Hoşbuldum canım.geçmişler olsun sanada kocaman kocaman.ayyy özlemişim kk'yı sizleri yaa :)
canım arkadaşlarım...
günaydın yosuncum... :) hoşgeldin..
Günaydın balım.Hoşbulmuşum.günaydın mehtapcığım hoşgeldin canım benim
GÜZEL HABERLERLE GEL CANIM.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.kızlar günaydın herkese,iki kedili deli hoşgeldin,geçmiş olsun.bizim de bugün kontrolümüz var.görcez bebişimizi...11 kg ya bakalım dr um gene kızacak.
Tepikle anneyi Dilacığımm.Çok istiyordu tekmelenmeyi:))))ayyyyyyyyyyyyyyy
kızım tekme attıııı
valla tekme attııı
kesin tekmeydi buu.. oooy derken bi tane daha..... :)
off yarabbim çok şükür çok şükür çok şükür
anaaam.. tekmelenince bu kadar sevineceğimi ölsem düşünemezdim yaa :)
Helalllll ayşeciğim.opuyorumnanaktanGünaydın canım.
Zafer benim...
Ben kazandım....:hooray:
neyse teyzoşlar biz daha yeni kahvaltı yapıcaz öptük hepinizi görüşrüz
Zeynepcimmmmm dayak yemekten bu kadar hoşlanıyosan eşine söyle de ara sırada o uçan tekme atsın ayolll kaydirigubbakcemile3
Günaydın güzel nisan annişleri ve bebişleria.s.
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.kızlar günaydın herkese,iki kedili deli hoşgeldin,geçmiş olsun.bizim de bugün kontrolümüz var.görcez bebişimizi...11 kg ya bakalım dr um gene kızacak.
hoşgeldin tatlımm.. nasılsın ?
canım inşallah güzel haberlerle dönersinn..kilonuda kafana takma bende çok kilo aldım.. tek avantajım zayıf başlamıştım
zeynepcimmm gözünaydınn tatlım yemişsin tekmenii :teytey: :teytey:
ehehe
yok tubacım, o zevk dila'ma has sadece :)
kocam öyle bi halt yese, tekme atacak ayağı bile kalmaz yolarım ben adamı :)
ay bu arada senin kocan bir yere gittiydi galiba, öyle okuduğumu hatırlıyorum
döndü mü naptı ?
zeynepcimmm gözünaydınn tatlım yemişsin tekmenii :teytey: :teytey:
Hoşbuldum canım.İyiyim şimdilik akşamları kötü oluyorum(.Sen nasılsın?
yok canım dönmedi daha kaynanamla başbaşa oturuyoz. büyük ihtimalle bugün döncek. kendimi aştım kapıdan dışarı salmıyodum adamı izmire yolladım bir de geleyim diyo yok gelme kafanı dağıtmadan diyomkaydirigubbakcemile3 çok şükür aramız iyi ama bu işsizlik problemimiz çözülmeden ikimizde bunalımdan çıkamıcaz. kızlar yokmu benim herife göre bir iş bulacak kimse yavvvvkaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar..
tam bir hafta süren korkunç migren atağım sonrasında gözümü açıp normal hayatıma dönebildim çok şükür :)
kimi hamilelerde bıçak gibi kesilirmiş migren ağrıları, kimininkiler ise coşarmış. ben şanssız gruptayım sanırım. çok sık başım ağrıyor ve çok kuvvetli ilaçlara alışkın olduğum için, minosetle falan bana mısın demiyor..sürünüyorum günlerce..
neyse, bayaa şey kaynatmışsınız :) hepsini okuyamadım, atlaya atlaya baktım biraz..
baktığım kadarıyla da üzüldüm, tatsızmışsınız çoğunuz...
nazlıcım cenazeniz varmış.. çok üzüldümama sayılı nefes işte, Allah geride kalanlara sabır versin.. başınız sağolsun..
tarhancım senin de guatrn nüksetmiş ha. geçmiş olsun güzelim. ama hiç vesvese yapma, bebişinin bir şeyciği yoktur..
ezgi de hastalanmış, sıkıntılı günler geçirmiş, ona da çok geçmiş olsun diyeyim...
