2010 Nisan Anneleri

tatlım evet yolculuk bu gece.uçakla gidecez x-ray cihazları aklımda geçmeyi düşünmüorum,zararını bende duydum.sağol canım benim.sende kendine yavruna ii bak allaha emanet ol..öptümmmm:1hug:

kızlar bişey diyeceğim ya ben kpss ye hazırlanıyorumya yaklaşık 1 aydır toplasanız 3 gün ders çalışmışımdır.hiç çalışasım gelmiyo şu aralar napcam ben ya

ya bendee temmuzda sınava gircem ( hem a hem b grubuna ama nerdeee çalışma azmi.. güya çalışacagım dıye eşimle kıtapçıları gezip istediğim tüm kitapları aldım.. buarada ihtiyaç yayınlarının setini tavsiye ederim.. ama gel gör ki fundacım bende senın gıbı en fazla ılk üç gun çalışmışımdır.. bir gazla :)) sonra gaz maz kalmadı.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kazanırsam süper olacak bızım için çalışmam lazım ... birbirimize destek olsak bu hususta sanırım zeyrada girecek sınava.

saol fundacım teşekkür ederiz iyi dileklerin içinopuyorumnanaktan
tuğba;
kaynananı çok kıskandım.
dönüşümlü kullanabilir myiiz :)

arada benim de kaynanam olur mu acaba :)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay şekerim dilini ısır ne zaman burda onu övsem problem çıkıyo evdekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaynanam bitanedir valla:asigim: zeynepcim canım benim saol tatlım inşallah dediğiniz gibi olacakopuyorumnanaktan

tarhancım iş konusunda strese girme daha fazla.bebeğin şansıyla bereketiyle gelecektir inşaallah..

saol gelincik canım inşallah..opuyorumnanaktan

rabiacım.. maşallah canım oğluşuna.. kocaman olmuş annesi.. inş. hep böyle güzel haberlerini almak nasip olur cnım...

amin inş. teşekkür ederiz teyzesi a.s.

Gözün aydın canım.Çok sevindim.Bak güzel haberler geliyor...

saol canım a.s.

sıkma canını inş. en kısa zamanda hallolur iş probleminiz benim eşiminde nisandan sonra belli deil işleri ama Rabbim bebeklerimizin rızkını verir ben yinede sölerim eşime nede olsa kocaelindeyiz ikimizde bakarsın bişe cıkar canım:Saruboceq:

slm kızlarrr... sabah erken açtım sayfayı ama kardeşim kahvaltıya geliyorum diye arayınca ani çıkmak zorunda kaldım.. baya da kaynatılmış sanırsam :)) ben bi geçmişer bakıyım.. dünürüm de gelmiş :))

hıı bu arada.. bebeğime aldığım herbişeyin resmini çektirdim dayısına.. o akşam bilg. atıcak .. bende artık yarın annemlere gittiğimde koyarım topiğe :)))

slm kızlarrr... sabah erken açtım sayfayı ama kardeşim kahvaltıya geliyorum diye arayınca ani çıkmak zorunda kaldım.. baya da kaynatılmış sanırsam :)) ben bi geçmişer bakıyım.. dünürüm de gelmiş :))

hıı bu arada.. bebeğime aldığım herbişeyin resmini çektirdim dayısına.. o akşam bilg. atıcak .. bende artık yarın annemlere gittiğimde koyarım topiğe :)))

teşekkür ederim rabiacım hayırlısı olsun eşinin işleri de düzelir inşallah ne iş yapıyordu eşin belki bizim de size bir faydamız dokunuropuyorumnanaktan

hoşgeldin canım kaynatıyoz bizim derdimiz bitmiyokiizemuszemus ohh kardeşle kahvaltı afiyet olsunsırnaşık şey o cicileri görmek için sabırsızlanıyorum refiyecim:asigim:

