2010 Nisan Anneleri

ya ben kime selam verdim kime vermedim hatılamıyorum.
Ama vermediğim yada verdiğim ya da vermeyi unuttuğum ay verecektim dediğim bütün arkadaşlara hoşgeldiniz.....
Kusura bakmayın yoğun da işyeri biras

canımcım anlıyorum askerliğini yapmamış kişiye iş vermıyorlar artık.. heleki masa başında (( ben mukelleflerıme haber verırım inşallah çıkar birşey.. bakarsın bebiş bereketi ile gelir..
bizde ev almıştık onun biraz kredi borcu var.. şimdi ben çalışırken hersey ıyı guzel çıkınca naparız dıye düşünüyorduk tek öğretmen maaşıyla.. oğlum bereketını gösterdı eşim hafta sonları iyi bir dershanede iş buldu.. hafta içi okul hafta sonu dershane bıraz ağır gelecek ama katlanacaklar artık bebişler için.. eşinde iş secmesin canım bence ilk edapta işin niteliği değil kazandırdıkları olmalı.. nasılsa okulu bıtıp , askerliğini yapınca istediği yere gelir....

dila da bazen yapıyor bunu :)
öyle ki oyun oynuyoruz resmen :) ben bi yeri dürtüyorum, o içerden "hoop ne var arkadaşım" şeklinde vuruyor :)) sonra başka yere dokunuyorum, o da içerden "ellemesene kardeşiiim" diyor :))
bayılıyorum valla.. daha şimdiden beni kendine böyle hayran bırakıyor, kucağıma aldığımda halim ne olacak merak ediyorum..

senin oğluşa da maşallah :) nazar değmesin..
hep oynasın böyle, merakta bırakmasın annesini:)

bayaa da olmuş hakkaten işten çıkalı..
sağlıklı, gneç bir adam için hiç de kolay bir süreç değil.. ama senin için de değil tabi güzelim. hele bi de şimdi bebek beklerken...

askerlik meselesi de sorun hakkaten. benim eşim de gitmedi henüz askere... Allahtan bayaadır aynı kanalda çalışıyor, yoksa cidden iş arama sürecinde askerliklerini yapmamış olmaları, onlar için dezavantaj...

bebeklerin uğurlarıyla geleceklerine inanıyorum ben tuğba.. tüm kalbimle inanıyorum hem de.. eşin de iş bulacak tez zamanda inşallah...
biliyorsunuzdur mutlaka ama, hatırlatayım dedim yine de, kariyer.net, yenibiris.com'a falan bakıyor musunuz? benim arkadaşlarım buralardan buluyorlar hep işlerini valla.. sürekli yeni ilanlar çıkıyor.

kaynana mevzusuna ise diyecek şey bulamıyorum :)
iyiniyetliyse, sana bulaşmıyorsa, canını sıkmak için ekstra çaba harcamıyorsa, üzüntünden zevk almıyorsa....öp de başına koy kardeşim valla..
beterin beteri var. tek mesele yaş farkı olsun, kuşak çatışması olsun..

dur nazar boncuğu da koyayım, nazar değmesin kayınvalidene

canım ya o tepiği yememek insanı o kadar huzursuz ediyorki....tekme atmadığı zaman Allah korusun bişey mi oldu niye hareket etmiyor falan....bin bir türlü senaryo üretiyorsun....ay sevindim tepik atmasına....bu gece eşim bir ara kalkmıştı sonra yatağa geri yattı elini karnıma koydu bizimki nasıl tepik atıyo...uyandırdı sıpa beni....o tekme atmadığı zaman resmen kavga ediyorumoğluşla korkutuyon anneyi diye : )
benim gelin çok etkilidir selamıyla yeri göğü inletir : )

ehehe etkiliymiş valla funda :)

ben normalde de öyle çok fazla hissetmiyorum dila'yı aslında.
her bebeğin mizacı anne karnında belli olurmuş.sanırm benim kızım sakin, durgun bir çocuk olacak(anasına çekmezse tabii, ben hayatımın ilk iki senesini aralıksız ağlayarak geçirmişim. annem güldüğünü hatırlamıyorum diyor. bu çocuğun neyi var diye beni götürmedikleri doktor,psikolog,pedagog kalmamış.. hepsi "sadece huysuz" teşhisi koyuyorlarmış :)) eşimse çook sakin bi çocukmuş.. inşallah ona çeker dila..)

