günaydın arkadaşlar
zeynepcim hoşgeldin a.s. gözlerimiz yollarda kaldı çok geçmiş olsun tatlım umarım bu hamileliğinin son migren krizi olur çok ağır geçirmişsin ama canım 1 hafta boyunca doktorunla irtibata geçtinmi? çok çok geçmiş olsun ufaklık nasıl tekmeleriyle sana destek oldumu:asigim:
günaydın kızlar..
tam bir hafta süren korkunç migren atağım sonrasında gözümü açıp normal hayatıma dönebildim çok şükür :)
kimi hamilelerde bıçak gibi kesilirmiş migren ağrıları, kimininkiler ise coşarmış. ben şanssız gruptayım sanırım. çok sık başım ağrıyor ve çok kuvvetli ilaçlara alışkın olduğum için, minosetle falan bana mısın demiyor..sürünüyorum günlerce..
neyse, bayaa şey kaynatmışsınız :) hepsini okuyamadım, atlaya atlaya baktım biraz..
baktığım kadarıyla da üzüldüm, tatsızmışsınız çoğunuz...
nazlıcım cenazeniz varmış.. çok üzüldümama sayılı nefes işte, Allah geride kalanlara sabır versin.. başınız sağolsun..
tarhancım senin de guatrn nüksetmiş ha. geçmiş olsun güzelim. ama hiç vesvese yapma, bebişinin bir şeyciği yoktur..
ezgi de hastalanmış, sıkıntılı günler geçirmiş, ona da çok geçmiş olsun diyeyim...
eşiyle sorunlar yaşayanlar olmuş.. ah hangimiz yaşamıyoruz ki... tatsızlıklar büyümesin, ağzımızın tadı çok kaçmasın, bebişler de içerde gerilmesin, tek dileğim o..
zeyracım yengen de rahatsızlanmış, ama sonunda ameliyat gerekmemesine çok sevindim. çok şükür.. Allah beterini göstermesin.
bu arada, fundacığımla beni merak etmişsiniz, çok öpüyorum ikinizi de. şu bir hafta yerde miydim gökte miydim bilmiyorum valla, günlerimin çoğu yatakta büzüşüp ağlayarak geçti..
çocuk gibi oldum, acıdan ağlıyorum, ağrıdıkça ağrı coşuyor.. öyle kısır bir döngüydü..
Allah hepimize sağlık versin.. en çok ona dua ettim şu bir haftada.. sağlık gibisi yok.
bu arada doktora gidenleriniz, güzel haberler alanlarınız olmuş. çok şükür, gözleriniz aydın olsun.. nazar değmesin minişlerinize
ay arada atladığım olduysa kusuruma bakmayın kızlar, dediğim gibi çok birikmiş geçmiş, atlaya atlaya okudum ancak..
zeyracım tüle bağlayacağın kurdeleye geçir nazar bocuğunu ben öyle yaptım. bide dikmekle uğraşma bence. çok zaman alıyor zaten. bir yandan lavantalar çarçöp döküyor. belin acayip ağrıyacak))
Günaydın canım.
Zafer benim...
Ben kazandım....:hooray:
beni merak eden, arayıp soran, mesajlar atan güzel arkadaşım :1hug:
sana da günaydın
nasılsın?? a.s.
sorma bi tanem valla felaket günlerdi.. çok şükür geçti..Amin canım.Çok fena olmuşsun yaa.Ama çok ta merak ettik seni.İyi olmana sevindim.Hemde çok sevindim.
:) ay ben de biraz önce minyatür bi tepik hissettim ama psikolojik mi ki, hissetmek istiyorum diye mi hissettim, kendi kendime mi gelin güvey oldum..zeynepcim hiç merak etme dila sultan iyidir. benimde 2-3 gündür ilk günlerdeki gibi pıt pıtlar vardı sadece tekme falan yoktu bende korktum. dün biraz çok yemek yedim yerimi daraldı ne olduysa başladı dönmeye içerdesıpalar bizi korkutmaya bayılıyolar akşama hareketlenir dilacık sen merak etmeopuyorumnanaktan
günaydın ilkenurcum...günaydın kızlarr .......
canımm hoşgeldin.. başağrısı bende çektım gecen haftaçok kötü birşey helede hamilelikte katlanılmaz oluyor.. inşallah tamamen gitmiştir gelmez yine..
hoşgeldin canımın içi :)günaydın teyzoşlar hayırlı günler hepinize şimdiden opuyorumnanaktan
oyyy oyyy zeynocuğum hoşgeldin canım benim geçmiş olsun bitanem rabbim birdaha göstermesin o kötü sancıları bilirim o lanet olası ağrıyı bende öyle 2 gün ruh gibi gezdiğimi bilirim ne yemke yedirir ne su içirir hayattan kopartır o ağrı rabbim birdaha yaşatmasın canım inşallah dilacığımızda tekmelerle sana destek olmuş ne güzel canım yaa maşallah ona
günaydın yosuncum... :) hoşgeldin..Günaydın güze
l nisan annişleri ve bebişleria.s.
canım benim .....
aramam mı ya......ewt çok merak ettim seni ben .....kuzeyde sorup durdu dila yok anne nerdelr zeyno teysem napıyo diye:))))
bende iyyim seker:asigim::asigim:rcim valla bıraktığın gibiyim.....
günaydın kızlar..
iki kedili deli hoşgeldin canım.geçmiş olsun..
oooo aysecim zaten sendende bölesi büyük bir zafer beklenirdi .....
çok sevindim.....
iyi yer düşünmüşün ,valla son anda benim aklıma uyup mercimek kavanozuna saklasaydın adam kesin bulurdu heheh:)))):içelim::teytey::hooray:
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.kızlar günaydın herkese,iki kedili deli hoşgeldin,geçmiş olsun.bizim de bugün kontrolümüz var.görcez bebişimizi...11 kg ya bakalım dr um gene kızacak.
ayyyyyyyyyyyyyyy
kızım tekme attıııı
valla tekme attııı
kesin tekmeydi buu.. oooy derken bi tane daha..... :)
off yarabbim çok şükür çok şükür çok şükür
anaaam.. tekmelenince bu kadar sevineceğimi ölsem düşünemezdim yaa :)
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.kızlar günaydın herkese,iki kedili deli hoşgeldin,geçmiş olsun.bizim de bugün kontrolümüz var.görcez bebişimizi...11 kg ya bakalım dr um gene kızacak.
saolasın zeynocuğum seni gördük daha iyi olduk kızımla bizde ne yapalım canım gizemciğimize babişkosuyla eksiklerini almakla uğraşıyoruz babişkomuzun boş zamnlarında dilaya selamı var gizemin tepik atıyo canım merak etme çok ayakta kalınca çok yorulunca bizim kızda hareket etmiyo bir süre canım birde sinirlenince atmıyo onuda iyi anladım bu aradakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?