eşiyle sorunlar yaşayanlar olmuş.. ah hangimiz yaşamıyoruz ki... tatsızlıklar büyümesin, ağzımızın tadı çok kaçmasın, bebişler de içerde gerilmesin, tek dileğim o..
zeyracım yengen de rahatsızlanmış, ama sonunda ameliyat gerekmemesine çok sevindim. çok şükür.. Allah beterini göstermesin.
bu arada, fundacığımla beni merak etmişsiniz, çok öpüyorum ikinizi de. şu bir hafta yerde miydim gökte miydim bilmiyorum valla, günlerimin çoğu yatakta büzüşüp ağlayarak geçti..
çocuk gibi oldum, acıdan ağlıyorum, ağrıdıkça ağrı coşuyor.. öyle kısır bir döngüydü..
Allah hepimize sağlık versin.. en çok ona dua ettim şu bir haftada.. sağlık gibisi yok.
bu arada doktora gidenleriniz, güzel haberler alanlarınız olmuş. çok şükür, gözleriniz aydın olsun.. nazar değmesin minişlerinize
ay arada atladığım olduysa kusuruma bakmayın kızlar, dediğim gibi çok birikmiş geçmiş, atlaya atlaya okudum ancak..
ooo funda da geldiiii...
hoşgeldin fundacııım..
ben de şimdi özel mesajına cevap yazacaktım burdan görünce buraya yazayım dedim...
çok sağol bi tanem merak etmişsin, mesaj atmışsın... şimdi iyiyiz çok şükür
hastayken hepinize dua ettim inan ki.
Allah hepimize sağlık versin, hiçbirimizi yatağa düşürmesin diye...
sağlık sıhhat gibisi var mı..
hele de hamileyken...
sen nasılsın ??
yakışıklı oğluş nasıl :)
Hoşbuldum canım.İyiyim şimdilik akşamları kötü oluyorum(.Sen nasılsın?
yok canım dönmedi daha kaynanamla başbaşa oturuyoz. büyük ihtimalle bugün döncek. kendimi aştım kapıdan dışarı salmıyodum adamı izmire yolladım bir de geleyim diyo yok gelme kafanı dağıtmadan diyomkaydirigubbakcemile3 çok şükür aramız iyi ama bu işsizlik problemimiz çözülmeden ikimizde bunalımdan çıkamıcaz. kızlar yokmu benim herife göre bir iş bulacak kimse yavvvvkaydirigubbakcemile3
eveeet.. yedim valla oley.. hihoyyyt
ama ağzıma bi parmak bal çaldı gitti hatun :)
gene duruldu ama olsun.
bu tepikler yeter bana bir süre:)
canım seni burda görmek çok güzel özlettin kendini ya....
ne demek canım ya birbirimize o kadar çok alıştık ki yokluklar emen kendini bell, ediyor....inşallah daha burada yokluklar olmaz herkes sağlıklı olurda bu sayfalar coşup gider.....
be iyiyim canım oğluşta iyi....haftaya dr a gideceğiz gün saymaya başladık.....
inşallah sizde de herşey yolundadır....:1hug:
tarhancım eşinin mesleği ne ? belki yardımcı oluruz belli mi olur :)
Midem çok kötü oluyor ağlayacak duruma geliyorum malesefmehtapçım akşamları neden kötü oluyosun mide yanması yüzünden mi tatlım?:uhm:
Gözün aydın tuğbacığım.Kısa ayrılıklar evliliklere iyi gelir,pekiştirir.İşsizlik konusuda en kısa zamanda hallolur inşallah.yok canım dönmedi daha kaynanamla başbaşa oturuyoz. büyük ihtimalle bugün döncek. kendimi aştım kapıdan dışarı salmıyodum adamı izmire yolladım bir de geleyim diyo yok gelme kafanı dağıtmadan diyomkaydirigubbakcemile3 çok şükür aramız iyi ama bu işsizlik problemimiz çözülmeden ikimizde bunalımdan çıkamıcaz. kızlar yokmu benim herife göre bir iş bulacak kimse yavvvvkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?