heh ne diyordum :)
ya işte dila sakin olmasına rağmen ben gün içinde 3-5 kez belirgin tekmesini hissediyorum... bu düzene alıştıktan sonra bir gün boyunca hareketsiz olması da ürkütüyor insanı...dediğin gibi insan envai çeşit senaryo yazıyor.
çok şükür şimdi oynadı da rahatladım.... Allah'a emanetler zaten........iyidir umarım.

senin oğlana da maşallah :)
babaya şov yapmış ne güzel..
benimki eşime pas vermiyo hiç :)

günaydın bu arada kızlar zeynebi gördüm unuttum günaydın yazmayı....
ben daha kahvaltı yapmadım gidemde kahvaltı yapayım

canım bizimkide pek pas vermezdi ama nasıl olduysa dün gece babaya hareket yaptı...bizimkide baya sakin bende diyorum sakin olacak diye.aman aman çok hareketli değil bizimkide uslu bi çocuk olacak sanırım...sırnaşık şey

Midem çok kötü oluyor ağlayacak duruma geliyorum malesef(

Gözün aydın tuğbacığım.Kısa ayrılıklar evliliklere iyi gelir,pekiştirir.İşsizlik konusuda en kısa zamanda hallolur inşallah.

canım yaa ilaç kullanmıyomusun ben artık gavisconu kullanmıyom reniie hap kullanıyom şimdilik azçok işe yarıyo iyi dileklerin için teşeşkkürlerropuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3yok yok o kadar kötü diil bizde cadı olan taraf benimkaydirigubbakcemile3

zeyracım çok teşekkürler inşallah şu kritik dönemi atlatsak çok maddiyatta gözümüz yok geçinelim kaan beye bakalım yeter. senin de dediğin gibi hayatım işsizlik bizleri bayanları bile etkiliyor ki bir erkek için böyle bir dönemde işsiz kalmak çok ağır bir duygu. sende sınavlarını verirsin de gönlüne göre işini yaparsın inşallah hayatım.opuyorumnanaktanşu kriz bir geçse çalışana ekmek parası bulunur da kriz herşeyi mahvetti.:umursamaz:

ya ben kime selam verdim kime vermedim hatılamıyorum.
Ama vermediğim yada verdiğim ya da vermeyi unuttuğum ay verecektim dediğim bütün arkadaşlara hoşgeldiniz.....
Kusura bakmayın yoğun da işyeri biras

ben de bende işyeri yoğun atladıklarım olursa affetsinler benii. ayşecim merhabakaydirigubbakcemile3

çok teşeşkkür ederim ilkecim ne güzel olur bakarsın kaanın kısmeti sizlerdedir:) eşinin ek işinin zamanlaması harika olmuş oğlunuzun bereketi hiç eksilmesin inşallahopuyorumnanaktan artık iş seçmiyoruz akmasa da damlar diyoruz kaydirigubbakcemile5

zeynepcim canım ben kendi ellerimle kariyer netten başvuruları yapıyom hatta şebeklik yapıyom kozmetik firmaları falan var onlara başvuruyom bana numune getirirsin diyomkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sağa sola herkese danıştık interneti diddik didik ettik ama askerlik yüzünden görüşmeye bile çağıranlar çok az artık bundan sonrası kısmet hayırlısı olsun iyi dileklerin için çok teşekkür ederim tatlım.opuyorumnanaktan
kaynanaya gelince ufak tefek müdahaleleri saymazsak kadıncağız beni başında gezdiriyo valla. işten yorgun geliyom diye sadece hamileyken değil normalde de çayını bile koymama üzülüyo saolsun. anlayacağın öpüp de başıma koymam lazım gerçekten :asigim:

tuğbacığım inşallah tez zamanda kaanın bereketiyle eşin çok güzel,bol kazançlı bir iş bulur.....askerlik yapmamasıda zor ya şimdi ileride aklı hep sizde kalır....inşallah herşey gönlünüzce olur....
mehtapcığım geçmiş olsun canım.bayadır devam ediyo mide problemin dimi....

