saol ilke nurcum eşim bilgi işlemciydi. ama diplomalı değil bilgisayar donanım konusunda tecrübelidir. ayrıca ticaret memurluğu yaptı. yani masabaşı herhangi bir iş ya da bilgisayarla ilgili herhangi bir iş ona uygun. ama biz artık bebekde geliyo ne iş olsa yaparız abi modundayız mafoldumben kaydirigubbakcemile3 yani her işe açığız şu anda gerçekten kısmetin nerde beklediği belli olmaz belki de buralardadır aylardır aradığımız kısmet:Saruboceq:
zeynepcim benim oğluşum tekmelemediğinde sırt üstü yatıyorum .. ellerimi bulunduğu noktalara koyuyorum.. tekmelemezse yada gezinmesse hafif ama çok hafif tıklıyorum bulunduğu noktaya :)) mutlaka tepki veriyor :)) ( bu kardeşimin önerisiydi )
zeynepcim eşim bilgi işlemciydi çalıştığı firmada bilgisayardan anlar sonra ticaret memurluğu yaptı aynı firmada. 10 ay oldu kriz yüzünden çıkarıldı. o gün bugündür iş arıyoz. bende bu ay işi bırakacam artık strese girdik. askerliğini yapmadı daha açıköğretim okuyo. bu yüzden de kimse görüşmeye bile çağırmıyo
para pul hiç önemi yok genciz çalışır borç da yapsak öderiz ama o korku stres dünyaya bedel gerçekten çok yıprandık bu yıl. hakkını yiyemem kıymet bilmemezlik yapmıyor eşim ama ben işte hamilelik işsizlik derken huzursuzluk çıkarıyorum.
kaynanaya gelince kadıncağız çok iyi niyetli ve bana bir zararı yok ama 65 yaşında bir kadınla başbaşa da hayat geçmiyor ne yalan söyliyeyim. hep aynı konular aynı cümleler tekrarlanıyor. ben zaten gerginim çekemiyom :)
:) çok sağol bi tanem...
ben de özlemişim sizleri hakkaten.. pek güzel geldi bu sabah sohbet :)
dediğin gibi ağzımızın tadı hep yerinde olsun, hep iyi haberler paylaşalım inşallah..
aklım çıkıyor birimize, birimizin bebişine bir şey olacak diye..
kayıp vermeden, sağlıkla, güle oynaya alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah.. tek dileğim o..
iyi olmanıza da çok sevindim :) maşallah :)
ben de haftaya giidcem doktora. 5'inde randevum. ben de geri sayım yapıyorum:)
biz de iyiyiz işte çok şükür
dila oynamıyordu dünden beri..
ben endişelenmiştim biraz, sabah gergin kalktım ama meğer dila senin gelininin selamını bekliyormuş funda :)
zeynep "gizem selam söylüyo" dedi, dila arka arkaya iki üç tekme attı :)
bilsem daha önce rica ederdim bi tutam selam :))
boş yere meraklandım :)
canım ya o tepiği yememek insanı o kadar huzursuz ediyorki....tekme atmadığı zaman Allah korusun bişey mi oldu niye hareket etmiyor falan....bin bir türlü senaryo üretiyorsun....ay sevindim tepik atmasına....bu gece eşim bir ara kalkmıştı sonra yatağa geri yattı elini karnıma koydu bizimki nasıl tepik atıyo...uyandırdı sıpa beni....o tekme atmadığı zaman resmen kavga ediyorumoğluşla korkutuyon anneyi diye : )
benim gelin çok etkilidir selamıyla yeri göğü inletir : )
günaydın bu arada kızlar zeynebi gördüm unuttum günaydın yazmayı....
ben daha kahvaltı yapmadım gidemde kahvaltı yapayım
ehehe etkiliymiş valla funda :)
ben normalde de öyle çok fazla hissetmiyorum dila'yı aslında.
her bebeğin mizacı anne karnında belli olurmuş.sanırm benim kızım sakin, durgun bir çocuk olacak(anasına çekmezse tabii, ben hayatımın ilk iki senesini aralıksız ağlayarak geçirmişim. annem güldüğünü hatırlamıyorum diyor. bu çocuğun neyi var diye beni götürmedikleri doktor,psikolog,pedagog kalmamış.. hepsi "sadece huysuz" teşhisi koyuyorlarmış :)) eşimse çook sakin bi çocukmuş.. inşallah ona çeker dila..)
heh ne diyordum :)
ya işte dila sakin olmasına rağmen ben gün içinde 3-5 kez belirgin tekmesini hissediyorum... bu düzene alıştıktan sonra bir gün boyunca hareketsiz olması da ürkütüyor insanı...dediğin gibi insan envai çeşit senaryo yazıyor.
çok şükür şimdi oynadı da rahatladım.... Allah'a emanetler zaten........iyidir umarım.
senin oğlana da maşallah :)
babaya şov yapmış ne güzel..
benimki eşime pas vermiyo hiç :)
Midem çok kötü oluyor ağlayacak duruma geliyorum malesef(
Gözün aydın tuğbacığım.Kısa ayrılıklar evliliklere iyi gelir,pekiştirir.İşsizlik konusuda en kısa zamanda hallolur inşallah.
