi, derecesi, telsizi falan...
indirim kovalıyorum hala... e-bebek'ten alıcam ben bunları, 250 liraya 50 lira gibi bir kampanyaları oluyor ay sonlarındaki hafta sonlarında, onu bekliyorum, bayaa bir indirim alırız toptan alınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…