ay böyle kaynanayı duyunca işi mişi unuttum tabii

Allah yardımcınız olsun güzelim
eşinin düzeni tez zamanda kurulur inşallah
Allah bir kapı açacak elbet ama ne zaman, ne şekilde....vardır bi zamanı elbet...
ama yılmayın sıkılmayın e mi.. iş bulma siteleri bayaa işe yarıyor.. tam umudu kesmişken bir yerden olumlu cevap alacaksınız göreceksin.

kızlar bişey diyeceğim ya ben kpss ye hazırlanıyorumya yaklaşık 1 aydır toplasanız 3 gün ders çalışmışımdır.hiç çalışasım gelmiyo şu aralar napcam ben ya

selam kızlar bebeklerin huyu anne karnında ki hareketleriinden belli olurmuş dediniz ya ben yandım ozaman kızlar yaa mafoldumben benimki bi hareketli bi oynakki.arada diom ya oğlum sen erkeksin bu kadar oynak olma die ama yok dinlemio anasını..gece de uyutmuyor.beni zor günler beklio ozaman kızlar acıyın bana :gitme:

tarhancım iş konusunda strese girme daha fazla.bebeğin şansıyla bereketiyle gelecektir inşaallah..

herkese merhaba
güzel anneler şöyle bir bakayım dedim hep bakıyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor.anladığım kadarıyla bu aralar herkes eşleriyle problem yaşıyor.bende artık tepkilerimi ani bir şekilde dışarı vurmaya başladım,adamcağız şaşırıp kalıyor birden karşımda napıyor bu deli diye,sesimde fazla yükseldi bu aralar bende farkındayım,umarım hepimizin siniri geçer.bağırıp çağırıp,kırıp döküyorum sonra da bir pişmanlık içimde oğluma karşı hissediyorum.benim böyle olmam ona ne gibi zararlar veriyor olabilir'i düşünmek beni çıldırtıyo,bide ö yüzden sinirleniyorum.offff offf yani herşeye sinirleniyorum ben yaaa

selam canım.nasılsın?bugün yolculuk dimi?dün gece aklıma sen geldin.sanırım uçakla gidecektiniz.sakın x-ray cihazlarından geçme hava alanında....üstünü arasın bayan personel.baya tehikesi oluyomuş onlarında....
inşallah bebeklerimiz mutlu,huzurlu,sakin olurlar canım....görüşemezsek ityi tatiller iyi yolculuklar sana....kendine yi bak.....opuyorumnanaktan

merhaba canım.hoşgeldin.ben kendi adıma söyleyeyim eşimin kıymetini bilmem lazım.bazen dedli ediyo beni ama neyse....adam her ne dediysem yapıyo herkesen fazla nazımı çekiyo.annem bazen ben seni kadir gecesi kazanmışım diyo,çok şanslısın diyo....inşallah hep böyle devam eder.

bende bi pazara gideyim geleyim yemek yapayım sohbet edelim......;
baya bi kaynatmışınız valla......

bende heralde yıllardır biriktirdiklerim artık dışarı vuruyor.hepimiz büyük bir sorumluluk altına giriyoruz ve bu konuda yalnız kalmak istemiyoruz.bende çalıştığım için bir çok sorumluluğu onun üzerinden almıştım, ama artık buna bir süre veya sürekli ara vermem gerekebilecek,buna hazır olmasını istiyorum .sorun burdan çıkıyor...sen ne güzel şanslısın öyle çok naz yapabilecek birisi değilim,ama artık olmak istiyorum.sizce mümkün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…