HAYIRLI GÜNLer hanımlar.gerçi kimsecikler yok galiba.bende dün akşam oğlumun bebeklik eşyalarını çıkardım.hafta sonu yıkayıp ütüleyip hazırlayayım diyorum.
tabi fırsat bulursam.
kayınvalidem hasta.
kayınpederim haftaya ameliyat olacak.
oğlumun haftaya doğum günü var.o illaki kutlayacağız ben bekleyemem diye tutturdu.
evimin büyük bir temizliğe ihtiyacı var.
bir davam bitti.karar verildi.temyiz dilekçesi hazırlamam lazım.
...................................................

slm kızlar; aranıza yeni katıldım forumu daha tam tanımıyorum ve bana cok değişik ve karışık geldi zaten belki zamanla alışırım gire cıka :)
bende nisan annesi olucam dogumum nisan 18 şimdilik dün ilk defa oğluşuma buarada oğlum oluyo ciciler aldım daha önceki konularını bilmediğim için direk kendimden bahsederek basladım umarım daha nice sohbetlerimiz olur.

hoşgeldin nazirecim.inan bende 2 ay kadar önce bir dalış yaptım foruma.şimdide vakit buldukça giriyorum.sohbetler belli konular çevresinde dönmüyor.kimin ne derdi sıkıntısı sevinci,mutluluğu,hüznü,yeni aldığı haberler,bebiş kıyafetleri varsa anlatıyor.sohbet spontane gelişiyor yani.inşallah sıkça görüşürüz.gerçi bugün kimsecikler yok.herkes noel alışverişine mi gitti acaba?delikafadulden

ve ben sadece deliksiz uyumak istiyorum

hoşgeldin opuyorumnanaktan ah canımm çok yoğun bir hafta seni bekliyor galiba:) yardımcı olacak bir kızkardeş falan yokmu yaaa:1rolleyes:

nazirecim hoşgeldin bebişin hayırlı olsun. forumun karışık olması çok normal bu kadar kadını nereye doldursan laf kalabalığı ve karmaşa çıkar :roflol: :roflol: :roflol:tekrar hoşgeldin bizler hamilelik sürecimizi her yönüyle paylaşıp rahatlıyoruz umarım sen de bize katılırsın..

hoşgeldin tatlım......
inşlh keyifli sohbetler yaparız......

hoşgeldin canım a.s.

tuğbacım... inş. kardeşim unutmaz da bilg. atar akşama.. yılbaşında bizannemdeyiz sanırım.. ama o evde olmaz:))) inş. yarın en geç öbürgün koyucam resimleri.. şu an tek derdim ışık olayından yana iyi çıkmış olmaları.. bilg. atınca belli olucak ama olsun artık :))) ayy beni,m kardeşim çok uyuzdurr.. benden 3 yaş küçük 23 yaşında yanii..ama hiiç vakti yoktur bana gelmeyee.. işyerei bana 5 dk uzaklıkta... eve gitmek için mecbur bizim evin alt caddeden geççek ama uğradığı nadirdir.. akşam anneme söylendim accık onun yansımasıydı sanırım bu kahvaltı :))) tam sopalık bizim dayımız... dövsen de dövülmez kazık kadar oldu :)))

nazirecim hoşgeldin cnım... inş. doğuma kadar bizimle sık sık sohbete gelirsin cnım.. başta karışık gelse de alışıyo insan.. muhabbet çekiyoo insanı :)))

avukat.. canımm.. çok yoğunsun bu aralar.. çok yorma güzelim kendinii.. bende geçen gün çıkardım kızımın bebekliklerini ama kız cicişi erkeğe uyanlar sınırlı sayıda :))) iç zıbınlar fln var onları da yeni yeni alıp kullanıcam sanırım.. birkaç parça mavili yeşilli takım var kı diye pek giydirmemişiz sanırım onlar yıkanıp hazırlanıcak...

kızlar bizde biraz iğne oyası yaptık geldik kzımla annemin bitane tülbenti vardı onu yapıyorum bakayım ne var ne yok diye keyifler yerindedir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…