Oy kaynanayla
ooooo dünürcüğümde geldi hoşgeldin canım gece giremedim eşim format ataya durdu birde ancak saat 1 i geçiyodu geldiğimde :kedi:
tarhancığım inşallah eşin en yakın zamnda bir işe girer canım askerliğinide çabucak yapar gelir bitanesi çok zordur tabi anlaıyorum ben çalışırken bile evin maddi dengesi değişiyo birden çalışmadığım zamnlarda ayrı oluyo şükürler olsun eşlerden birisi muhakkak çalışacak bu kadın erkek hiç farketmez ama eşinide çok iyi anlıyorum canım babalık duygusu işsizlik falan çok ağır gelir onada canımcım inan inşallah kaanımız babişkosuna kısmetiyle gelir inşallah canımcım herşeyin çaresi vardır yeterki sağlık olsun dediğin gibi zorluk olmadan kıymet bilinmiyo bende kaç senedir sınavlardan muzdarabim işte hep stres farkına varmadan kendimi üzüyorum ama bazaende şükürler olsun sağlığım yerimde diyorum o olazsa başka bir iş bulur yine çalışırım eşimde sana bir iş yeri açarız diyo kızımzızla çalışırmışım öyle diyo hiç olmadı canım rabbim sağlık verisn canımcım herşeyden önce
ya ben kime selam verdim kime vermedim hatılamıyorum.
Ama vermediğim yada verdiğim ya da vermeyi unuttuğum ay verecektim dediğim bütün arkadaşlara hoşgeldiniz.....
Kusura bakmayın yoğun da işyeri biras
canımcım anlıyorum askerliğini yapmamış kişiye iş vermıyorlar artık.. heleki masa başında(( ben mukelleflerıme haber verırım inşallah çıkar birşey.. bakarsın bebiş bereketi ile gelir..
bizde ev almıştık onun biraz kredi borcu var.. şimdi ben çalışırken hersey ıyı guzel çıkınca naparız dıye düşünüyorduk tek öğretmen maaşıyla.. oğlum bereketını gösterdı eşim hafta sonları iyi bir dershanede iş buldu.. hafta içi okul hafta sonu dershane bıraz ağır gelecek ama katlanacaklar artık bebişler için.. eşinde iş secmesin canım bence ilk edapta işin niteliği değil kazandırdıkları olmalı.. nasılsa okulu bıtıp , askerliğini yapınca istediği yere gelir....
bayaa da olmuş hakkaten işten çıkalı..
sağlıklı, gneç bir adam için hiç de kolay bir süreç değil.. ama senin için de değil tabi güzelim. hele bi de şimdi bebek beklerken...
askerlik meselesi de sorun hakkaten. benim eşim de gitmedi henüz askere... Allahtan bayaadır aynı kanalda çalışıyor, yoksa cidden iş arama sürecinde askerliklerini yapmamış olmaları, onlar için dezavantaj...
bebeklerin uğurlarıyla geleceklerine inanıyorum ben tuğba.. tüm kalbimle inanıyorum hem de.. eşin de iş bulacak tez zamanda inşallah...
biliyorsunuzdur mutlaka ama, hatırlatayım dedim yine de, kariyer.net, yenibiris.com'a falan bakıyor musunuz? benim arkadaşlarım buralardan buluyorlar hep işlerini valla.. sürekli yeni ilanlar çıkıyor.
kaynana mevzusuna ise diyecek şey bulamıyorum :)
iyiniyetliyse, sana bulaşmıyorsa, canını sıkmak için ekstra çaba harcamıyorsa, üzüntünden zevk almıyorsa....öp de başına koy kardeşim valla..
beterin beteri var. tek mesele yaş farkı olsun, kuşak çatışması olsun..
dur nazar boncuğu da koyayım, nazar değmesin kayınvalidene
selam kızlar bebeklerin huyu anne karnında ki hareketleriinden belli olurmuş dediniz ya ben yandım ozaman kızlar yaa mafoldumben benimki bi hareketli bi oynakki.arada diom ya oğlum sen erkeksin bu kadar oynak olma die ama yok dinlemio anasını..gece de uyutmuyor.beni zor günler beklio ozaman kızlar acıyın bana :gitme:
herkese merhaba
güzel anneler şöyle bir bakayım dedim hep bakıyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor.anladığım kadarıyla bu aralar herkes eşleriyle problem yaşıyor.bende artık tepkilerimi ani bir şekilde dışarı vurmaya başladım,adamcağız şaşırıp kalıyor birden karşımda napıyor bu deli diye,sesimde fazla yükseldi bu aralar bende farkındayım,umarım hepimizin siniri geçer.bağırıp çağırıp,kırıp döküyorum sonra da bir pişmanlık içimde oğluma karşı hissediyorum.benim böyle olmam ona ne gibi zararlar veriyor olabilir'i düşünmek beni çıldırtıyo,bide ö yüzden sinirleniyorum.offff offf yani herşeye sinirleniyorum ben yaaa
merhaba canım.hoşgeldin.ben kendi adıma söyleyeyim eşimin kıymetini bilmem lazım.bazen dedli ediyo beni ama neyse....adam her ne dediysem yapıyo herkesen fazla nazımı çekiyo.annem bazen ben seni kadir gecesi kazanmışım diyo,çok şanslısın diyo....inşallah hep böyle devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?