2010 Nisan Anneleri

ayyy özlemişim kk'yı sizleri yaa :)
canım arkadaşlarım...

günaydın yosuncum... :) hoşgeldin..
Hoşbuldum canım.geçmişler olsun sanada kocaman kocaman.

günaydın mehtapcığım hoşgeldin canım benim
Günaydın balım.Hoşbulmuşum.

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.kızlar günaydın herkese,iki kedili deli hoşgeldin,geçmiş olsun.bizim de bugün kontrolümüz var.görcez bebişimizi...11 kg ya bakalım dr um gene kızacak.
GÜZEL HABERLERLE GEL CANIM.

Tepikle anneyi Dilacığımm.Çok istiyordu tekmelenmeyi:))))

Günaydın canım.
Zafer benim...
Ben kazandım....:hooray:
Helalllll ayşeciğim.opuyorumnanaktan

neyse teyzoşlar biz daha yeni kahvaltı yapıcaz öptük hepinizi görüşrüz

ay evet demin şaşkınlıktan devamını yazmadan göndermişim son mesajı da :)))
hayırlı olsun sizin aldıklarınız da, güle güle kullanın falan diyecektim.. :)

demek gizem'in selamını bekliyomuş dila..
bileydim daha önceden isterdim valla, boş yere gerildim dünden beri :)

Zeynepcimmmmm dayak yemekten bu kadar hoşlanıyosan eşine söyle de ara sırada o uçan tekme atsın ayolll kaydirigubbakcemile3

Zeynepcimmmmm dayak yemekten bu kadar hoşlanıyosan eşine söyle de ara sırada o uçan tekme atsın ayolll kaydirigubbakcemile3

ehehe
yok tubacım, o zevk dila'ma has sadece :)
kocam öyle bi halt yese, tekme atacak ayağı bile kalmaz yolarım ben adamı :)

ay bu arada senin kocan bir yere gittiydi galiba, öyle okuduğumu hatırlıyorum
döndü mü naptı ?

Günaydın güzel nisan annişleri ve bebişleria.s.

hoşgeldin tatlımm.. nasılsın ?

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.kızlar günaydın herkese,iki kedili deli hoşgeldin,geçmiş olsun.bizim de bugün kontrolümüz var.görcez bebişimizi...11 kg ya bakalım dr um gene kızacak.

canım inşallah güzel haberlerle dönersinn..kilonuda kafana takma bende çok kilo aldım.. tek avantajım zayıf başlamıştım

zeynepcimmm gözünaydınn tatlım yemişsin tekmenii :teytey: :teytey:

Hoşbuldum canım.İyiyim şimdilik akşamları kötü oluyorum(.Sen nasılsın?

yok canım dönmedi daha kaynanamla başbaşa oturuyoz. büyük ihtimalle bugün döncek. kendimi aştım kapıdan dışarı salmıyodum adamı izmire yolladım bir de geleyim diyo yok gelme kafanı dağıtmadan diyomkaydirigubbakcemile3 çok şükür aramız iyi ama bu işsizlik problemimiz çözülmeden ikimizde bunalımdan çıkamıcaz. kızlar yokmu benim herife göre bir iş bulacak kimse yavvvvkaydirigubbakcemile3

oo kaynanayla başbaşa ha.
korku filmi ismi gibi.
brrrr....

ya eşin çok daralmıştı öyle diyordun, iyi gelecektir ona bu değişiklik
hem azcık sizi de özler kıymetinizi bilir dönünce :)

işsizlik de zor iş hakkaten be güzelim..
hele de bebek yoldayken.
Allah yardımcınız olsun...

ne iş yapıyordu eşin...
piyasa felaket hakkaten benim de aylardır iş arayan arkadaşlarım var.. korkunç bir stres yaşıyorlar...

ooo funda da geldiiii...

hoşgeldin fundacııım..
ben de şimdi özel mesajına cevap yazacaktım burdan görünce buraya yazayım dedim...

çok sağol bi tanem merak etmişsin, mesaj atmışsın... şimdi iyiyiz çok şükür
hastayken hepinize dua ettim inan ki.
Allah hepimize sağlık versin, hiçbirimizi yatağa düşürmesin diye...

sağlık sıhhat gibisi var mı..
hele de hamileyken...

sen nasılsın ??
yakışıklı oğluş nasıl :)

canım geçmiş olsun araıza döndüğüne sevindim canım.dilamız nasıl,sen nasılsın*opuyorumnanaktan

canım seni burda görmek çok güzel özlettin kendini ya....
ne demek canım ya birbirimize o kadar çok alıştık ki yokluklar emen kendini bell, ediyor....inşallah daha burada yokluklar olmaz herkes sağlıklı olurda bu sayfalar coşup gider.....
be iyiyim canım oğluşta iyi....haftaya dr a gideceğiz gün saymaya başladık.....
inşallah sizde de herşey yolundadır....:1hug:

Hoşbuldum canım.İyiyim şimdilik akşamları kötü oluyorum(.Sen nasılsın?

