selam canım.nasılsın?bugün yolculuk dimi?dün gece aklıma sen geldin.sanırım uçakla gidecektiniz.sakın x-ray cihazlarından geçme hava alanında....üstünü arasın bayan personel.baya tehikesi oluyomuş onlarında....
inşallah bebeklerimiz mutlu,huzurlu,sakin olurlar canım....görüşemezsek ityi tatiller iyi yolculuklar sana....kendine yi bak.....opuyorumnanaktan
kızlar bişey diyeceğim ya ben kpss ye hazırlanıyorumya yaklaşık 1 aydır toplasanız 3 gün ders çalışmışımdır.hiç çalışasım gelmiyo şu aralar napcam ben ya
saol fundacım teşekkür ederiz iyi dileklerin içinopuyorumnanaktantuğbacığım inşallah tez zamanda kaanın bereketiyle eşin çok güzel,bol kazançlı bir iş bulur.....askerlik yapmamasıda zor ya şimdi ileride aklı hep sizde kalır....inşallah herşey gönlünüzce olur....
mehtapcığım geçmiş olsun canım.bayadır devam ediyo mide problemin dimi....
tuğba;
kaynananı çok kıskandım.
dönüşümlü kullanabilir myiiz :)
arada benim de kaynanam olur mu acaba :)
ay böyle kaynanayı duyunca işi mişi unuttum tabii
Allah yardımcınız olsun güzelim
eşinin düzeni tez zamanda kurulur inşallah
Allah bir kapı açacak elbet ama ne zaman, ne şekilde....vardır bi zamanı elbet...
ama yılmayın sıkılmayın e mi.. iş bulma siteleri bayaa işe yarıyor.. tam umudu kesmişken bir yerden olumlu cevap alacaksınız göreceksin.
tarhancım iş konusunda strese girme daha fazla.bebeğin şansıyla bereketiyle gelecektir inşaallah..
rabiacım.. maşallah canım oğluşuna.. kocaman olmuş annesi.. inş. hep böyle güzel haberlerini almak nasip olur cnım...
Gözün aydın canım.Çok sevindim.Bak güzel haberler geliyor...
saol ilke nurcum eşim bilgi işlemciydi. ama diplomalı değil bilgisayar donanım konusunda tecrübelidir. ayrıca ticaret memurluğu yaptı. yani masabaşı herhangi bir iş ya da bilgisayarla ilgili herhangi bir iş ona uygun. ama biz artık bebekde geliyo ne iş olsa yaparız abi modundayız mafoldumben kaydirigubbakcemile3 yani her işe açığız şu anda gerçekten kısmetin nerde beklediği belli olmaz belki de buralardadır aylardır aradığımız kısmet:Saruboceq:
sıkma canını inş. en kısa zamanda hallolur iş probleminiz benim eşiminde nisandan sonra belli deil işleri ama Rabbim bebeklerimizin rızkını verir ben yinede sölerim eşime nede olsa kocaelindeyiz ikimizde bakarsın bişe cıkar canım:Saruboceq:
slm kızlarrr... sabah erken açtım sayfayı ama kardeşim kahvaltıya geliyorum diye arayınca ani çıkmak zorunda kaldım.. baya da kaynatılmış sanırsam :)) ben bi geçmişer bakıyım.. dünürüm de gelmiş :))
hıı bu arada.. bebeğime aldığım herbişeyin resmini çektirdim dayısına.. o akşam bilg. atıcak .. bende artık yarın annemlere gittiğimde koyarım topiğe :)))
slm kızlar; aranıza yeni katıldım forumu daha tam tanımıyorum ve bana cok değişik ve karışık geldi zaten belki zamanla alışırım gire cıka :)
bende nisan annesi olucam dogumum nisan 18 şimdilik dün ilk defa oğluşuma buarada oğlum oluyo ciciler aldım daha önceki konularını bilmediğim için direk kendimden bahsederek basladım umarım daha nice sohbetlerimiz olur.
ve ben sadece deliksiz uyumak istiyorum
slm kızlar; aranıza yeni katıldım forumu daha tam tanımıyorum ve bana cok değişik ve karışık geldi zaten belki zamanla alışırım gire cıka :)
bende nisan annesi olucam dogumum nisan 18 şimdilik dün ilk defa oğluşuma buarada oğlum oluyo ciciler aldım daha önceki konularını bilmediğim için direk kendimden bahsederek basladım umarım daha nice sohbetlerimiz olur.
hoşgeldin opuyorumnanaktan ah canımm çok yoğun bir hafta seni bekliyor galiba:) yardımcı olacak bir kızkardeş falan yokmu yaaa:1rolleyes:
malesef.canım ben tek kızım üstelik ailem balıkesirde.görümcelerim var.onlar ilgilenecek ben işteyken.ne yapalım.Allah can sağlığı versin.idare edeceğiz.
ben çıkayım.oğlumun anaokulunda hediye çekilişi yapmışlar.arkadaşı için hediye alacağım.yarın görüşürüz inşallah.bugünlerde evden girecek fırsatım olmuyor.
herkese iyi akşamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?