canım sanırım birçoğumuzda aynı sorun var .. akşamları sırt ağrısı ve mide yanması şiddeleniyor bende (

tarhancım eşinin mesleği ne ? belki yardımcı oluruz belli mi olur :)

eveeet.. yedim valla oley.. hihoyyyt

ama ağzıma bi parmak bal çaldı gitti hatun :)
gene duruldu ama olsun.
bu tepikler yeter bana bir süre:)

zeynepcim benim oğluşum tekmelemediğinde sırt üstü yatıyorum .. ellerimi bulunduğu noktalara koyuyorum.. tekmelemezse yada gezinmesse hafif ama çok hafif tıklıyorum bulunduğu noktaya :)) mutlaka tepki veriyor :)) ( bu kardeşimin önerisiydi )

zeynepcim eşim bilgi işlemciydi çalıştığı firmada bilgisayardan anlar sonra ticaret memurluğu yaptı aynı firmada. 10 ay oldu kriz yüzünden çıkarıldı. o gün bugündür iş arıyoz. bende bu ay işi bırakacam artık strese girdik. askerliğini yapmadı daha açıköğretim okuyo. bu yüzden de kimse görüşmeye bile çağırmıyo
para pul hiç önemi yok genciz çalışır borç da yapsak öderiz ama o korku stres dünyaya bedel gerçekten çok yıprandık bu yıl. hakkını yiyemem kıymet bilmemezlik yapmıyor eşim ama ben işte hamilelik işsizlik derken huzursuzluk çıkarıyorum.
kaynanaya gelince kadıncağız çok iyi niyetli ve bana bir zararı yok ama 65 yaşında bir kadınla başbaşa da hayat geçmiyor ne yalan söyliyeyim. hep aynı konular aynı cümleler tekrarlanıyor. ben zaten gerginim çekemiyom :)

:) çok sağol bi tanem...
ben de özlemişim sizleri hakkaten.. pek güzel geldi bu sabah sohbet :)

dediğin gibi ağzımızın tadı hep yerinde olsun, hep iyi haberler paylaşalım inşallah..
aklım çıkıyor birimize, birimizin bebişine bir şey olacak diye..
kayıp vermeden, sağlıkla, güle oynaya alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah.. tek dileğim o..

iyi olmanıza da çok sevindim :) maşallah :)
ben de haftaya giidcem doktora. 5'inde randevum. ben de geri sayım yapıyorum:)

biz de iyiyiz işte çok şükür
dila oynamıyordu dünden beri..
ben endişelenmiştim biraz, sabah gergin kalktım ama meğer dila senin gelininin selamını bekliyormuş funda :)
zeynep "gizem selam söylüyo" dedi, dila arka arkaya iki üç tekme attı :)
bilsem daha önce rica ederdim bi tutam selam :))
boş yere meraklandım :)

tarhancım eşinin mesleği ne ? belki yardımcı oluruz belli mi olur :)

saol ilke nurcum eşim bilgi işlemciydi. ama diplomalı değil bilgisayar donanım konusunda tecrübelidir. ayrıca ticaret memurluğu yaptı. yani masabaşı herhangi bir iş ya da bilgisayarla ilgili herhangi bir iş ona uygun. ama biz artık bebekde geliyo ne iş olsa yaparız abi modundayız mafoldumben kaydirigubbakcemile3 yani her işe açığız şu anda gerçekten kısmetin nerde beklediği belli olmaz belki de buralardadır aylardır aradığımız kısmet:Saruboceq:

mehtapçım akşamları neden kötü oluyosun mide yanması yüzünden mi tatlım?:uhm:
Midem çok kötü oluyor ağlayacak duruma geliyorum malesef(

Gözün aydın tuğbacığım.Kısa ayrılıklar evliliklere iyi gelir,pekiştirir.İşsizlik konusuda en kısa zamanda hallolur inşallah.

ooooo dünürcüğümde geldi hoşgeldin canım gece giremedim eşim format ataya durdu birde ancak saat 1 i geçiyodu geldiğimde :kedi:

tarhancığım inşallah eşin en yakın zamnda bir işe girer canım askerliğinide çabucak yapar gelir bitanesi çok zordur tabi anlaıyorum ben çalışırken bile evin maddi dengesi değişiyo birden çalışmadığım zamnlarda ayrı oluyo şükürler olsun eşlerden birisi muhakkak çalışacak bu kadın erkek hiç farketmez ama eşinide çok iyi anlıyorum canım babalık duygusu işsizlik falan çok ağır gelir onada canımcım inan inşallah kaanımız babişkosuna kısmetiyle gelir inşallah canımcım herşeyin çaresi vardır yeterki sağlık olsun dediğin gibi zorluk olmadan kıymet bilinmiyo bende kaç senedir sınavlardan muzdarabim işte hep stres farkına varmadan kendimi üzüyorum ama bazaende şükürler olsun sağlığım yerimde diyorum o olazsa başka bir iş bulur yine çalışırım eşimde sana bir iş yeri açarız diyo kızımzızla çalışırmışım öyle diyo hiç olmadı canım rabbim sağlık verisn canımcım herşeyden önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…